Avdija Vrsajevic
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- DonCorleone
- Kontakt:
Re: Avdija Vrsajevic
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
U cemu je problem? Spaha ih se nadobijao ove sezone. I ja se nadam da nece u brazil al sta covjeku nabijate na glav za nepovjerovat..
- IcedMFEarth
- Kontakt:
Ako čovjek već ide u Brazil, bolje ga motivisati i dizati mu moral. Ne treba nam gori nego što jeste.
Zar moze goreIcedMFEarth je napisao/la:Ako čovjek već ide u Brazil, bolje ga motivisati i dizati mu moral. Ne treba nam gori nego što jeste.
Siguran sam da ne čita ss forum. 
Ovaj start je bizonski da ga je Puyol napravio... Ne nabijam ja njemu ništa, već vidim ovakve startove ako bude igrao u Brazilu ili će ga prolaziti kao da ga nema ili će raditi ovo...
Ovaj start je bizonski da ga je Puyol napravio... Ne nabijam ja njemu ništa, već vidim ovakve startove ako bude igrao u Brazilu ili će ga prolaziti kao da ga nema ili će raditi ovo...
Ovako je jednom pokupio i malog Bevaba kada je A-repka igrala protiv mlade. Covjek je izgubljen u vremenu i prostoru.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
'ebo te led, protiv kakvih ekipa igra Spaha, protiv kakvih ovaj đuturum?!soxx je napisao/la:U cemu je problem? Spaha ih se nadobijao ove sezone. I ja se nadam da nece u brazil al sta covjeku nabijate na glav za nepovjerovat..
e moj Avdo ti i tvoj hajduk 
JEDAN TUZLAK TEBI SADA PJEVA SLOBODO IGRAJ I HRABRO BORI SE...
Ljudi moji ne znam sta da kazem,osim pametan crveni Avdije,decko nece da se sramoti,u zadnje vrijeme Hajduk gubi od svakoga,tako da je bolje da ne igra ,i da se ne uklapa u sivilo ekipe,ipak on ide na svjetsko prvenstvo i niko od nas ne zeli da Avdija zbog nekog tamo Hajduka izgubi moral ili dodje uzdrman ,ipak vazna nam je karika da bi sebi to mogli dopustiti.Sreca nema jos puno kola i vjerujem da mu je ovo posjednja utakmica u ovom klubu i da ce poslije svjetskog zaigrati u nekim ligama Turske. 
-
BigBigBang
- Kontakt:
hahahaha cuj motivisati malja i antitalenta haha pa motivisimo ga i bice ko Maicon iz najboljih danaIcedMFEarth je napisao/la:Ako čovjek već ide u Brazil, bolje ga motivisati i dizati mu moral. Ne treba nam gori nego što jeste.
Zadnja izmjena: BigBigBang, dana/u 27 apr 2014, 00:00, ukupno mijenjano 1 put.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Treba li ponoviti da je sramota ako ovaj igrac bude na spisku,kao i njegov klupski kolega.
Biće na spisku, itekako će biti.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Bio je na spisku od prve utakmice protiv Lihstenstajna, zasto bi se Susic odjednom opametio i izbacio ga? Sramota je ogromna sto je ovaj kloc na spisku, ali jedino ga povreda moze udaljit od Brazila. Sto je najgore, dosta cesto i ulazi u igru, plus sto je Mujdza uvijek na rubu povrede. Jadna nam je majka.
Ko je eventualna zamjena kad bi se ovaj kloc povrijedio?
E toga je mene strah.Ovi spiniju,i prije su,te nece igrati,te on je tu tek da popuni broj a on se naigrao,skoro u svakoj utakmici.Ubijedjen sam da ce i u Brazilu dobiti minutazu a to je pogubno za nas jer i prednost od 2,3 gola nama nije dovoljna ako ce on i slicni ulazit u igru,oni su u stanju i to prokockati.Cartman je napisao/la:Bio je na spisku od prve utakmice protiv Lihstenstajna, zasto bi se Susic odjednom opametio i izbacio ga? Sramota je ogromna sto je ovaj kloc na spisku, ali jedino ga povreda moze udaljit od Brazila. Sto je najgore, dosta cesto i ulazi u igru, plus sto je Mujdza uvijek na rubu povrede. Jadna nam je majka.
A ako slucajno Mujdza nekad ne mogne on je njemu prva zamjena,nema nikakve sumnje.U tom slucaju tesko nama.
- donniedarko
- Kontakt:
Mikelini i Stojan Vranjes su prvi u redusoxx je napisao/la:Ko je eventualna zamjena kad bi se ovaj kloc povrijedio?
Besic vec duze vrijeme igra desnog beka u svom klubu i najbolja je alternativa posle Mujdze!
Ima li Pape kakvog rodjaka da igra beka?soxx je napisao/la:Ko je eventualna zamjena kad bi se ovaj kloc povrijedio?
Ima stopera, ako ti nešto znači.Cartman je napisao/la:Ima li Pape kakvog rodjaka da igra beka?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DonCorleone
- Kontakt:
DobarCartman je napisao/la:Ima li Pape kakvog rodjaka da igra beka?soxx je napisao/la:Ko je eventualna zamjena kad bi se ovaj kloc povrijedio?
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], edvaE2, Leotar, nebeskasila i 13 gostiju.