FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

amypitar
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la amypitar » 27 apr 2014, 15:02

Buu je napisao/la:Svraka, Jamak, Sadikovic, Bajic, Zolotic, Colic, Hodzic, Hasanovic.
8 igraca iz nase skole su prvotimci, 1 nije standardan. Klupa Cutahija, Kjosevski, Durakovic, Memija, Hasanhodzic isto nasa skola. 50 % tima cini nasa skola, a 70 % prvi tim. Iz nase skola Svraka i Jamak su jedini koji su presli 25 kuka, a Colic i Hasanhodzic 22. Ostali su ispod 20 godina.
I on kaze gdje je ta nasa omladina, heh
Iz jucerasnje utakmice se vidi da vam je prosjek godina oko 25,5,jedan od najstarijh ekipa Premijer lige.

Nermin Jamak 27
Semir Kerla 26
Vernes Selimović 30
Srđan Stanić 24
Muamer Švraka 26
Sead Bučan 33
Armin Hodžić 19
Nermin Zolotić 20
Benjamin Čolić 22
Mladen Zeljković 26
Filip Lončarić 27

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 27 apr 2014, 15:03

Ma to je ta podmladjena ekipa ;)

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 27 apr 2014, 15:06

Nikako da skontaju da ekipu ne cini prvih 11 nego kompletan sastav, svi su dobijali priliku, vise nego i u jednom drugom klubu... Hodzic, Zolotic, Colic, Stanic, Sadikovic, Memija, Hodzic, Bajic, Hasanovic, Kjosevski su premladi momci i buducnost kluba... Ajde sada pitari nek napisu nekoga iz svoje skole... Ne budite dosadni...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 27 apr 2014, 15:19

amypitar je napisao/la:
Buu je napisao/la:Svraka, Jamak, Sadikovic, Bajic, Zolotic, Colic, Hodzic, Hasanovic.
8 igraca iz nase skole su prvotimci, 1 nije standardan. Klupa Cutahija, Kjosevski, Durakovic, Memija, Hasanhodzic isto nasa skola. 50 % tima cini nasa skola, a 70 % prvi tim. Iz nase skola Svraka i Jamak su jedini koji su presli 25 kuka, a Colic i Hasanhodzic 22. Ostali su ispod 20 godina.
Iz jucerasnje utakmice se vidi da vam je prosjek godina oko 25,5,jedan od najstarijh ekipa Premijer lige.

Nermin Jamak 27
Semir Kerla 26
Vernes Selimović 30
Srđan Stanić 24
Muamer Švraka 26
Sead Bučan 33
Armin Hodžić 19
Nermin Zolotić 20
Benjamin Čolić 22
Mladen Zeljković 26
Filip Lončarić 27
pisac je napisao/la:Ma to je ta podmladjena ekipa ;)

Gleda zadnju utakmicu, a preskocio zadnjih 27. I onda mene Aco banuje, sto im covjek napravi kompliment.
NO PYRO NO PARTY

Valter
Kontakt:

Post Postao/la Valter » 27 apr 2014, 15:19

Prvi dio sezone (19 kola) završili smo na prvom mjestu sa dva boda prednosti ispred konkurenata. U drugom dijelu prvenstav ostalo je 11 kola od kojih smo 7 igrali u Sarajevu (još samo sa komšijama). Od četiri gostovanja jedno smo imali protiv posljednjeg Leotara. Svi glavni konkurenti dolazili su nam na Grbavicu (Zrinjski, Široki, Sarajevo). Da li ti treba nešto više za titulu? Očito nečemo je uspjeti odbraniti. Ko je kriv? Nije u redu da nam sada bude kriv Velež, Olimpik ili neko drugo. Krivi smo isključivo mi, tj.nedovoljan kvalitete. Ne kažem da nema kvaliteta, ali očigledno on nije bio dovoljan. Od odigranih 9 utakmica ovog dijela prvenstva dvije smo odigrali nerješeno , dvije smo izgubili sa tri i četiri primljena gola,a od onih koje smo pobijedili u dvije smo imali itekako sreče (Zrinjski i Mladost). Za manjak kvaliteta velikim dijelom krive su povrede, ali i jako loše odrađene pripreme. Ponavljam na pripreme u ono doba godine ne ide se u Rovinj (sjever), ali zašto uvijek Rovinj to pitanje treba postaviti Amaru. Dino Đurbuzović je neko ko voli Želju i treba ovom klubu, ali mišljenja sam da ne može obnašati funkciju šefa stručnog štaba. Ovim ga ne okrivljujem za nešto neuspješniju sezone od onoga što su navijači očekivali, ali mislim da Želji treba neko sa većom karizmom. O detaljnijoj analizi igara, pojedinih igrača i struke biće vremena u prvenstvenoj pauzi, ali je sigurno da bi trebalo poraditi na rosteru igrača, tj. o mogučnosti dovođenja pojačanja jer uz dužno poštovanje prema djeci ponikloj u našem klubu to se mora kombinovati sa dokazanim kvalitetnijim igračima ako se želi neki uspjeh.

