FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers
Re: F.C. Bayern
Ribery ga zabi.
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Gooooooooool Bilaaal Rieeberyyy , 3 2 je , ROBERY - lakse se dise
Aj ovoga Demichelisa ,gubi se co'jek ,sad smo mogli go zbog njega primiti
Aj ovoga Demichelisa ,gubi se co'jek ,sad smo mogli go zbog njega primiti
- rob do bagro
- Kontakt:
A mozda necemo...3:2 fur unsrob do bagro je napisao/la:Ispascemo![]()
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
rob do bagro je napisao/la:A mozda necemo...3:2 fur unsrob do bagro je napisao/la:Ispascemo![]()
-
bavarian_bk
- Kontakt:
4 2 , Lahm sa "DESNE " strane 
krenulo je krenulo,bayern pravi seriju od 3:0

- Mirza_Hordas
- Kontakt:
saće furth preokrenuti na 6:5 
R.I.P. VEDRAN PULJIĆ....Neka danas lišticom odjekuje tvoj krik, neka im se srce zaledi,
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
jer uzeli su zivot od tebe a tebe od nas! 4.10.
"dok hasetu oduzmu loptu vi slušajte muziku iz našeg studija"
-
Thecoldfear
- Kontakt:
6-2 dovoljno 
- rob do bagro
- Kontakt:
Pobjedili smo jednog veoma jakog Furta sa 6:2, i nije lose kako je izgledalo
, znamo da smo gubili sa 1:2 ali onda su ubacili u 6. i zabili im 5 komada.
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
- Emir_ZENICA
- Kontakt:
- moustapha
- Kontakt:
- Omerbavarac
- Kontakt:
Kako sam vec rekao, kako igramo takav nam je i rezultat. Dva upotpunosti razlicita poluvremena. Prvo nije u rangu 3 Njemacke, barem sto se tice Bayerna. Kasnije u drugom se sve poslozilo, i Bayern je zabiljezio 11 ili 12 pobjedu u nizu. Sto se tice igraca, Lell i Demichelis su ocigledno visak, pogotovo ovaj prvi. Od njega nista dobrog ocekivati, nadam se njegovom transferu na ljeto, bilo gdje samo daleko od Bavarske. Demichelis, moze on i puno bolje. Mozda se prepao uloge glavnog odbrambenog igraca. Lakse je sa Buytenom, ima ko ispraviti pogresku.
Alaba, bice od njega nesto. Vidi se da ima ono nesto, kad primi loptu. Mislim da igra nesto slicno kao i Schweini. Kad sam vec kod njega, dosta je nedostajao u prvom poluvremenu. Najvise me iznenadio Contento, kako je samo brz.
Mogao bi on biti taj lijevi bek, Badstuber na stopera, a Demichelis out. Bommel i Tymo nikako ne mogu suradjivati. Dva veoma slaba tehnicara ne mogu odgovoriti izazovima. Jedan ce uvijek biti na klupi. I na kraju Rensing
Vise nije ni za rezervnog golmana. Drugi gol je njegova greska.
Veceras je ja mislim nekad izvlacenje, pa se za nadati da dobijemo utakmicu da igramo na domacem terenu, a protivnik nije bitan.
Alaba, bice od njega nesto. Vidi se da ima ono nesto, kad primi loptu. Mislim da igra nesto slicno kao i Schweini. Kad sam vec kod njega, dosta je nedostajao u prvom poluvremenu. Najvise me iznenadio Contento, kako je samo brz.
Veceras je ja mislim nekad izvlacenje, pa se za nadati da dobijemo utakmicu da igramo na domacem terenu, a protivnik nije bitan.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
uh sto mi je ovaj razultat poznatmoustapha je napisao/la:Simpatican rezultat. 6:2 prvi set
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
- moustapha
- Kontakt:
Ja se bojim da Demichelis ne napravi kakvu katastrofalnu gresku u nekoj vrlo vaznoj utakmicei lige prvaka. Kad god protivnicka ekipa napada ja gledam gdje je on, sta radi, kako se krece.
U nekim utakmicama gdje se igra protiv slabijeg prtivnika, greske se mogu i nadoknaditi, ali kad dodje utakmica u kojoj najmanja greskica moze odluciti, onda ce da cvokocu zubi.
U nekim utakmicama gdje se igra protiv slabijeg prtivnika, greske se mogu i nadoknaditi, ali kad dodje utakmica u kojoj najmanja greskica moze odluciti, onda ce da cvokocu zubi.
#divovi
- Omerbavarac
- Kontakt:
Olića i Pranjića "pokosila" crijevna infekcija
Velik dio Bayernove momčadi u srijedu je počeo pokazivati simptome crijevne viroze. Među oboljelim nogometašima također su hrvatski reprezentativci Ivica Olić i Danijel Pranjić.
Njemački Bild piše da se radi o težem tipu viroze. Osim Pranjića i Olića, virus je za krevet prikovao također belgijskog stopera Daniela van Buytena i prvog golmana Hans-Jörga Butta.
Niti jedan od četiri nogometaša nije konkurirao za četvrtfinalni dvoboj Njemačkog kupa, koji je Bayern u 19 sati na Allianz Areni odigrao protiv drugoligaša Greuther Fürtha.
Velik dio Bayernove momčadi u srijedu je počeo pokazivati simptome crijevne viroze. Među oboljelim nogometašima također su hrvatski reprezentativci Ivica Olić i Danijel Pranjić.
Njemački Bild piše da se radi o težem tipu viroze. Osim Pranjića i Olića, virus je za krevet prikovao također belgijskog stopera Daniela van Buytena i prvog golmana Hans-Jörga Butta.
Niti jedan od četiri nogometaša nije konkurirao za četvrtfinalni dvoboj Njemačkog kupa, koji je Bayern u 19 sati na Allianz Areni odigrao protiv drugoligaša Greuther Fürtha.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
- _amel_13_BHf_
- Kontakt:
ma masinerija kad krene nezaustavi je ni 3 barcelone..... lel buranija,neznam sta pokusavaju sa demikelisom ,pa lik je totalno ko qrac...kaze nedostaje mu argentina...treba ga podvalit boki za jedno 5 miliona
..ribery kralj, nezz kako cemo bez njega ak ode...
nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3
joj vise ba pazite sta pisete,usli ste u sjajnu formu i sve je to ok ali digli ste se na 7 nebo i mislite da vas niko ne moze pobjediti...bolje za vas da spustite malo loptu jer Barca bi vas rastimala pogotovo sa onom vasom smjesnom odbranom_amel_13_BHf_ je napisao/la:ma masinerija kad krene nezaustavi je ni 3 barcelone..... lel buranija,neznam sta pokusavaju sa demikelisom ,pa lik je totalno ko qrac...kaze nedostaje mu argentina...treba ga podvalit boki za jedno 5 miliona![]()
![]()
..ribery kralj, nezz kako cemo bez njega ak ode...
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
uh jebote malo me ovi nasi nasekirase mada odavno ne volim ovog reinsiga,lela a jos igrao i hendikep 1 e jos da mi prodje porto 77 minuta 0:0 haj jos vi cestitam nasima
- roy_makaay
- Kontakt:
Schalke-Bayern u kupu
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."
-
bavarian_bk
- Kontakt:
Ma za nase se neboj ,nece oni nas iznevjeriti
P.S. 800 post
P.S. 800 post
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.