Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

crvenocrni
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la crvenocrni » 26 apr 2014, 20:29

'Sjajni' Tinci ipak nije dovoljan da se izbjegne novi potop Bilih nakon iskljucenja jos jednog naseg 'bisera' :lol: Avdage. Odakle mi imamo 2 igraca sunce ti ..... :lol: :lol:

forman
Kontakt:

Post Postao/la forman » 26 apr 2014, 20:34

crvenocrni je napisao/la:'Sjajni' Tinci ipak nije dovoljan da se izbjegne novi potop Bilih nakon iskljucenja jos jednog naseg 'bisera' :lol: Avdage. Odakle mi imamo 2 igraca sunce ti ..... :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: Žalosno koga će čovjek povest' u Brazil..

Cigri
Kontakt:

Post Postao/la Cigri » 26 apr 2014, 20:50

Jaci je Hajduk od Sasexa :P

-SanaFCŽ-
Kontakt:

Post Postao/la -SanaFCŽ- » 26 apr 2014, 21:02

Zaslužio je da igra, ali picigina na Bačvicama

Sarajlijc@
Kontakt:

Post Postao/la Sarajlijc@ » 26 apr 2014, 21:04

-SanaFCŽ- je napisao/la:Zaslužio je da igra, ali picigina na Bačvicama
Nije ni to.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 26 apr 2014, 21:31

Pa dobro, neznam sta ste ocekivali. Protivnik se borio za opstanak, kada opet Hajduk bude igrao protiv ekipe koja igra zanista i ciji igraci daju 50% od sebe opet mozemo ocekivati sjajne driblinge ovog talenta. Naravno poslije toga idu i gifovi!

ARGUMENT
Kontakt:

Post Postao/la ARGUMENT » 26 apr 2014, 23:27

Pa ovaj ako ode na SP to ce biti dokaz da nam se Susic svima sere u usta, je li to vama jasno? :mrgreen:

zgembo89
Kontakt:

Post Postao/la zgembo89 » 26 apr 2014, 23:34

ARGUMENT je napisao/la:Pa ovaj ako ode na SP to ce biti dokaz da nam se Susic svima sere u usta, je li to vama jasno? :mrgreen:
on je to uradio cim nije otiso na izvlacenje grupa zakasnio na avion ja bi mu vec tad do otkaz i sad ne bi bilo problema amidzici dajdzici Avdije Germania

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 26 apr 2014, 23:46

Sta je reci ? Spiritualni nasljednik Rivalda danas ipak nije uspio donijeti prevagu Hajduku :kafa:

ARGUMENT
Kontakt:

Post Postao/la ARGUMENT » 26 apr 2014, 23:49

donniedarko je napisao/la:Sta je reci ? Spiritualni nasljednik Rivalda danas ipak nije uspio donijeti prevagu Hajduku :kafa:
Eto, ako ovaj Tino Susic ikad u zivotu zaigra u nekoj od liga petice, ja ne pratim vise fudbal!! To obecajem samom sebi, jer to je onda dokaz za propast fudbala :mrgreen:

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 26 apr 2014, 23:51

Zamislite tek ove klaune Susica i Avdije na svjetskom kad ih ovako ubijaju ovi poluprofesionalci iz HNL-a a jedina ekipa koja lici na nesto im trpa po pet komada :lol: :lol:

Pa onaj Husejinovic igra u Dinamu a nikad nije bio ni spomenut kod Susica da bi mogao biti konkurentan a ovi maljevi iz raspalog Hajduka koji je jedno 3 klase ispod Dinama jedan haman standardan reprezentativac drugi debitovao u martu :lol: :lol:

Najjace su mi ove cijene na transfermarktu ej Susic milion hahaha bas me zanima koji mentol bi dao za ovog 300k eura a kamoli milion
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

HariTz
Kontakt:

Post Postao/la HariTz » 27 apr 2014, 01:09

BigBigBang je napisao/la:Zamislite tek ove klaune Susica i Avdije na svjetskom kad ih ovako ubijaju ovi poluprofesionalci iz HNL-a a jedina ekipa koja lici na nesto im trpa po pet komada :lol: :lol:

