RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

fkv123
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la fkv123 » 27 apr 2014, 04:32

Kako smo mi jadan narod. Ja sve mislio da je fudbal u pitanju kada ono pijaca. Cuj "niste nam htjeli pomoci i dati bodove, vama nista nisu znacili". Stari, ako hoces bodove, zasluzi ih. Dodji, zabi vise od nas i bice vasi bodovi. Kakav je to blam kada narod(mozda i sportisti) spadnu na to da postane normalno ocekivati kako ce jedan klub pokloniti bodove drugome. Svali se krivica na jednu tekmu, ovu danasnju, a zaboravlja se onih prvih 27 kola gdje se bodova prosulo.

Goodbye, come again. :kafa:

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 27 apr 2014, 04:48

Aleksandar, :clap: :clap:

Dosta vise prepucavanja drugih navijaca na nasoj temi - evo da se barem o Velezu prepucavaju, pa hajde de.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

MostaracVelezovac
Kontakt:

Post Postao/la MostaracVelezovac » 27 apr 2014, 05:53

Na koliko dugo je Jusufbegovic potpisao sa Velezom?
Ovog trenera treba na 20 godina potpisat sad pa sad.
http://www.heroji.ba/midhat-hujdur/

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 27 apr 2014, 08:01

Čekao sam da prođe ovo žalosno prepucavanje, pa da vam mogu normalno čestitati na zasluženoj pobjedi i potvrdi odlične forme. Pet vezanih pobjeda u našoj ligi nije mala stvar, još jednom, sve čestitke :thumbup:
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

pitar079
Kontakt:

Post Postao/la pitar079 » 27 apr 2014, 08:26

Cestitke Velezu.
Ko se od vas sjeca kakva je to varijanta bila kad ste mogli ostati u ligi ali vas zeljo dobio i vi ispali?

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 27 apr 2014, 08:30

Ja znam ko je Veleza najvise spasavao od ispadanja :D

Ma Velez lijepo igra, bas ih merak gledati,. za Celika je ogroman uspjeh bio izbaciti iz KUP-a takvu ekipu ;)

A nakon Veleza izbaciti i Siroki Brijeg, po meni bar po prikazanoj igri, najbolja ekipa u PL B i H.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

pitar079
Kontakt:

Post Postao/la pitar079 » 27 apr 2014, 08:38

I mi smo ih na Kosevu jedva dobili. Zapeli pravo bili. Volio bih da su oni u finalu kupa al eto.

anel81m
Kontakt:

Post Postao/la anel81m » 27 apr 2014, 09:22

let3 je napisao/la:
MostaracVelezovac je napisao/la:Vidi,

Hajde da pricamo realno - sad bez supanja i podjebavanja.

Jedina stvar sto ovoj jadnoj ligi daje bilo koju nadu za bolju buducnost su 4-5 klubova - znas i sam kojih.
Najtrofejniji BH klub trenutno je Zeljo. Klub koji je dosegao najvisi rang internacionalno u istoriji svih BH klubova je Velez (procitaj moj potpis ispod). Tako da nema smisla da Velez i Zeljo i Sarajevo i Borac i Celik dijele bodove i kradu druge klubove. Jednostavno nema smisla.

Mislim da se i ja i ti slazemo da je danasnja tekma bila fer i korektna. Mislim da se i ja i ti slazemo da Zeljo nije pokraden. I mislim da se i ja i ti slazemo da u PLBiH nismo gledali bolje utakmice ima 5 godina (barem). Ne racunam Kup BiH. Tekma je bila nizvjesna do bola. Ja sam u 70toj minuti mislio da Zeljo moze uzet 3 boda (a bilo 3:2) - eto kakva je tekma bila.

Onda ne znam stvarno cemu ta prica "vidicete kad vama budu trebali bodovi" ili "kad vi budete ispadali" ili sta ja znam - to su gluposti. Ovo je fudbal. Ovako se fudbal i treba da igra. A ne da se dogovara iza tudjih ledja kako ce se bodovi podijelit.

