Olimpik Sarajevo

dino lj
Kontakt:

Re: Olimpic Sarajevo

Post Postao/la dino lj » 26 apr 2014, 23:29

Mancini je napisao/la:Tebi mozak ne radi.Stajao sam poslije tekme sa Nijazom.Čovjek poslije utakmice poludio.Treći penal protiv Olimpica isti sudija svirao do sada.
Ama bolan sta se pravdas njemu,pa Dino Selimovic je najveci borac protiv nepravilnosti i stimaljki pa neka se zali, ali kako je Zeljo pao sa prvog mjesta covjek se usutio, bitno je samo da mi nismo prvi.Ako covjek ima dokaze da ste prodali neka ih da ili neka ne laprda bezveze, jer da je Zrinjski danas izgubio i Sarajevo bi imalo jos nekih sansi za titulu, ali jeb.ga oni su se od titule oprostili prije osam godina pa im je svejedno.
Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil
življenja i ponašanja.

Mokroguz
Kontakt:

Post Postao/la Mokroguz » 26 apr 2014, 23:36

Kako smo rekli i ja i lupus prije tekme; nece nas razocarati. Iako nisu bas bili juniori, ja barem nisam razocaran, nema sta traziti u ovakvom stanju protiv takve ekipe, jos igrali k'o da su u Bijeljini po treci put.
A traziti krivca, protiv Zrinjskog? Nema se sta ljutiti, bolje je islo nego protiv Zelje, svaka cast ekipi i Faji. Neka traze sesto mjesto, realan cilj u ovoj situaciji.

A ovaj sto izvodi na temi da se treba gospodin Gracic njemu nesta pravdati ili raditi po njegovom - i on i mi radimo sta god hocemo, kao npr. zovemo moderatore. :wave:
Kad se zalimo na sudjenje onda k'o bajagi kukamo, a kad sutimo onda "sto ne kukate?", a sto vi kukate nama tetko draga?

Ko rece da ugasimo klub: ugasi ti svoj kompjuter, pa onda i svoj zivot, nece te vise niko brukati poslje toga. ;)
Mokroguz je napisao/la:[...]a prekosutra cemo ponovo plivati u svacijoj pljuvacki koji god rezultat da bude. [...]
I tako pocinje opet ciklus. Samo sto nije ni trajalo do sutra, nego vec danas.
Pardon, ne ciklus nego hrkljus*.
S E M P E R - V I R I D I S
!!!! VU - VU - VUKOVI !!!!

2-249

💮🍀💮🍀💮🍀💮

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 26 apr 2014, 23:55

Ako budu osmi na kraju bit će dobro.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

lupus
Kontakt:

Post Postao/la lupus » 27 apr 2014, 00:12

Vidi malih budista sto se okupljaju na nasoj temi.Ne znam kako ce vam budista poslati pare kada ste mu obecali :tralala: Dosta je bilo trosenja tudjih para i sada cete :puke:

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 27 apr 2014, 09:09

namjesteno ili ne, golovi su isfur teži
[youtube][/youtube]

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 27 apr 2014, 11:33

Ah ti boga sta radi Dino hahahaa

Pa ovo je preofirno....uzme loptu u ruke i onda je baci :clap:

Vidi se da je jos zelen i da ne zna kako se te stvari rade :urnebes:

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 27 apr 2014, 13:26

Ocekuje se dino fening ratnik stari sa saopstenjem, tj. ne ocekuje se jer mu ovo odgovara
Hahahahahahahahahahaha

Sent from my SEMAFOR STADIONA GRBAVICA using Tapatalk

Desert
Kontakt:

Post Postao/la Desert » 27 apr 2014, 13:30

SarajlijaTM je napisao/la:Ocekuje se dino fening ratnik stari sa saopstenjem, tj. ne ocekuje se jer mu ovo odgovara
Hahahahahahahahahahaha

Sent from my SEMAFOR STADIONA GRBAVICA using Tapatalk
Kako odgovara?
Da je Olimpic uzeo bod Zrinjskom uz kiks Zrinjskog i Sirokog u zadnjem kolu Sarajevo bi bilo novi prvak.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 27 apr 2014, 13:48

Kako god okreneš Hamzić je sebi zalijepio "etiketu" nekoga ko je "prodao" utakmicu.To su jedva dočekali "stručnjaci" iz komšiluka.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 27 apr 2014, 15:07

Mancini je napisao/la:Kako god okreneš Hamzić je sebi zalijepio "etiketu" nekoga ko je "prodao" utakmicu.To su jedva dočekali "stručnjaci" iz komšiluka.
Ja sam iz Zenice pa opet mislim da je prodo.....a ako kojim slucajem stvarno nije onda je retardiran golman....dvije ciste lopte dodat protivnicima u noge moze samo neko ko je ratrdiran....sam bog zna kako on postade golman

