nakon 6 godina, bolje se informiši.RiverPlate je napisao/la:Idi slavi pobjedu nakon deset godinaRodjeniiBrato je napisao/la:Ajde mi samo recite sta je to danas tako uvredljivo skandirano? Pa jbt vasi navijaci nama skandirali ustaske picke,zapadni mostar itd. a vi nama nesto govorite,a mi samo pjevali bice zeljo **** sampion sto se meni iskreno nije svidjelo ali eto kad masa krene tesko se to zaustavi.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
-
- Kontakt:
Oprosti nakon šest, a na Grbavici niste pobijedili 25. godinaRodjeniiBrato je napisao/la:nakon 6 godina, bolje se informiši.RiverPlate je napisao/la:Idi slavi pobjedu nakon deset godinaRodjeniiBrato je napisao/la:Ajde mi samo recite sta je to danas tako uvredljivo skandirano? Pa jbt vasi navijaci nama skandirali ustaske picke,zapadni mostar itd. a vi nama nesto govorite,a mi samo pjevali bice zeljo **** sampion sto se meni iskreno nije svidjelo ali eto kad masa krene tesko se to zaustavi.

Grbavica naš je Hram!!!
-
- Kontakt:
sada govorimo o skandiranju,istina je da je dolazio ali eto izgleda coovjek doso da obidje teren i usput da isprosi bodove ali eto nije ih dobio.voltron30 je napisao/la:Zar nisi juče pyzdio kako Amar u slačioni namješta utakmicu? Puuu 'ebem ti svačiji obraz!!!RodjeniiBrato je napisao/la:Ajde mi samo recite sta je to danas tako uvredljivo skandirano? Pa jbt vasi navijaci nama skandirali ustaske picke,zapadni mostar itd. a vi nama nesto govorite,a mi samo pjevali bice zeljo **** sampion sto se meni iskreno nije svidjelo ali eto kad masa krene tesko se to zaustavi.
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Tragicno, ja ne vjerujem.ZZtop10 je napisao/la:kakva ofiraza na otoci![]()
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
-
- Kontakt:
Nek mi neko odgovori vezano za moje pitanje o skandiranju koje vi non stop spominjete...
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Zrinjski može i da izgubi u Vrapčićima ukoliko pobijede Obarsku kući.mma_hz je napisao/la:Jeste vi meni smijesni..dobijetel nas i Rudara ...Zrinjski nema sanse u Vrapcicima a ko zna mozda Olimpic nesto uradi protiv Sirokog...i mene je vala Hamzic iznervirao onim sto je radio danas na Otoci ,sto se moze vidjeti na snimku...
A ako kojim slucajem izgubite od nas onda molite Boga da mi uzmemo KUP da vi mozete u Europu..

A Siroki uzme sve i Zrinjski popusi titulu..Steph je napisao/la:Zrinjski može i da izgubi u Vrapčićima ukoliko pobijede Obarsku kući.mma_hz je napisao/la:Jeste vi meni smijesni..dobijetel nas i Rudara ...Zrinjski nema sanse u Vrapcicima a ko zna mozda Olimpic nesto uradi protiv Sirokog...i mene je vala Hamzic iznervirao onim sto je radio danas na Otoci ,sto se moze vidjeti na snimku...
A ako kojim slucajem izgubite od nas onda molite Boga da mi uzmemo KUP da vi mozete u Europu..
[quote="RodjeniiBrato"]Nek mi neko odgovori vezano za moje pitanje o skandiranju koje vi non stop spominjete...[/quotema vokri im sto im niste poklonili titulu...pa im smeta "bice zeljo k u ra c sampion"--
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
opet je i u tom slucaju Zrinjski prvak zbog boljeg međusobnog skora..stannis je napisao/la:A Siroki uzme sve i Zrinjski popusi titulu..Steph je napisao/la:Zrinjski može i da izgubi u Vrapčićima ukoliko pobijede Obarsku kući.mma_hz je napisao/la:Jeste vi meni smijesni..dobijetel nas i Rudara ...Zrinjski nema sanse u Vrapcicima a ko zna mozda Olimpic nesto uradi protiv Sirokog...i mene je vala Hamzic iznervirao onim sto je radio danas na Otoci ,sto se moze vidjeti na snimku...
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
Zrinjski ima bolji medjusobni duel , moze sa porazom uzeti titulu!stannis je napisao/la:A Siroki uzme sve i Zrinjski popusi titulu..Steph je napisao/la:Zrinjski može i da izgubi u Vrapčićima ukoliko pobijede Obarsku kući.mma_hz je napisao/la:Jeste vi meni smijesni..dobijetel nas i Rudara ...Zrinjski nema sanse u Vrapcicima a ko zna mozda Olimpic nesto uradi protiv Sirokog...i mene je vala Hamzic iznervirao onim sto je radio danas na Otoci ,sto se moze vidjeti na snimku...
Ja ja upravu si..nema tituleSteph je napisao/la:Zrinjski može i da izgubi u Vrapčićima ukoliko pobijede Obarsku kući.mma_hz je napisao/la:Jeste vi meni smijesni..dobijetel nas i Rudara ...Zrinjski nema sanse u Vrapcicima a ko zna mozda Olimpic nesto uradi protiv Sirokog...i mene je vala Hamzic iznervirao onim sto je radio danas na Otoci ,sto se moze vidjeti na snimku...

