RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Sta im se pravdate, mrze vas isto koliko i ultrasi. Nek ste ih klepili i kraj price. 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Sram da Vas bude sto ste igrali srcano i sto niste pustili Zeljeznicar sa Grbavice.
Nemate osnovne morlane principe.Cuj odigrati posteno umjesto da pustite utakmicu.
Nemate osnovne morlane principe.Cuj odigrati posteno umjesto da pustite utakmicu.

One godine kad je Velez ispao iz lige su pri kraju sezone gostovali Zeljo I Sarajevo u Vrapcicima.
Tad su bili puno kvalitetniji a ljudi su prakticno molili za bodove jer sa ti 6 bodova je bilo sanse da se ostane.
Ali Sarajlije nisu imale sazaljevanja pa se izivljavali nad nemocnim domacinom I naravno pobijedise, a Velez zavrsi u drugoj ligi I dozivi sramotu hodajuci po raznim selima ovog brdovitog balkana.
Evo Zelji vratise na najbolji moguci nacin pa ih dobise, jos ostaje da se vidi kad ce se dug vratiti I Sarajevu.
Ebiga svi navikli na Veleza koji se bori za opstanak I kome mozes uzet bodove kad hoces, pa ovako kad se klub digao I neda na se onda nevaljas nikome.
Doslo neko drugo vrijeme drugovi!
Tad su bili puno kvalitetniji a ljudi su prakticno molili za bodove jer sa ti 6 bodova je bilo sanse da se ostane.
Ali Sarajlije nisu imale sazaljevanja pa se izivljavali nad nemocnim domacinom I naravno pobijedise, a Velez zavrsi u drugoj ligi I dozivi sramotu hodajuci po raznim selima ovog brdovitog balkana.
Evo Zelji vratise na najbolji moguci nacin pa ih dobise, jos ostaje da se vidi kad ce se dug vratiti I Sarajevu.
Ebiga svi navikli na Veleza koji se bori za opstanak I kome mozes uzet bodove kad hoces, pa ovako kad se klub digao I neda na se onda nevaljas nikome.
Doslo neko drugo vrijeme drugovi!
nemoj bit hinja, kuhaš bezveze, Velež i Željo su se vazda gotivili, par djecaka, tinejdzera koji se sad prepiru su nesto drugo, zatoSarajlijc@ je napisao/la:Sta im se pravdate, mrze vas isto koliko i ultrasi. Nek ste ih klepili i kraj price.

-
- Kontakt:
*ebo sad raspravu, dosta je i bilo zadnjih 10 dana, idemo slavit, bolji je pobjedio, pozdrav svima.
Jos kad ih vi poderete pa ova ekipa zelje nezasluzuje nikako titulu majke mi moje katastrofa ekipa pa mogli smo im utrpati jos 3 najmanje komada i jos jednom da kazem nismo mi nicija filijala da dijelimo bodove oznojite guzice fino pa osvojite tituluSarajlijc@ je napisao/la:Sto kukaju cuj hvala vam![]()
![]()

Samo jedan klub Velež Mostar
- Capt_Billy
- Kontakt:
Vidi guznog havera sto likuje.Sarajlijc@ je napisao/la:Sta im se pravdate, mrze vas isto koliko i ultrasi. Nek ste ih klepili i kraj price.
Neka neka, slavite supci kolektivno. Morate i vi da slavite kada vas nigdje nije bilo godinama...

VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Šta ima?Đe ste,kako ste?
Vi nas volite,vi nas sažaljevate,vi nas podržavate...nemojte više,majke vam.
Evo vidim imate istu tehniku kao i fukare(ko im im dade svaka mu čast)pa se spuštate jako nisko...sa tutom(dugo u),heliodromom,i nekakvim drugim logorima...naročito ovaj tinejdžer semper kojeg bih jako volio upoznati,onako u četiri oka,pa da mi sve ovo kaže,što piše.Da vidim ta damu.
Velež nije igrao ni za koga,igrao je za sebe,nakon četiri uzastopne pobjede,došla je i peta,logičan slijed.Šteta što će brzo kraj prvenstva,taman smo se zaholcali.
isto kao što smo protiv rahmetli goška izgubili,kad smo bili u rasulu,pa nas fukare,baš fukare uzeše na zub.
Trebali smo pustiti Rudaru,Travniku,Želji...brujalo se o tome,i gle čuda,sve smo dobili.
Nemamo se potrebe nikome pravdati,svaki bod smo pošteno zaslužili.
A Dudelange čuvamo za kraj,kao šlag na tortu.
Vi nas volite,vi nas sažaljevate,vi nas podržavate...nemojte više,majke vam.
Evo vidim imate istu tehniku kao i fukare(ko im im dade svaka mu čast)pa se spuštate jako nisko...sa tutom(dugo u),heliodromom,i nekakvim drugim logorima...naročito ovaj tinejdžer semper kojeg bih jako volio upoznati,onako u četiri oka,pa da mi sve ovo kaže,što piše.Da vidim ta damu.
Velež nije igrao ni za koga,igrao je za sebe,nakon četiri uzastopne pobjede,došla je i peta,logičan slijed.Šteta što će brzo kraj prvenstva,taman smo se zaholcali.
isto kao što smo protiv rahmetli goška izgubili,kad smo bili u rasulu,pa nas fukare,baš fukare uzeše na zub.
Trebali smo pustiti Rudaru,Travniku,Želji...brujalo se o tome,i gle čuda,sve smo dobili.
Nemamo se potrebe nikome pravdati,svaki bod smo pošteno zaslužili.
A Dudelange čuvamo za kraj,kao šlag na tortu.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
- primasquadra
- Kontakt:
al je ovaj Janković lud
dogodine u europu i vi izbacimo sarajevske klubove iz top 4 

Niste vi cvjecke kao sto pisete ovde..
Najbolje je kad vam pitari plate da zapnete protiv zelje, a onda siroki plati da zapnete protiv zrinje jer svi znaju da se njima uvlacite u supak! cestitam na pobjedi.
Najbolje je kad vam pitari plate da zapnete protiv zelje, a onda siroki plati da zapnete protiv zrinje jer svi znaju da se njima uvlacite u supak! cestitam na pobjedi.
-
- Kontakt:
sta se pravdate ljudi, pustite tinejdzere... bili ste bolji i zasluzeno uzeli... sad je druga stvar sto ce zrinjski dici pehar na vasem stadionu, ali danas ste pokazali da ste bili bolji i zasluzeno ste slavili, zivjeli
17.09.1921. Radnički klub ljudskih vrijednosti !
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
"Ma, Željo je, bolan, najveći i čast mi je igrati, čast je biti na Željinoj klupi, a ne još kapiten biti…"
- JackTheStripper
- Kontakt:
Cestitke na "pobjedi" i filingu za svebosnjacko dobro i interes. 

Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
ne slomi ga, al zube polomi.
- Titova-Juga
- Kontakt:

- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !
Smrt nacionalizmu !!
Kao prvo čestitke na pobjedi sasvim zaslužena pobjeda Veleža danas. Danas ste pokazali da niste korumpirana ekipa i da igrači Veleža igraju samo za Velež, a ne za druge. Šteta što Veleža najvjerovatnije neće biti ove sezone u evropi. Mostar cijeli kao i nekada je danas bio uz Velež ipak ponosite se time 

SRETAN BROJ - 1725
Titova-Juga je napisao/la:JackTheStripper je napisao/la:Cestitke na "pobjedi" i filingu za svebosnjacko dobro i interes.
Marš u qurac svebošnjački, okay ?
Pusti ga nek kmeci

- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:

La la la la laaaaaa
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
evo mi pustismo i prodasmo i 5. utakmicu zaredom u PM,sad jos 2 prodat i taman 

