@Virtu4l pratis li me.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Ma kakvi ba, ne bih dao ovo zadovoljstvo da im skačem po živcima ni za pet azilaHead je napisao/la:Trazim azil u dijaspori ( Norveska,Austrija,Njemacka ) u zamjenu prelazim u opoziciju.
@Virtu4l pratis li me.
Ja sam admin.bagrcavi je napisao/la:I Cartman ih u zadnje vrijeme skautira i prati. Još se žalio što ukinuše stranicuVirtu4l je napisao/la:To je legendin posaoCartman je napisao/la:Bolji si prati ove drolje po Facebooku, a ne momciluke.
Zaboravio si reci i da je zvanicno najbolji igrac Bosne i Hercegovine svih vremena.Virtu4l je napisao/la:Ma kakvi ba, ne bih dao ovo zadovoljstvo da im skačem po živcima ni za pet azilaHead je napisao/la:Trazim azil u dijaspori ( Norveska,Austrija,Njemacka ) u zamjenu prelazim u opoziciju.
@Virtu4l pratis li me.![]()
Safet Sušić Pape, najuspješniji selektor u BiH!
Brate i zasluzeno!Head je napisao/la:Zaboravio si reci i da je zvanicno najbolji igrac Bosne i Hercegovine svih vremena.
Ja skautiram i pošaljem link profila savezu u ovom slučaju Virtu4l, pa ih on vrbujeVirtu4l je napisao/la:To je legendin posaoCartman je napisao/la:Bolji si prati ove drolje po Facebooku, a ne momciluke.
Hebiga iz kavntiteta se dobija kvalitet...Virtu4l je napisao/la:Hahahaha, pa da nas zaposle, država ne bi stigla završavati sve papire koliko bi zahtjeva bilo
Supiceva mama yebe se sa nama.STEVIE je napisao/la:ovaj seljak nekada bio na golu repke..![]()
[youtube][/youtube]
Ma neee, neko mu hackovao facebook.Goalgetter je napisao/la:Tako mu i treba kad velica ratne zlocince.
Hacknem mu ja zeninu sestruCartman je napisao/la:Ma neee, neko mu hackovao facebook.Goalgetter je napisao/la:Tako mu i treba kad velica ratne zlocince.
hahaha Supiceva mama je.be se sa nama..bas dobro zvuci kad to ove Sandzaklije pjevuse..haha, jbg meni je bas zao ovih Sandzaklija, sto moraju ziviti u Srbiji i trpiti sve moguce uvrijede, a oni su ustvari vece patriote i Bosanci od nekih, koji zive u Bosni. Svaka njima cast!!Cartman je napisao/la:Supiceva mama yebe se sa nama.STEVIE je napisao/la:ovaj seljak nekada bio na golu repke..![]()
[youtube][/youtube]![]()
Cini mi se da su ga braca Sandzaklije jednom pogodili i petardom. Covjek je g0vno obicno. Dvolicnjak prve klase, ali je davno provaljen.
Trenutno korisnika/ca: EdinjoBos, Goalgetter i 7 gostiju.