FK SARAJEVO.
Moja greska onda. MIslio sam da Siroki ima bolji medusobni duel...
evo ja cu ti odgovoriti kad te zanima bas i kad nemate obraza ,skandirate bit ce zeljo **** sampion a njegov glavni konkurent i po vasim pricama istorijski neprijatelj vodi utakmicu i pri tome rezultatu je sampion drzave,ok je navijati za svoj tim i slaviti golove ali makar malo dostojanstva treba imati a vi ga ovdje nemate definitivno ,odgajate svoju djecu sa frazama svinjski ,ustase i slicno a danas ste stali rame uz rame skandiranjem sa njima ,pobjedu ste mogli proslaviti aplauzom ,navijanjem za svoj tim casno i dostojanstveno ,ako imate obraza zapjevajte to i zadnje kolo isto pa proslavite zajedno zastave sa sahovnicom su vam na dohvat rukeRodjeniiBrato je napisao/la:Nek mi neko odgovori vezano za moje pitanje o skandiranju koje vi non stop spominjete...
jesi se ti razletio od teme do teme hahahaha koliko god se čovjek trudio da vas razumi, ne može, fakat ste posebna životinjska vrstamma_hz je napisao/la: Ja ja upravu si..nema tituleostaje samo da navijaju za nas u KUPU..
DRUG NEBI TI PUNCA
E ne znam pasha sta sam uradio da me tako vrijedjas..jos jedino sam bio na temi Veleza i nisam vas sekunde spomenuo u ruznom kontekstu...ajd normala..bagrcavi je napisao/la:jesi se ti razletio od teme do teme hahahaha koliko god se čovjek trudio da vas razumi, ne može, fakat ste posebna životinjska vrstamma_hz je napisao/la: Ja ja upravu si..nema tituleostaje samo da navijaju za nas u KUPU..

FK SARAJEVO.
nije tacno, ljudi su isli na ruku Sarajevu, iduce kolo MVO uzima od zrinjskom, siroki kiksa u jednoj od dvije tekme i eto gaCuspajz je napisao/la:evo ja cu ti odgovoriti kad te zanima bas i kad nemate obraza ,skandirate bit ce zeljo **** sampion a njegov glavni konkurent i po vasim pricama istorijski neprijatelj vodi utakmicu i pri tome rezultatu je sampion drzave,ok je navijati za svoj tim i slaviti golove ali makar malo dostojanstva treba imati a vi ga ovdje nemate definitivno ,odgajate svoju djecu sa frazama svinjski ,ustase i slicno a danas ste stali rame uz rame skandiranjem sa njima ,pobjedu ste mogli proslaviti aplauzom ,navijanjem za svoj tim casno i dostojanstveno ,ako imate obraza zapjevajte to i zadnje kolo isto pa proslavite zajedno zastave sa sahovnicom su vam na dohvat rukeRodjeniiBrato je napisao/la:Nek mi neko odgovori vezano za moje pitanje o skandiranju koje vi non stop spominjete...

