NK Jedinstvo Bihać

Moderator/ica: GracanicaAA

unavita
Kontakt:

Re: NK Jedinstvo Bihać

Post Postao/la unavita » 26 apr 2014, 21:06

Ja ne mogu vjerovati sta citam na temi Jedinstva, idi covjece na temu svog kluba pa se tamo lizi sa tuzlacima.
"Kad je selo složno i jedna djevojka je dosta"

Vandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Vandelanoite » 26 apr 2014, 21:14

Kriv je GOŠK što je došao odigrati pravedno i nije vam htjeo pustiti. Namješteno svi su protiv vas neće niko da vam proda utakmice istupite iz lige. :lol: :lol:
MESSI - NAJBOLJI IGRAČ SVIH VREMENA.
Emir Spahić!

MES QUE UN CLUB!

GOKU
Kontakt:

Post Postao/la GOKU » 26 apr 2014, 21:56

Ja napisa prije par dana da gosk se priprema za vas ipak to bi istina sloboda do groba pozdravi te se sa pl :stop:

y

abnorme123
Kontakt:

Post Postao/la abnorme123 » 26 apr 2014, 22:17

Igraci GOSKA su i ispraceni aplauzom sa terena, zasluzili su....mozda ne nekom hrabrom igrom ali cinjenicom da su prvi koji se nisu izlezavali ja im i ovdje cestitam. Sudija se zagubio, utakmica je mogla biti rjesena u 15-oj minuti al Bog zna sta je on gledao kad je u onoj situaciji vidio simuliranje. Kasnije smo sami trebali rjesiti utakmicu, pogrijesio kod jos jedne guzve u 16, da li slucajno ili ne nije vise ni bitno utakmica je gotova. Kako nije bio velik bod prije ovog kola nije ni poslije ovog kola, vjerujem da ce nam iduce kolo odgovoriti na dosta pitanja. Hvala igracima na zalaganju i nek nam je sretno, trebace nam.
NAROD SE ZOVE BIHAĆ
https://www.youtube.com/watch?v=OiUTsMxWmes

gollum
Kontakt:

Post Postao/la gollum » 26 apr 2014, 22:30

za ulazak u PL se treba riješiti nekih seljačkih manira, tako ćemo ih nazvati. mislim na "slučaj Mujakić".
Seks je užitak, a gol je ekstaza.

"Taktika je bila ne primiti gol. Funkcionirala je odlično sve dok nismo primili gol."

harry_90
Kontakt:

Post Postao/la harry_90 » 26 apr 2014, 23:45

Jel istina da igraci Goska nisu htjeli poceti igrat drugo poluvrijeme dok specijalci nisu dosli na stadion i da su na poluvremenu igraci Jedinstva se htjeli obracunati sa njima..ako je istina sramota neka vas bude,hocete sve na silu.
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 26 apr 2014, 23:51

harry_90 je napisao/la:Jel istina da igraci Goska nisu htjeli poceti igrat drugo poluvrijeme dok specijalci nisu dosli na stadion i da su na poluvremenu igraci Jedinstva se htjeli obracunati sa njima..ako je istina sramota neka vas bude,hocete sve na silu.
Pa Cizmic i Hamzabegovic svako kolo se potuku, nista cudno..

Idimidodjimi
Kontakt:

Post Postao/la Idimidodjimi » 27 apr 2014, 00:08

Loris, nemoj Gracanlije da procjenjujes na osnovu par maloljetnika kojim je najveci domet pisanje po forumu,a ne ganjanje lopte na terenu sa svojim vrsnjacima. Sto bi se reklo: ne procjenjuj knjigu samo po koricama. ;)

Ovo danas je dokaz da kuhinja dolazi iz Tuzle,a ne iz najljepseg grada u BiH, Bihaca. (ovo ''najljepseg'' ne pisem da bi se dodvoravao nego je to cinjenica yebiga :mrgreen: )

Ko to ne vidi, slijep je kod svojih ociju ili je glup kraj mozga!
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!

