Razlika je u tome sto igraci sada imaju vise slobode i to je vidljivo i to i oni sami govore,bilo je lijepih utakmica i kad je Jarni bio tu,ja i sada mislim da je ona prva utakmica sa Zrinjskim ovdje mozda i najbolja utakmica sezone,u smislu same igre,kontrolisanja igre,e sad sto se nisu iskoristile sve sanse o tom po tom ali po mom mozda i najbolja utakmica posebno za sistem takmicenja kakav je kup
Cinjenica je isto da se sada puno vise ide prema naprijed,i ove rotacije igraca su doprinjele tome,kod Jarnija se igralo na sigurno,prvenstveno se gledalo na svoj gol pa sve ostalo i kad se zabije gol za 1-0 stajalo se i ganjale kontre, pa nam se to obijalo o glavu,zato je sada drugacije jel se prvenstveno gleda kako zabiti gol vise i ne stajati kod 1-0,Jarni je to vodio nekako ziheraski,sablonski je sve izgledalo svi su imali neke zadatke striktne i to je izgledalo ko sah bukvalno,puno peglanja pozadi milion dodavanja stopera,milion vracanja golmana,uglavnom igre na sigurno i opet kazem previse i puno vise se paznje pridodavalo cuvanju naseg gola nego li igri prema naprijed,i zavrsavalo je to tako kako je zavrsavalo sa toliko nula i utakmica bez gola
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".