RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

JackTheStripper
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la JackTheStripper » 26 apr 2014, 20:06

Cestitke na "pobjedi" i filingu za svebosnjacko dobro i interes. :puke:
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 26 apr 2014, 20:07

slika
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

pitic
Kontakt:

Post Postao/la pitic » 26 apr 2014, 20:08

Kao prvo čestitke na pobjedi sasvim zaslužena pobjeda Veleža danas. Danas ste pokazali da niste korumpirana ekipa i da igrači Veleža igraju samo za Velež, a ne za druge. Šteta što Veleža najvjerovatnije neće biti ove sezone u evropi. Mostar cijeli kao i nekada je danas bio uz Velež ipak ponosite se time ;)
SRETAN BROJ - 1725

Armala
Kontakt:

Post Postao/la Armala » 26 apr 2014, 20:11

Titova-Juga je napisao/la:
JackTheStripper je napisao/la:Cestitke na "pobjedi" i filingu za svebosnjacko dobro i interes. :puke:

Marš u qurac svebošnjački, okay ?

Pusti ga nek kmeci :lol: :lol: Mostarci objasnili neke stvari

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 26 apr 2014, 20:13

slika

La la la la laaaaaa
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

Fafaron
Kontakt:

Post Postao/la Fafaron » 26 apr 2014, 20:15

evo mi pustismo i prodasmo i 5. utakmicu zaredom u PM,sad jos 2 prodat i taman :urnebes:
Hercegovka loza,hasis trava,neka zivi Mostar nasa drzava!

zizu1991
Kontakt:

Post Postao/la zizu1991 » 26 apr 2014, 20:16

Ne znam šta da kažem za ovu utakmicu. Momci, fantastično. Pobjeda nakon duže vremena se mora slavit'. Jako mi je drago bilo vidjeti svu onu RAju iza gola, ono pjevanje, ono navijanje zajedno sa dedarskom tribinom, onaj mostarski duh, ono se ne viđa svaki dan, ono se zasluži. Jedno veliko hvala igračima za predstavu danas. :thumbup:

Sigurno je da ova ekipa ima još mnogo toga da radi na sebi, ali ovaj put smo se poigravali sa protivnikom koji nas je nazvao levatima, i rekao da se naguzimo, jer stiže šampion, a šampion bješe nagužen. Sjeća se dobro @Sir Amar o čemu ja pišem. :kafa:

Praktički smo se poigravali s njima do nesretnog drugog gola. Taj gol su iskoristili i izvršili visok presing sa svojim štoperima, a izlaskom Hebibovića, prestali smo razvlačiti od 70 - i neke, pa smo morali slati lopte napadačima, koji su u skok igri bili apsolutno beskorisni. :( Ali dobro, ova ekipa je pokazala da može i pred velikim pritiskom da se održi, i da ima veliku mentalnu stabilnost.

Izmjene koje je Feja izvršio, kapa dolje. Prvo Kodro, sa njim se nismo najbolje snašli, međutim, imali smo igrača više u defanzivi, i momci su držali koncentraciju. Kasnije ulazi Zvona :tokralju: dobijamo igrača više u skok igri, i tako smo neutralisali presing koji su pravili dugim loptama u naš šesnaesterac, i koji metar ispred njega.

Bobić reče :nene: Selimoviću, i pokaza da se itekako na njega može računati. Gdje mi je @Veležovac22, ako se ne varam da je takav nick bio, da me počasti. :P

Uglavnom, ne bi' se osvrtao na navijanje i ostale stvari koje nemaju veze sa sportom, samo ću slatko da se nasmijem na sve ove bijedne pokušaje nanošenja uvreda našim navijačima na forumu, i uvrijeđenost navijača Željezničara, jer eto, ipak smo trebali da ih pustimo. Stani . :wtf: kakvo puštanje šampionu, naguzite se levati, sada ću ja to lijepo da vam kažem. :kafa:
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!

tribalhardcore
Kontakt:

Post Postao/la tribalhardcore » 26 apr 2014, 20:16

može li mi neko od RA u PP objasnit ovo ? ? ?
uzeli vam ? ? ?

slika
Bosno moja, cija li si sada boli li te danas vise nego prije tko to misli da te ima
da sa tobom vlada njega povijest nista naucila nije
Jucer svetinja, danas raspeta Bosna ponosna, ranjena

Goodison
Kontakt:

Post Postao/la Goodison » 26 apr 2014, 20:17

Hvala kladionicama na 5 kvoti. Jbo vas ovaki šampion, ovo je sekanje bilo. Zrinjski neće ništa bolje proći. Trebali ste Olimpic za uši a ne ovamo da se na nama čupate. Blagojević i Janković, Hebibović. :tokralju: :tokralju: :tokralju:
1922 & 1878

'' Everton are bigger club than Liverpool. Everywhere you go on Merseyside you bump into Everton supporters. ''
Ex- Liverpool player Graeme Souness.

RŠD VELEŽ MOSTAR !!!

