FORZA ZVIJEZDA
NK Zvijezda Gradačac
Re: NK Zvijezda Gradačac
pozdrav za sve iskrene zvjezdase mislim da nas klub zasluzuje da igra ovu ligu dugo godina.dici cemo se mi akobogda sledece sezone i opet cemo biti kao nekad
FORZA ZVIJEZDA

FORZA ZVIJEZDA
per aspera ad astra ..Zvijezda Gradacac
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
Cestitke na pobjede,cilj je ispunjen i dalje smo u drustvu najboljih gdje i pripadamo.
čestitke na pobjedi meni jako dragom kolektivu. 
hvala aleme,evo i mi pobijedismo nakon dugo vremenaAlemC85 je napisao/la:čestitke na pobjedi meni jako dragom kolektivu.
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
sada se polahko okrećite novoj sezoni i borbi za vrh tabele.astra1922 je napisao/la:hvala aleme,evo i mi pobijedismo nakon dugo vremenaAlemC85 je napisao/la:čestitke na pobjedi meni jako dragom kolektivu.
Ma mozete vi pricat koliko hocete,ja sad odo da podignem 200 km na kaldionici ..odigro na zvijezdu 2 to su i pticice na grani znale..
Jbg,komsija....zao mi je sto nećete imati sreće da vas busimo sljedeće sezone u Srebreniku,al imat će te mogućnost mozda da gledate evropske utakmice u komsiluku...jbg.i Srebrenik će biti blize Europi...crni89 je napisao/la:Ma mozete vi pricat koliko hocete,ja sad odo da podignem 200 km na kaldionici ..odigro na zvijezdu 2 to su i pticice na grani znale..
Daj pokaži nam listić pa da ti čestitamocrni89 je napisao/la:Ma mozete vi pricat koliko hocete,ja sad odo da podignem 200 km na kaldionici ..odigro na zvijezdu 2 to su i pticice na grani znale..
TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
idemoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
DORO

idemoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo
DORO
Slavim pobjedu Zvijezde,uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu booooooosssssssssssssssssss,jao hostesaaaaaaaaaaaaaa
ulaže se u stadion 232000km, od toga 58000 općina a 174000 UEFA,zna li neko konkretno kakav je projekat u pitanju?
vjerovatno pomocni.to je malo para za bilo sta drugo .pogotovo krov koji je trebao biti prioritet
Nova sezona nova nafaka
Nova sezona nova nafaka
[youtube][/youtube]
Uvjek može biti gore od goreg
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
i zato glavu gore
bori se za svoje
i uvjek budi čovjek
-
Bosanski zmaj
- Kontakt:
58.000 KM Opcina
174.000 KM UEFA/NS BiH
75.000 KM Vlada FBiH (asfaltiranje)
307.000 KM
Opcina je u januaru ove godine platila 12.000 KM za izradu projekta nadkrivanja tribine, tako da nije nemoguce da se uradi i krov.Ovo bi mogla biti godina u kojoj je najvise ulozeno sredstava.
http://gradacac.org/2014/04/video-odrza ... -gradacac/" onclick="window.open(this.href);return false;
174.000 KM UEFA/NS BiH
75.000 KM Vlada FBiH (asfaltiranje)
307.000 KM
Opcina je u januaru ove godine platila 12.000 KM za izradu projekta nadkrivanja tribine, tako da nije nemoguce da se uradi i krov.Ovo bi mogla biti godina u kojoj je najvise ulozeno sredstava.
http://gradacac.org/2014/04/video-odrza ... -gradacac/" onclick="window.open(this.href);return false;
Mislim da je prosle godine mnogo vise ulozeno
-Pomocni teren
-Restoran
-Grijanje
-Teretana itd.
-Pomocni teren
-Restoran
-Grijanje
-Teretana itd.
Travniku ne bi smjeli dozvoliti da nas pobijedi,ako već mora,vise od jednog gola razlike.Ako kojim slučajem na 31.bodu zavrsimo mi,Rudar i Travnik gleda se međusobni dueli.Mi smo tu donji ako nas Travnik dobije i sa 2-0,jer u tom slučaju se gleda i gol razlika.Nadam se da neće do toga doći.
-
slobodnjak
- Kontakt:
Ja mislim da se to neće dogoditi,ali ako bi se slučajno dogodilo vi bi ispali zbog najmanje bodova osvojenih u medjusobnim utakmicama 3 ekipe,Rudar,Travnik,Zvjezda,što se prvo gleda,pa tek ako je tu bodovna situacija poravnata onda se gleda tek gol razlika.U krugu ovo je tabela uz moguću pobjedu Travnika sljedeće kolo.vatreni je napisao/la:Travniku ne bi smjeli dozvoliti da nas pobijedi,ako već mora,vise od jednog gola razlike.Ako kojim slučajem na 31.bodu zavrsimo mi,Rudar i Travnik gleda se međusobni dueli.Mi smo tu donji ako nas Travnik dobije i sa 2-0,jer u tom slučaju se gleda i gol razlika.Nadam se da neće do toga doći.
Rudar 7
Travnik 6
Zvjezda 4
OOOOOOOOOO Bajrića,trenera Travnika,vrlo prijeteći stav za danasnju utakmicu.Bogami,faca mu je pravo ebena,treba se danas sačuvati i zdrav vratiti.
mislim da se moze izvuc dobar rezultat jer je teren jako los i natopljen je... Pamos pordijos 
Prema najavi danas na Piroti će istrčati momci koji imaju malu minutazu.Ostavljanjem standardnih igrača dovoljno govori kakav ishod očekuje Doro.Po meni pametno,sta da polome kojeg standardnog igrača pa u zadnjem kolu oslabljeni na Vitez.Ovako,bez puno zapinjanja i čuvajte se djeco.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.