Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Info iz prve ruke: Avdija je kloc.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Cartman je napisao/la:Info iz prve ruke: Avdija je kloc.
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
- donniedarko
- Kontakt:
Smorise likovi sa sigurnim informacijama , fkt se pitam kakvu vrstu licne potvrde traze s timCartman je napisao/la:Info iz prve ruke: Avdija je kloc.

Pa nece ti Dzeko ili Spahic ili Susic davati informacije, ali ces ih dobiti od "vodonosioca" koji su itekako potrebni za i oko repke, samo sto jednostavno nisu toliko profesionalni, da mogu zadrzati neke informacije za sebe. A to ustvari nije sad neka posebna novost. Pa u SVE JEDNOM klubu na svijetu ti je tako, da se kapiten pita u nekim stvarima i naravno da ima pravo da prenese zelje ostalih igraca. Tako ti je i kod nas, pogotovo jer Susic preferira samo kontakt sa Spahom, i tako komunicira sa drugim igracima..soxx je napisao/la:Jesam ja jedini ovdje koji nema svoje insajdere![]()
Svi ovi koji pljuju po nasim najboljim igracima se pozivaju na pouzdane izvore i insajderske informacije.Jednostavno tako je najlakse manipulisati i bez dokaza blatiti nekog,samo kazes pouzdani izvor koji je zelio ostati anoniman.Tu floskulu su i izmislili manipulatori.
Sjetimo se samo Avdica,Hasica i inih sa pouzdanim izvorima.
Meni niti jedan sportista nije zvijezda, tako da su svi obicne zvjezdice.ARGUMENT je napisao/la:Pa naravno da sam siguran kad to cujem od nekoga, ko je tu 100% involviran..a svakako je to i Susic par puta izjavio, da su mu se kao "petljali" i da "on odredjuje ko ce igrati i koga ce zvati, a ne oni"..a uz to dodatno: Spahic je to isto izjavio u tel. razgovoru sa Face TV-om..znaci to je 100% sigurno i ti bi ipak pokusao da to malo okrenes u neistinu?! Pa jarane, kao da je te Susic napravio..i on ima taj obicaj da prica o igracima kako nisu standardni i kako igraju u losim klubovima, a pozove uz to nestandardne igrace iz katastrofalnih klubova..Sva logika je tu izgubljena!fkv123 je napisao/la:ARGUMENT je napisao/la: Pa ne kaze niko da je ono dobro, kako su to Dzeko i Spahic uradili, ali jeste li mozda nekad prokontali da su ti igraci htjeli sa tim htjeli javnosti nesto reci, otvoriti oci..siguran sam da su oni pokusavali pricati sa Susicem oko toga svega, to je on sam i priznao, medjutim, naletili su na zid, koji fura svoje i tako nas vodi u propast..njima dvojica vjerovatno puko film, i na taj nacin kontali nam otvoriti oci..kao sto su uspjeli, jer da se nije desio egipat, mi nebi nikad nista znali, mislili bi da je to sve super i sjajno, a ono u stvari katastrofa totalno u k....! Vrijeme je da se poradi na tome, da se svi skoncentrisu na SP, i ako Bog da, nakon SP Susicu spic u superdin. Nije on za selektora, fali mu sve, sto dobrom selektoru treba. A mi ako hocemo da redovnije idemo na ta velika takmicenja, moramo tamo poraditi, gdje je najbitnije..na celu selekcije
ovo boldirano te jeb...
sva ova prepiranja i rasprave se svode na "siguran sam", "ja mislim da.."
Pa ovo je veca sramota nego i jedan incident tokom stare garde u savezu. Tad su se igraci barem imali radi cega da bune, a sada se ove zvjezdice bune sto je jedan prosjek promjenjen sa drugim.
I zasto se vec drugi put ponavljas sa tim "zvijezdice"??? Ljudino, ako jedan DZEKO nije prava ZVIJEZDA, neznam onda ko je za tebe ZVIJEZDA a ko ZVIJEZDICA?!!!

