Safet Sušić - Pape

donniedarko
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la donniedarko » 26 apr 2014, 19:35

Samo misljenje jednog igraca ne znaci nista , ali istina da je politika pozivanja igraca kod Susica katastrofalna i kranje sumnjiva .

fkv123
Kontakt:

Post Postao/la fkv123 » 26 apr 2014, 20:31

Kada Pape izjavi nešto slično kao Mirallas onda se to pika kao još jedna blamaža. Ovako, Mirallas ispada pametan čovjek i dobar fudbaler.

Šalim se. Vazda mi je Kevin Mirallas bio ubleha i teleći pogled.

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 26 apr 2014, 21:44

donniedarko je napisao/la:Samo misljenje jednog igraca ne znaci nista , ali istina da je politika pozivanja igraca kod Susica katastrofalna i kranje sumnjiva .
Ako pozove onog bolida iz Hajduka (ne Avdiju), onda je to cisti kriminal. Nepotizam.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 26 apr 2014, 21:53

Ne cudi me da se neki igraci bune i da se kvari atmosfera kada se pozivaju igraci koji su katastrofa. Zahirovic, Besic, Rahimic, Ibricic sve je to deset klasa iznad Vrsajevica i Susica.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 26 apr 2014, 21:58

Da je Prcic dobio crveni rekli bi bravo majstore svaka cast, a posto je Avdija, on je debil.

To je vasa logika !
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

DonCorleone
Kontakt:

Post Postao/la DonCorleone » 26 apr 2014, 22:06

Elegant je napisao/la:Da je Prcic dobio crveni rekli bi bravo majstore svaka cast, a posto je Avdija, on je debil.

To je vasa logika !
Ko jos kome cestita na crvenom kartonu bolan :lol: ?
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 26 apr 2014, 22:11

DonCorleone je napisao/la:
Elegant je napisao/la:Da je Prcic dobio crveni rekli bi bravo majstore svaka cast, a posto je Avdija, on je debil.

To je vasa logika !
Ma buraz gdje ćeš elegantu nešto objašnjavati, lik ko da u buretu živi.
DRUG NEBI TI PUNCA

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 26 apr 2014, 22:13

bagrcavi je napisao/la:Ma buraz gdje ćeš elegantu nešto objašnjavati, lik ko da u buretu živi.
Copy / Paste
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Cigri
Kontakt:

Post Postao/la Cigri » 26 apr 2014, 22:13

bagrcavi je napisao/la:
DonCorleone je napisao/la:

To je vasa logika !
Ma buraz gdje ćeš elegantu nešto objašnjavati, lik ko da u buretu živi.
:thumbup: :thumbup:

ARGUMENT
Kontakt:

Post Postao/la ARGUMENT » 26 apr 2014, 23:11

Mig_Mig je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/miralla ... zil/129877 vidis li ovo Pape, j.bem ti najmilije !
I sta nam sad hoces da kazes?

adisice
Kontakt:

Post Postao/la adisice » 26 apr 2014, 23:15

ARGUMENT je napisao/la:
Mig_Mig je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/miralla ... zil/129877 vidis li ovo Pape, j.bem ti najmilije !
Da je seljak žešći i bez kulture
http://www.youtube.com/watch?v=Pk9A-6_O6QA

ARGUMENT
Kontakt:

Post Postao/la ARGUMENT » 26 apr 2014, 23:24

adisice je napisao/la:
ARGUMENT je napisao/la:
Da je seljak žešći i bez kulture
Ma iskreno ne kontam poentu u ovome njegovom postu..znaci ako ima sta reci protiv Susica, neka kaze. Koji vrag postavlja tamo neke Belgijance, bas me zaboli cundara za njima, ha ja!

