Panini Online Sticker Album
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,doci
Re: Panini Online Sticker Album
Hajmo treba li kome Fabian Schar iz Švicarske ?
Ima li još neko logo njemačke, tri dana ga tražim... ovaj jedan sa foruma što se javio izgleda da ne mogu stupit u kontakt sa njim...

jasmiin je napisao/la:Ima li još neko logo njemačke, tri dana ga tražim... ovaj jedan sa foruma što se javio izgleda da ne mogu stupit u kontakt sa njim...

bilo sta za prvog tog urugvajca
poslao sam ti porukubianconer je napisao/la:jasmiin je napisao/la:Ima li još neko logo njemačke, tri dana ga tražim... ovaj jedan sa foruma što se javio izgleda da ne mogu stupit u kontakt sa njim...
id: 91105jasmiin je napisao/la:poslao sam ti porukubianconer je napisao/la:jasmiin je napisao/la:Ima li još neko logo njemačke, tri dana ga tražim... ovaj jedan sa foruma što se javio izgleda da ne mogu stupit u kontakt sa njim...
pass: 1234
za logo argentine, ako je to sto imas logo argentine

83% ili 354/424,uz to ostale su mi još 3 sličice
Sad logicno po 20 dupli dobivam,tesko je nalaziti igrace.
Trazim:Ronaldo
Neuer,Boateng
Logo ARG i Fernandez
Buffon
Okazaki i Nagatomo
Pizarro
Sent from Lumia 920 using Tapatalk
Neuer,Boateng
Logo ARG i Fernandez
Buffon
Okazaki i Nagatomo
Pizarro
zna li neko da li bi mijenjanjem vreenske zone mogao da pomjeram ovo dobijanje paketicaa?
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Imam ti ja Okazakia, sta nudis?bazeni je napisao/la:83% ili 354/424,uz to ostale su mi još 3 sličice
Neuer,Boateng
Logo ARG i Fernandez
Buffon
Okazaki i Nagatomo
Pizarro
GGMU!
Beckham... into Sheringham... and Solskjær has won it! 1999!
Beckham... into Sheringham... and Solskjær has won it! 1999!
imam 11 dupih
Corona Meksiko
Ramos Španija
Vargas Čile
Salpingidis Grčka
Barry Obala Slonovače
Erazo i Guagua Ekvador
Ribery Francuska
Wilson Palacios Honduras
Asamoah Gyan Gana
Corona Meksiko
Ramos Španija
Vargas Čile
Salpingidis Grčka
Barry Obala Slonovače
Erazo i Guagua Ekvador
Ribery Francuska
Wilson Palacios Honduras
Asamoah Gyan Gana
Za kloca Šunjica sto trazisbianconer je napisao/la:jasmiin je napisao/la:Ima li još neko logo njemačke, tri dana ga tražim... ovaj jedan sa foruma što se javio izgleda da ne mogu stupit u kontakt sa njim...
Oni koji se pretjerano bave malim stvarima često postaju nesposobni za velike.
- alan_kardec
- Kontakt:
treba li kome jalal hosseini iz irana? imam ga u 4 primjerka. 

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
mozes pola foruma zadovoljit sa njimalan_kardec je napisao/la:treba li kome jalal hosseini iz irana? imam ga u 4 primjerka.

15.10.2013.
U Brazilu otet kombi sa 300.000 Panini sličica
Bizarna krađa desila je u brazilskom Rio de Janeiru. Naime, nekoliko napadača otelo je kombi koji je prevozio Panini sličice Svjetskog nogometnog prvenstva.
Da Paninimanija vlada u većini država učesnica Mundijala potvrđuje i ova vijest iz Brazila. Za sada nepoznati mladići odlučili su zaustaviti kombi koji je prevozio 300.000 Panini sličica, istjerati vozača i pobjeći.
Ovo nije prvi put da se u Brazilu desi krađa Panini sličica. Nešto slično lopovi su uradili i uoči Svjetskog nogometnog prvenstva 2010. godine. Tada je iz centra za distribuciju u Sao Paolu ukradeno 130.000 sličica.
Iz Paninija su odmah reagovali saopštenjem u kojem navode da je ovaj brazilski grad dobro opskrbljen sličicama i da ne trebaju brinuti.
Skupljanje i lijepljenje sličica Mundijala nevjerovatno je popularan hobi u Brazilu. Baš kao i u našoj zemlji, organiziraju se masovne razmjene na neformalnim okupljanjima. Vjeruje se da će u ovoj južnoameričkoj zemlji biti prodato oko osam miliona albuma.
Bizarna krađa desila je u brazilskom Rio de Janeiru. Naime, nekoliko napadača otelo je kombi koji je prevozio Panini sličice Svjetskog nogometnog prvenstva.
Da Paninimanija vlada u većini država učesnica Mundijala potvrđuje i ova vijest iz Brazila. Za sada nepoznati mladići odlučili su zaustaviti kombi koji je prevozio 300.000 Panini sličica, istjerati vozača i pobjeći.
Ovo nije prvi put da se u Brazilu desi krađa Panini sličica. Nešto slično lopovi su uradili i uoči Svjetskog nogometnog prvenstva 2010. godine. Tada je iz centra za distribuciju u Sao Paolu ukradeno 130.000 sličica.
Iz Paninija su odmah reagovali saopštenjem u kojem navode da je ovaj brazilski grad dobro opskrbljen sličicama i da ne trebaju brinuti.
Skupljanje i lijepljenje sličica Mundijala nevjerovatno je popularan hobi u Brazilu. Baš kao i u našoj zemlji, organiziraju se masovne razmjene na neformalnim okupljanjima. Vjeruje se da će u ovoj južnoameričkoj zemlji biti prodato oko osam miliona albuma.
15.10.2013.
- alan_kardec
- Kontakt:

nisam još ni sve fan sličice skupio. fale meksiko, ghana i koreja.
odoše sva četvorica.Kaunas je napisao/la:mozes pola foruma zadovoljit sa njim![]()

Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
Jel se kome desilo da nije dobio dnevni paketic sa kviza ?
Rijesim 10 pitanja tocno, dođe mi ona poruka da sam dobio paketic i odem na album ali ga nema
Rijesim 10 pitanja tocno, dođe mi ona poruka da sam dobio paketic i odem na album ali ga nema

Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
DUPLE: Mandzukic,Ibisevic,Avdija,Veloso,Mertens,Akinfeev,Montazeri,Romaric,Boka,Bengston i Kim Bo-Kyung.
Trazim: GRB brazila,Alvesa i Gustava
Trazim: GRB brazila,Alvesa i Gustava
ima li kakva soba ?

Po zakonu sve ..

84%
357/424
idemo dalje ovo bi moglo 4 dana da se zavrsi
357/424
idemo dalje ovo bi moglo 4 dana da se zavrsi

- Omerbavarac
- Kontakt:

Hvala forumasu @crvenocrni na pomoci.

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.