Spahic je rekao da su "pitali" selektora sto nema Ibricica i Rahimica, bez ikakvih losih namjera. Ako su dobili odgovor, onda sta je poenta bojkotirati? Sta ce to reprezentacija dobiti povratkom Ibricica i Rahimica? Kad je to zadnji put Ibricic imao neku zapazenu ulogu u reprezentaciji ili Rahimic? Ovaj drugi iz jednog ociglednog razloga(godine). Prica se vrti jer je u pitanju igrac sa istim prezimenom kao selector. Cudi me da niko nije spomenuo Hadzica? Zaista me cudi.

O cemu ti?? Je li ja to pljujem po nasim igracima ili samo kazem da je jasno da su Spahic i Dzeko pokusali pricati sa Susicem uvezi pozivanjem i nepozivanjem nekih igraca, medjutim to nije nista promjenilo, pa su oni onda pokrenuli taj mali "strajk" protiv Egipta! Ne trebas imati ni informacije nit moras biti filozof ili psiholog da skontas zasto je doslo do te katastrofe!drummer je napisao/la:Svi ovi koji pljuju po nasim najboljim igracima se pozivaju na pouzdane izvore i insajderske informacije.Jednostavno tako je najlakse manipulisati i bez dokaza blatiti nekog,samo kazes pouzdani izvor koji je zelio ostati anoniman.Tu floskulu su i izmislili manipulatori.
Joj mrsko mi ti vise pisati. Procitaj malo i druge teme, ne samo ovu, pa ces skontati da nije Tino Susic jedini razlog, zasto se Pape kritikuje..Ima tu svasta necegafkv123 je napisao/la:
Meni niti jedan sportista nije zvijezda, tako da su svi obicne zvjezdice.![]()
Spahic je rekao da su "pitali" selektora sto nema Ibricica i Rahimica, bez ikakvih losih namjera. Ako su dobili odgovor, onda sta je poenta bojkotirati? Sta ce to reprezentacija dobiti povratkom Ibricica i Rahimica? Kad je to zadnji put Ibricic imao neku zapazenu ulogu u reprezentaciji ili Rahimic? Ovaj drugi iz jednog ociglednog razloga(godine). Prica se vrti jer je u pitanju igrac sa istim prezimenom kao selector. Cudi me da niko nije spomenuo Hadzica? Zaista me cudi.Mozda je to sta odredjeni traze bilo koji razlog da se.ru pa onda se kace te price mjesecima. Ako ista, Hadzic je losije od TSS-a odigrao. Budimo realni. Niti sam rodbinski vezan niti znam selektora nego govorim objektivno bez ikakvih emocija. Za mene ce, do daljnjeg, nasa reprezentacija biti jedna sto ima jedva 15 igraca i nekih 10-15 "prosjek svih prosjeka" igraca. Mene boli ona stvar ko ce biti 21,22,23 igrac jer smatram da je to sve u pet deka i da niti jedan od tih momaka nece imati bilo kakvu ulogu u reprezentaciji. Ne danas, ne sutra, ne u sljedecim kvalifikacijama. U optimalnim uvjetima oni s' klupe trebaju biti u stanju da, bez ikakvih problema, zamjene one iz prvih 11. Kod nas to nije slucaj, mi imamo max 3-4 igraca koja mogu uci i nesto promijeniti. Glupo mi je, zaista glupo, sto se lik i djelo selektora blati sto je pozvao jednu "vodonosu" a drugu ostavio doma.

PS: Sto se tice Hadzica..kao Tino, tuta od igraca..igra u katastrofalnom austrijskom prvoligasu, nekad malo bolje, nekad malo losije, pretezno srednja zalost..definitivno nije igrac za reprezentacije i definitivno nam ne moze pomoci...
Eto, ne spominje se Tino Susic, ali sta se vidi sad u slucaju "Hadzic"??! Da Pape nema pojma, jer poziva takve igrace, iako je ga dva puta gledo i nije mu se svidio, ali mu je ga "neko" preporucio..ma dajj
Nisam na tebe mislio,ne pali se bezzeARGUMENT je napisao/la:O cemu ti?? Je li ja to pljujem po nasim igracima ili samo kazem da je jasno da su Spahic i Dzeko pokusali pricati sa Susicem uvezi pozivanjem i nepozivanjem nekih igraca, medjutim to nije nista promjenilo, pa su oni onda pokrenuli taj mali "strajk" protiv Egipta! Ne trebas imati ni informacije nit moras biti filozof ili psiholog da skontas zasto je doslo do te katastrofe!drummer je napisao/la:Svi ovi koji pljuju po nasim najboljim igracima se pozivaju na pouzdane izvore i insajderske informacije.Jednostavno tako je najlakse manipulisati i bez dokaza blatiti nekog,samo kazes pouzdani izvor koji je zelio ostati anoniman.Tu floskulu su i izmislili manipulatori.

