HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

Kevin
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la Kevin » 26 apr 2014, 19:34

modric je napisao/la:Zna li tko ako Zrinjski izgubi od Veleza sta odlucuje skor ili golrazlika ?
u slucaju zeljo,siroki i zrinjski isto bodova..siroki je prvak
u slucaju zrinjski - siroki, zrinjski je prvak, bolji omjer ima
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

krmak
Kontakt:

Post Postao/la krmak » 26 apr 2014, 19:36

modric je napisao/la:Zna li tko ako Zrinjski izgubi od Veleza sta odlucuje skor ili golrazlika ?
nece izgubit

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 26 apr 2014, 19:36

CroCop je napisao/la:
Kevin je napisao/la:
CroCop je napisao/la:Samo malo, na osnovu cega titula ide u Siroki ako mi, oni i Zeljo budemo imali jednak broj bodova ? :? :crazy:
na osnovu mini tablice u kojoj je Široki najbolji:

Rezultati: Široki B. - Željezničar 3:2, Željezničar - Široki B. 0:3, Zrinjski - Željezničar 2:1, Željezničar - Zrinjski 2:1, Široki Brijeg - Zrinjski 1:1, Zrinjski - Široki Brijeg 3:2.

Poredak: 1. Široki 7 bodova (9:6), 2. Zrinjski 7 (7:6), 3. Željezničar 3 (5:9)...
Aha, ali ubijeđen sam da Zeljo nece dobiti Sarajevo a ni da cemo mi izgubiti u Vrapicicima.
a to u sto si ti ubijeđen je drugi par cipela :D
iako i ja mislim da nećete ovo propustiti..

vrlo vazne bodove ste osvojili protiv slavije, danas protiv olimpica i najvaznije kad ste okrenuli siroki u 8-10 minuta..da je samo x zavrsilo, siroki bi bio prvak 99%..
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

maxbet100
Kontakt:

Post Postao/la maxbet100 » 26 apr 2014, 19:38

sanse da zrinjski isputi titulu su cca 1%
zrinjski je titulu osvojio od 82.-94. min u utakmici sa sirokim

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 26 apr 2014, 19:39

Znaci Zrinjski dobije Mladost i prvaci su? Zar se ne gleda medjusobni, kako je Siroki bolji od Zrinjskog Kevine kad su vas uzeli?
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 26 apr 2014, 19:40

POBJEDAAAAA ,pribojavo sam se ove utakmice znajuci kako nam olimpic ne lezi
bravo crnov,bravo antoo,bravo cjela ekipaa
jos dva koraka do sna,samo hrabro imamo sve u svojim rukama
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

modric

Post Postao/la modric » 26 apr 2014, 19:41

Široki je sam kriv nemoze sacuvat 2-0 Zrinjskom cestitke na posteno osvojenoj titiuli .

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 26 apr 2014, 19:42

konjicanin01 je napisao/la:
krmak je napisao/la:hvala malom klubu iz predgrađa. Sad dobit Mladost pa njih na kraju! :cool:
Govedji gulas ,znamo da bi se vi sirokom :guz: da je bila obrnuta situacija al dobro,nismo svi isti hvala bogu.
Ajde nek ste i vi postali klub sa svojim Ja.

Zna li tko ako Zrinjski izgubi od Veleza sta odlucuje skor ili golrazlika ?
Ma pojedinačno mi smo bolji i od Želje i od Širokog jedino ako slučajno bude trokut sa istim brojem bodova onda je Široki prvi ali pod uvjetom da i Željo i Široki dobiju obje svoje tekme do kraja.Znači ako mi dobijemo Mladost Željo je def. otpao.Da pojednostavim ,mi dobijemo MVO a pitari ne izgube od manijaka i to je to :opaopa: :opaopa: :opaopa: :rol: :rol: :rol: :tralala: :tralala: :tralala: :tralala: .
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 26 apr 2014, 19:45

Pa mi ako kojim slucajem uzmemo pitare, osigurali bi Evropu, Rudar se bori za opstanak i tu bi igrali bez ikakvog motiva... Ako Zrinjski uzme Mladost prvaci su 99%...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

modric

Post Postao/la modric » 26 apr 2014, 19:46

Uz cestitike za titulu kod proslave obavezno pozovite trenera Sirokog Slavena Musu pa zajedno slavite jer on je najzasluzniji sto ste prvaci.

konjicanin01
Kontakt:

Post Postao/la konjicanin01 » 26 apr 2014, 19:51

Southboy je napisao/la:Svaka cast na tituli,ja sam rekao ako osvojite da cu prvi ruku pruziti i cestitat..nemate gdje kiksat,zgazite ih u zadnjem kolu bolja ste ekipa(mi smo danas izgubili samo od teskog terena i pritiska nad igracima da smo kupili),napunite im stadion(zauzmite im i ovaj :) ) i proslavite tu titulu u srcu Mostara...ioako moram priznati da vas nevolim,ipak vam jos jednom cestitam i navijacu za vas a ne za široki..
Pozz iz Sarajeva..
Hahaa,e koji si ti pacenik majko mila,vi ste titulu izgubili davno sine moj a ne danas,sta si mislio da cemo vas docekati s cvijecem,i izvolite tri boda ,ma da kako da ne.I sta ti sad mislis da sto tako srdacno cestitas komsijama da cemo mi zbog toga nesto patiti,prvaci pa neka su,zasluzili su.V azno je da se sve posteno odvija na zelenom terenu a ne kao proslih sezona.