A Veležu čestitati na zasluženoj pobjedi bez bespotrebnih prepucavanja.

boccaccio
Kontakt:

Re: Odg: FK Željezničar

Post Postao/la boccaccio » 27 apr 2014, 15:21

pisac je napisao/la:Sve to fino zvuci. Ali realnost je da vam nije ovih iskusnijih igraca tipa Svraka, Stanic, Jamak, Tomic vi ni Evropu ne bi vidjeli. Niti jedan od tih vasih mladih igraca nije imao zapazenu ulogu ove sezone da bi se moglo reci da ste se vi okrenuli podmladjivanju. U ostalom to je vas problem. Ako se zelite i dalje zavaravati sa tom pricom, ko sam ja da vam otvaram oci?
Dao Bog da slijedecu godinu pocnete sa svim tim igracima koje si nabrojao u prvih jedanaest :)

Evo cijelo vrijeme te citam,mogu da razumijem tvoje forsiranje,ali nikako ne mogu da razumijem sta ti zapravo hoces da kazes.Pa naravno da su stariji igraci nosioci igre i da su oni osnova i glavna poluga tima,igraci koji vuku tim u dobre rezultate.Ne bi valjalo da nije tako.Ne bi se bas moglo ocekivati da u igri imas mladog juniora Kerima Memiju koji je potpisao petogodisnji ugovor,i da ocekujes da ce on igrati 90 minuta,davati takav rezultat da bi se Zeljo mogao boriti za titulu.
To sto ti kazes da bas ne vidis mlade igrace,vec samo nosioce igre koji su stariji,to je u redu.Ali nije bas da vidis onda dobro,ili si iskljuciv po tom pitanju.Necu da uporedim djecu iz skole tvog kluba i njihovu minutazu,gdje je samo Dupovac taj koji ima pune minute,a i Dupovac je jedini igrac Sarajeva ili jedan od rijetkih koji je bez obzira na godine izasao iz omladinskog pogona tvog kluba.Ostalih dva tri igraca nemaju minutazu,malo nesto Radovac.Uglavnom jos igraju za juniorski pogon.
Ne govorim da u tome ima bilo sta lose,postoje dvije razlicite politike kluba u ovom trenutku.Kod nas su i nosioci igre momci iz Zeljine skole.Ako su i stariji,nasa su djeca.Pa ako spominjes Svraku i Jamaka kao glavne poluge naseg tima,onda forsiras bez veze godine,jer nije to poenta uopste,nego si se bazirao da mi pisemo o nasoj djeci,ali da tu ne spadaju Svraka ili Jamak npr.
Okreces onako kako ti odgovara.No bez obzira na to,ne moze se bez tih poluga,koje cine osim pomenutog dvojca i Benjamin Colic,Nermin Zolotic,Eldar Hasanovic...sve djeca iz pogona.Oni su isto tako prije nekih sezona bili u poziciji ovih koji danas nadolaze ( Sadikovic,Bajic,Memija,Kjosevski,Cutahija,Hasanhodzic....).Zolotic je do Maribora i pocetka te sezone,jedva ponekad ulazio u igru kao izuzetno mlad igrac,jer je tu bio Nyema i Svraka.I sada se desava da je bez njega nemoguce igrati tu poziciju kvalitetno.Prema tome,promocija mladih igraca se ne zasniva na tome da ova pobrojana djeca udju na teren i igraju 90 minuta.To si totalno pogresno percipirao.Od njih sviju ,samo dva ili tri igraca su dobili poneku minutu.Bajic je zabio nekoliko golova a krilni je igrac,nije imao veliku minutazu,no dobio je na paznji,dobija na zrelosti i debilno bi bilo da on igra stalno jer je u ovom trenutku nemoguce od njega i ostalih poletaraca ocekivati trenutan rezultat.
Sa djecom koja tek dolaze,treba oprezno i strpljivo.Nasi u klubu grade taj kvalitet,i nasa djeca su u konkurenciji u 18 igraca svaku utakmicu.Oni dobijaju svoje prilike.A Zolotic,Jamak,Svraka,B.Colic,Hasanovic,Ara Hodzic,koji je jako mlad i vec nije nas igrac,ali je nase dijete...to su poluge i osnova tima sagradjena iz naseg pogona.Njima su dodati kvalitetni igraci koji nisu iz pogona,ali je to normalno.Selimovic i Bucan kao dva najstarija,pa ovi mladi igraci poput Tomica i Kvesica,tu je Kerla i Stanic,koji su u nas klub dosli kao totalno mladi i nezreli igraci koji jos nisu ni pocinjali svoju karijeru.Zeljo ih prakticno odskolovao do kraja i naravio od njih igrace.