Pa onaj Husejinovic igra u Dinamu a nikad nije bio ni spomenut kod Susica da bi mogao biti konkurentan a ovi maljevi iz raspalog Hajduka koji je jedno 3 klase ispod Dinama jedan haman standardan reprezentativac drugi debitovao u martu :lol: :lol:

Najjace su mi ove cijene na transfermarktu ej Susic milion hahaha bas me zanima koji mentol bi dao za ovog 300k eura a kamoli milion
Avdija vrijedi 2 miliona na transfermarktu :lol: . Ako bude TSS igrao na SP, budi siguran da će biti milionskih ponuda za njeg.
Zayebat' ce se ko god kupi :mrgreen:

dubrovnik
Kontakt:

Post Postao/la dubrovnik » 27 apr 2014, 02:55

Ne znam primjeti li tko da je Tino izgubio loptu na sredini terena ni od kog izazvan kad je onda uletio nas drugi biser i zaradio crveni, za nepovjerovat majke mi. Prokletstvo Hajduka i BIH repke je isto a to je da Germanija u njima vodi glavnu rijec,

Cigri
Kontakt:

Post Postao/la Cigri » 27 apr 2014, 08:37

BigBigBang je napisao/la:Zamislite tek ove klaune Susica i Avdije na svjetskom kad ih ovako ubijaju ovi poluprofesionalci iz HNL-a a jedina ekipa koja lici na nesto im trpa po pet komada :lol: :lol:

Wenger.

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 27 apr 2014, 12:22

Vidim velika podrska navijaca BiH za Tinu Susica i njegov poziv u reprezentaciju.
Pape navijaci su iza tebe, zovi ga, treba nam u Brazilu da zajedno sa Vrsajevicem razbija napade Argentine. :urnebes:
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

amho
Kontakt:

Post Postao/la amho » 27 apr 2014, 15:40

bespredmetno je govoriti o tome da li TSS treba na spisak ili ne... niti je DM, niti je nesto dobar AM ili CM... cetvrti ili peti izbor je na svakoj od navedenih pozicija i kao takav cisto logicki gledano nema sta traziti na spisku... jedini razlog zasto ga se forsira je prezime i rodbinska veza sa selektorom.. ovo citiram sebe od prije 2,3 mjeseca, dok je velika vecina cekala egipat da se uvjeri... a evo vidim ni poslije toga bas nije nesto znacajno napredovao ;) a i ovih sto ovu selektorovu odluku podrzavaju sve je manje, ali ipak ih ima... argument vise nije: 'cekaj da vidimo kakav je, pa cemo suditi'... sad je argument:' bitno je da smo mi u brazilu, a ko je na spisku i iz kojih razloga boli nas ona stvar'...

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 27 apr 2014, 15:43

amho je napisao/la: argument vise nije: 'cekaj da vidimo kakav je, pa cemo suditi'... sad je argument:' bitno je da smo mi u brazilu, a ko je na spisku i iz kojih razloga boli nas ona stvar'...
Svaka cast na ovome, amho poentira jasno i brutalno kao i uvjek. ;)
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 27 apr 2014, 15:55

Prvi put ulazim na ovu temu i ne mogu da vjerujem da su se ispisale 62 stranice, cak...jer to ovaj igrac trenutno ne zasluzuje...6 stranica da, ali 62 ne...ne znam ni sad sta mi bi da udjem...ali ne vise...
toliko

Vandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoite » 27 apr 2014, 16:03

Prcić koji je učestvovao i odigrao 90 minuta za Sochaux koji uzima bod PSG-u koji je izbačen u četvrtfinalu LP od Chelsea jedva ne igra u našoj reprezentaciji. Sušić koji je učestvovao u porazu Hajduka od velikog Slavena 3:0 igra za našu reprezentaciju.
Ovo kad bi lijepo objasnio čovjeku koji ne prati fudbal pozlilo bi mu.
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!

MES QUE UN CLUB!

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 27 apr 2014, 18:15

Da nam je selektor strucan i profesionalan , pogledao bi par puta Prcica i Susica i znao bi koga pozvati za prijateljsku i na koga racunati . Nazalost Safet je mislio nama proturiti nekako ispodprosjecnog ofanzivnog veznjaka s kojim je u rodu , na poziciju defanzivnog veznog i time konacno dokazao , bez dvojbe da nije profesionalan . :!:

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.