Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Armala
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la Armala » 26 apr 2014, 21:48

Kako se ljudi primaknuse tituli sunce ti poljubim ,evo placem od smijeha :lol: :lol:

super
Lokacija: 43° 52′ sjeverne sirine i 18° 25′ istocne geografske duzine
Kontakt:

Post Postao/la super » 26 apr 2014, 21:52

Armala je napisao/la:Kako se ljudi primaknuse tituli sunce ti poljubim ,evo placem od smijeha :lol: :lol:
placi koliko hoces,siroki je novi prvak zapamtite to a zeljo ce im pomoci jer ste vi pobratimi sa svinjskim pa vam oboma sledi :guz:
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 26 apr 2014, 22:05

Ako Velez odigra protiv Zrinjskog kao danas, ovi se mogu poselamit pardon oprostit od titule.

Siroki ako na svom ternu ne pobjedi Celik koji se cuva za kup i raspali Olimpik to ce biti iznenađenje.
Zadnja izmjena: Elegant, dana/u 26 apr 2014, 22:07, ukupno mijenjano 1 put.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 26 apr 2014, 22:07

Elegant je napisao/la:Ako Velez odigra protiv Zrinjskog kao danas, ovi se mogu poselamit pardon oprostit od titule.

Siroki ako na svom terne ne pobjedi Celik i raspali Olimpik to ce biti iznenađenje.
ja sa uvjeren da ce odigrati jos bolje.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

zivinaajkula
Kontakt:

Post Postao/la zivinaajkula » 26 apr 2014, 22:11

Elegant je napisao/la:Ako Velez odigra protiv Zrinjskog kao danas, ovi se mogu poselamit pardon oprostit od titule.

Siroki ako na svom terne ne pobjedi Celik i raspali Olimpik to ce biti iznenađenje.
Jedino mi druze mozemo pomoci Sirokom tako da pobjedimo Sarajevo i Rudar pa se stvori krug sa isto bodova ,ali ako mi odigramo x sa konama mostarci su prvi(ako pobjede Mladost) pa taman izgubili od Veleza 10:0 jer imaju bolji omjer sa Sirokim,mi vise jednostavno ne mozemo biti prvaci ne pomocu trikova!

Kako su nas danas docekali,nasi bi trebali zadnje kolo pustiti Rudaru pa da im u Vrapcicima susjedi slave titulu sa njihovim gledateljima,neka ih malo zaboli! :lol:
sloboda govora i pravda za sve!
Toni Kukoc!Majstor svoga vremena!

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 26 apr 2014, 22:53

Jedan podatak vrijedan hvale sigurno.
Ekipa Širokog Brijega je u posljednjih 15 mečeva primila svega 4 pogotka, pritom napravivši 13 "clean sheets" :kafa:
Znači Zrinja novi šampion. Siguran sam da Velež može dobiti Zrinjskog, ali nisam siguran da Željo može savladati ovako zahuktalo Sarajevo. Mada nikad se ne zna, Obarska je pokazala da je svima tvrd orah. Po meni je Široki najkvalitetnija ekipa u državi, ali su usrali sa porazom u Mostaru.
Mes Que Un Club

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 26 apr 2014, 23:08

Ma nema sta da se prica, Zrinjski je prvak i cestitke im na tome ;)

Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

zeljeznicar1
Kontakt:

Post Postao/la zeljeznicar1 » 26 apr 2014, 23:27

Izgleda da je ove sezone sezona regularna...
Ljubavi što te rodi, klasa radnička! 1921!

Nervoza
Kontakt:

Post Postao/la Nervoza » 26 apr 2014, 23:30

zeljeznicar1 je napisao/la:Izgleda da je ove sezone sezona regularna...
Pa nekima je nestalo para za kupovinu i onda je logicno da je regularnija, nije jos kako treba ali sve su prilike da ce ubrzo biti. :bih:

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 26 apr 2014, 23:31

Ja sam sad pravo zbunjen.
Sad nekima nestalo para za kupovinu a prije utakmice sa Veležom neko se posjećivao u svlačionicama i premirali su se nečiji igrači prije utakmice sa Zrinjom.

Pa dajte više ljudi, možete li se dogovoriti, ima li Željo para, ili nema? :rol:
Ja te volim, volim Željo..

zrinja05
Kontakt:

Re: Odg: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la zrinja05 » 26 apr 2014, 23:31

hule_barca je napisao/la:Jedan podatak vrijedan hvale sigurno.
Ekipa Širokog Brijega je u posljednjih 15 mečeva primila svega 4 pogotka, pritom napravivši 13 "clean sheets" :kafa:
Znači Zrinja novi šampion. Siguran sam da Velež može dobiti Zrinjskog, ali nisam siguran da Željo može savladati ovako zahuktalo Sarajevo. Mada nikad se ne zna, Obarska je pokazala da je svima tvrd orah. Po meni je Široki najkvalitetnija ekipa u državi, ali su usrali sa porazom u Mostaru.
I za tebe jos jedan podataka ,zadnjih 16 tekmi Zrinjski izgubio samo 1 (protiv Zelje a ni tu nije trebao izgubiti) .Valjda i to nesto govori zasto je Zrinja ,ako Bog da, novi prvak.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

Nervoza
Kontakt:

Post Postao/la Nervoza » 26 apr 2014, 23:33

gio10 je napisao/la:Ja sam sad pravo zbunjen.
Sad nekima nestalo para za kupovinu a prije utakmice sa Veležom neko se posjećivao u svlačionicama i premirali su se nečiji igrači prije utakmice sa Zrinjom.

