FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

tribalhardcore
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la tribalhardcore » 26 apr 2014, 21:05

bparena je napisao/la:
Semper je napisao/la:Ovo samo govori koliko smo kompleksa u zadnjih 5 godina drugima nabili. Bukvalno svi su se ujedinili kako Željo ne bi bio prvak. Da je neko poslije rata rekao navijaču Veleža da će nekada u budućnosti sa Zrinjskim zajedno slaviti titulu vjerovatno bi ti reako da si lud.
Bukvalno/nebukvalno - Leotar vam ispada a Sloboda se vraca aBogda. Bit ce vam jos teze na godinu. Hila se nije zaboravila ;)

drzi se ti teme o Barci i ne trabunjaj u prazno
Bosno moja, cija li si sada boli li te danas vise nego prije tko to misli da te ima
da sa tobom vlada njega povijest nista naucila nije
Jucer svetinja, danas raspeta Bosna ponosna, ranjena

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 26 apr 2014, 21:07

HzSM je napisao/la:
BlueIsTheColor je napisao/la:
Semper je napisao/la:Ako pobijedimo Sarajevo trebamo Rudar pustiti zadnje kolo.
slazem se...
Slazemo li se i oko toga da ove godine necete ni Europu izboriti?
Naravno da se ne slazemo.

Ako nam ne bude trebalo u Prijedoru onda pustiti Rudaru bodove, s tim se slazem.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 26 apr 2014, 21:07

arelinho je napisao/la: pa i da budemo 4 na tabeli idemo u europu jer cete vi osvojiti kup
Eto vidis da uvijek zavisite od veceg sarajevskog kluba.Nije lose. :cool:

tribalhardcore
Kontakt:

Post Postao/la tribalhardcore » 26 apr 2014, 21:09

admine Boga ti de preimenuj ovu temu u fks
aman braco draga sta ovih pitara ima ovdje
palite na svoju temu,pisite o vasoj pobjedi,vasim planovima,danasnjoj posjeti samo popustite tako vam dragog Boga
Bosno moja, cija li si sada boli li te danas vise nego prije tko to misli da te ima

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 26 apr 2014, 21:09

HzSM je napisao/la:
arelinho je napisao/la: pa i da budemo 4 na tabeli idemo u europu jer cete vi osvojiti kup
Pa naravno, mi uvijek zavisimo sami od sebe. Ovo su rijetke situacije kada smo zavisili od drugih, ovog puta Zrinjskog koji je želio ovu titulu više nego išta.
Ja te volim, volim Željo..

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 26 apr 2014, 21:10

HzSM je napisao/la:
veceg sarajevskog kluba :urnebes: :urnebes:
po cemu veceg,po titulama možda,po osvojenim kupovima,po superkupovima,? :kafa:
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

tribalhardcore
Kontakt:

Post Postao/la tribalhardcore » 26 apr 2014, 21:12

HzSM je napisao/la:
mjenjaj dilera

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 26 apr 2014, 21:13

Željooooo je napisao/la:
HzSM je napisao/la:
Ma ja,sve ti tako,a Boga molis da osvojimo kup. :mrgreen:

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 26 apr 2014, 21:15

Sve i da vi nas dobijete u derbiju a da Čelik uzme kup, oni opet neće dobiti licencu, tako da ta svoja nadanja o vašoj najuspješnijoj sezoni u novijoj historiji ( Željo bez Evrope ) ostavi za neke druge godine.

Šteta za vas, trudili ste se ove godine, nema šta :lol:
Ja te volim, volim Željo..

tribalhardcore
Kontakt:

Post Postao/la tribalhardcore » 26 apr 2014, 21:16

Volim te ŽELJO....Ti si jedini uspio ujediniti Mostar.....

