Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Re: Premijer liga BiH - opcenito
glupost, prvenstvo je isto kao i zadnjih par godina, samo je kvalitet klubova izjednacen.
NO PYRO NO PARTY
- tepsija
- Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
- Kontakt:
Ne bi i bilo pošteno da je i Olimpic odigrao kao Velež danas?
Ali jok,Velež je kriv jer je pobijedio

Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!
Vječno u našim srcima.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Nije Velez kriv nista i njegovi igraci, vec navijaci, zato pripremite fino komsijama spalir zadnje kolo jer bice Zeljo k sampion...tepsija je napisao/la:Ne bi i bilo pošteno da je i Olimpic odigrao kao Velež danas?

Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
+1Steelman je napisao/la:Vrijeme je da se prestane sa priželjkivanjem mešetarenja, puštanja, prodavanja i kupovanja utakmica, jer to je oličenje primitivizma, kao i nakaradno svrstavanje klubova u nacionalne torove. Svaki klub treba da bude priča za sebe i tu treba sve završiti. Svi želimo kvalitetniju ligu i prema tome treba da bude pošteno.
Nije Velež kriv sto je pobijedio, nego je ova sezona kao i sezone par godina unazad po regularnosti. Samo sto je tada Željo sa kvalitetom odskako od ostatka lige pa se utjeha trazila u (ne)regularnosti lige.
NO PYRO NO PARTY
- tepsija
- Kontakt:
Ok.Baja_Zvjerka je napisao/la:Nije Velez kriv nista i njegovi igraci, vec navijaci, zato pripremite fino komsijama spalir zadnje kolo jer bice Zeljo k sampion...tepsija je napisao/la:Ne bi i bilo pošteno da je i Olimpic odigrao kao Velež danas?
Bolje je izgleda biti kao Olimpic,klub bez navijača,igrati sa juniorima i kadetima,spuštati gaće.
To se dakle traži!
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
Hoces li da ti nacrtam??? NAVIJAČI?!tepsija je napisao/la:Ok.Baja_Zvjerka je napisao/la:Nije Velez kriv nista i njegovi igraci, vec navijaci, zato pripremite fino komsijama spalir zadnje kolo jer bice Zeljo k sampion...tepsija je napisao/la:Ne bi i bilo pošteno da je i Olimpic odigrao kao Velež danas?
Bolje je izgleda biti kao Olimpic,klub bez navijača,igrati sa juniorima i kadetima,spuštati gaće.
To se dakle traži!
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
- tepsija
- Kontakt:
Nemoj,svega ti.
Naročito ne preko pp-a,inbox mi je zatrpan plavim valom solidarnosti i uvreda.
Dosta mi.
Naročito ne preko pp-a,inbox mi je zatrpan plavim valom solidarnosti i uvreda.
Dosta mi.
Vječno u našim srcima.
Vječno u našim srcima.
Baja_Zvjerka je napisao/la:
Hoces li da ti nacrtam??? NAVIJAČI?!
Navijači Veleža nisu ništa ni bolji, ni gori od navijača Želje po pitanju uvreda i sličnihh stadionskih skandiranja. Nemoj gledati jednostrano i praviti se da su s vaše strane cvjećke i sveci koji gluho bilo nikad nikoga ne bi uvrijedili. I dan danas je vrvilo od uvreda sa vaše strane.
TMmanija2012 je napisao/la:Sta nece sve covjek procitati na ovom forumu..meni je najveca sega..najmanje se raduju nasem danasnjem kiksu navijaci Zrinja i Sirokog..neki nam vec prijete da nema Evrope,neki izjavljuju da su veci klub od nas,neki padaju u trans poslije pobjede nad nam itd..opste narodno veselje i nikad regularnija liga..odjednom sve posteno..do neki dan se nekakvi ratovi najavljivali protiv mesetara PL.Ovo je dokaz DA SMO NAJVECI i da pate kad je Zeljo prvi.
Ja te volim, volim Željo..
to zelim borbu pa ko dobije. idemo sad Zeljo dobi zadnje 2, Siroki dobi zadnje (Celik drugi sastav) 2 i Velez dobi Zrinjski....Siroki sampion haha ludilo
cestitke Velezu na dimamu
cestitke Velezu na dimamu
I ovako je Zrinjski gotovo obezbjedio titulu, daleko od toga da su oni najbolja momcad sampionata ali su im se kockice poslozile
Bravo Dino konjino jedna
[youtube][/youtube]
Bravo Dino konjino jedna

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Armala, dana/u 26 apr 2014, 21:34, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Ma ja sam ubijedjen da je Zrinjski novi prvak...partizani nece zapet ko danas ubijedjen sam u to,ali eto vidjet cemo.Poraz ce iskoristit Siroki sigurno...bice zanimljivo.
8.5.1947
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
"Željo je doveden do propasti, a prelazak u genocidnu i režimsku tvorevinu FK Torpedo kasnije nazvanu po glavnom gradu BiH izričito je odbio Josip "Joško" Domorocki. "
Zrinjski ako pobjedi iducu utakmicu prvak je, cak i sa porazom u zadnjem kolu
Dupla kuruna pitarima cuna. 

- samo_lijevo
- Kontakt:
kako to?kirba je napisao/la:Zrinjski ako pobjedi iducu utakmicu prvak je, cak i sa porazom u zadnjem kolu
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- super
- Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
- Kontakt:
nije ako zeljo i siroki pobjede ostale 2 a zrinjski izgubi u mostaru jer se pravi tabela od 3 ekipe a tu je najbolji sirokisamo_lijevo je napisao/la:kako to?kirba je napisao/la:Zrinjski ako pobjedi iducu utakmicu prvak je, cak i sa porazom u zadnjem kolu

to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
- samo_lijevo
- Kontakt:
znam i ja da je tako,ali reko da se nisam presao.super je napisao/la:nije ako zeljo i siroki pobjede ostale 2 a zrinjski izgubi u mostaru jer se pravi tabela od 3 ekipe a tu je najbolji sirokisamo_lijevo je napisao/la:kako to?kirba je napisao/la:Zrinjski ako pobjedi iducu utakmicu prvak je, cak i sa porazom u zadnjem kolu
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Kakva je ovo namještaljka to nije humano , evo gledam 5. put klip i ne vjerujem,znaci ne vjerujem ! ,svastaArmala je napisao/la:I ovako je Zrinjski gotovo obezbjedio titulu, daleko od toga da su oni najbolja momcad sampionata ali su im se kockice poslozile
Bravo Dino konjino jedna![]()
[youtube][/youtube]

Vidis to sam zaboravio. Bit ce zanimljivo do zadnje minutesuper je napisao/la:nije ako zeljo i siroki pobjede ostale 2 a zrinjski izgubi u mostaru jer se pravi tabela od 3 ekipe a tu je najbolji sirokisamo_lijevo je napisao/la:kako to?kirba je napisao/la:Zrinjski ako pobjedi iducu utakmicu prvak je, cak i sa porazom u zadnjem kolu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.