I ako Velezu ikad budu trebali bodovi da ostane - nemojte ih ni davati. Ako ih Velez nemoze sam uzet, i ne trebaju mu. Da nije bilo tako, ne bi ispadali iz lige. Da nije bilo tako, nebi nam stadion i dan danas ukraden bio a ovi silni "bosnjaci" se tek u 2014oj (20 godina nakon sto je stadion ukraden i nakon sto su na njemu upravo Bosnjaci bili zatvarani) sjetili napokon i tih "bosnjaka u Mostaru".

To stvarno nema smisla. Ovo je sport. I treba da bude sport. I treba da bude nepredvidiv i treba da bude slavljenika i razocarenika - pa ko koga.
ma sve je u redu okano moje

danas ste poginuli na terenu , odigrali 101% da bi nam syebali titulu, premda vam nije trebalo ni za kojeg đavola (niti možete doci do evrope, niti možete ispasi) i još navijali u delirijumu Bice Željo qratz šampion, baš kao da cete vi uzetiti titulu a ne komšije vam Zrinjski...ali dobro, OK sve pošteno i po PS-u ;) ...šuknuli ste nam ga i vozdra....nema veze, idemo dalje
A lani (ili je to bilo prije dvije godine, nebitno) ste se naguzili sadašnjem drugoligašu GOŠKU na svom terenu i tako zavalili Slobodu u cvajtu ;) OK, i to je pošteno pa ko koga zayebe.

ali buraz, da ti ja nešto kažem bez imalo ljutnje - ovo danas se zapamtilo, naleticete nam na volej kad-tad (za godinu dvije, pet, nebitno) i onda cemo ga mi šuknuti do jaja da vam oci ispadnu....to da znaš...i to kad bodovi budu za lijeka potrebni...ono za opstanka ;)

samo nemoj da bude kasnije kukanja i kmecanja, kao što su kukali navijaci Borca i Slobode (u njima imate najbolje primjere)....samo mojne toga i sve ce biti po PS-u, baš kao i ovo danas ;)

pozz
Malo prokontaj tom svojom glavicom, vjerovatno pratiš Želju par godina pa neznaš neke stvari.Kad ste to vi nama valjali???????????
Možda ste vi juče naletili na volej nama, kako to da ne skontaš, papak jedan neotesani!

MoR
Kontakt:

Post Postao/la MoR » 27 apr 2014, 09:54

Virtu4l je napisao/la:Čekao sam da prođe ovo žalosno prepucavanje, pa da vam mogu normalno čestitati na zasluženoj pobjedi i potvrdi odlične forme. Pet vezanih pobjeda u našoj ligi nije mala stvar, još jednom, sve čestitke :thumbup:
:thumbup:

Ja ću još reć i ovo,

da je Željo danas i pobijedio Veleža ne bi bio prvak države, jer teško mi je za povjerovati da ovakav tim može pobijediti i Sarajevo i Rudara u posljednjem kolu. Gotovo nemoguće.

tepsija
Lokacija: Mostar,grad na Neretvi,srce Hercegovine,nepokoreni grad
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 27 apr 2014, 09:57

Dobro je,stišalo se malo.
Malo sam pregledavao druge forume iako to rijetko radim i situacija je ista kao ovdje.Neki nas blate,pljuju,neki hvale,i tako to.Lijepe riječi uvijek gode,one ružne nas se ne dotiču previše.Kao ni one da smo mi igrali za zrinski,mi nikad nismo niti ćemo igrati za njih.Ne volimo ih,i to je to.Mi smo igrali pošteno,za Velež,da dobru atmosferu i povratak vjere i publike na stadion.Šteta bi bilo da smo onako dobar niz prekinuli...uvukao bi se neki crv sumnje među navijače opet,splasnula bi euforija.Mnogi bi sigurno otišli sa stadiona mrmljajući-ta će meni ovo,svake godine isto,ne znam koji ih quratz ikako dolazim na utakmicu,bilje da sam u ribu išao...itd...itd.Ovako,vratila se vjera u Velež.Sad po pobjedu u Bijeljinu i za kraj,oprobati deklasirati,ne samo pobjediti,već razvaliti one tamo hšk.
Zaključiti sezonu nakon dugo vremena bez gorkog okusa u ustima i bez gastritisa.Ovo nije bila obična pobjeda,ova pobjeda kao i dobri rezultati u naredna dva kola vraćaju definitivno publiku,mislim da ni igrači neće bježati glavom bez obzira kao prije,aktiviraće se naši silni navijači širom Svijeta.Uz zadržavanje postojećeg kadra,uz par kvalitetnih pojačanja,možemo imati jak tim koji će se boriti za prva 3 mjesta.
Ako se i nebo smiluje,pa se nekako ove sezone(mada je to SF)domognemo Evrope,to bi bilo opšte ludilo.Pa makar nas ponizila neka ekipa iz Estonije,valjalo bi samo da se vidi kakvu moćnu armiju navijača imamo i koliko volimo svoj klub.
Korak po korak,biće ovo dobro.
Josip-Jole Musa(1931-2000)
Vječno u našim srcima.
Hercegovina,jedina je ona,rodila je Veleza,naseg sampiona!

