Neka, kao sto je receno, za teren sve korektno odraceno, pravo prvenstveno, zapravo pravi derby. Posteno i evo ruka.

Za tribine, iskreno od moje strane, vasi vise nikad nisu dobrodosli na Grbavicu.

Ono je bilo zaista pretjerivanje.
Jbg, opet ne mozes porediti nase sa Grbavice jer ti isti prvo **** majku svojim pa tek onda drugim. Ovo se odnosi za guzonje sa zapada i pogani sjever (pojedinci). Tako, mozes li onda zamisliti kako je Zeljinim igracima kada takvi pocnu revati. Ali, otom potom.
Vidimo se sljedece godine. Nama se historija jos jednom ponovila. 2003 Hercogovina nam je bila kobma i zaustavila nas ka trecoj uzastopnoj tituli, 2014 opet Hercegovina.
@Baja_Zvjerka - Mene boli neka stvar ako ces iskreno, dosta mi je vise promasaja u derbijima i zicera. Sada neka ih uzmu kako znaju i umiju i neka im noge polome usput, jer ako sad ne budemo igrali muski u kost, popusit cemo i ovo sto je ostalo. Tako, zaboraviti Velez sto prije, zapravo odmah i okrenuti se supcima sa Koseva.
Ne znam sta prizivate Zrinjskog kao sampiona. Ako je iko zasluzio, to je Siroki i sasvim su nestretno izgubili u hercegovackom derbiju. Ja se samo nadam da ce Velez, Zrinjskog uzeti i time osigurati situlu Sirokom.