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 27 apr 2014, 15:09

Sve zbog klizavog terena i mokre lopte.Vidim da nisi ranije pratio Olimpic.

jelle
Kontakt:

Post Postao/la jelle » 27 apr 2014, 15:13

Mancini je napisao/la:Sve zbog klizavog terena i mokre lopte.Vidim da nisi ranije pratio Olimpic.
Kakvo je to opravdanje...pa svaki dan se igra na hiljade i hiljade tekmi sirom svijeta i nikad nisma vidio da golman dva put vako amaterski kiksa....aj prvi gol i nekako al drugi...ufrati loptu da bi je onda usputio nidje veze...kako je to uspio samo on zna....da bi onda iso fatat protivnickog igraca za nogu

thenaturalone
Kontakt:

Post Postao/la thenaturalone » 27 apr 2014, 15:27

nista "aj prvi gol i nekako"
pa vidi mu reakcije, umjesto da boksuje loptu on je samara od pod i onda fol pao, ofirno da ne moze biti ofirnije.
Ovo je bacilo nevjerovatnu mrlju na hamzica, olimpic i gracica, za gracica se i ne brinem, on nadje svoju racunicu pa jednog dana i kad im pipa presusi i klub zavrsi tamo gdje mu je mjesto, gracic ce opet imati za sebe, ali jedan hamzic, neka se decko ostavi fudbala i dok je mlad neka se posveti kakvom fakultetu, to mu je pametnije.
prodana dusa!

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 27 apr 2014, 17:25

Mislim da je postojanje Olimpica u ovom gradu i u ovoj ligi prestalo imati bilo kakav smisao.
Kome i cemu ovaj klub sluzi?
Ocito samo njegovom gazdi, pojedinim isluzenim igracima koji se vracaju u ovu nasu ligu i kladionicama.
Za dobro BiH fudbala i lige bilo bi bolje da se ugase.

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 27 apr 2014, 18:03

Pored ovoliko dušmana i pokvarenjaka u ovomgradu dobro je ovaj klub opstao uopšte.Zato mi je drago da ne bude šampion neko iz Sarajeva.
Zadnja izmjena: Mancini, dana/u 27 apr 2014, 19:38, ukupno mijenjano 1 put.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 27 apr 2014, 18:08

Citam komentare i ne vjerujem. Isto kao da vam Olimpik svake godine ne pokloni 6 bodova.

Svi startaju ligu sa 0 bodova, samo Zeljeznicar sa 12 od Olimpika i Leotara

HzSM
Kontakt:

Post Postao/la HzSM » 27 apr 2014, 18:12

Mancini je napisao/la:Kako god okreneš Hamzić je sebi zalijepio "etiketu" nekoga ko je "prodao" utakmicu.To su jedva dočekali "stručnjaci" iz komšiluka.
Nije Hamzic prodao utakmicu nego visa sila cija naredjenja on samo izvrsava.Sad ce aksam,a Gracic jos nije napao sudije,savez,Sarajevo.Mora da mu je nestalo kredita za novinare.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 27 apr 2014, 18:15

Mancini je napisao/la:Pored ovoliko dušmana i pokvarenjaka u ovom dobro je ovaj klub opstao uopšte.Zato mi je drago da ne bude šampion neko iz Sarajeva.
Mozda bude prvak klub iz tvog mjesta.
"Ratnoprofiterski Olimpic dohakao Želji i Sarajevu " naslov jednog teksta

Mancini
Kontakt:

Post Postao/la Mancini » 27 apr 2014, 18:19

Samo vi pljujte.Imate mahanje.

lupus
Kontakt:

Post Postao/la lupus » 27 apr 2014, 18:19

U pravu si Mancini,trebamo gledati sebe i svoj posao raditi.
Moram se osvrnuti na naseg golmana Dinu.Misljenja sam da se radi o spletu nespretnih okolnosti i da ni u kom slucaju nisu greske ucinjene namjerno.Da je evidentan pad u formi(Vitez,Radnik,Zeljo i Zrinjski)covjek primio deset golova.
On je jedan od najboljih momaka u nasoj ekipi,kako po karakteru,ponasanju i svemu drugom da mi nikako ne ide prodaja sa njegovim likom.Osim toga pouzdano znam da je bio veoma blizu odlaska u inostranstvo.
Medjutim,mislim da je nakon jucerasnjeg izdanja on zavrsio kod nas sa svojom karijerom.Ako ostane pratice ga sumnja i optuzbe.Mada sam opet ponavljam daleko od toga da je uradio bilo sta nekorektno.

Zaključano

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.