Sasa Maticu, koga ti trazis?Elegant je napisao/la:Pouzdani izvori i insajder.
Ima covjek vise insajdera negi avaz, klix ss.ba i ostali 

Ok. Hajmo pricati o Scuku, Harbi, onom iz Kazakhstana, Dumicu, itd. Prosjek. Citam i druge teme, vjeruj. Prica mi se nije mijenjala. Imamo 15 igraca i nebitno koga Pape pozove to ce blam da bude.ARGUMENT je napisao/la:Joj mrsko mi ti vise pisati. Procitaj malo i druge teme, ne samo ovu, pa ces skontati da nije Tino Susic jedini razlog, zasto se Pape kritikuje..Ima tu svasta necegafkv123 je napisao/la:
Spahic je rekao da su "pitali" selektora sto nema Ibricica i Rahimica, bez ikakvih losih namjera. Ako su dobili odgovor, onda sta je poenta bojkotirati? Sta ce to reprezentacija dobiti povratkom Ibricica i Rahimica? Kad je to zadnji put Ibricic imao neku zapazenu ulogu u reprezentaciji ili Rahimic? Ovaj drugi iz jednog ociglednog razloga(godine). Prica se vrti jer je u pitanju igrac sa istim prezimenom kao selector. Cudi me da niko nije spomenuo Hadzica? Zaista me cudi.Mozda je to sta odredjeni traze bilo koji razlog da se.ru pa onda se kace te price mjesecima. Ako ista, Hadzic je losije od TSS-a odigrao. Budimo realni. Niti sam rodbinski vezan niti znam selektora nego govorim objektivno bez ikakvih emocija. Za mene ce, do daljnjeg, nasa reprezentacija biti jedna sto ima jedva 15 igraca i nekih 10-15 "prosjek svih prosjeka" igraca. Mene boli ona stvar ko ce biti 21,22,23 igrac jer smatram da je to sve u pet deka i da niti jedan od tih momaka nece imati bilo kakvu ulogu u reprezentaciji. Ne danas, ne sutra, ne u sljedecim kvalifikacijama. U optimalnim uvjetima oni s' klupe trebaju biti u stanju da, bez ikakvih problema, zamjene one iz prvih 11. Kod nas to nije slucaj, mi imamo max 3-4 igraca koja mogu uci i nesto promijeniti. Glupo mi je, zaista glupo, sto se lik i djelo selektora blati sto je pozvao jednu "vodonosu" a drugu ostavio doma.
PS: Sto se tice Hadzica..kao Tino, tuta od igraca..igra u katastrofalnom austrijskom prvoligasu, nekad malo bolje, nekad malo losije, pretezno srednja zalost..definitivno nije igrac za reprezentacije i definitivno nam ne moze pomoci...
Eto, ne spominje se Tino Susic, ali sta se vidi sad u slucaju "Hadzic"??! Da Pape nema pojma, jer poziva takve igrace, iako je ga dva puta gledo i nije mu se svidio, ali mu je ga "neko" preporucio..ma dajj
Re: Odg: Safet Sušić - Pape
Nick mu argument a lik bez njih
Po ovoj reakciji vidimo jednog pubertetliju ali ipak ima insajdere.