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 26 apr 2014, 23:35

Covjek hoce da vam kaze da u reprezentacijama igraci itekako imaju pravo na misljenje i to da ga javno iznesu a da im niko ne kaze da se selektoru mjesaju u posao i prave mu spisak.U ovom slucaju cak se i ne radi o igracu koji je medju najboljim u reprezentaciji Belgije.Da je ovakvo nesto javno rekao kapiten Kompany Januzaj sigurno ne bih isao u Brazil jer ako se kapitenu to ne svidja nema razloga da se njegovo misljenje ne uvazi.
A gdje je jedan Januzaj a gdje je Tino,muko moja.

fkv123
Kontakt:

Post Postao/la fkv123 » 26 apr 2014, 23:43

drummer je napisao/la:Covjek hoce da vam kaze da u reprezentacijama igraci itekako imaju pravo na misljenje i to da ga javno iznesu a da im niko ne kaze da se selektoru mjesaju u posao i prave mu spisak.U ovom slucaju cak se i ne radi o igracu koji je medju najboljim u reprezentaciji Belgije.Da je ovakvo nesto javno rekao kapiten Kompany Januzaj sigurno ne bih isao u Brazil jer ako se kapitenu to ne svidja nema razloga da se njegovo misljenje ne uvazi.

Gospodine, jedno je javno iznijeti misljenje a druga stvar je bojkot tokom utakmice. Ono prvo je itekako ljudski i prihvatljivo, ovo drugo je bruka i sramota. Igrac, kao i svaka druga osoba s' poslom, ima pravo da iznese svoje misljenje na jedan kulturan i normalan nacin. Bojkotiranje tokom utakmica je ponasanje umisljenih "zvijezdica".

ARGUMENT
Kontakt:

Post Postao/la ARGUMENT » 26 apr 2014, 23:56

fkv123 je napisao/la:
drummer je napisao/la:Covjek hoce da vam kaze da u reprezentacijama igraci itekako imaju pravo na misljenje i to da ga javno iznesu a da im niko ne kaze da se selektoru mjesaju u posao i prave mu spisak.U ovom slucaju cak se i ne radi o igracu koji je medju najboljim u reprezentaciji Belgije.Da je ovakvo nesto javno rekao kapiten Kompany Januzaj sigurno ne bih isao u Brazil jer ako se kapitenu to ne svidja nema razloga da se njegovo misljenje ne uvazi.

Gospodine, jedno je javno iznijeti misljenje a druga stvar je bojkot tokom utakmice. Ono prvo je itekako ljudski i prihvatljivo, ovo drugo je bruka i sramota. Igrac, kao i svaka druga osoba s' poslom, ima pravo da iznese svoje misljenje na jedan kulturan i normalan nacin. Bojkotiranje tokom utakmica je ponasanje umisljenih "zvijezdica".
Pa ne kaze niko da je ono dobro, kako su to Dzeko i Spahic uradili, ali jeste li mozda nekad prokontali da su ti igraci htjeli sa tim htjeli javnosti nesto reci, otvoriti oci..siguran sam da su oni pokusavali pricati sa Susicem oko toga svega, to je on sam i priznao, medjutim, naletili su na zid, koji fura svoje i tako nas vodi u propast..njima dvojica vjerovatno puko film, i na taj nacin kontali nam otvoriti oci..kao sto su uspjeli, jer da se nije desio egipat, mi nebi nikad nista znali, mislili bi da je to sve super i sjajno, a ono u stvari katastrofa totalno u k....! Vrijeme je da se poradi na tome, da se svi skoncentrisu na SP, i ako Bog da, nakon SP Susicu spic u superdin. Nije on za selektora, fali mu sve, sto dobrom selektoru treba. A mi ako hocemo da redovnije idemo na ta velika takmicenja, moramo tamo poraditi, gdje je najbitnije..na celu selekcije ;)

drummer
Kontakt:

Post Postao/la drummer » 27 apr 2014, 00:01

Jasno je da nisu imali drugog izbora.Ti momci zele reprezentaciji samo najbolje,ako nisu imali drugog nacina da ukazu da se radi protiv interesa reprezentacije onda ih ja podrzavam,oni su lili znoj i krv i oni su cuvari jake reprezentacije.

fkv123
Kontakt:

Post Postao/la fkv123 » 27 apr 2014, 00:04

ARGUMENT je napisao/la:
fkv123 je napisao/la:

Pa ne kaze niko da je ono dobro, kako su to Dzeko i Spahic uradili, ali jeste li mozda nekad prokontali da su ti igraci htjeli sa tim htjeli javnosti nesto reci, otvoriti oci..siguran sam da su oni pokusavali pricati sa Susicem oko toga svega, to je on sam i priznao, medjutim, naletili su na zid, koji fura svoje i tako nas vodi u propast..njima dvojica vjerovatno puko film, i na taj nacin kontali nam otvoriti oci..kao sto su uspjeli, jer da se nije desio egipat, mi nebi nikad nista znali, mislili bi da je to sve super i sjajno, a ono u stvari katastrofa totalno u k....! Vrijeme je da se poradi na tome, da se svi skoncentrisu na SP, i ako Bog da, nakon SP Susicu spic u superdin. Nije on za selektora, fali mu sve, sto dobrom selektoru treba. A mi ako hocemo da redovnije idemo na ta velika takmicenja, moramo tamo poraditi, gdje je najbitnije..na celu selekcije ;)

ovo boldirano te jeb...

sva ova prepiranja i rasprave se svode na "siguran sam", "ja mislim da.."

Pa ovo je veca sramota nego i jedan incident tokom stare garde u savezu. Tad su se igraci barem imali radi cega da bune, a sada se ove zvjezdice bune sto je jedan prosjek promjenjen sa drugim. :crazy:

ARGUMENT
Kontakt:

Post Postao/la ARGUMENT » 27 apr 2014, 00:15

fkv123 je napisao/la:
ARGUMENT je napisao/la: Pa ne kaze niko da je ono dobro, kako su to Dzeko i Spahic uradili, ali jeste li mozda nekad prokontali da su ti igraci htjeli sa tim htjeli javnosti nesto reci, otvoriti oci..siguran sam da su oni pokusavali pricati sa Susicem oko toga svega, to je on sam i priznao, medjutim, naletili su na zid, koji fura svoje i tako nas vodi u propast..njima dvojica vjerovatno puko film, i na taj nacin kontali nam otvoriti oci..kao sto su uspjeli, jer da se nije desio egipat, mi nebi nikad nista znali, mislili bi da je to sve super i sjajno, a ono u stvari katastrofa totalno u k....! Vrijeme je da se poradi na tome, da se svi skoncentrisu na SP, i ako Bog da, nakon SP Susicu spic u superdin. Nije on za selektora, fali mu sve, sto dobrom selektoru treba. A mi ako hocemo da redovnije idemo na ta velika takmicenja, moramo tamo poraditi, gdje je najbitnije..na celu selekcije ;)

ovo boldirano te jeb...

sva ova prepiranja i rasprave se svode na "siguran sam", "ja mislim da.."

Pa ovo je veca sramota nego i jedan incident tokom stare garde u savezu. Tad su se igraci barem imali radi cega da bune, a sada se ove zvjezdice bune sto je jedan prosjek promjenjen sa drugim. :crazy:
Pa naravno da sam siguran kad to cujem od nekoga, ko je tu 100% involviran..a svakako je to i Susic par puta izjavio, da su mu se kao "petljali" i da "on odredjuje ko ce igrati i koga ce zvati, a ne oni"..a uz to dodatno: Spahic je to isto izjavio u tel. razgovoru sa Face TV-om..znaci to je 100% sigurno i ti bi ipak pokusao da to malo okrenes u neistinu?! Pa jarane, kao da je te Susic napravio..i on ima taj obicaj da prica o igracima kako nisu standardni i kako igraju u losim klubovima, a pozove uz to nestandardne igrace iz katastrofalnih klubova..Sva logika je tu izgubljena!

I zasto se vec drugi put ponavljas sa tim "zvijezdice"??? Ljudino, ako jedan DZEKO nije prava ZVIJEZDA, neznam onda ko je za tebe ZVIJEZDA a ko ZVIJEZDICA?!!!

donniedarko
Kontakt:

Post Postao/la donniedarko » 27 apr 2014, 00:17

Da taj prosjek nije slucajno bratic selektora i da slucajno nismo imali boljih alternativa sigurno da bi bili "zvjezdice" , ovako ih u potpunosti razumijem :D :thumbup:

soxx
Kontakt:

Post Postao/la soxx » 27 apr 2014, 00:18

Jesam ja jedini ovdje koji nema svoje insajdere :!: :?:

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.