Eto, dobro smo krenuli u Novoj godini
Samo hrabro, samo Hajducki
ne samo ti svi mi zajedno a i trener reja kad je pravio(dobio) spisak...dubrava je napisao/la:Odigrana je prva pripremna prijateljska utakmica Hajduka u Marbelli (Španjolska). Hajduk - Malaga (B postava) 3:1. Poveli su Španjolci, da bi u nastavku utakmice Hajduk preokrenuo rezultat, golovima Vukušića, Lendrica (prvi put cujem za tog lika) i Ahmada Sharbinija. Reja je isprobao sve igrace, svatko je dobio po poluvrijeme da se dokaze.
Eto, dobro smo krenuli u Novoj godini![]()
Samo hrabro, samo Hajducki
Hehehe, raja pretezno mixa timove recimo Hajduk, Sarajevo i Zvezda na jednu, a na drugu Dinamo, Željo i Partizan. Nadam se utakmici sa puno golova, neka bolji pobjedi, pozz...bh hrvat je napisao/la:izgleda da bi bili mogli sa zeljom odigrati prijateljsku, a i kako bi drugacije mogli valjda ne sa sarajevom. pitari neka se okrenu purgerima oni su mi nekako slični, pucaju od šminkeraja
mislis zoran vulic... ako mislis na njega i po meni bi on bio najbolje rjesenje... ali kako citam sve su prilike da ce doci stimac i bojim se da je to kraj velikog hajdukabh hrvat je napisao/la:jedini koji moze posloziti ekipu hajduka je zoran bilic, i uz to moze cvrsto drzati uzde u svojim rukama da mu se slastičari i pekari ne petljaju u posao
ne upozna Reja bh velikana,a u pic.. materinuIker C je napisao/la:Da li neko zna od vas da li će možda negdje na netu biti prijenos utakmice Hajduk Željo?
Ma najbolje je mafiji pridodati najveceg mafijasa,mafijasa svih mafijasa,IGORA STIMCA!Emir_ZENICA je napisao/la:Ivo Istuk se ubio za Hajduka![]()
Dobar je StimacBabilon je napisao/la:
Ma najbolje je mafiji pridodati najveceg mafijasa,mafijasa svih mafijasa,IGORA STIMCA!
to bi ljudina sve poslozila!
naravno greška u koracima, zoran vulić je taj. ostarilo se , posenililo seBarney Stinson je napisao/la:mislis zoran vulic... ako mislis na njega i po meni bi on bio najbolje rjesenje... ali kako citam sve su prilike da ce doci stimac i bojim se da je to kraj velikog hajdukabh hrvat je napisao/la:jedini koji moze posloziti ekipu hajduka je zoran bilic, i uz to moze cvrsto drzati uzde u svojim rukama da mu se slastičari i pekari ne petljaju u posao![]()
![]()
ne znam mozda se varam ali...........
anderson otisao aj neka je, jedino ako nije bas neki extra igrac bolje je da ne dolazi... bolje da igra mali livaja ako nista nema jos ni 17 godina...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.