Pa dajte više ljudi, možete li se dogovoriti, ima li Željo para, ili nema? :rol:
Mozemo, NEMA.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 26 apr 2014, 23:34

Hvala ti, sad mi je lakše kad sam dobio provjerene insajderske informacije.
Uživaj maleni dok još možeš, brzo će nova sezona :think:
Ja te volim, volim Željo..

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 26 apr 2014, 23:35

Ništa više nije isto, ali iz Fk Kobilja Glava tvrde da se radi o foto montaži.
DRUG NEBI TI PUNCA

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 26 apr 2014, 23:37

Dobro sad je liga regularna, neka je sretno ostalih petnaest klubova u ligi, neće Željezničar biti šampion po svemu sudeći ove godine! :salut:
Grbavica naš je Hram!!!

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 27 apr 2014, 00:07

ade43 je napisao/la:
Armala je napisao/la:I ovako je Zrinjski gotovo obezbjedio titulu, daleko od toga da su oni najbolja momcad sampionata ali su im se kockice poslozile

Bravo Dino konjino jedna :clap:

[youtube][/youtube]
Kakva je ovo namještaljka to nije humano , evo gledam 5. put klip i ne vjerujem,znaci ne vjerujem ! ,svasta :o
:wtf:
ovo je preočito.. :thumbdown:

Stojanovic posao van 16m pa Dino brze bolje posao da ga srusi :lol: :lol:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

vedator
Kontakt:

Post Postao/la vedator » 27 apr 2014, 00:51

[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 27 apr 2014, 00:56

Kevin je napisao/la:
ade43 je napisao/la:
Armala je napisao/la:I ovako je Zrinjski gotovo obezbjedio titulu, daleko od toga da su oni najbolja momcad sampionata ali su im se kockice poslozile

Bravo Dino konjino jedna :clap:

[youtube][/youtube]
Kakva je ovo namještaljka to nije humano , evo gledam 5. put klip i ne vjerujem,znaci ne vjerujem ! ,svasta :o
:wtf:
ovo je preočito.. :thumbdown:

Stojanovic posao van 16m pa Dino brze bolje posao da ga srusi :lol: :lol:
Požurio skoro mu je pobjegao van 16 metara. :D :D
Široki . Brate samo Široki!

Nova vatra, staro mjesto, ista nada.

Lištica

..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje

lupus
Kontakt:

Post Postao/la lupus » 27 apr 2014, 00:59

Vjeruj da sam se isplakao od smjeha na tvoj komentar.Bas izgleda da ga je sustigao u zadnji cas,umalo pobjeze. :D

babuka1
Kontakt:

Post Postao/la babuka1 » 27 apr 2014, 01:11

zrinja05 je napisao/la:
jahija je napisao/la:Šta ćeš gledaš ovaj vitez pa to je bez veze ekipa skupili bodova za opstanak i onda se zajebaju ne igraju nego su kanta za napucavanje, isto borac nema se love pa hajmo prodat zvijezdi, isto i olimpik ajmo mi za pare prodat tekmu svakako evropu dostić ne mogu jbga, i tako to funkcioniše sa ovakvom mega ligom od 16 klubova e jadni mi sa ovakvom i ovom ligom.
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Ma ja sad je do lige i ekipa koje prodaju utakmice,a nisi tako lani pisao kad ste titule uzimali.Ko gubi ima pravo da se ljuti.
Ako ćemo pošteno ovo je najbolje i najneizvjesnije prvenstvo do sada ali nije to moje mišljenje od danas ja sam ovako pisao i prije mjesec-dva na ovoj istoj temi.Malo dosljednosti i objektivnosti ne bi nam škodilo.
Ako cemo posteno...da je zeljo dobio olimpika nakon dva poklona golmana,ko zrinjski dnaas,ovdje bi gorio forum,o namjestenim utakmicama o ivici osimu o jadu i cemeru od lige...realno,ovakav zeljo ne zasluzuje titulu,cak sta vise 3-4 mjesto je realan domet ovog tima...al isto tako ako cemo realno,sagledati stvari...tema zrinjskog...citiracu 5-6 ljudi koji pisu:"zeljo dnaas uzima 3 boda,protiv veleza, osim namjestio,vidjen u vrapcicima" , tema premijer liga opcenito:"zeljo namjestio protiv olimpika","zeljo kupio protiv veleza",tema sarajeva:"stumfovi namjestaju i kupuju utakmice..." cak i velezovi "navijaci" psiu danas namjesteno...

od mene ovako iskreno,vecina vas ovdje ste jadovi i smetljari,imate po 16-17 godina i probleme s aknama,sjedite kuci i izmisljate price i lazi u sobi ispunjenoj frustracijama i tugom,nevini ste i nikad nista niste ****,pa **** po zivcima normalnih ljudi koji su ovdje da razmjene misljenja,utiske,i argumentovano i konstruktivno raspravljaju,prema tome svi vi teoreticari zavjera,insajderi,poznavaoci prica iz svlacionica,mozete hladno da se gonite u pizdu materinu!

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Balorda, bordobijeli, haris004, Proximic i 39 gostiju.