HerLutwoII
Kontakt:

Post Postao/la HerLutwoII » 27 apr 2014, 00:16

Ma ja mislim da je ovo vasa fora da nas uljuljkate kao da je vec gotovo :nene: :nene:

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 27 apr 2014, 00:57

Boze ti sacuvaj sta se sve nece napisat.Prvo su nas optuzili da smo kriminalci,ratni zlocinci,da smo se medjusobno ubijali u ratu,itd,itd,i sad ispada da su nasi igraci dosli direkt iz zatvora na stadion igrat utakmicu pa igraci Goska nisu smjeli izaci na teren dok nije specijalna policija.Ja samo neznam otkud vam to,igraci Goska su ispraceni aplauzom sa Borica.
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 27 apr 2014, 00:58

Idimidodjimi je napisao/la:Loris, nemoj Gracanlije da procjenjujes na osnovu par maloljetnika kojim je najveci domet pisanje po forumu,a ne ganjanje lopte na terenu sa svojim vrsnjacima. Sto bi se reklo: ne procjenjuj knjigu samo po koricama. ;)

Ovo danas je dokaz da kuhinja dolazi iz Tuzle,a ne iz najljepseg grada u BiH, Bihaca. (ovo ''najljepseg'' ne pisem da bi se dodvoravao nego je to cinjenica yebiga :mrgreen: )

Kakve veze ima Sloboda sa danasnjim porazom Jedinstva, bezveze zakuhavaš, tamo je vec duze vrijeme raspad sistema, pokusali su sa šok terapijom (promijenili trenera) ali ocigledno bez rezultata, pozadina svega je malo dublja(sami su krivi), a sto se tice za ljepotu grada, pogodio si, daleko najljepsi grad u BiH.
🔴⚫️

Idimidodjimi
Kontakt:

Post Postao/la Idimidodjimi » 27 apr 2014, 01:05

Skver je napisao/la:
Idimidodjimi je napisao/la:Loris, nemoj Gracanlije da procjenjujes na osnovu par maloljetnika kojim je najveci domet pisanje po forumu,a ne ganjanje lopte na terenu sa svojim vrsnjacima. Sto bi se reklo: ne procjenjuj knjigu samo po koricama. ;)

Kakve veze ima Sloboda sa danasnjim porazom Jedinstva, bezveze zakuhavaš, tamo je vec duze vrijeme raspad sistema, pokusali su sa šok terapijom (promijenili trenera) ali ocigledno bez rezultata, pozadina svega je malo dublja(sami su krivi), a sto se tice za ljepotu grada, pogodio si, daleko najljepsi grad u BiH.
Nerijeseno kao da im je i poraz pa si radi toga najvjerovatnije i napisao to sto jesi.
Ono sto se da primjetiti, a to je da je upravo Sloboda imala itekako koristi od one nule u Gracanici izmedju Bratstva i Jedinstva, a ovo danas je samo pokazatelj ko je mogao da to podmaze i ko bi mogao da bude iza onakvog sudjenja koje je bilo takvo kako jeste bilo.

Neko bi rekao da je povaljano tamo Bratstvo, i da je Jedinstvu igrao onaj bod iz Gracanice, ali zaboravljaju da je najvise Sloboda trljala zadovoljno ruke nakon tog rezultata. Da pije ovo vode sto pisem, u korist ide i ovo danasnje sudjenje na Lukama u Bihacu.
Niste ni vi u Tuzli svetice i nisu vam strani dogovori, pa sto ne bi mogao biti scenario upravo ovakav kakvim ga ja opisujem?

Nije nemoguce. :nene:
Kad bi cure znale koliko kosta kamion,ne bi ni pogledale bmw!

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 27 apr 2014, 04:05

Interista je napisao/la:Kod vas se to skandiranje malo drugacije zove ;)
cisti aminozitet izmedju gradova i navijackih skupina..ali ja ti odgovorno tvrdim da mi sve sto radimo radimo kontra upravo zbog toga da nas ljudi pljuju da laju i boli nas qurac za tim ponavljam ti mi posotjimo da bi bodrili svoj klub i da bi nas drugi koji nisu sa nama mrzili, a ne da bi sa njima vodili ljubav...druga stvar sto ste vi takva navijacka skupina koja je ipak miroljubljive prirode i voli da je u dobrim odnosima sa svima..i to ja postujem i zato smo vas i docekali tako kako dolikuje i kako vi ocekujete..i opet cemo ako bog da bilo gdje ili u ovoj ili u PL gdje god budemo igrali skupa
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

TaRgEt_
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la TaRgEt_ » 27 apr 2014, 10:15

http://freshpress.info/index.php/sport/ ... a-sudijama" onclick="window.open(this.href);return false;

Ma ja ovi Biscani su pravi ljudi ne psuju oni nikada. Ali samo da kazem valja u svojoj avliji počistiti prvo. I da ne bude nmam nista protiv vas, postujem vas kao grad i ljude .
R.I.P Amna Fazlić

KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001

solar1987
Kontakt:

Post Postao/la solar1987 » 27 apr 2014, 10:44

nema razloga da se svadjamo nadam se da je ovo kolo sve odlucilo sto se tice odlaska u PL,aaa Biscani sljd godine vi ulazite :)
SLANA GARDA PONOS JE GRADA

baltazar1
Kontakt:

Post Postao/la baltazar1 » 27 apr 2014, 11:37

nešto mi poznat scenarij ove utakmice Jedinstvo-Gošk sa onim Bratstvo-Jedinstvo

a ja jadan i dalje govorim, kamo sreće da u svemu ovome pobijedi fudbal...neki su mi se smijali i zahebavali me nakon utakmice u Gračanici...

LP

eto Fadile (g.o.v.n.o) Čimziću, pa ti opet provociraj, raduj se i slavi ;)
Undici stelle - ACM 1899

vrebac86
Kontakt:

Post Postao/la vrebac86 » 27 apr 2014, 13:26

Ovo samo budala nemoze da vidi , optuzbe na racun Jedinstva o kupovini utakmice (pa moglo bi se reci i cijelog prvenstva)o kupovini sudija je naj vise dolazila iz Tuzlanskog kantona! :? Da je NKJ sve tako kupilo kao sto ste pisali nebi Gosk ni dao gola! Bratstvo je trebalo pobijediti NKJ ali nije cudno??? Kome li je to odgovaralo :?:

Sloboda je tolike pare ulozila i njima se ne ceka iduca godina! Ovako "zavadi pa vladaj" I sada sam 200% siguran da Sloboda ide dalje, daleko od toga da nemaju dobru ekipu i igraju sve bolje i bolje, zasluzili su da idu u Premier ligu , kao i Jedinstvo i Bratstvo! Ali su funkcioneri slobode znali olaksati okolnosti za kraj!
I krv svoju za Plavu boju!!! Pazza Inter amala!!!

Rafael30
Kontakt:

Post Postao/la Rafael30 » 27 apr 2014, 13:36

Bez panike ;)

ultrasstyle_tz
Kontakt:

Post Postao/la ultrasstyle_tz » 27 apr 2014, 14:38

ma de ba prezvakana prica, sad im mi krivi, previdio sam sve to cim preuzmemo prvo mjesto
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!

LG97DM
Kontakt:

Post Postao/la LG97DM » 27 apr 2014, 14:55

Preuzeto sa Cometa NSBiH.

Po završenom prvom poluvremenu igrač gostiju Kojić Zlatko prijavio zvaničnog predstavnika domaćina Dujmović Miroslav da je po ulasku u svlačionicu udario jednog njihovog igrača.Potrebno je napomenuti po završenom susretu ekipa domaćina ispoljila nesportsko ponašanje opkolili sudiju,i pritome igrač br 19 Stojanov Uroš nasrnuo na glavnog sudiju kao i igrač br.5 Bečić Beho koji je pokušao da saplete glavnog sudiju. Međutim intervncijom redara i policije sprječen je fizički kontakt.
Los días que tu juegas, son todo lo que soy.

Odgovori

Natrag na “Prva liga FBiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.