Ovo je sramota ljudi dragi.Zekoo je napisao/la:Mi smo izgubili i sami sebi smanjili mogućnost da osvojimo titulu al ne mogu miran biti kad sam vidio ovaj izvještaj Olimpic vs Zrinjski, naročito ovaj penal![]()
![]()
" onclick="window.open(this.href);return false;
Treba se pod hitno ovo poslati da UEFA istrazi slucaj.
Golmanu, pitaru, treba zabraniti dozivno bavljenje sportom.

EDIT: Evo danas hladne glave da malo pogledamo sitvaciju. Generalno, ne treba uopste biti nezadovljan. Bez para sa svojom djecom ovo je mila majka ako cemo realno gledati. Kako god da se okrene, ko je ikada igrao nogomet vrlo dobro zna da se titule ne dobijaju na velikim utakmica jer je to sama kocka vec na manjim i konstantnim pobjedivanjem.
Mi jednostavno nismo znali. Nalazili smo se tokom cijele sezone tu u vrhu, cak bili i pet bodova ispred, ali ocigledno se sa pritiskom nismo naucili jos boriti. Kako je, tako je.
Slijedi nam derbi, idemo na sve ili nista, sto bas posljednih godina nije bio slucaj. Promatrajuci ovih par posljednjih derbija stekao sam dojao ne da igraci ne znaju, vec jednostavno kao da im je bolje bilo odigrati remi radi mira u kuci. Ovo cisto govorim, jer smo zadnja cetiri derbija promasili skoro pa nemoguce sanse. E ovaj derbi i ovisi o glavi, tj, nekoj mogucoj zaradi (evropi) i ako ovaj put budu previse vagali i kalkulisali sve ce im se odbiti od glavu.