TMmanija2012
Kontakt:

Post Postao/la TMmanija2012 » 26 apr 2014, 21:17

Sta nece sve covjek procitati na ovom forumu..meni je najveca sega..najmanje se raduju nasem danasnjem kiksu navijaci Zrinja i Sirokog..neki nam vec prijete da nema Evrope,neki izjavljuju da su veci klub od nas,neki padaju u trans poslije pobjede nad nam itd..opste narodno veselje i nikad regularnija liga..odjednom sve posteno..do neki dan se nekakvi ratovi najavljivali protiv mesetara PL.Ovo je dokaz DA SMO NAJVECI i da pate kad je Zeljo prvi.

bparena
Kontakt:

Post Postao/la bparena » 26 apr 2014, 21:18

Željooooo je napisao/la:
HzSM je napisao/la:
Odgovorit cu ti ja iz Zenice - ybte vi svoje titule kad vam je obraz guzica. Sarajevo nije sto ste vi - Sloboda nam se vraca u ligu a vi mozete svoj Leotar pod ruku. Nije sve u titulama - sad nastavite plac kako su svi zavidni i kako vas bezrazlozno ne vole. Neke stvari vam se nece zaboraviti. ;)
Zadnja izmjena: bparena, dana/u 26 apr 2014, 21:19, ukupno mijenjano 1 put.
Ruud Van Nistelrooy o Messiju: "Njegovo djelo na terenu ne može se opisati riječima, jer je on izvan kategorije. On igra neki svoj nogomet. Kod njega sve izgleda tako jednostavno.... može se reći da je najbolji nogometaš svih vremena."

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 26 apr 2014, 21:19

gio10 je napisao/la:Sve i da vi nas dobijete u derbiju a da Čelik uzme kup, oni opet neće dobiti licencu, tako da ta svoja nadanja o vašoj najuspješnijoj sezoni u novijoj historiji ( Željo bez Evrope ) ostavi za neke druge godine.

Šteta za vas, trudili ste se ove godine, nema šta :lol:
Ako cemo biti realni ni vi je ne bi trebali dobiti,ali sta je tu je...

dimitrijevic
Kontakt:

Post Postao/la dimitrijevic » 26 apr 2014, 21:19

Fuj atmosfera na onom krmetnjaku ovog nekad mocnog kluba.Karali smo ih pet godina i oni su se danas nabrijali kao nikad...protiv Zrinjskog ovako nece biti vidjet cete.Ovakve utakmice ocekujem i u Tuzli,Zenici i s konama.Sindrom Bosnjo je cudo...one futavce smo izbacili iz lige,Velezu smjenjivali trenere i kvarile sezone,sa smrdama se sprdamo,a kone ne znaju sta je trofej.Ti ljudi nikad nisu rekli da smo bolji ili dominiramo kao sto je slucaj u zadnjih pet godina.Uvijek je bilo sredio Ivica,kupio Amar...Ipak zanemarujuci ove cinjenice ovaj nas Zeljo nije za titule i evropa je realni domet...momcima nemam sta zamjerit kao ni strucnom stabu.Zaboravit ovo i odigrat dobar derbi,a onda pustit Rudaru jer i oni nas docekuju u Travniku kao ravnogorske cetnike.Manijaci dobri i velika grupa nasih vracena,a ove mostarske jadove docekat momacki na Grbavici iducu tekmu.
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "

dino lj
Kontakt:

Post Postao/la dino lj » 26 apr 2014, 21:20

RiverPlate je napisao/la:
gio10 je napisao/la:Nema veze, izgubljena titula, teško je, nismo navikli na ovo, ali hajde da pobjedimo u tom derbiju i osiguramo Evropu. Momci su se borili koliko su mogli, teren je bio težak, oni iskoristili naše poklone doduše i Škaljić je nas počastio.
Za one komunističke čkepi nemam riječi, osim da im kažem bujrum u Sarajevo da im pokažemo kako se navija, njima je danas udarna pjesma bila "Biće Željo qrac šampion", ok, za dva kola pjevajte Zrinjski, Zrinjski opet šampion ili volio te jedan ultras, to su njihove pjesme.

