pajdo moj Ezil je sada loš .. ali sta je radio 2 sezonu u bijelom dresu.. rasturio je sa asistencijama . sada je Isco bolji u formi ali pisem formi..to sto je otisao je njegova stvar i strah.. izmedju ostalog postujem misljenje kako i tvoje tako i od ostalih..Sveti je napisao/la:Ezil trenutno nije ni ispred debelog misketa, kamoli fudbalske veličine poput ihketa
Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: Monolog,ribery,geronimo,hammers,Donnie Darko
Re: Real Madrid C.F.
CR7 : "YO AQUI, YO AQUI!"
''Želim ući u povijest kao jedan od najboljih svih vremena''
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
''Želim ući u povijest kao jedan od najboljih svih vremena''
isCo 23
Čarobni Di Maria 22
znaci ne planirate gubiti bodove danas?
- madridistaforever
- Kontakt:
U koliko je utakmica i gdje ce biti prenos?

Real nije samo klub,on je smisao zivota.
- legenda reala
- Kontakt:
20:00, prenos na SK
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Furymaker je napisao/la:znaci ne planirate gubiti bodove danas?
Haj ubij se matere ti.madridistaforever je napisao/la:U koliko je utakmica i gdje ce biti prenos?
- madridistaforever
- Kontakt:
Ne smije se pitati na kojem je kanalu prenos?
Zar ovaj forum nije napravljen da bi se saznale informacije o najdrazem timu?
Real nije samo klub,on je smisao zivota.
Diego López; Nacho, Varane, Ramos, Marcelo; Di María, Modric, Illarramendi, Isco; Cristiano y Morata
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Joj Nacho covjek igra sve pozicije u odbrani.
Dobar je ove sezone. Dobra postava.
Hala Madrid!
- Nail for Real
- Kontakt:
Nije, za to imas google.madridistaforever je napisao/la:Ne smije se pitati na kojem je kanalu prenos?![]()
My thoughts wandered to Santiago Bernabeu, the Temple, a ground struck terror into opponents. Bruised & battered slaves at the king's banquet.
Je li ovo Ramos traži neki jubilej kad mu Ronaldo ovako namješta golove?
-
BigBigBang
- Kontakt:
dokazi da vidimo te mocne statistike? Cak i da ima bolje sto je nebulozno, opet znalo se dok je Ozil tu ko je tata u veznom redu, Di Maria je imao svoju poziciju i sigurno nije uskakao da igra veznog umjesto Ozila. Iako mislim da je Di Maria igracina svjetske klase i jedan od najpotcijenjenijih igraca ipak mislim ako si toliki talenat koliko su te navikali ne bi jedno krilo igralo prije tebe.Raul_64 je napisao/la:I opet nema nista losije statistike od EzelaBigBigBang je napisao/la:Isco je toliko dobar igrac da je skoro cijelu sezonu proveo na klupi a njegovu poziciju i zadatke obavljao krilni igrac Di Maria![]()
koji je opet uvezao svoja famozna 2 mjeseca gdje nije mogao pruziti asistenciju ili gol
(od sredine decembra do negdje marta)
flop
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Dete molim vas, pogledajte kako Ezil pravi razliku na terenu
.
Pa čovjek je faking genije, koji jednim pasom riješi utakmicu, i znamo da vam je krivo
Pa čovjek je faking genije, koji jednim pasom riješi utakmicu, i znamo da vam je krivo
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
A lika ovog ronalda xD
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Sent from my LG-D802 using Tapatalk
Ozil is unique, there is no copy of him – not even a bad one. He is the best number 10 in the world. He makes things very easy for me and for his team-mates with his football vision and the decisions he makes. (c) José Mourinho
Koje kopito 
Dajte gif...

Isco = 11-6 , Mesut = 8-13dokazi da vidimo te mocne statistike? Cak i da ima bolje sto je nebulozno, opet znalo se dok je Ozil tu ko je tata u veznom redu, Di Maria je imao svoju poziciju i sigurno nije uskakao da igra veznog umjesto Ozila. Iako mislim da je Di Maria igracina svjetske klase i jedan od najpotcijenjenijih igraca ipak mislim ako si toliki talenat koliko su te navikali ne bi jedno krilo igralo prije tebe.
I pored povrede , poceli su isti broj utakmica , mozda Mesut koju vise.
Al znam da je ovo samo suhoparna statistika i da Ezel ima vise uticaja na igru
sto nas vraca na onu moju , da ih nije posteno poredit , em zbog godina , em zbog "staza" na visokom nivou
a trolat se uvijek moze.
Ronaldo se oporavio bit ce
Ramosu gol veceras bio sudjen.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.