Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
crvenocrni je napisao/la:'Sjajni' Tinci ipak nije dovoljan da se izbjegne novi potop Bilih nakon iskljucenja jos jednog naseg 'bisera'Avdage. Odakle mi imamo 2 igraca sunce ti .....
![]()
Nije ni to.-SanaFCŽ- je napisao/la:Zaslužio je da igra, ali picigina na Bačvicama
on je to uradio cim nije otiso na izvlacenje grupa zakasnio na avion ja bi mu vec tad do otkaz i sad ne bi bilo problema amidzici dajdzici Avdije GermaniaARGUMENT je napisao/la:Pa ovaj ako ode na SP to ce biti dokaz da nam se Susic svima sere u usta, je li to vama jasno?
Eto, ako ovaj Tino Susic ikad u zivotu zaigra u nekoj od liga petice, ja ne pratim vise fudbal!! To obecajem samom sebi, jer to je onda dokaz za propast fudbaladonniedarko je napisao/la:Sta je reci ? Spiritualni nasljednik Rivalda danas ipak nije uspio donijeti prevagu Hajduku
Avdija vrijedi 2 miliona na transfermarktuBigBigBang je napisao/la:Zamislite tek ove klaune Susica i Avdije na svjetskom kad ih ovako ubijaju ovi poluprofesionalci iz HNL-a a jedina ekipa koja lici na nesto im trpa po pet komada![]()
![]()
Pa onaj Husejinovic igra u Dinamu a nikad nije bio ni spomenut kod Susica da bi mogao biti konkurentan a ovi maljevi iz raspalog Hajduka koji je jedno 3 klase ispod Dinama jedan haman standardan reprezentativac drugi debitovao u martu![]()
Najjace su mi ove cijene na transfermarktu ej Susic milion hahaha bas me zanima koji mentol bi dao za ovog 300k eura a kamoli milion
Wenger.BigBigBang je napisao/la:Zamislite tek ove klaune Susica i Avdije na svjetskom kad ih ovako ubijaju ovi poluprofesionalci iz HNL-a a jedina ekipa koja lici na nesto im trpa po pet komada![]()
![]()
Pa onaj Husejinovic igra u Dinamu a nikad nije bio ni spomenut kod Susica da bi mogao biti konkurentan a ovi maljevi iz raspalog Hajduka koji je jedno 3 klase ispod Dinama jedan haman standardan reprezentativac drugi debitovao u martu![]()
Najjace su mi ove cijene na transfermarktu ej Susic milion hahaha bas me zanima koji mentol bi dao za ovog 300k eura a kamoli milion
Svaka cast na ovome, amho poentira jasno i brutalno kao i uvjek.amho je napisao/la: argument vise nije: 'cekaj da vidimo kakav je, pa cemo suditi'... sad je argument:' bitno je da smo mi u brazilu, a ko je na spisku i iz kojih razloga boli nas ona stvar'...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.