Tišu brato da ne čuju Osim i kompanija prijaviće nas UEFA-i za efikasnost.tepsija je napisao/la:Neko je rekao da imamo problem sa realizacijom...u zadnja dva kola 9 komada![]()
brate nema ovde ništa dok se nekoliko banova ne podjelialeksandar_veliki je napisao/la:Jesmo se ispucali? Sad smirite hormone ili ce biti odstranjivanja. Tema je FK Velež, dakle samo FK Velež, ništa Red Army, Manijaci, Željo...
nisi dobro vidio,Radnik je dobio Mladost.zizu1991 je napisao/la:Mislim da se sve utakmice do kraja igraju u istom terminu, znači vjerovatno u 17h.
Ljudi slijedeći je Radnik. Vidim danas ih Mladost uzela na njihovom terenu.
Mislim da možemo do pobjede.
P.S. aleksandre, ako jesi, zašto si mu prepravio post ? Od navijača Željezničara.
Normalan postRade Paprica 9 je napisao/la:Čestitke na potpuno zasluženoj pobjedi, nadigrali ste nas u svim segmentima. Velež koji sam danas gledao ima potencijal i za veće domete, koje ovaj klub sa tradicijom zaslužuje. Želim vam dobre partije u nastavku sezone, kao i mjesto u bh fudbalu koje zaslužujete. Ako je neko i sumnjao, danas ste pokazali da nikad niste ni prestali biti ono što ste bili u ex yu. Samo želim da i ako Zrinja osvoji titulu baš u Vrapčićima da ostanete dostojanstvni kao danas.
Rade Paprica 9 je napisao/la:Čestitke na potpuno zasluženoj pobjedi, nadigrali ste nas u svim segmentima. Velež koji sam danas gledao ima potencijal i za veće domete, koje ovaj klub sa tradicijom zaslužuje. Želim vam dobre partije u nastavku sezone, kao i mjesto u bh fudbalu koje zaslužujete. Ako je neko i sumnjao, danas ste pokazali da nikad niste ni prestali biti ono što ste bili u ex yu. Samo želim da i ako Zrinja osvoji titulu baš u Vrapčićima da ostanete dostojanstvni kao danas.
TeaM87 je napisao/la:Svaka cast vasim igracima, jako dobro igrate, iako je cinjenica da je ova pobjeda plod nasih gresaka a ne nekog vaseg znanja. No, sve u svemu, svaka vam cast, bolji je pobijedio i vidi se napredak u vasoj igri.
Pozdrav za sve normalne navijace Veleza i jos jednom svaka cast na zasluzenoj pobjedi.
i u bivsoj Jugi ste kar... od Veleza pozz strumficu isplatite igracima plate fukare sljedece godine se borite za opstanakbagrcavi je napisao/la:Yebo te šta bi bilo da češće pobjeđujeteMVB je napisao/la:Velež iz Mostara na svom privremenom stadionu u Vrapčićima ka..o želju i uzeo mu titulu.
I kad budemo igrali na brdu zvanom Velež tada ćemo vas još jače ka..ti.
Eto vama Ljube Aličića na vaš tamni stadion opet,pa zajedno sa njim horski pjevajte lepo belo mleko.
A što vas kar..šmo danas,ah meraka u poslijepodne rano.
Biće Seljo nekad qurac šampion kuknjava .Ops,opet se izvinjavam velikom NK,omaklo mi se.Tati ivici i sinu amaru duboko izvinjenje.![]()
To pobjedi jednom u 6 godina i osili se, a više godina provelo u drugoj ligi
RAja sretno dalje i samo se nemojte RAznositi.
hahahah moze moze a pogodila ga jezizu1991 je napisao/la:@Veležovac22, kad ćeš me častit' ?![]()
Jes' vidio da šta Boba odbrani ?
bilo je par kikseva al da ne skide ono ko zna šta bi bilo.zizu1991 je napisao/la:@Veležovac22, kad ćeš me častit' ?![]()
Jes' vidio da šta Boba odbrani ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.