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 27 apr 2014, 10:10

Ne mogu da vjerujem da se ovako pljuje po Veležu koji je potpuno zasluženo pobjedio Želju, svakako su ljudi u top formi, podsjecaju na prijeratni Velež. Da je kojim slučajem izgubio, bilo bi prodali Želji, papci, da je nerijeseno, bilo bi prodali za manje para, bod ovima bod onima :hmmmmm: znaci, nije se rodio kko bi narodu ugodio. Kakve ljudi gluposti valjate, ustvari djeco, ne mogu da vjerujem sta se sve pise ovdje i na temi Želje. Sad kriv Velež sto nas je pobjedio, kriv Olimpic sto je izgubio, bas ko sto su nas Fukare prozivali zbog toga sto ispadaju, a oni u zadnje kolu maltene hodali po terenu, samo cekaju kad ce oficijelni spiker reci da Željo vodi i da opstaju. Ja sam uvjek volio Mostar i volim ga i dalje, volim i Velež, znam fine raje sto navijaju za njega i ne mogu da vjerujem da se ovoliko klub ne postuje koji je sve ovo prozivio. Za skandiranje Rođenih, nemam rijeci, opet kontam to je bilo u euforiji, par njih pocne tako da navija, dosta ih krene za njima, psihologija mase je to. Više volim da ispadnemo iz lige posteno nego u ligu prvaka neposteno. Sve čestitke Rođenim, sretno u daljem radu, jedva cekam da vidim Velež u Evropi, pa kad tad.

nije se rodio ko je narodu ugodio

slika

mentalitet87
Kontakt:

Post Postao/la mentalitet87 » 27 apr 2014, 10:54

" onclick="window.open(this.href);return false;
jednom pitar-uvijek supak

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 27 apr 2014, 11:01

Buragere,promašio si pdf. :wave:
Vječno u našim srcima.

saffet
Kontakt:

Post Postao/la saffet » 27 apr 2014, 11:11

Velež im kriv, a Dino Hamzic, tj.Olimpic nije :lol: :lol: :zviz: :zviz: :nedam: :nedam:

Eagles_OldSchool
Kontakt:

Post Postao/la Eagles_OldSchool » 27 apr 2014, 11:16

let3 je napisao/la:
MostaracVelezovac je napisao/la:Vidi,

Hajde da pricamo realno - sad bez supanja i podjebavanja.

Jedina stvar sto ovoj jadnoj ligi daje bilo koju nadu za bolju buducnost su 4-5 klubova - znas i sam kojih.
Najtrofejniji BH klub trenutno je Zeljo. Klub koji je dosegao najvisi rang internacionalno u istoriji svih BH klubova je Velez (procitaj moj potpis ispod). Tako da nema smisla da Velez i Zeljo i Sarajevo i Borac i Celik dijele bodove i kradu druge klubove. Jednostavno nema smisla.

Mislim da se i ja i ti slazemo da je danasnja tekma bila fer i korektna. Mislim da se i ja i ti slazemo da Zeljo nije pokraden. I mislim da se i ja i ti slazemo da u PLBiH nismo gledali bolje utakmice ima 5 godina (barem). Ne racunam Kup BiH. Tekma je bila nizvjesna do bola. Ja sam u 70toj minuti mislio da Zeljo moze uzet 3 boda (a bilo 3:2) - eto kakva je tekma bila.