Po ovoj reakciji vidimo jednog pubertetliju ali ipak ima insajdere.
Imal' Dževada, Dževada mi daj!ARGUMENT je napisao/la:Sasa Maticu, koga ti trazis?Elegant je napisao/la:Pouzdani izvori i insajder.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Scuk je zanimljiv igrac, gledao sam ga dva puta. Garant je bolji od Susica i Hadzica, ali da li bi on bio nas "spasioc", to neznam, treba momka isprobati..to je mogao Pape uraditi, prije nego sto je pozvao svog Tinkija i napravio preko noci od njega DM-a! Ovi drugi sto si napisao su bezze, to stoji..ali sta je sa malim Prcicem? ili eto, sta je sa Zecom? Znam, ne pricamo o poziciji DM, nego opcenito, to su igraci koji bi nam vjerovatno pomogli, ako ne sad, pa u skoroj buducnosti sigurno..zasto njih ne pozove? (ma da se jos uvijek nadam da ce Zeca pozvati, iako je nas "strucnjak" prije par dana opet laprdao kako mu on netreba!)fkv123 je napisao/la:Ok. Hajmo pricati o Scuku, Harbi, onom iz Kazakhstana, Dumicu, itd. Prosjek. Citam i druge teme, vjeruj. Prica mi se nije mijenjala. Imamo 15 igraca i nebitno koga Pape pozove to ce blam da bude.ARGUMENT je napisao/la:Joj mrsko mi ti vise pisati. Procitaj malo i druge teme, ne samo ovu, pa ces skontati da nije Tino Susic jedini razlog, zasto se Pape kritikuje..Ima tu svasta necegafkv123 je napisao/la:
OTIS'O KONJU JEDAN!Elegant je napisao/la:Imal' Dževada, Dževada mi daj!ARGUMENT je napisao/la:Sasa Maticu, koga ti trazis?Elegant je napisao/la:Pouzdani izvori i insajder.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
- InnocentEmeghara
- Kontakt:
Sastav za Brazil
Begovic
Mujdza Arslanagic Spahic Kolasinac
Besic Salihovic
Hajrovic Pjanic Lulic
Dzeko
Cao Argentinci
Begovic
Mujdza Arslanagic Spahic Kolasinac
Besic Salihovic
Hajrovic Pjanic Lulic
Dzeko
Cao Argentinci

Ne, ne. Selektor je rekao da ne razmisljam previse o njemu u ovom trenutku. Sta to znaci? Ko zna. Zavisi da li gledas casu polu praznu ili polu punu.ARGUMENT je napisao/la:Scuk je zanimljiv igrac, gledao sam ga dva puta. Garant je bolji od Susica i Hadzica, ali da li bi on bio nas "spasioc", to neznam, treba momka isprobati..to je mogao Pape uraditi, prije nego sto je pozvao svog Tinkija i napravio preko noci od njega DM-a! Ovi drugi sto si napisao su bezze, to stoji..ali sta je sa malim Prcicem? ili eto, sta je sa Zecom? Znam, ne pricamo o poziciji DM, nego opcenito, to su igraci koji bi nam vjerovatno pomogli, ako ne sad, pa u skoroj buducnosti sigurno..zasto njih ne pozove? (ma da se jos uvijek nadam da ce Zeca pozvati, iako je nas "strucnjak" prije par dana opet laprdao kako mu on netreba!)fkv123 je napisao/la:Ok. Hajmo pricati o Scuku, Harbi, onom iz Kazakhstana, Dumicu, itd. Prosjek. Citam i druge teme, vjeruj. Prica mi se nije mijenjala. Imamo 15 igraca i nebitno koga Pape pozove to ce blam da bude.ARGUMENT je napisao/la: Joj mrsko mi ti vise pisati. Procitaj malo i druge teme, ne samo ovu, pa ces skontati da nije Tino Susic jedini razlog, zasto se Pape kritikuje..Ima tu svasta necega

Ja smatram da Zec zasluzuje poziv i da treba biti na spisku. Za Prcica, to je vec komplikovano. Znamo kakav stav Pape ima prema mladoj reprezentaciji. Znamo da je Prcic imao neki "sukob" sa Vladom i prije nego sto je Pape postao relevantan ovoj prici. Vjerujem da Prcic zasluzuje biti tu zbog kvaliteta, ali nisam siguran da li zasluzuje biti tu zbog ponasanja. Krivim haman jednako Papeta i Prcica. Sanjin sigurno moze doci do telefonskog broja Papeta. Dijeli ga minut telefonskog razgovora od SP-a.
100% tacna insajderska, Sven Susic se nece naci na spisku od 23 putnika za Brazil
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.