sad ozbiljno, ljudi su samo pjevali istinu, ko ce biti sapion se jos ne zna, tako da je skandiranje .... a ljudi kad su culi da je sarajevo povelo dali su gromoglasan aplauz, pa se vi zapitajte zasto

123 VATRAAAAAAAAAAAAAAAbagrcavi je napisao/la:jesi se ti razletio od teme do teme hahahaha koliko god se čovjek trudio da vas razumi, ne može, fakat ste posebna životinjska vrstamma_hz je napisao/la: Ja ja upravu si..nema tituleostaje samo da navijaju za nas u KUPU..

sto posto je radi toga ipak ste vi njihova najveca ljubav ,ocigledno se jos sjecaju ona 3 komada koja su im donijela titulu ali u prvoj ligi federacije i sve to uzahvaljujuci vamarammstein je napisao/la:nije tacno, ljudi su isli na ruku Sarajevu, iduce kolo MVO uzima od zrinjskom, siroki kiksa u jednoj od dvije tekme i eto gaCuspajz je napisao/la:evo ja cu ti odgovoriti kad te zanima bas i kad nemate obraza ,skandirate bit ce zeljo **** sampion a njegov glavni konkurent i po vasim pricama istorijski neprijatelj vodi utakmicu i pri tome rezultatu je sampion drzave,ok je navijati za svoj tim i slaviti golove ali makar malo dostojanstva treba imati a vi ga ovdje nemate definitivno ,odgajate svoju djecu sa frazama svinjski ,ustase i slicno a danas ste stali rame uz rame skandiranjem sa njima ,pobjedu ste mogli proslaviti aplauzom ,navijanjem za svoj tim casno i dostojanstveno ,ako imate obraza zapjevajte to i zadnje kolo isto pa proslavite zajedno zastave sa sahovnicom su vam na dohvat rukeRodjeniiBrato je napisao/la:Nek mi neko odgovori vezano za moje pitanje o skandiranju koje vi non stop spominjete...![]()
![]()
sad ozbiljno, ljudi su samo pjevali istinu, ko ce biti sapion se jos ne zna, tako da je skandiranje .... a ljudi kad su culi da je sarajevo povelo dali su gromoglasan aplauz, pa se vi zapitajte zasto

Znaš da si najveći u državi kad ujediniš grad koji je preko 20 godina podijeljen, kada je čitava država protiv tebe, a ti idalje prvak... Volim te Željo
Željezničar
Borussia Dortmund
Borussia Dortmund
-
- Kontakt:
Zato što se ližete na tribinama i na terenu, a **** mi nemamo nikoga, svi na mrze, čak i raspale ekipe ko Sloboda, i ovaj Velež koji nad dobije jednom u šest godina pa shvatam euforiju, ne dobija se svaki dan šampion države!rammstein je napisao/la:nije tacno, ljudi su isli na ruku Sarajevu, iduce kolo MVO uzima od zrinjskom, siroki kiksa u jednoj od dvije tekme i eto gaCuspajz je napisao/la:evo ja cu ti odgovoriti kad te zanima bas i kad nemate obraza ,skandirate bit ce zeljo **** sampion a njegov glavni konkurent i po vasim pricama istorijski neprijatelj vodi utakmicu i pri tome rezultatu je sampion drzave,ok je navijati za svoj tim i slaviti golove ali makar malo dostojanstva treba imati a vi ga ovdje nemate definitivno ,odgajate svoju djecu sa frazama svinjski ,ustase i slicno a danas ste stali rame uz rame skandiranjem sa njima ,pobjedu ste mogli proslaviti aplauzom ,navijanjem za svoj tim casno i dostojanstveno ,ako imate obraza zapjevajte to i zadnje kolo isto pa proslavite zajedno zastave sa sahovnicom su vam na dohvat rukeRodjeniiBrato je napisao/la:Nek mi neko odgovori vezano za moje pitanje o skandiranju koje vi non stop spominjete...![]()
![]()
Grbavica naš je Hram!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 33 gosta.