Svjetsko prvenstvo igra tu ogromnu ulogu u svemu, vjerovatno će odrediti mnoge stvari
Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
dete ljudi malo sa transferima
. Analiziran je svaki igrač u sunčevom sistemu na ovoj temi jbt.
Svjetsko prvenstvo igra tu ogromnu ulogu u svemu, vjerovatno će odrediti mnoge stvari
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
ako će čekat kraj SP,onda nek se spreme i platiti višenedim93 je napisao/la:dete ljudi malo sa transferima. Analiziran je svaki igrač u sunčevom sistemu na ovoj temi jbt.
Everton izgubio, ako dobijemo svrake 4th Place Trophy osiguran
I opet je to uspjeh za nas, nažalost...
Sent from my HTC One using Tapatalk
Sent from my HTC One using Tapatalk
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
veliki uspjeh,povijesni
oduševljen sam kao i proteklih 9 sezona
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Završit ćemo drugi na kraju. 
- arsengunner
- Kontakt:
Taman gledam, veoma moguce.QUARTERBACK je napisao/la:Završit ćemo drugi na kraju.
Samo da je kup uzeti nek osjete slast trofeja, osladice im se
Samo WENGER istina je!!!
Wenger on Hazard: "I had his agent in my home (Lille days). But again the barrier was financially, I couldn't compete with Chelsea's effort. 
A.F.C. Bournemouth!
I godinu poslije dovede ozilaza 50
-
BigBigBang
- Kontakt:
Nije isto dovesti jednog od nosilaca igre Reala afirmisanog na najvecem nivou vec izgradjenu svjetsku klasu i mladu zvijezdu Lillea. Wenger je sezonu prije trebao da dovede Hazarda tad je mogao dati vecu lovu ali je skrtario i to je ustvari samo drugo tumacenje ove izjave nisam doveo Hazarda jer sam bio skrt.soxx je napisao/la:I godinu poslije dovede ozilaza 50
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
čuj godinu dana kasnijesoxx je napisao/la:I godinu poslije dovede ozilaza 50
Re: Odg: Arsenal
upravu si ovdjeBigBigBang je napisao/la:Nije isto dovesti jednog od nosilaca igre Reala afirmisanog na najvecem nivou vec izgradjenu svjetsku klasu i mladu zvijezdu Lillea. Wenger je sezonu prije trebao da dovede Hazarda tad je mogao dati vecu lovu ali je skrtario i to je ustvari samo drugo tumacenje ove izjave nisam doveo Hazarda jer sam bio skrt.soxx je napisao/la:I godinu poslije dovede ozilaza 50
?nedim93 je napisao/la:čuj godinu dana kasnijesoxx je napisao/la:I godinu poslije dovede ozilaza 50
Vodim se ovom izjavom sto je Rambo postavio. Posto vidis da se spominje da nije mogao s Chelseam se "tućI" za Hazarda.nedim93 je napisao/la:Arsenal je htio Hazarda 2011 godine
kad nije mogao dovest Hazarda iz Lillea,dovest će Kaloua 
dovest cemo nekoga to je jedino sigurno ko ce to biti to samo wenger zna,,daj da sutra iskoristimo kiks karamela i osiguramo ligu prvaka.... 
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
- mordfustang
- Kontakt:
Arsenal igra u ponedjeljaktopnik1 je napisao/la:dovest cemo nekoga to je jedino sigurno ko ce to biti to samo wenger zna,,daj da sutra iskoristimo kiks karamela i osiguramo ligu prvaka....
Sent from my GT-S5300 using Tapatalk 2
-
BigBigBang
- Kontakt:
Nemoj se hvatati za Wengerove izjave puno to mu je samo izgovor nije se on ni tukao sa Chelseaom za Hazarda to ljeto Arsenal nije bio u igri za njega vec Chelsea, United ine znam ko jos, Wenger laze da se izvuce sezonu prije Hazard je skoro bio done deal cak u zimskom roku cini mi se, nakon sto nije dosao svi su mislili da je to odgodjeno za ljeto ali Wenger ni na ljeto nije doveo Hazarda jer nije dao koliko su trazili. tad mislim da mu je i bio ovaj agent u kuci ali on je to vjesto prebacio pricu za godinu poslije, svi znamo sta se desilo Hazard nakon tog ljeta sezonu izdominirao jos vise cijena jos narasla i Chelsea ga doveo.soxx je napisao/la:Vodim se ovom izjavom sto je Rambo postavio. Posto vidis da se spominje da nije mogao s Chelseam se "tućI" za Hazarda.nedim93 je napisao/la:Arsenal je htio Hazarda 2011 godine
Od svih igraca najvise bi volio Angela Di Mariu ako ne on onda Draxler, naravno i Reusa bi volio ali ne vjerujem da je on realna opcija, mada ko je vjerovao u maju prosle godine da ce Ozil doci u Arsenal? Mislim ni najveci optimisti.
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 26 apr 2014, 20:46, ukupno mijenjano 1 put.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
ne znam da li si ti ikad bio u krivuBigBigBang je napisao/la:Nemoj se hvatati za Wengerove izjave puno to mu je samo izgovor nije se on ni tukao sa Chelseaom za Hazarda to ljeto Arsenal nije bio u igri za njega vec Chelsea, United ine znam ko jos, Wenger laze da se izvuce sezonu prije Hazard je skoro bio done deal cak u zimskom roku cini mi se, nakon sto nije dosao svi su mislili da je to odgodjeno za ljeto ali Wenger ni na ljeto nije doveo Hazarda jer nije dao koliko su trazili. tad mislim da mu je i bio ovaj agent u kuci ali on je to vjesto prebacio pricu za godinu poslije, svi znamo sta se desilo Hazard nakon tog ljeta sezonu izdominirao jos vise cijena jos narasla i Chelsea ga doveo.soxx je napisao/la:Vodim se ovom izjavom sto je Rambo postavio. Posto vidis da se spominje da nije mogao s Chelseam se "tućI" za Hazarda.nedim93 je napisao/la:Arsenal je htio Hazarda 2011 godine
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.