Mobilni- gdje, kako, šta?
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Mobilni- gdje, kako, šta?
ja mislim da ako mu display nij erazbijen da treba samo touch zamijeniti koji nije dio displaya i odvojeno se mijenja,
a cijena varira zavisno o modelu mobitela,
meni je prije godinu i nesto na wildfireu pukao display i platio sam 60 km novi a lik mi je rekao da bi puno bolje prosao da mi je otisao touch a ne display,
ako grijesim nek me neko ispravi, nije bas moje podrucje
a cijena varira zavisno o modelu mobitela,
meni je prije godinu i nesto na wildfireu pukao display i platio sam 60 km novi a lik mi je rekao da bi puno bolje prosao da mi je otisao touch a ne display,
ako grijesim nek me neko ispravi, nije bas moje podrucje
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
mislim da se sve mjenja i display i touch jer je to spojeno jedno uz drugo, bar je tako kod vecine telefona, sad uvjek moze biti neki izuzetak, mada sumnjam
znaci ako bude samo touch onda je dobro, ako bude sve odjednom onda kukala mu majka, valjda mu je mobitel i dalje pod garancijom i nije kupovao negdje divlje 

Closed mouths don't get fed on this boulevard.
Imam na mob instaliran antivirus avast. Interesuje me smijem li instalirati i onaj Cleen Master??
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Zašto ne bi trebao?
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Zato sto je suvisno za Android.
Instaliras sa trusted sites aplikacije, malo samo pripazis i OK.
Jedna jedina prednost sto mogu reci za te AV za Android je mogucnost daljinskog brisanja podataka i sl. sa mobitela, odnosno jedinu mu prednost vidim (za one koji tu mogucnost nude) je u slucaju kradje mobitela, a sto se tice nekakvog AV skeniranja i sl., ja bi dajem oznaku beskoristan.
Al eto ako ces ti zbog toga bolje spavati i ako smatras da ti treba, tko ti smeta, instaliraj, sve ce raditi, svi najpopularniji imaju free verzije na google play.
Niti sam ikad koristio, niti sam ikada, ali bas ikada, imao problema s virusima ili malware na mobu.
Instaliras sa trusted sites aplikacije, malo samo pripazis i OK.
Jedna jedina prednost sto mogu reci za te AV za Android je mogucnost daljinskog brisanja podataka i sl. sa mobitela, odnosno jedinu mu prednost vidim (za one koji tu mogucnost nude) je u slucaju kradje mobitela, a sto se tice nekakvog AV skeniranja i sl., ja bi dajem oznaku beskoristan.
Al eto ako ces ti zbog toga bolje spavati i ako smatras da ti treba, tko ti smeta, instaliraj, sve ce raditi, svi najpopularniji imaju free verzije na google play.
Niti sam ikad koristio, niti sam ikada, ali bas ikada, imao problema s virusima ili malware na mobu.
...Život za Široki...
Da se od vas ko nije susretao sa ZTE. grand s flax mobitel,planiram ga sebi uzeti pa da vidim da neko nema kakva iskustva s njim... 

Imam inst. Avast. Neki dan skidam nešto sa trg.play i izbaci mi upozorenje za virus trojan
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Nije nepoznat slucaj da AV na Androidu izbacuju lazna upozorenja o virusima i sl. Brojne aplikacije imaju raznorazne reklame i pop-upove koje su cesto na blacklistama AV-a i registriraju ih kao prijetnje.
...Život za Široki...
- QUARESMA 18<<<
- Kontakt:
Anti virus na telefonu je totalna glupost
a ljudi su toliko naivni pa cak i kupuju te antiviruse i svakakve zastite za kojih uopste nema potrebe, bas citam nedavno o tako necem na bugu
http://www.bug.hr/vijesti/virus-shield- ... 31800.aspx
a ljudi su toliko naivni pa cak i kupuju te antiviruse i svakakve zastite za kojih uopste nema potrebe, bas citam nedavno o tako necem na bugu
http://www.bug.hr/vijesti/virus-shield- ... 31800.aspx
Moje je da pitam, da se informisem. Hvala na odgovorima 

Kad će ovako nešto za 920?QUARESMA 18<<< je napisao/la:evo dobra akcija za neke lumia telefone
http://nokiamob.me/2014/04/24/nokia-nje ... -trgovinu/
- NK/RK Krivaja
- Kontakt:
Kada bi trebao izaći 8.1 ?
Navodno sredinom 6. mjeseca.
Telefon imam skoro godinu(Huawei y300) i sve je za pet do poslednjih mjesec, dva. Kada kliknem na kontakt da pozovem ili neku aplikaciju znam cekati po 3,4 sec da ga/je otvori. Eh sad cistim ga skoro svaki dan, uradio sam reset i opet nista. Zna nekada poluditi pa 1,2 dana radi ok ali opet poludi i stara prica. Znaci isto kao Comodore koji ima kanta procesor kada kliknes pa cekas pola sata. Ne znam sta da radim s njim. Ima li iko bilo kakvo rjesenje?? Hvala unaprijed.
Danas lumiu 920 zamijenio sa Lg G2, zasad samo jedna riječ ,zvijer.
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Chico Felipe Cayetano Lopez Martinez y Gonzales
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Zna tko može li se kaj napraviti kad mobitel (android) prestane prepoznavat slušalice?Nije do slušalica jer koje god stavim ne prepoznaje dok recimo u mp3-u rade normalno.
Samsung S3 ili Nexus 4. Cijena priblizno ista... Sta preporucujete ja poprilicno neodlucan!
Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
s3Gunner4 je napisao/la:Samsung S3 ili Nexus 4. Cijena priblizno ista... Sta preporucujete ja poprilicno neodlucan!
“We are all born ignorant, but one must work hard to remain stupid.”
Don Alfredo Di Stefano
Don Alfredo Di Stefano
Trenutno korisnika/ca: Hightower, kraljttbvb, Quartararo i 14 gostiju.