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 26 apr 2014, 20:17

Što niste bili na Otoci i podržali mlađeg bracu Olimpica,ha?
Uostalom,nebitni ste.
Ne znam šta se više kačite tu...cijelu sedmicu ste ko sršljeni,samo zujite bezzze.
Vječno u našim srcima.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 26 apr 2014, 20:18

Čestitke na zasluženoj pobjedi na terenu.

Vidimo se u Sarajevu ako Bog da partizanen banditen
Ja te volim, volim Željo..

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 26 apr 2014, 20:19

Pojedoše se štrumfovi od muke. Kad hoćete titulu pobjedite. Lijepo sam vam neki dan rekao nema više nepostojećih penala protiv Veleža, ako ste jači pobjedite. Crknite od muke, i Zrinjski će dobiti svoje u zadnjem kolu.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

RockyMaivia
Kontakt:

Post Postao/la RockyMaivia » 26 apr 2014, 20:19

Tribal,mozes da se :guz: zajedno sa ostalim hejterima.Pravim navijacima Zelje svaka cast
StarMo nije skutorija...

tribalhardcore
Kontakt:

Post Postao/la tribalhardcore » 26 apr 2014, 20:20

RockyMaivia je napisao/la:Tribal,mozes da se :guz: zajedno sa ostalim hejterima.Pravim navijacima Zelje svaka cast

mrmote ja fino pitam za objasnjenje jer sam sada nasao tu sliku na jednom tifo forumu
Bosno moja, cija li si sada boli li te danas vise nego prije tko to misli da te ima
da sa tobom vlada njega povijest nista naucila nije
Jucer svetinja, danas raspeta Bosna ponosna, ranjena

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 26 apr 2014, 20:22

Da,partizanen...jesmo...i šta sad?
Oličenje partizanera jeste poštena i časna borba protiv osjetno jačeg i nadmoćnijeg neprijatelja.
Tako je bilo i prije 20 godina,tako je i danas.Sami,bez ičije pomoći.
Ništa nam ne znači vaše lajkanje po fb-u i forumu.
Đe ste bili kad je grmilo?
Vječno u našim srcima.

Titova-Juga
Kontakt:

Post Postao/la Titova-Juga » 26 apr 2014, 20:23

tepsija je napisao/la:Da,partizanen...jesmo...i šta sad?
Oličenje partizanera jeste poštena i časna borba protiv osjetno jačeg i nadmoćnijeg neprijatelja.
Tako je bilo i prije 20 godina,tako je i danas.Sami,bez ičije pomoći.
Ništa nam ne znači vaše lajkanje po fb-u i forumu.
Đe ste bili kad je grmilo?

:clap: :thumbup:
- Nije lako ostati Čovjek među svim tim (ne)ljudima, ali to je izazov kojeg se ne bojim.

- Ko hoće, nađe način - ko neće, nađe razlog !

Smrt nacionalizmu !!

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 26 apr 2014, 20:23

Cestitke FK Velez Mostar - najpostenijem timu u PL B i H :salut:
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 26 apr 2014, 20:24

JackTheStripper je napisao/la:Cestitke na "pobjedi" i filingu za svebosnjacko dobro i interes. :puke:
Hahahahahahahahahaha...., stvarno se nemožeš načuditi ovim pojedinim paćenicima! :oops:
Pokakim se ja na to tvoje bošnjaštvo koje treba samo mi da pokazujemo a da nas gazi kako ko stigne i umije.Nas svak J**+ od 92-ge kako stigne, prodani smo davno od vas to i ptice na grani znaju!Mi nemamo prijatelje i to je tako, sve što imamo smo se sami izborili i niko nam nije pomogao siguran budi.Malo je falilo da prođemo ko Srebrenica i još neke naše enklave za koju je vas opet bolila tuki i bolit će vas.Važno je da ste vi Sarajevo vratili i svoju šugavicu!I ti mi pričaš o bošnjačkom dobru i interesu?!FUJ!!!

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 26 apr 2014, 20:25

Crni gavran je napisao/la:Cestitke FK Velez Mostar - najpostenijem timu u PL B i H :salut:
Baš me interesuje bil' bio najpošteniji da je kojim slučajem izgubio danas :rol:
Ja te volim, volim Željo..

MVB
Kontakt:

Post Postao/la MVB » 26 apr 2014, 20:25

slika
Pogledajte dobro sliku vaših navijača,dobro gledajte šta znači doći u Kaliforniju odnosno Hercegovinu.Neprocjenjiva je ova blagodat kad ovako sunce grije a u vas lije li lije,i u gradu i u mreži.Sad možemo pisat zrak se na našem forumu razrijedio,nema više ovih zagađivača valjda smo ih jako naguzili pa boli.
ČEKAMO TE PASTRMKO,@zizu svaka čast :tokralju:
P.S.A možda ste izgubili što je ovo sunce bilo,razmislite da uputite žalbu na vremenske prilike u gradu Mostaru i pobogu kako sunce smije sijat a vi ne navikli na to.Sramota.Mislim da je i Amaw uputio delegatu zamjerke zašto se igra po suncu.Žalba je u fazi razmatranja kod tate Ivice.A možda vam je falilo i amarovo ružno štene,ma hebat ga danas se sve urotilo protiv vas.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []