HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

Lillard
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la Lillard » 27 apr 2014, 12:06

Nema sanse da ovo ispustimo, uzimamo 2 pobjede do kraja lagano :kafa: ..
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 27 apr 2014, 12:48

Lillard je napisao/la:Nema sanse da ovo ispustimo, uzimamo 2 pobjede do kraja lagano :kafa: ..
Treba vam jedna i sampioni ste...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

mukitmovac
Kontakt:

Post Postao/la mukitmovac » 27 apr 2014, 12:51

:clap:
Zivio nam Osim dragi, gospodaru familije !!
Liverpool !

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 27 apr 2014, 13:02

Plasman na tabeli utvrđuje se zbirom osvojenih bodova.
Ako timovi osvoje isti broj bodova, odlučuje razlika između datih i primljenih pogodaka.
U slučaju da je razlika jednaka, bolje mjesto zauzima ekipa koja je postigla više pogodaka, a ako su postigli isti broj pogodaka, onda dijele mjesto koje im pripada.
Izuzetno, ako je riječ o mjestu koje odlučuje o prvaku ili mjestu koje povlači prelaz u viši ili niži stepen takmičenja, ili o mjestu koje osigurava učešće u međunarodnim takmičenjima, kod jednakog broja bodova, plasman se određuje na osnovu dodatne pomoćne tabele, na osnovu rezultata koje su u međusobnim susretima ostvarili ekipe sa jednakim brojem bodova.
Plasman na dodatnoj tabeli utvrđuje se zbirom osvojenih bodova.
Ako je zbir bodova jednak, odlučuje razlika između datih i primljenih pogodaka, s tim što pogodak u gostima vrijedi dvostruko. Ako je razlika jednaka, odlučuje veći broj postignutih pogodaka, a ukoliko je i to jednako odlučuje ukupna pogodak razlika u predmetnom takmičenju svih ekipa. Ako se ni na ovakav na čin ne može utvrditi uspješnija ekipa, ekipe odlučuju međusobnim odigravanjem dvije utakmice po kup-sistemu.
Ukoliko je riječ o tri ili više ekipa koji imaju jednak broj bodova, istu pogodak-razliku i isti broj postignutih pogodaka, pitanje pobjednika rješava se na neutralnom terenu po jednostrukom bod-sistemu - ako se radi o tri ekipe, odnosno po jednostrukom kup-sistemu na neutralnom terenu - ako se radi o četiri ili više ekipa.
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 27 apr 2014, 13:32

Baja_Zvjerka je napisao/la:
Lillard je napisao/la:Nema sanse da ovo ispustimo, uzimamo 2 pobjede do kraja lagano :kafa: ..
Treba vam jedna i sampioni ste...
Znam, ali od sampiona se ocekuju 2 pobjede ..

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 27 apr 2014, 13:56

Samo vi i dalje pravite statistike i razgabajte šta bi bilo kad bi bilo a ja sinoć proslavio titulu a tek sljedi :D

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 27 apr 2014, 14:15

Nerealno je ocekivati da Zrinjski ispusti prednost do kraja, ne vjerujem da ce dobiti Velez, al s Mladosti nece imati problema. Isto tako ne vjerujem da Zeljeznicar moze dobiti obje do kraja, dok je upitno i da li cemo mi dobiti Olimpic u zadnjem kolu. Sasvim sam siguran da Hamzic nece praviti onakve ''greske'' protiv Širokog, koliko god providne bile, tako da, bespredmetna rasprava, komotno se vec moze cestitati novom prvaku, cestitke. ;)
...Život za Široki...

primasquadra
Kontakt:

Post Postao/la primasquadra » 27 apr 2014, 14:18

ŠB_Fidelis je napisao/la:Nerealno je ocekivati da Zrinjski ispusti prednost do kraja, ne vjerujem da ce dobiti Velez, al s Mladosti nece imati problema. Isto tako ne vjerujem da Zeljeznicar moze dobiti obje do kraja, dok je upitno i da li cemo mi dobiti Olimpic u zadnjem kolu. Sasvim sam siguran da Hamzic nece praviti onakve ''greske'' protiv Širokog, koliko god providne bile, tako da, bespredmetna rasprava, komotno se vec moze cestitati novom prvaku, cestitke. ;)
ajmo s teme :wave:

ŠB_Fidelis
Kontakt:

Post Postao/la ŠB_Fidelis » 27 apr 2014, 14:20

Nemas ti sta pricati tko ce na temu ili ne, tvoj kompleks i sramocenje je sve o tebi samom reklo, stide se zbog tebe ostali normalni navijaci i simpatizeri Zrinjskog po forumu, tako da, ti si sam sebe izbacio iz ikakve daljne rasprave.
...Život za Široki...

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 27 apr 2014, 14:48

[youtube][/youtube]
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

marioo8888
Kontakt:

Post Postao/la marioo8888 » 27 apr 2014, 14:50

Grdan je napisao/la:[youtube][/youtube]
Nemojte prat,kupili smo utakmicu,može nam se,imamo,aj sad :arrow:

Grdan
Kontakt:

Post Postao/la Grdan » 27 apr 2014, 14:53

marioo8888 je napisao/la:
čemu napad,samo sam stavio golove jer vidim da nitko nije :?,nemam ja ništa protiv Zrinjskog ;) .
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s

marioo8888
Kontakt:

Post Postao/la marioo8888 » 27 apr 2014, 15:05

Grdan je napisao/la:
čemu napad,samo sam stavio golove jer vidim da nitko nije :?,nemam ja ništa protiv Zrinjskog ;) .
Onda imaš moje izvinjenje,pogrešno sam protumačio,previše ih se nakotilo što provociraju,više ne znam ko je ko.

HercUSrcu
Kontakt:

Post Postao/la HercUSrcu » 27 apr 2014, 15:08

Započeti ću sa apelom koji će vjerojatno naići na zid ali moram to napisati -
Moderatori, lijepo vas molim da nam počistite malo PDF da ovi proleteri ne pišu
svakakve gluposti i vrijeđaju naš klub.
Ako mi to ne radimo kod njih, trebalo bi vrijediti i obrnuto, zar ne?

HŠK Zrinjski Mostar 2013/2014 -
Krenulo je li-la, mnogi nas htjeli poljuljati već na samom početku i baciti nas u borbu za opstanak (da Mario Pandža, na tebe mislim).
Lagano smo počeli loviti formu i dizati se iz kola u kolo, 1 kolo bili i na vrhu ali od kad smo došli u top 4 nismo ga napustili.
Bilo je tu par nesretnih utakmica gdje smo realno zaslužili sva 3 boda ali smo nesretno izgubili bodove - Rudar doma, Vitez u gostima, ili su nam ih uzeli bezobrazno iz ruku - Čelik u gostima, Olimpic doma.
Sve u svemu, polusezonu smo završili na dobroj poziciji ali ipak sa zaostatkom od 5 bodova za Željom.
U kupu smo imali najteži raspored ali smo unakazili Borac i prošli u četvrtfinale.

Na zimskim pripremama se očito dobro radili, unatoč lošem vremenu koje nas je konstantno pratilo.
Moram priznati da ja prvi nisam bio pre optimističan kada je počeo proljetni dio.
Prvenstveno zbog ozljede Brkovića, Đurić se tek pred kraj priprema uključio kao i Nikolić.
A Bekić je prebačen na tribine/klupu zato što nije potpisao novi ugovor.
I onda kreće šou.
Ja sam rekao da želim 9 od 12 u prva 4 kola, tako je i bilo.
A realno, trebalo je biti 10 od 12 jer smo zaslužili bar bod protiv Želje na Grbavici.
U Kupu prošli u polufinale gdje nas čekao za nas ove sezone jako nezgodno Sarajevo (baš nam ne paše ta momčad).
A onda su momci krenulo mljeti sve pred sobom.
Koliko ono uzastopnih pobjeda imamo? :)
Tu se pokazalo nekoliko stvari jako bitnih -
Pripreme jako dobro odrađene
Igrači su odlično usvojili sve trenerove zamisli
Trener se za svakog protivnika dobro pripremio očitom analizom ukazujući na slabosti i jakosti svakoga posebno.
Imamo par bisera u momčadi - crnov, simeunović, mladi zlatić i po meni srce naše momčadi - muminović.
I naravno Stevo naprijed. :)

Meni je osobno najdraži dio svaki tjedan bilo vidjeti PDF prognoza kola gdje nas svako kolo bar 70% ljudi podcjenjivalo i govorilo da smo loši, da ćemo lako izgubiti,itd.
Tu sam priznajem guštao jer svaki put nakon tog kola odem pogledati prognoze i lijepo se nasmijem kada vidim da je naš Zrinjski opet upisao 3 boda.

Momčad nam je sastavljena od igrača koji mnogi podcjenjuju. Što zbog neznanja, što zbog glupog načina razmišljanja ili preuveličavanja svojih igrača.
(zato kad vidim onaj PDF naj 11 Premier lige i netko mi npr stavi B.Čolića u ekipu, a momak odigrao 2 utakmice ove sezone, ima puno idiota tu).

Krenimo redom-
Dujković na golu. Iskusan, pokazao u podosta utakmica da je siguran i odličan (npr. Sarajevo u kupu,1.utakmica).
Ponekad znao zaplivati, pogotovo kod centaršuteva, ali to je boljka jako puno golmana.
Imamo Peru lijevu, dokazan već podosta sezona, kako prema naprijed tako i prema iza.
Mali Zlatić koji je sjajno iskoristio priliku pruženu od strane trenera i pokazao se kao veliki talent.
Anto je meni jako drag igrač, izgleda kao Goofy iz Disneya, ali za igrača njegove konstitucije ima odličnu koordinaciju i tehniku. Još da koncentraciju poveća, biti će odličan.
Aleksić korektan, postao standardan, pouzdan što je jako bitno na odgovornoj poziciji popute njegove.
U srcu momčadi imamo Barišića i Muminovića, dvije radilice bez kojih naša momčad ne bi bila tu gdje jeste.
Povežu zadnju i prednju liniju, odlične rade na destrukciji protivnika, kapa dolje momci.
A naprijed, ne znam tko je bolje odigrao proljetni dio.
Simenuović koji je uvjerljivo najbolje desno krilo lige i taj momak ima lijepu budućnost, samo da malo glavu sredi.
Crnov, naš najbolji pojedinac, usudio bi se reći i cijele sezone. Proljeće je njegovo sa ključnim asistencijama i golovima.
Vučina/Đurić - i jedan i drugi dobri i jako korisni kada su u formi. Imaju taj zadnji pas, znaji i potegnuti iz vana, povezati igru. Lijepo su pokrivali jedan drugog u odsustvu.
Nikolić - lijeva, desna, glava- njemu svejedno! Natrpao se odličnih golova ove polusezone, odlično pojačanje!

Klupa -
Bekić - po meni glup potez što nije produžio ugovor jer će tu više izgubiti nego dobiti dugoročno, ali kad je ulazio, dao je uvijek sve od sebe, to cijenim.
Basara- kada prođe pripreme kak spada mislim da će nam biti pojačanje i pol. I mora postati timski igrač, ali da ima ono nešto kod njega - ima
Stoja - slično kao Basara, treba proći pripreme cijele. Ključan u pobjedi nad širokim. Kad god je ulazio, dao sve od sebe. Kapa dolje.
Pehar - mnogi ga ne voli ali meni je mali drag igrač. Radilica, ne zna puno, ali momak koji uvijek daje 101% i to se mora cijeniti. Samo nastavi mali!
Pezo - nedorečen bih rekao. Ima iskustvo ali je podosta ozlijeđen a kad je igrao valjda zbog neuigranosti je djelovao ponekad nesigurno.
Brković - po meni jedan od najstandardnijih naših pojedinaca u proljetnom dijelu. Čvrst, beskompromisan, dobar centaršut. Šteta što se ozlijedio ali neka bude spreman za sljedeću sezonu.

Stručni stožer -
Kad je došao Karačić prošle godine za Uskrs, ja sam bio jako sretan.
Zašto?
Čovjek je jedan od najboljih trenera na Balkanu, po meni.
Kako živim u Zagrebu već posljednjih 10 godina, intenzivno pratim HNL paralelno sa našom ligom.
Gdje god je bio, njegova momčad osim jako dobrih rezultat je imala ono što svaka dobro vođena momčad mora imati - glavu i rep, smisao u svojoj igri i prije svega - disciplinu!
Mnogi su ga osporavali na početku jer nije krenulo najbolje, ali ja sam vjerovao da će on uspjeti napraviti ono što je zacrtao.
Da li je uspio?
Nije!
Uspio je i više od toga!
Svaka čast Branko!

I sad smo tu gdje jesmo.
Na prvom mjestu. 3 boda ispred Širokog i Želje. 2 kola do kraja.
Da li je sve gotovo?
Nije!
Daleko je od gotovog šta god mnogi ovdje rekli.
Da je sve u našim rukama - jeste!
Sljedeći vikend imamo priliku pred svojim navijačima pokazati zašto smo i više nego zasluženo tu gdje jesmo.
Treba početi već sutra pripremati momčad za utakmicu protiv Mladosti i pobrinuti se da tu uknjižimo 3 boda.
Najbitnija stvar u ovakvim utakmicama je glava, jer kvaliteta koju naša momčad ima je neupitna.
Ne sumnjam da će stručni stožer sve napraviti da momke pripreme kako spada kako fizički tako i psihički.
I onda se još ponadati da će Željo i Sarajevo odigrati X ili neka i Sarajevo uzme sva 3 boda.
Jer to znači da uz naša 3 boda, službeno slavlje može početi!

Do sada sam si govorio, šta god bude u posljednjih par kola, super je. Osigurali smo Europu, cilj je ostvaren.
Nakon jučerašnje utakmicu i pobjede Veleža, i dalje si ponavljam isto.
Ali da želim titulu - Oooooooo da!

Jedva čekam doći u četvrtak u Mostar. Uživati u svom gradu i isčekivati utakmicu sa Mladosti. Popeti se na tribine BB-a i 90 minuta uživati u utakmici.
Šta god bilo nakon 90minuta ima da svi zapjevamo zajedno našim junacima!

P.S. : mali dodatak svim mostarcima i ljubiteljima našeg kluba -
Pustite ove "dušebrižnike" neka piše šta god žele. To su ljudi koji su isfrustrirani na nekoliko razina i nemaju pametnijeg posla nego nama tu kvariti užitak i moguću titulu.
Gdje su bili i da li su se brinuli kada nam do prije 4 kola nije dosuđen niti jedan penal cijelo prvenstvo? Jedini klub smo bili kojem se nije dosudio niti jedan penal.
Gdje su bili kada su nas pokrali protiv Olimpica i Čelika?
Al najjači su mi ovi koji se žale što im jučer protivnik nije pustio da pobijede! Zamisli, kakav je to mentalni sklop majko mila?! Sram bilo Veleža što su odlučili igrati pošteno.
Kažete mi nismo zaslužili biti prvi? Hvala vam na tom mišljenju, jer to potvrđuje da smo to zaslužili itekako!
Dragi moji iz Mostara, ajmo biti gospoda i lijepo ignorirati sve što ti "dušebrižnici" dođu napisati na naš PDF (osim ako su to neki normalni upisi naravno).
Idemo se kao što smo i cijele sezone, koncentrirati na nas. Mi smo ti koji smo izgurali cijelu sezonu, mi smo ti koji smo na prvom mjestu. Idemo uživati u tome!

Naprijed Zrinjski! I vidimo se svi u subotu!

konjicanin01
Kontakt:

Post Postao/la konjicanin01 » 27 apr 2014, 15:21

Jaoo ovog Hamzica,pusta loptu kao da je bomba jbte,isto ovako je radio i protiv zelje,ja stvarno neznam cemu sluzi ovaj klub i u cemu ovaj Gracic vidi satisfakciju da iz sezone u sezonu sluze za raskusurivanje drugima :?

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 27 apr 2014, 15:41

Bravo @Herc jako lijepo napisano :clap: ..

Rosas7
Kontakt:

Post Postao/la Rosas7 » 27 apr 2014, 16:07

HercUSrcu je napisao/la:Započeti ću sa apelom koji će vjerojatno naići na zid ali moram to napisati -
Moderatori, lijepo vas molim da nam počistite malo PDF da ovi proleteri ne pišu
svakakve gluposti i vrijeđaju naš klub.
Ako mi to ne radimo kod njih, trebalo bi vrijediti i obrnuto, zar ne?

HŠK Zrinjski Mostar 2013/2014 -
Krenulo je li-la, mnogi nas htjeli poljuljati već na samom početku i baciti nas u borbu za opstanak (da Mario Pandža, na tebe mislim).
Lagano smo počeli loviti formu i dizati se iz kola u kolo, 1 kolo bili i na vrhu ali od kad smo došli u top 4 nismo ga napustili.
Bilo je tu par nesretnih utakmica gdje smo realno zaslužili sva 3 boda ali smo nesretno izgubili bodove - Rudar doma, Vitez u gostima, ili su nam ih uzeli bezobrazno iz ruku - Čelik u gostima, Olimpic doma.
Sve u svemu, polusezonu smo završili na dobroj poziciji ali ipak sa zaostatkom od 5 bodova za Željom.
U kupu smo imali najteži raspored ali smo unakazili Borac i prošli u četvrtfinale.

Na zimskim pripremama se očito dobro radili, unatoč lošem vremenu koje nas je konstantno pratilo.
Moram priznati da ja prvi nisam bio pre optimističan kada je počeo proljetni dio.
Prvenstveno zbog ozljede Brkovića, Đurić se tek pred kraj priprema uključio kao i Nikolić.
A Bekić je prebačen na tribine/klupu zato što nije potpisao novi ugovor.
I onda kreće šou.
Ja sam rekao da želim 9 od 12 u prva 4 kola, tako je i bilo.
A realno, trebalo je biti 10 od 12 jer smo zaslužili bar bod protiv Želje na Grbavici.
U Kupu prošli u polufinale gdje nas čekao za nas ove sezone jako nezgodno Sarajevo (baš nam ne paše ta momčad).
A onda su momci krenulo mljeti sve pred sobom.
Koliko ono uzastopnih pobjeda imamo? :)
Tu se pokazalo nekoliko stvari jako bitnih -
Pripreme jako dobro odrađene
Igrači su odlično usvojili sve trenerove zamisli
Trener se za svakog protivnika dobro pripremio očitom analizom ukazujući na slabosti i jakosti svakoga posebno.
Imamo par bisera u momčadi - crnov, simeunović, mladi zlatić i po meni srce naše momčadi - muminović.
I naravno Stevo naprijed. :)

Meni je osobno najdraži dio svaki tjedan bilo vidjeti PDF prognoza kola gdje nas svako kolo bar 70% ljudi podcjenjivalo i govorilo da smo loši, da ćemo lako izgubiti,itd.
Tu sam priznajem guštao jer svaki put nakon tog kola odem pogledati prognoze i lijepo se nasmijem kada vidim da je naš Zrinjski opet upisao 3 boda.

Momčad nam je sastavljena od igrača koji mnogi podcjenjuju. Što zbog neznanja, što zbog glupog načina razmišljanja ili preuveličavanja svojih igrača.
(zato kad vidim onaj PDF naj 11 Premier lige i netko mi npr stavi B.Čolića u ekipu, a momak odigrao 2 utakmice ove sezone, ima puno idiota tu).

Krenimo redom-
Dujković na golu. Iskusan, pokazao u podosta utakmica da je siguran i odličan (npr. Sarajevo u kupu,1.utakmica).
Ponekad znao zaplivati, pogotovo kod centaršuteva, ali to je boljka jako puno golmana.
Imamo Peru lijevu, dokazan već podosta sezona, kako prema naprijed tako i prema iza.
Mali Zlatić koji je sjajno iskoristio priliku pruženu od strane trenera i pokazao se kao veliki talent.
Anto je meni jako drag igrač, izgleda kao Goofy iz Disneya, ali za igrača njegove konstitucije ima odličnu koordinaciju i tehniku. Još da koncentraciju poveća, biti će odličan.
Aleksić korektan, postao standardan, pouzdan što je jako bitno na odgovornoj poziciji popute njegove.
U srcu momčadi imamo Barišića i Muminovića, dvije radilice bez kojih naša momčad ne bi bila tu gdje jeste.
Povežu zadnju i prednju liniju, odlične rade na destrukciji protivnika, kapa dolje momci.
A naprijed, ne znam tko je bolje odigrao proljetni dio.
Simenuović koji je uvjerljivo najbolje desno krilo lige i taj momak ima lijepu budućnost, samo da malo glavu sredi.
Crnov, naš najbolji pojedinac, usudio bi se reći i cijele sezone. Proljeće je njegovo sa ključnim asistencijama i golovima.
Vučina/Đurić - i jedan i drugi dobri i jako korisni kada su u formi. Imaju taj zadnji pas, znaji i potegnuti iz vana, povezati igru. Lijepo su pokrivali jedan drugog u odsustvu.
Nikolić - lijeva, desna, glava- njemu svejedno! Natrpao se odličnih golova ove polusezone, odlično pojačanje!

Klupa -
Bekić - po meni glup potez što nije produžio ugovor jer će tu više izgubiti nego dobiti dugoročno, ali kad je ulazio, dao je uvijek sve od sebe, to cijenim.
Basara- kada prođe pripreme kak spada mislim da će nam biti pojačanje i pol. I mora postati timski igrač, ali da ima ono nešto kod njega - ima
Stoja - slično kao Basara, treba proći pripreme cijele. Ključan u pobjedi nad širokim. Kad god je ulazio, dao sve od sebe. Kapa dolje.
Pehar - mnogi ga ne voli ali meni je mali drag igrač. Radilica, ne zna puno, ali momak koji uvijek daje 101% i to se mora cijeniti. Samo nastavi mali!
Pezo - nedorečen bih rekao. Ima iskustvo ali je podosta ozlijeđen a kad je igrao valjda zbog neuigranosti je djelovao ponekad nesigurno.
Brković - po meni jedan od najstandardnijih naših pojedinaca u proljetnom dijelu. Čvrst, beskompromisan, dobar centaršut. Šteta što se ozlijedio ali neka bude spreman za sljedeću sezonu.

Stručni stožer -
Kad je došao Karačić prošle godine za Uskrs, ja sam bio jako sretan.
Zašto?
Čovjek je jedan od najboljih trenera na Balkanu, po meni.
Kako živim u Zagrebu već posljednjih 10 godina, intenzivno pratim HNL paralelno sa našom ligom.
Gdje god je bio, njegova momčad osim jako dobrih rezultat je imala ono što svaka dobro vođena momčad mora imati - glavu i rep, smisao u svojoj igri i prije svega - disciplinu!
Mnogi su ga osporavali na početku jer nije krenulo najbolje, ali ja sam vjerovao da će on uspjeti napraviti ono što je zacrtao.
Da li je uspio?
Nije!
Uspio je i više od toga!
Svaka čast Branko!

I sad smo tu gdje jesmo.
Na prvom mjestu. 3 boda ispred Širokog i Želje. 2 kola do kraja.
Da li je sve gotovo?
Nije!
Daleko je od gotovog šta god mnogi ovdje rekli.
Da je sve u našim rukama - jeste!
Sljedeći vikend imamo priliku pred svojim navijačima pokazati zašto smo i više nego zasluženo tu gdje jesmo.
Treba početi već sutra pripremati momčad za utakmicu protiv Mladosti i pobrinuti se da tu uknjižimo 3 boda.
Najbitnija stvar u ovakvim utakmicama je glava, jer kvaliteta koju naša momčad ima je neupitna.
Ne sumnjam da će stručni stožer sve napraviti da momke pripreme kako spada kako fizički tako i psihički.
I onda se još ponadati da će Željo i Sarajevo odigrati X ili neka i Sarajevo uzme sva 3 boda.
Jer to znači da uz naša 3 boda, službeno slavlje može početi!

Do sada sam si govorio, šta god bude u posljednjih par kola, super je. Osigurali smo Europu, cilj je ostvaren.
Nakon jučerašnje utakmicu i pobjede Veleža, i dalje si ponavljam isto.
Ali da želim titulu - Oooooooo da!

Jedva čekam doći u četvrtak u Mostar. Uživati u svom gradu i isčekivati utakmicu sa Mladosti. Popeti se na tribine BB-a i 90 minuta uživati u utakmici.
Šta god bilo nakon 90minuta ima da svi zapjevamo zajedno našim junacima!

P.S. : mali dodatak svim mostarcima i ljubiteljima našeg kluba -
Pustite ove "dušebrižnike" neka piše šta god žele. To su ljudi koji su isfrustrirani na nekoliko razina i nemaju pametnijeg posla nego nama tu kvariti užitak i moguću titulu.
Gdje su bili i da li su se brinuli kada nam do prije 4 kola nije dosuđen niti jedan penal cijelo prvenstvo? Jedini klub smo bili kojem se nije dosudio niti jedan penal.
Gdje su bili kada su nas pokrali protiv Olimpica i Čelika?
Al najjači su mi ovi koji se žale što im jučer protivnik nije pustio da pobijede! Zamisli, kakav je to mentalni sklop majko mila?! Sram bilo Veleža što su odlučili igrati pošteno.
Kažete mi nismo zaslužili biti prvi? Hvala vam na tom mišljenju, jer to potvrđuje da smo to zaslužili itekako!
Dragi moji iz Mostara, ajmo biti gospoda i lijepo ignorirati sve što ti "dušebrižnici" dođu napisati na naš PDF (osim ako su to neki normalni upisi naravno).
Idemo se kao što smo i cijele sezone, koncentrirati na nas. Mi smo ti koji smo izgurali cijelu sezonu, mi smo ti koji smo na prvom mjestu. Idemo uživati u tome!

Naprijed Zrinjski! I vidimo se svi u subotu!
bravo majstore,idemo u subotu napuniti stadion i podrzati igrace do nove titule abd
Volim ZRINJSKI,volim MOSTAR,svaki kamen ovoga grada,nek se zna da u njemu vojska ULTRASA vlada
Prvak BiH- 2004/2005, 2008/2009, 2013/2014
Pobjednik Kupa BiH-2007/2008
http://youtu.be/eg6aEePF5B4

Jericho
Kontakt:

Post Postao/la Jericho » 27 apr 2014, 21:49

bravo Herc majstore ;) :bow:
#SuningOUT

zrinja05
Kontakt:

Post Postao/la zrinja05 » 27 apr 2014, 23:25

Herc,bio sam rszmisljao da napisem neki rezime ali evo ti si me preduhitrio i sigurno napisao puno bolje nego sto bih ja.U subotu dobiti Mladost i cekati rasplet na Kosevu.A ako bude potrebe mozemo mi i u Vrapcicima bar do boda mada bih ja volio da tamo bude utakmica za prestiz pa da gledamo jednu opustenu tekmu.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI

Kevin
Kontakt:

Post Postao/la Kevin » 28 apr 2014, 09:43

pitanje za Mostarce, di je Mario Panžda onaj novinar iz dnevnog lista..sere li i sad po Karačiću ili je okrenuo priču?

:damn:
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.