Nije. Samo Buhač, Marić i Ćorluka mislim iz te generacije su potpisali za prvi tim.Android je napisao/la:Buhac danas zabio Jedinstvu u Bihacu,zna li netko je li Franjo Cuze pod ugovorom sa Sirokim?
NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Lištica
koliko ja znam iz te generacije su svi potpisali..to je ona generacija koja je duplu osvojila..maxmore je napisao/la:Nije. Samo Buhač, Marić i Ćorluka mislim iz te generacije su potpisali za prvi tim.Android je napisao/la:Buhac danas zabio Jedinstvu u Bihacu,zna li netko je li Franjo Cuze pod ugovorom sa Sirokim?
imas recimo buhača u gosku, imas odaka i milicevica u branitelju itd
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Meni koliko je ostalo u sjećanju 5 njih je potpisalo. Marić, Špikić, Ćorluka, Buhač, Kožulj. Nisam siguran da ova dvojica koje si naveo imaju ugovor sa ŠirokimKevin je napisao/la:koliko ja znam iz te generacije su svi potpisali..to je ona generacija koja je duplu osvojila..maxmore je napisao/la:Nije. Samo Buhač, Marić i Ćorluka mislim iz te generacije su potpisali za prvi tim.Android je napisao/la:Buhac danas zabio Jedinstvu u Bihacu,zna li netko je li Franjo Cuze pod ugovorom sa Sirokim?
imas recimo buhača u gosku, imas odaka i milicevica u branitelju itd
Zadnja izmjena: maxmore, dana/u 27 apr 2014, 14:31, ukupno mijenjano 1 put.
Lištica
Lištica
ma koliko ja znam imaju samo su poslani na posudbe..ta cijela generacija je potpisala..ima i onaj Božić koji igra u Zmaju..maxmore je napisao/la: Meni koliko je ostalo u sjećanju 5 njih je potpisalo. Marić, Špikić, Ćorluka, Buhač, Kožulj. Nisam siguran da su ova dvojica koje si naveo imaju ugovor sa Širokim
Ni blizu Kevine.
Sent from my ZTE Blade V using Tapatalk
Sent from my ZTE Blade V using Tapatalk
Lištica
Lištica
[youtube][/youtube]
Goran u stilu Robbena
Goran u stilu Robbena

...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Da. A gledam tamo onu temu najboljih 11 lige, mislim da se tako zove, nitko ni da ga stavi na klupu. Definitivno jedan od najboljih u ligi. Tu nema priče. Daj Bože da nam ostane za EL i iduću sezonu.Android je napisao/la:[youtube][/youtube]
Goran u stilu Robbena

