O tome pricam, a i raja voli Bilbiju.Bosniacum Lilium je napisao/la:ekstra su tandem. Na stranu efikanost Bilbije, ali i njega je krenulo. Ipak dosta je agilan i vrsi konstantan presing. Time je Krste svjeziji i u stanju je utrcati u prostor onako kao protiv Zrinjskog u 90+Sarajlijc@ je napisao/la:Pored Bice i Krste ne bi se naigrao.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
selfmade je napisao/la:
" onclick="window.open(this.href);return false;
Vrhunski odrađeno, dobri potezi djece. Bravo.
Drago mi je da vidim Hameta da sada radi sa Akademcima

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Je li vam poznat ovaj momak?? Dino Hamzic! On vas je kostao titule, ne samo Jarni ili neuigrana ekipa 

Taj igrač nema ništa sa nama, mi smo sami sebi krivi zbog nekih loših rezultata....ARGUMENT je napisao/la:Je li vam poznat ovaj momak?? Dino Hamzic! On vas je kostao titule, ne samo Jarni ili neuigrana ekipa

-
- Kontakt:
Temelji su udareni momacki, klub je za kratko vrijeme nevjerovatno napredovao, akobogda kup ove godine dosta, iduce ce svakako biti druga prica kad se krene od pocetka kako treba
Jeste sami krivi, ali vam je taj Sarajlija u finishu uzeo titulu, jer da je Olimpic danas pobjedio, vi bi sigurno uzeli titulu..100%hilmo je napisao/la:Taj igrač nema ništa sa nama, mi smo sami sebi krivi zbog nekih loših rezultata....ARGUMENT je napisao/la:Je li vam poznat ovaj momak?? Dino Hamzic! On vas je kostao titule, ne samo Jarni ili neuigrana ekipa
Da je pobjedio mi bi do kraja igrali pod pritiskom i onda bi i kup mozda dosao u pitanje, jer pod pritiskom igramo jako lose. Tako da je pitanje prvaka 90% rijeseno, mi se bez imalo pritiska okrecemo ovim utakmicama do kraja u ligi i kupu, a kad smo bez pritiska tad smo najopasniji.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
jEL Jel moze neko da mi kaze zasto Delac nije bio u protokolu?? Pozz iz Bugojna
-
- Kontakt:
Nebi Široki je najbliži tituli bio da je Olimpic uzeo bod.ARGUMENT je napisao/la:Jeste sami krivi, ali vam je taj Sarajlija u finishu uzeo titulu, jer da je Olimpic danas pobjedio, vi bi sigurno uzeli titulu..100%hilmo je napisao/la:Taj igrač nema ništa sa nama, mi smo sami sebi krivi zbog nekih loših rezultata....ARGUMENT je napisao/la:Je li vam poznat ovaj momak?? Dino Hamzic! On vas je kostao titule, ne samo Jarni ili neuigrana ekipa
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
ne volim teorije zavjere i sl. Mi smo se davno halali s titulom, ali ono danas na Otoci je stvar za SIPA-e 

Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
MI SMO DIVOVI, SVAKO NAM JE PLIJEN !!!
Ma ne treba titula, ovo sam ceko dugo, dugo vremena, 4 utakmice 13 golova.. krv ti jbm jos kup da uzmemo s Bozijom pomoci i sine ko na konju smo.. imamo ekipu za slijedecu sezonu aBd .. Dzenu nekako ostavit na klupi, luda smo ekipa sa njim..
KONE 4. APRILA VAM JE SMAK SVIJETA !!
1946 !!!
Ma ne treba titula, ovo sam ceko dugo, dugo vremena, 4 utakmice 13 golova.. krv ti jbm jos kup da uzmemo s Bozijom pomoci i sine ko na konju smo.. imamo ekipu za slijedecu sezonu aBd .. Dzenu nekako ostavit na klupi, luda smo ekipa sa njim..
1946 !!!
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
valjda 4 MAJamorovski je napisao/la:MI SMO DIVOVI, SVAKO NAM JE PLIJEN !!!
1946 !!!

Sarajevo ljubavi moja!
Dugo period sedam godina, pazi da Celik osmu ne zapocne!
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Vidiš da je lik na horsu neka gasekac je napisao/la:valjda 4 MAJamorovski je napisao/la:MI SMO DIVOVI, SVAKO NAM JE PLIJEN !!!
1946 !!!
DRUG NEBI TI PUNCA
Uglavnom, drago mi je da se razumijemo..sekac je napisao/la:valjda 4 MAJamorovski je napisao/la:MI SMO DIVOVI, SVAKO NAM JE PLIJEN !!!
1946 !!!
Krste objasnio s golovima.. Odlična zamjena za Komazeca..
E jel mi moze neko rec, jel ostaju on, stojcev, cimirot i tatko i slijedecu sezonu ? Jel neko upucen u produzivanja ugovora i kolko ko ima ugovor..Hvala

Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Superkup - 1996/1997
Superkup - 1996/1997
Ko namjesti treci gol?
Kovacevic u stilu Cimirota u Mostaru u kupu
Jel se pobolsalja igra sarajeva, otkad je jarni otisao ?
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, benko21, bhfanatic14, boki86, Burberry46, Chony533, Dave, epidemija, Fouzi1, laki23, mnon46, mosarajvosa83, NeSamSafetee, Noke995, Rajvosa4ever, TETRAPAK, Varijantas8 i 107 gostiju.