Ti kada vidis nas tim u globalu,ima vise od deset igraca koji su Zeljina djeca.Neki od tih igraca su sada malo stariji i nosioci su igre.Ali i oni su prolazili neke stvari koje sada prolazi npr.Bajic ili Memija.Svraka je morao u Travnik na posudbu,Jamak je bio u Celiku.Pa su dosli ponovo i izgradili se kao igraci.
Prijatelju,promocija igraca je velika stvar.Koliko god ti to ne vidis,a forsiras drugacije,dok u istom trenutku pises o svom klubu spominjuci Cimirota,Travancica,Bilbiju....onda bas ne vidim tvoju poentu,no uporan si bas,a da nisi bas skontao pentu u kojem trenutku se Zeljo sada nalazi.Sadikovic,Bajic,Memija,Hasanhodzic,Kjosevski,Cutahija,Durakovic i ostala mlada klapa ce vec u iducoj sezoni imati svoje minutaze,uz naravno one starije igrace koji ce opet biti glavna poluga.Promocija igraca je momenat kada oni potpisu i dobijaju zrelost radeci sa starijim i igrajuci utakmice u takmicarskoj ligi u zavisnosti od momenta i rezultata.Nikako svih 90 minuta.
Ja razumijem i to sto ti kazes,da se kod nas forsira termin nasa djeca,a na terenu Bucan i Selimovic i Jamak i Svraka.Znam sta hoces da kazes.Ali normalna je pojava da oni regularno igraju.Ovi mladi ulaze i lagano stasavaju.A nasa su djeca.Mi smo na to ponosni.Koliko god se to tebi ne svidjalo.Dvije politike i dva kluba.Jedni kupe Cimirota,drugi proizvedu Sadikovica.
To je to.Ti budi ponosan na Cimirota,mi cemo biti ponosni na Sadikovica.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 27 apr 2014, 15:32

Prvi konstruktivan i argumentovan post. Svaka cast. Otprilike sve sto si rekao je istina. Otprilike se slazem sa svim sto si rekao. Bit onoga sto ja pisem je to da uprkos onome sto se ovdje pise, vi ove godine realno niste afirmisali niti jedno novo ime. Nije se pojavio niko tipa Zolotica ili Kvesica sto je bio slucaj ranijih godina. Ne kazem ja da pobrojani igraci nisu talenti i da nece postati dobri igraci, ali za sad to nisu imena za koja mozes garantovati da ce sutra biti nosioci igre i da ce nesto uraditi u karijeri. Niko od njih ove sezone nije imao neku bitnu ulogu i nije napravio znacajan pomak. Mozda to urade slijedece sezone, ali ove to definitivno nisu. realno, nikakvo podmladjivanje vi niste uradili ove sezone, samo su sjedili na klupi i igrali epizodne uloge pojedini zato sto alternative niste imali zbog objektivnih razloga. Jos cu samo ovo reci, niste se smijeli onako lako odreci Gojaka, on vam je bio prava perspektiva.

Željooooo
Kontakt:

Post Postao/la Željooooo » 27 apr 2014, 15:35

aleksandar_veliki je napisao/la:
Tarapana1 je napisao/la:jes da cu ic u banovice al nmg se suzdrzat..PISAC NAPUSI NAM SE I TI I SVI POPUT TEBE DOSADO BOZIJA !
Naravno da ces u Banovice i to povratne karte nema. Ugledaj se na kolegu boccaccia, kako lijepo covjeku odgovori. Bez ikakve frke, psovke. Aferim majstore, a pisac nikog nije uvriiedio, covjek ima svoje misljenje, brani pozicije svog kluba, da li je ispravnop ili ne, o tome mozemo diskutovati.
Aco bolan čovjek smara i smara nakon svakog našeg poraza i to se dozvoljava a kad se neko spusti na njegov nivo i kaže mu nešto bude banovan,i nek brani pozicije svog kluba na temi predviđenoj za to ..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.