Lištica
Lištica
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Zakaric je strasno napredovao u Lokomotivi, a zanimljivo, brojni ovdje smatraju da je nazadovao. Zasto, zato sto nije izborio 11 u Dinamu? Smijesno. Rijec je o tehnicki jednom od najboljih igraca lige, bez ikakve dvojbe.
Samo se sjetite njegovih predstava protiv bilo koje top momcadi, i kuci i na strani, po dva igraca ga nisu mogla cuvati, nebitno igralo se u Širokom, Sarajevu, Mostaru, za nas bi bilo fenomenalno kada bi ostao, ali...
Samo se sjetite njegovih predstava protiv bilo koje top momcadi, i kuci i na strani, po dva igraca ga nisu mogla cuvati, nebitno igralo se u Širokom, Sarajevu, Mostaru, za nas bi bilo fenomenalno kada bi ostao, ali...
...Život za Široki...
A zna li se ista u vezi Mirka,ide li na kraju ove sezone?
Kad bi ostala ovakva ekipa i sljedecu sezonu,pojacanja nam uopce ne bi trebala,samo vratiti Brekala i Kozulja
Kad bi ostala ovakva ekipa i sljedecu sezonu,pojacanja nam uopce ne bi trebala,samo vratiti Brekala i Kozulja
HRHB
HRHB
Veliki X. Mirko, njega sam zaboravio, i da nam on ako Bog dadne ostane.Android je napisao/la:A zna li se ista u vezi Mirka,ide li na kraju ove sezone?
Zadnja izmjena: maxmore, dana/u 27 apr 2014, 14:32, ukupno mijenjano 1 put.
Lištica
Lištica
Miljenko Bošnjak i Željko Malčić iz Goška bili bi dobra pojačanja.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
Ako se ne varam Bosnjak je vec bio pod ugovorom sa Sirokim ali je radi one afere oko namjestanja raskinut ugovor sa njimGrdan je napisao/la:Miljenko Bošnjak i Željko Malčić iz Goška bi bili dobra pojačanja.
HRHB
HRHB
nije on bio nikad pod ugovorom sa širokimAndroid je napisao/la:Ako se ne varam Bosnjak je vec bio pod ugovorom sa Sirokim ali je radi one afere oko namjestanja raskinut ugovor sa njimGrdan je napisao/la:Miljenko Bošnjak i Željko Malčić iz Goška bi bili dobra pojačanja.
Kad već kampiraš na temi od Zrinjskog i postavljaš snimke golova mali podsjetnik.Grdan je napisao/la:Miljenko Bošnjak i Željko Malčić iz Goška bili bi dobra pojačanja.
Svi šte šutili ko nijemi kad ste onako prijateljski dali Travniku bodove i to znaju svi od djece u Širokom do bilo kog u bih.
http://www.transfermarkt.de/de/miljenko ... 38930.html" onclick="window.open(this.href);return false;Kevin je napisao/la:nije on bio nikad pod ugovorom sa širokimAndroid je napisao/la:Ako se ne varam Bosnjak je vec bio pod ugovorom sa Sirokim ali je radi one afere oko namjestanja raskinut ugovor sa njimGrdan je napisao/la:Miljenko Bošnjak i Željko Malčić iz Goška bi bili dobra pojačanja.
HRHB
HRHB
a jaka izvora..Android je napisao/la:
http://www.transfermarkt.de/de/miljenko ... 38930.html" onclick="window.open(this.href);return false;
pogledaj samo kako je napisano..
sloboda->siroki
siroki->gosk
gosk->siroki
siroki->gosk
ne bi da je ptica selica
Pa pisalo je u novinama da ga je Siroki uzeo i prosljedio na posudbu u Gabelu,i onda je bila afera Offside...Kevin je napisao/la:a jaka izvora..Android je napisao/la:
http://www.transfermarkt.de/de/miljenko ... 38930.html" onclick="window.open(this.href);return false;
pogledaj samo kako je napisano..
sloboda->siroki
siroki->gosk
gosk->siroki
siroki->gosk
ne bi da je ptica selica
HRHB
HRHB
Bošnjak, kojeg je u Gabelu 'proslijedio' NK Široki Brijeg kojem se trebao naknadno priključiti (navodno po završetku afere), bio je jedan od aktera i u medijskom prepucavanju između Širokog Brijega i Zrinjskog. Zlatan Mijo Jelić i Josip Bevanda 'preoteli' su Bošnjaka Anti Vidačku noć prije nego je ovaj trebao potpisati ugovor s mostarskim klubom, tvrdio je nedavno predsjednik HŠK Zrinjski.
http://www.bljesak..info/rubrika/sport/clanak/miljenko-bosnjak-igrac-goska-osuden-na-devet-mjeseci-zatvora/52832" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bljesak..info/rubrika/sport/clanak/miljenko-bosnjak-igrac-goska-osuden-na-devet-mjeseci-zatvora/52832" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
-
- Kontakt:
Vjerovatno ste pisali negdje, ali ne da mi se listati, može li mi samo neko napisati jeste li vi prvaci ako budete imali isto bodova kao zrinjski? hvala 

-
- Kontakt:
U slučaju trokuta,odnosno Zrinjski,Široki i Željo da imaju isti broj bodova prvak je Široki,ako samo mi i Široki imali isto bodova mi smo prvaci,što znači ako Željo ne dobije Sarajeva,te našom pobjedom protiv Mladosti prvenstvo je i teoretski završeno i Zrinjski je prvak.edgardavids je napisao/la:Vjerovatno ste pisali negdje, ali ne da mi se listati, može li mi samo neko napisati jeste li vi prvaci ako budete imali isto bodova kao zrinjski? hvala
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.