primasquadra
Kontakt:

Post Postao/la primasquadra » 26 apr 2014, 19:55

konjicanin01 je napisao/la:
Southboy je napisao/la:Svaka cast na tituli,ja sam rekao ako osvojite da cu prvi ruku pruziti i cestitat..nemate gdje kiksat,zgazite ih u zadnjem kolu bolja ste ekipa(mi smo danas izgubili samo od teskog terena i pritiska nad igracima da smo kupili),napunite im stadion(zauzmite im i ovaj :) ) i proslavite tu titulu u srcu Mostara...ioako moram priznati da vas nevolim,ipak vam jos jednom cestitam i navijacu za vas a ne za široki..
Pozz iz Sarajeva..
Hahaa,e koji si ti pacenik majko mila,vi ste titulu izgubili davno sine moj a ne danas,sta si mislio da cemo vas docekati s cvijecem,i izvolite tri boda ,ma da kako da ne.I sta ti sad mislis da sto tako srdacno cestitas komsijama da cemo mi zbog toga nesto patiti,prvaci pa neka su,zasluzili su.V azno je da se sve posteno odvija na zelenom terenu a ne kao proslih sezona.
POTPIS ! svi pošteno ko danas velež ! dosta je željinih poteza izvan terena .

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 26 apr 2014, 20:04

modric je napisao/la:Uz cestitike za titulu kod proslave obavezno pozovite trenera Sirokog Slavena Musu pa zajedno slavite jer on je najzasluzniji sto ste prvaci.
Moje je mišljenje da vam nije Slave ne biste ni bili u borbi za titulu ove godine ali vaša stvar.

Što se tiče komšinica ,mene nisu iznenadili ni dobrom igrom ni rezltatom ja sam to napisao i u onim prognozama prije ovog kola.Što ne znači da ćemo se predati zadnje kolo,naprotiv volio bih da ta tekma bude bez rezultatskog značenja i da dođemo rasterećeni u Vrapčiće,to bi bila extra utakmica za gledanje.
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

Iskren
Kontakt:

Post Postao/la Iskren » 26 apr 2014, 20:22

Ja cu malo pozuriti i vec vam unaprijed Cestitati na Tituli,zasluzeno svaka cast !!!

zivinaajkula
Kontakt:

Post Postao/la zivinaajkula » 26 apr 2014, 20:43

Crnov ovaj opet asistent i strijelac,znali netko ukupan broj golova i asistencija,vidim lik svako kolo u nekoj rubrici!

Cestitke na tituli,kako nasi igraju sumnjam da cemo pobjediti Sarajevo i Rudar kojiem gori pod nogama!
sloboda govora i pravda za sve!
Toni Kukoc!Majstor svoga vremena!

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 26 apr 2014, 20:44

Iskren je napisao/la:Ja cu malo pozuriti i vec vam unaprijed Cestitati na Tituli,zasluzeno svaka cast !!!
Hvala meštre ali neka još malo da se strpimo.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 26 apr 2014, 20:45

Čestitke na tituli, rijetko ko je očekivao, ali ne može se reći nezasluženo
Ja te volim, volim Željo..

Scarface
Kontakt:

Post Postao/la Scarface » 26 apr 2014, 20:50

Čestitke na zasluženoj titulu jbg bili ste bolji od nas ove sezone u zadnjem kolu zgazite ona **** crvena

konjicanin01
Kontakt:

Post Postao/la konjicanin01 » 26 apr 2014, 21:43

Scarface je napisao/la:Čestitke na zasluženoj titulu jbg bili ste bolji od nas ove sezone u zadnjem kolu zgazite ona **** crvena
Ajde sandzosu idi gledaj kako ti je novi pazar igrao,ili sjenica,ti s nasao nekome moralne lekcije drzati,na svakoj tekmi se tucete medjusobno ,vec godinama nas sramotite na evro sceni ,vrjeme je malo da idete na hladjenje.Nadam se da ce vas sarajevo razbiti u derbiju,i da ostanete bez evrope ove godine,vozdrica

dimitrijevic
Kontakt:

Post Postao/la dimitrijevic » 26 apr 2014, 21:52

Zgazite one jadove na onom krmetnjaku...ja sam vam rekao cestitati na tituli i to cu uraditi i zaluzeno je nema sta..i na Grbavici ste nesretno izgubili.Titula bi bila slag na tortu ako okrenete one smrde na onom ruglu.**** Zrinja veleza jadnog...
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.