Onda ne znam stvarno cemu ta prica "vidicete kad vama budu trebali bodovi" ili "kad vi budete ispadali" ili sta ja znam - to su gluposti. Ovo je fudbal. Ovako se fudbal i treba da igra. A ne da se dogovara iza tudjih ledja kako ce se bodovi podijelit.

I ako Velezu ikad budu trebali bodovi da ostane - nemojte ih ni davati. Ako ih Velez nemoze sam uzet, i ne trebaju mu. Da nije bilo tako, ne bi ispadali iz lige. Da nije bilo tako, nebi nam stadion i dan danas ukraden bio a ovi silni "bosnjaci" se tek u 2014oj (20 godina nakon sto je stadion ukraden i nakon sto su na njemu upravo Bosnjaci bili zatvarani) sjetili napokon i tih "bosnjaka u Mostaru".

To stvarno nema smisla. Ovo je sport. I treba da bude sport. I treba da bude nepredvidiv i treba da bude slavljenika i razocarenika - pa ko koga.
ma sve je u redu okano moje

danas ste poginuli na terenu , odigrali 101% da bi nam syebali titulu, premda vam nije trebalo ni za kojeg đavola (niti možete doci do evrope, niti možete ispasi) i još navijali u delirijumu Bice Željo qratz šampion, baš kao da cete vi uzetiti titulu a ne komšije vam Zrinjski...ali dobro, OK sve pošteno i po PS-u ;) ...šuknuli ste nam ga i vozdra....nema veze, idemo dalje
A lani (ili je to bilo prije dvije godine, nebitno) ste se naguzili sadašnjem drugoligašu GOŠKU na svom terenu i tako zavalili Slobodu u cvajtu ;) OK, i to je pošteno pa ko koga zayebe.

ali buraz, da ti ja nešto kažem bez imalo ljutnje - ovo danas se zapamtilo, naleticete nam na volej kad-tad (za godinu dvije, pet, nebitno) i onda cemo ga mi šuknuti do jaja da vam oci ispadnu....to da znaš...i to kad bodovi budu za lijeka potrebni...ono za opstanka ;)

samo nemoj da bude kasnije kukanja i kmecanja, kao što su kukali navijaci Borca i Slobode (u njima imate najbolje primjere)....samo mojne toga i sve ce biti po PS-u, baš kao i ovo danas ;)

pozz
Decko vi ste ga nama vec bili suknuli samo te pamcenje izgleda nesluzi ... Pa kad ste toliko fini i prijateljski raspolozeni recite mi grcamo u dugovima i red je da Velez ide u Europu kao sto je normalno da se desi u normalnim drzavama i ligama ....
Anti Nakarada

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 27 apr 2014, 11:18

Ima li negdje link neki da vidim rešetanje Želje ???
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

Eagles_OldSchool
Kontakt:

Post Postao/la Eagles_OldSchool » 27 apr 2014, 11:22

aleksandar_veliki je napisao/la:
mentalitet87 je napisao/la:
Sedam dana na odmoru. Ne kontam kakve veze ima Zrinjski s ovom temom...
Jadransko ili mozda neka druga destinacija :lol: :lol:
Anti Nakarada

mavi
Kontakt:

Post Postao/la mavi » 27 apr 2014, 11:31

Čestitke Veležu na jučerašnjoj pobjedi. Jedini Mostarac koji će dobiti ovacije na Grbavici je Admir Vladavić, vi znate zbog čega. Ostali, zaboravite na razmjenu šalova s Manijacima, tople dobrodošlice i sl.. I, da, drago mi je što se titula vraća u Mostar, ZASLUŽILI STE TO, uživajte u proslavi sa šampionima. LP.

tepsija
Kontakt:

Post Postao/la tepsija » 27 apr 2014, 12:10

Opet se brinete za nas.Nemojte više,matereti.
Završila je utakmica,idemo dalje.
A kako će biti zadnje kolo,biće...ako baš volite uživati u tome,biće na tv-u pa lagano,sok i kokice,ili pivu i kokice,šta ko voli,pa uživajte.
Biće nas nekoliko tisuća :D
Biće lijep dekor i atmosfera,bht će vam ponuditi tu mogućnost da nas pratite.
A sad,zdrao zdrao :salut:
Vječno u našim srcima.

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 27 apr 2014, 12:23

"topla dobrodošlica"

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.