Hercegovka loza,hasis trava,neka zivi Mostar nasa drzava!
Ne znam šta da kažem za ovu utakmicu. Momci, fantastično. Pobjeda nakon duže vremena se mora slavit'. Jako mi je drago bilo vidjeti svu onu RAju iza gola, ono pjevanje, ono navijanje zajedno sa dedarskom tribinom, onaj mostarski duh, ono se ne viđa svaki dan, ono se zasluži. Jedno veliko hvala igračima za predstavu danas.
Sigurno je da ova ekipa ima još mnogo toga da radi na sebi, ali ovaj put smo se poigravali sa protivnikom koji nas je nazvao levatima, i rekao da se naguzimo, jer stiže šampion, a šampion bješe nagužen. Sjeća se dobro @Sir Amar o čemu ja pišem.
Praktički smo se poigravali s njima do nesretnog drugog gola. Taj gol su iskoristili i izvršili visok presing sa svojim štoperima, a izlaskom Hebibovića, prestali smo razvlačiti od 70 - i neke, pa smo morali slati lopte napadačima, koji su u skok igri bili apsolutno beskorisni.
Ali dobro, ova ekipa je pokazala da može i pred velikim pritiskom da se održi, i da ima veliku mentalnu stabilnost.
Izmjene koje je Feja izvršio, kapa dolje. Prvo Kodro, sa njim se nismo najbolje snašli, međutim, imali smo igrača više u defanzivi, i momci su držali koncentraciju. Kasnije ulazi Zvona
dobijamo igrača više u skok igri, i tako smo neutralisali presing koji su pravili dugim loptama u naš šesnaesterac, i koji metar ispred njega.
Bobić reče
Selimoviću, i pokaza da se itekako na njega može računati. Gdje mi je @Veležovac22, ako se ne varam da je takav nick bio, da me počasti.
Uglavnom, ne bi' se osvrtao na navijanje i ostale stvari koje nemaju veze sa sportom, samo ću slatko da se nasmijem na sve ove bijedne pokušaje nanošenja uvreda našim navijačima na forumu, i uvrijeđenost navijača Željezničara, jer eto, ipak smo trebali da ih pustimo. Stani .
kakvo puštanje šampionu, naguzite se levati, sada ću ja to lijepo da vam kažem. 

Sigurno je da ova ekipa ima još mnogo toga da radi na sebi, ali ovaj put smo se poigravali sa protivnikom koji nas je nazvao levatima, i rekao da se naguzimo, jer stiže šampion, a šampion bješe nagužen. Sjeća se dobro @Sir Amar o čemu ja pišem.

Praktički smo se poigravali s njima do nesretnog drugog gola. Taj gol su iskoristili i izvršili visok presing sa svojim štoperima, a izlaskom Hebibovića, prestali smo razvlačiti od 70 - i neke, pa smo morali slati lopte napadačima, koji su u skok igri bili apsolutno beskorisni.

Izmjene koje je Feja izvršio, kapa dolje. Prvo Kodro, sa njim se nismo najbolje snašli, međutim, imali smo igrača više u defanzivi, i momci su držali koncentraciju. Kasnije ulazi Zvona

Bobić reče

Uglavnom, ne bi' se osvrtao na navijanje i ostale stvari koje nemaju veze sa sportom, samo ću slatko da se nasmijem na sve ove bijedne pokušaje nanošenja uvreda našim navijačima na forumu, i uvrijeđenost navijača Željezničara, jer eto, ipak smo trebali da ih pustimo. Stani .

Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
-
- Kontakt:
može li mi neko od RA u PP objasnit ovo ? ? ?
uzeli vam ? ? ?

uzeli vam ? ? ?

Bosno moja, cija li si sada boli li te danas vise nego prije tko to misli da te ima
da sa tobom vlada njega povijest nista naucila nije
Jucer svetinja, danas raspeta Bosna ponosna, ranjena
da sa tobom vlada njega povijest nista naucila nije
Jucer svetinja, danas raspeta Bosna ponosna, ranjena
Hvala kladionicama na 5 kvoti. Jbo vas ovaki šampion, ovo je sekanje bilo. Zrinjski neće ništa bolje proći. Trebali ste Olimpic za uši a ne ovamo da se na nama čupate. Blagojević i Janković, Hebibović.

1922 & 1878
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.
RŠD VELEŽ MOSTAR !!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.