Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 27 apr 2014, 01:14

BRAVO BABUKA!
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 27 apr 2014, 01:42

babuka1 je napisao/la: Ako cemo posteno...da je zeljo dobio olimpika nakon dva poklona golmana,ko zrinjski dnaas,ovdje bi gorio forum,o namjestenim utakmicama o ivici osimu o jadu i cemeru od lige...realno,ovakav zeljo ne zasluzuje titulu,cak sta vise 3-4 mjesto je realan domet ovog tima...al isto tako ako cemo realno,sagledati stvari...tema zrinjskog...citiracu 5-6 ljudi koji pisu:"zeljo dnaas uzima 3 boda,protiv veleza, osim namjestio,vidjen u vrapcicima" , tema premijer liga opcenito:"zeljo namjestio protiv olimpika","zeljo kupio protiv veleza",tema sarajeva:"stumfovi namjestaju i kupuju utakmice..." cak i velezovi "navijaci" psiu danas namjesteno...

od mene ovako iskreno,vecina vas ovdje ste jadovi i smetljari,imate po 16-17 godina i probleme s aknama,sjedite kuci i izmisljate price i lazi u sobi ispunjenoj frustracijama i tugom,nevini ste i nikad nista niste ****,pa **** po zivcima normalnih ljudi koji su ovdje da razmjene misljenja,utiske,i argumentovano i konstruktivno raspravljaju,prema tome svi vi teoreticari zavjera,insajderi,poznavaoci prica iz svlacionica,mozete hladno da se gonite u pizdu materinu!
pa gorio je forumm jer je zeba igrao s rajom tu tekmu protiv vas :D
da ne pricam o golovima i sl.
Pola igraca je onako iz dosade igralo tu tekmu

babuka1
Kontakt:

Post Postao/la babuka1 » 27 apr 2014, 01:52

Glupko,zrinjski je dans dao dva gola,oba sumnjiva i oba pokloni golmana,glupko,zeljo nikad u historiji nije izgubio od olimpika,i glupko...ono najbitnije,baci oko malo na podforume procitaj,na svakom se govori,zeljo dnas uzima 100 psoto,osim kupio,i sad kad velez dobije,nikom nista...i slusaj me sad dobro,brat mi radi u FK sarajevu vec sedma godina,volim sarajevo,zelju volim vise iz nekih drugih razloga,al dabogda sarajevo bilo sampion svake godine ako vec zeljo to ne moze! ono sto ne volim i sto me nervira su debili,i teorije zavjera,jadno je govoriti,zeljo namjesta a ostati slijep na poklon golove olimpika danas! kad vec serete,daj onda serite bilo sta sumnjivo da se desi,a ne samo kad zeljo pobjedi...i jos nesto za Zeljeznicar je ove sezone dosudjen 1(jedan) penal u sezoni!!

rammstein
Kontakt:

Post Postao/la rammstein » 27 apr 2014, 01:57

babuka1 je napisao/la:Glupko,zrinjski je dans dao dva gola,oba sumnjiva i oba pokloni golmana,glupko,zeljo nikad u historiji nije izgubio od olimpika,i glupko...ono najbitnije,baci oko malo na podforume procitaj,na svakom se govori,zeljo dnas uzima 100 psoto,osim kupio,i sad kad velez dobije,nikom nista...i slusaj me sad dobro,brat mi radi u FK sarajevu vec sedma godina,volim sarajevo,zelju volim vise iz nekih drugih razloga,al dabogda sarajevo bilo sampion svake godine ako vec zeljo to ne moze! ono sto ne volim i sto me nervira su debili,i teorije zavjera,jadno je govoriti,zeljo namjesta a ostati slijep na poklon golove olimpika danas! kad vec serete,daj onda serite bilo sta sumnjivo da se desi,a ne samo kad zeljo pobjedi...i jos nesto za Zeljeznicar je ove sezone dosudjen 1(jedan) penal u sezoni!!
to su sve posljedice prethodnih sezona i mesetarenja ::)
od trening izleta u bijeljinu do poraza od leotara.. sammi su navukli bijes svojim ponasanjem i arogancijom kako im ne moze niko nista...

SirAmar
Kontakt:

Post Postao/la SirAmar » 27 apr 2014, 02:04

babuka1 je napisao/la:Ako cemo posteno...da je zeljo dobio olimpika nakon dva poklona golmana,ko zrinjski dnaas,ovdje bi gorio forum,o namjestenim utakmicama o ivici osimu o jadu i cemeru od lige...realno,ovakav zeljo ne zasluzuje titulu,cak sta vise 3-4 mjesto je realan domet ovog tima...al isto tako ako cemo realno,sagledati stvari...tema zrinjskog...citiracu 5-6 ljudi koji pisu:"zeljo dnaas uzima 3 boda,protiv veleza, osim namjestio,vidjen u vrapcicima" , tema premijer liga opcenito:"zeljo namjestio protiv olimpika","zeljo kupio protiv veleza",tema sarajeva:"stumfovi namjestaju i kupuju utakmice..." cak i velezovi "navijaci" psiu danas namjesteno...
Jarane ne izmišljaj ako nisi upratio, nikake veze sa Zrinjskim i njihovim to nema, nego je ovaj levat sinoć došao na našu temu i izvalio ovu glupost ispod i onda još nastavio njatike. Rekli mu ljudi fino da odj3be, a on još rekao da su ga i uslikali da će slat raji slike na pp. Idi pa pročitaj. Reko sam sinoć da ga treba s noge na nogu odavde, i sad kažem, a pogurajte i vi, taki papci nam ovdje ne trebaju sekunde.
RodjeniiBrato je napisao/la:Danas nakon treninga Veleža u svlačionici ih dočekao Amar Osim, direktno da vam kazem dosao da "prosi" bodove. Ovo je dokaz koliko je nasa liga smjesna, nadam se da nece biti mutni radnji, da gledamo lijep fudbal, da bude golova i nek bolji pobjedi. :wave:
Zadnja izmjena: SirAmar, dana/u 27 apr 2014, 02:19, ukupno mijenjano 1 put.

krmak
Kontakt:

Re: Odg: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la krmak » 27 apr 2014, 02:14

super je napisao/la:
Armala je napisao/la:Kako se ljudi primaknuse tituli sunce ti poljubim ,evo placem od smijeha :lol: :lol:
placi koliko hoces,siroki je novi prvak zapamtite to a zeljo ce im pomoci jer ste vi pobratimi sa svinjskim pa vam oboma sledi :guz:
Svinjski su tebe odgojili glavonjo ;)

amorovski
Kontakt:

Post Postao/la amorovski » 27 apr 2014, 03:53

Aaaa gotivne rasprave sine.. Oraspoloži me djece mi.. Brate očigledno je, namještena utakmica, namještena liga i gotovo.. Nema rasprave.. Al sramotno je ovo u pm
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997

Krokodil
Kontakt:

Post Postao/la Krokodil » 27 apr 2014, 04:07

Treb'o vam se desiti "Velež" još davnih dana, da vas neko spusti na zemlju. To su uradili Rodjeni i ja im čestitam na tome. :bih: :clap:

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 27 apr 2014, 04:16

Jebga ja nikad nisam bio teoreticar zavjere, al realno oba ova gola Zrinjskog su malo je reci teze sumnjiva. Prvi je presmijesna reakcija golmana gdje ispusta cistu loptu direktno pred napadace Zrinjskog, a drugi jos veci fail, nikakve logike da golman starta ondje na igraca.
Kako god, cestitke Zrinjskom na tituli, realno su je osvojili u deset minuta protiv Širokog, ono je jedina utakmica koju ja ne mogu objasniti, a ovo ostalo sve je svejedno.
...Život za Široki...

pitar079
Kontakt:

Post Postao/la pitar079 » 27 apr 2014, 08:30

Pa Olimpic primi 3 poklon Torlak gola od zelje i sad se kao cudite Hamzicu?! Olimpik je ekipa koja moze svakog dobiti i namuciti kada to hoce.

jahija

Post Postao/la jahija » 27 apr 2014, 10:16

pitar079 je napisao/la:Pa Olimpic primi 3 poklon Torlak gola od zelje i sad se kao cudite Hamzicu?! Olimpik je ekipa koja moze svakog dobiti i namuciti kada to hoce.
Ma da Torlak je nekad igrao u Želji i lud je za njim, i ono kad Zolotić opajdari sa 20 metara i to je poklon torlaka, i ono stanić kad opali i ono je poklon torlaka, i još im 4 komada Željo nabi u mrežu, a onaj Hamzić hoće crknut od muke.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

jahija

Post Postao/la jahija » 27 apr 2014, 10:18

ova zvijezda isto koliko posljednjih utakmica nije dobila, i ode usred BL i dobije Borca, ma glete čuda molim Vas sve kupovina i prodaja, sve je na prodaju **** sve ko je glup da to ne shvati.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 27 apr 2014, 10:29

pitar079 je napisao/la:Pa Olimpic primi 3 poklon Torlak gola od zelje i sad se kao cudite Hamzicu?! Olimpik je ekipa koja moze svakog dobiti i namuciti kada to hoce.
Ma nema,još dodaj da tornjak pušta brkove u čast Osimu,sve si rekao :clap:

Nimla_RZ
Kontakt:

Post Postao/la Nimla_RZ » 27 apr 2014, 10:43

jahija je napisao/la:ova zvijezda isto koliko posljednjih utakmica nije dobila, i ode usred BL i dobije Borca, ma glete čuda molim Vas sve kupovina i prodaja, sve je na prodaju **** sve ko je glup da to ne shvati.
Joj dušice slatke, prpa sad jel? :rol:
Ne, ne. Ne se ljutiti, trebali ste ranije biti realni. :beba:
Čelik Zenica 1945

hule_barca
Kontakt:

Post Postao/la hule_barca » 27 apr 2014, 11:02

Drago mi je da je i Željo osjetio šta znači kad neko proda utakmicu. Nek' osjete makar djelić onoga kako su Slobodu syebali. Tad su pričali, Sloboda je sama sebi kriva, što u najvećoj mjeri i jeste tako. Evo sad je ista situacija, sad krivite sami sebe što niste uspjeli dobiti Velež, a ne kriviti Olimpic jer ljudi nemaju motiva da igraju kao kad i Željo nije imao motiva protiv Leotara. :kafa:
Mes Que Un Club

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 27 apr 2014, 12:02

Sve se vraca sve se placa, a nema vecih licemjera od Sarajlija..

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 27 apr 2014, 12:04

tuzlak1987 je napisao/la:Sve se vraca sve se placa, a nema vecih licemjera od Sarajlija..
Ovi neki navijači Želje identični kao vi, fukare prave. Traže krivce u drugima, a sami smo krivi isključivo zbog rezultata protiv Radnika u obje utakmice i protiv Slavije.

Tako i vi kad ste ispali, svi su vam bili krivi osim vas samih, i usuđuješ se nekog nazvati licemjerom. Pfff :kafa:
Ja te volim, volim Željo..

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 27 apr 2014, 12:06

gio10 je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:Sve se vraca sve se placa, a nema vecih licemjera od Sarajlija..
Ovi neki navijači Želje identični kao vi, fukare prave. Traže krivce u drugima, a sami smo krivi isključivo zbog rezultata protiv Radnika u obje utakmice i protiv Slavije.

Tako i vi kad ste ispali, svi su vam bili krivi osim vas samih, i usuđuješ se nekog nazvati licemjerom. Pfff :kafa:
Pa jeste licemjerno jer kada smo mi govorili namjesteno je i to, svi ostali su se slozili da nije tako. I sada kada se tako nesto desilo Zeljeznicaru osudjuje se Olimpik, koji u historiji svog postojanja nije zapeo niti jednom protiv Zelje, vec Zeljo u sezonu uvijek udje sa 6 bodova od Olimpika..

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 27 apr 2014, 12:12

Preseravate sa tim da je Olimpičk Željina kurava, to Želji zabranjeno pobjediti Olimpic? Ili, možda, Olimpic kvalitetniji i favorit uvijek protiv Želje, pa sumnjive pobjede Želje?
Niko ne uzima u obzir to, da bilo na Otoci, Koševu, Grbavici, Sarajevo i Željo su kako god domaćini protiv Olimpica, ne uzima se uloga navijača u tim utakmicama. Koliki se samo pritisak napravio na Bogičevića i Torlaka nakon vodstva Olimpica u utakmici koja je nedavno igrala, pa i Thiago Silva bi se pogubio da je na njihovom mjestu.

Ali ne, ovdje su te predrasude da se namješta. Meni je isključivo Željo kriv što se doveo u situaciju da, on kao veliki klub, zavisi od drugih, pogotovo od Olimpica koji prlja obraz sportskog Sarajeva, jer eto vidjeli smo golmana jučer. Ali ne pada mi napamet sad da ja njih uzmem na nož i da im psujem jer znam da Željoo nije zaslužio titulu jer, kao što sam napisao u prethodnom postu, nije pobjedio kući kada je trebalo, kada je bio favorit. Titula se gubi na malim utakmicama, a to su bile utakmice protiv Radnika i Slavije.

Nije meni uopšte krivo što je nas Velež pobjedio, svaka im čast, malo me izbacilo iz takta ono navijanje, ali evo kako sam prespavao, smirile se frustracije, kontam pa sve je to dio sporta i oni imaju pravo da se raduju jer Željo neće biti šampion. Eto, toliko na temu o Željinoj tituli, vidimo se ako Bog da sljedeće sezone, a mi ćemo lagano sad odigrati 4(2) fine utakmice po raznim selima i pokazati kako se igra kad si favorit u Evropskoj tekmi, i nadam se dovesti nekog atraktivnog protivnika u trećem pretkolu, pa šta bude bude.

Vama želim dobrodošlicu u PLBiH, ne sumnjam da će biti puno žara u naše dvije utakmice
Ja te volim, volim Željo..

Kapetan
Kontakt:

Post Postao/la Kapetan » 27 apr 2014, 12:32

jahija je napisao/la:ova zvijezda isto koliko posljednjih utakmica nije dobila, i ode usred BL i dobije Borca, ma glete čuda molim Vas sve kupovina i prodaja, sve je na prodaju **** sve ko je glup da to ne shvati.
Otkud nama pare da kupujemo utakmice, de skontaj se, Tite ti. :shhh: i :wave: titula :tralala:

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Grk1234, supervizor, Vanja8 i 15 gostiju.