jahija

Post Postao/la jahija » 27 apr 2014, 15:36

pisac je napisao/la:Prvi konstruktivan i argumentovan post. Svaka cast. Otprilike sve sto si rekao je istina. Otprilike se slazem sa svim sto si rekao. Bit onoga sto ja pisem je to da uprkos onome sto se ovdje pise, vi ove godine realno niste afirmisali niti jedno novo ime. Nije se pojavio niko tipa Zolotica ili Kvesica sto je bio slucaj ranijih godina. Ne kazem ja da pobrojani igraci nisu talenti i da nece postati dobri igraci, ali za sad to nisu imena za koja mozes garantovati da ce sutra biti nosioci igre i da ce nesto uraditi u karijeri. Niko od njih ove sezone nije imao neku bitnu ulogu i nije napravio znacajan pomak. Mozda to urade slijedece sezone, ali ove to definitivno nisu. realno, nikakvo podmladjivanje vi niste uradili ove sezone, samo su sjedili na klupi i igrali epizodne uloge pojedini zato sto alternative niste imali zbog objektivnih razloga. Jos cu samo ovo reci, niste se smijeli onako lako odreci Gojaka, on vam je bio prava perspektiva.

Mi smo najveći ili Veliki klub koji sebi dopustiti neće i ne može da otac pomenutog Gojaka ucjenjuje klub uslovima da mu sin mora igrati svaku utakmicu bar 60 minuta, nismo mi Olimpic to tamo može ali ovdje ne jer niko nije iznad kluba ako jeste onda to nije klub nije mogao Zeba, Bešlija pa neće ni on ni niko to je tako i to se cijeni i to je naša politika kluba, promovisali smo Dadu sadikovića ove godine jedan od boljih veznih je već sad sa 18 godina zamisli šta će biti naredne godine.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 27 apr 2014, 15:38

aleksandar_veliki je napisao/la:
Tarapana1 je napisao/la:jes da cu ic u banovice al nmg se suzdrzat..PISAC NAPUSI NAM SE I TI I SVI POPUT TEBE DOSADO BOZIJA !
Naravno da ces u Banovice i to povratne karte nema. Ugledaj se na kolegu boccaccia, kako lijepo covjeku odgovori. Bez ikakve frke, psovke. Aferim majstore, a pisac nikog nije uvriiedio, covjek ima svoje misljenje, brani pozicije svog kluba, da li je ispravnop ili ne, o tome mozemo diskutovati.
Ali zašto je brani na temi FK Željezničar? Kakve veze ima njegov klub sa našim, na temi našeg kluba?
Grbavica naš je Hram!!!

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 27 apr 2014, 15:41

Slazem se da niko ne smije ucijenjivati klub, pogotovo ne neko deriste od 17 godina, ali moglo se to malo pametnije uraditi. Pa sigurno taj Gojak vise voli Zelju nego bilo koji drugi klub u drzavi i sigurno da bi trazio manje od Zelje nego od bilo koga drugog.
Mala je stvarno talenat i odskace od svih igraca njegovih godina. Po meni, najperspektivniji igrac u ovoj nasoj ligi.

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 27 apr 2014, 15:43

Hasanhodzic 20 godina,mozda si mislio na Hasanovica?
Zadnja izmjena: HZ_ilidzaa, dana/u 27 apr 2014, 15:44, ukupno mijenjano 1 put.

jahija

Post Postao/la jahija » 27 apr 2014, 15:43

pisac je napisao/la:Slazem se da niko ne smije ucijenjivati klub, pogotovo ne neko deriste od 17 godina, ali moglo se to malo pametnije uraditi. Pa sigurno taj Gojak vise voli Zelju nego bilo koji drugi klub u drzavi i sigurno da bi trazio manje od Zelje nego od bilo koga drugog.
Mala je stvarno talenat i odskace od svih igraca njegovih godina. Po meni, najperspektivniji igrac u ovoj nasoj ligi.