Zamolio bih komšinice da sjašu sa naše teme, čitam komentare tokom utakmice, u isto vrijeme igra Sarajevo ali komšinice na našoj temi :lol:

VOLIM TE ŽELJO!
Ostali svi kućama da gledaju Željezničar!
Pa treba ih shvatiti, poslije Videotona ovaj nas danasnji poraz je najveci uspjeh njihovog kluba.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

tribalhardcore
Kontakt:

Post Postao/la tribalhardcore » 26 apr 2014, 21:21

bparena aj molim te na google ukucaj IQ testovi pa odradi jedan pa se vrati sa rezultatima

Juventino1995
Kontakt:

Post Postao/la Juventino1995 » 26 apr 2014, 21:21

Zeljovci sramotite samo sebe takvim komentarima, da je obrnuta situacija da Sarajevu treba za titulu u borbi sa Sirokim vi bi im dali jelde?? Bosnjacine, Bola 20 godina cekamo da se Velez stabilizuje da se vrati Armija na tribinu da bude kao prije. Boli nas briga ko ce prvak biti kad mi nismo igramo za sebe i niko nas ne zanima. A vidim da okrecet na politiku sramnim komentarima. Ako ne znate da vam kazem da su vasi navijaci danas cim su dosli skandirali "ustaske picke" Mostarcima koji su zivote dali za odbranu Sarajeva i Bosne a ne znam da su Sarajlije tako radile kad nam je bilo najteze,jesu dosle "laste" al se odma vratile kad su vidjeli pakao. Moje drage Sarajlije trebalo je i Velezu kad je ispao u drugu ligu pa nije bilo bodova na poklon od vas "Bosnjaka" veci smo bola BOSNJACI od svih vas duplo. Skrenuste svi sa teme pa sam morao i ja ne mogu da presutim na ove komentare. Pozdrav iz Mostara. VFC
36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
VFC1922

Zekoo
Kontakt:

Post Postao/la Zekoo » 26 apr 2014, 21:22

Jel' ima Zeljo sanse za intertoto kup ?

Capt_Billy
Kontakt:

Post Postao/la Capt_Billy » 26 apr 2014, 21:23

tribalhardcore je napisao/la:Volim te ŽELJO....Ti si jedini uspio ujediniti Mostar.....
Jebote, kako su se odnosili prema nama, hoce jos ispasti da ga je Zeljo srusio..

Ali neka, neka slave, moraju i oni imati svojih pet minuta slave. Uostalom, hocemo titulu a nesto izigravamo i guramo djecu svoju bez pravih pojacanja. E kad je tako, prvo istresti kesu, dovestvi adekvatna pojacanja pa onda ici na titulu. Ako sjesti i sutiti jer kako nam je sezona bila, topla/hladna, evropa ce biti mila majka na kraju. ;)

E cuj ovog gore, veceg Sarajevskog kluba... :lol: :lol:

Pa to budala zna, samo oni sebe kroz medije ubjeduju u suprotno. Nego, misljenja sam da im je ovaj danas poraz Zelje duplo vise znaci nego sama titula da je oni osvoje.

BUDI GLUP = BUDI PITAR!, pardon, HORDAS! :lol: :lol:

@Juventino1995 - 100% provjereno, sigurno bi Sirokom dali! ;)
Zadnja izmjena: Capt_Billy, dana/u 26 apr 2014, 21:24, ukupno mijenjano 1 put.
VIVA ŽELJO, VIVA MANIJACI!!!!
FORZAA ZELJOOO!!!! FORZAA LAZIOOOO!!!

England
Kontakt:

Post Postao/la England » 26 apr 2014, 21:23

tribalhardcore je napisao/la:bparena aj molim te na google ukucaj IQ testovi pa odradi jedan pa se vrati sa rezultatima
Cak se moze ciniti da je pilula u pitanju!
Zadnja izmjena: England, dana/u 26 apr 2014, 21:30, ukupno mijenjano 1 put.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.