Pa ponuđen mu je ugovor od kluba, ali je on je išao okolo kolo i zaobilaznim putevima pošteno opet od kluba koliko je mogao i dao mu je što on nije htio, jer je tražio neke aman zaman uslove to je druga stvar i što je njegov otac mislio da može on trenirati sina, a ne treneri koji najbolje znaju kako pravilno napredovati, ne možeš ti derište od 17 godina gurat odmah u vatru.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!

boccaccio
Kontakt:

Post Postao/la boccaccio » 27 apr 2014, 15:45

pisac je napisao/la:Prvi konstruktivan i argumentovan post. Svaka cast. Otprilike sve sto si rekao je istina. Otprilike se slazem sa svim sto si rekao. Bit onoga sto ja pisem je to da uprkos onome sto se ovdje pise, vi ove godine realno niste afirmisali niti jedno novo ime. Nije se pojavio niko tipa Zolotica ili Kvesica sto je bio slucaj ranijih godina. Ne kazem ja da pobrojani igraci nisu talenti i da nece postati dobri igraci, ali za sad to nisu imena za koja mozes garantovati da ce sutra biti nosioci igre i da ce nesto uraditi u karijeri. Niko od njih ove sezone nije imao neku bitnu ulogu i nije napravio znacajan pomak. Mozda to urade slijedece sezone, ali ove to definitivno nisu. realno, nikakvo podmladjivanje vi niste uradili ove sezone, samo su sjedili na klupi i igrali epizodne uloge pojedini zato sto alternative niste imali zbog objektivnih razloga. Jos cu samo ovo reci, niste se smijeli onako lako odreci Gojaka, on vam je bio prava perspektiva.

Kazes da se nije niko pojavio ove godine tipa Zolotica ili Kvesica.Ali shvatices momenat da se ni Zolotic nije samo tako pojavio u timu i postao dobar i kvalitetan igrac,oslonac kluba.On je kao i ovi mladici danas ulazio u igru po nekoliko minuta,ili nije ulazio u igru nikako.O tome ti ja pricam.A bio je promovisan kao mladi igrac koji bi mogao biti perspektivan u buducnosti te realnim radom i napredovanjem postici nesto u svojoj karijeri.Danas imas nekoliko Zolotica koji su u takvoj situaciji u kojoj je bio Zolotic.I to je super stvar,bar mi navijaci tako gledamo.Postoji sansa da Bajic,Sadikovic,Memija,Hasanhodzic,sjajni mladi golman Kjosevski,pa jos veca golmanska nada Cutahija,kroz neko vrijeme postanu ono sto je Zolotic danas u timu.Ne moze se odmah ocekivati da udje Memija i postane Zolotic odjednom.Ni Zolotic nije postao Zolotic odmah,vec je trenirao,radio i cekao sansu da udje u igru i dobije desetak minuta.A sada u ovom trenutku ima bar 6 igraca koji su promovisani u prvi tim Zelje i cekaju svoju sansu.Bajic i Sadikovic su vec dobili solidne minute u odnosu na svoje godine.Ara Hodzic je glavni nas napadac,tek izasao iz nase skole,pa evo i napravio transfer u englesku.Mi se radujemo zbog tih stvari,iako cemo uvijek morati imati nekoliko igraca sa strane koji ce pojacati kvalitet.To je to.
http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !

RiverPlate
Kontakt:

Post Postao/la RiverPlate » 27 apr 2014, 15:45

pisac je napisao/la:Slazem se da niko ne smije ucijenjivati klub, pogotovo ne neko deriste od 17 godina, ali moglo se to malo pametnije uraditi. Pa sigurno taj Gojak vise voli Zelju nego bilo koji drugi klub u drzavi i sigurno da bi trazio manje od Zelje nego od bilo koga drugog.

Pa vidiš da ne voli, čim je izabrao Olimpik, ko ga yebe, bili i prošo, on nije član FK Željezničar, i nemoj pisati o njemu, idi na temu Olimpika i piši sve vezano za njihove igrače!
Grbavica naš je Hram!!!

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 27 apr 2014, 15:47

Nemoj me sad shvatati sto posto za ozbiljno, nisam sto aiguran, ali kako sam cuo ponudjeno mu je 200km mjesecno. Ako se procijenilo da je mali stvarno talent i da ce u perspektivi klub dobro zaraditi na njemu, mogao mu se ponuditi bolji ugovor. Ako je talentovaniji od ostalih, onda zasluzuje i bolji ugovor. A realno, imao je prostora da odigra solidnu minutazu ove polusezone kod vas. Misljenja sam da je i sad sa 17 godi a izmialio fudbal za bracu sadikovice. Ali opet, to je vas klub i vas igrac. Vi vjerujem da bolje poznajete situaciju od mene.

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 27 apr 2014, 15:48

pisac je napisao/la:Bit onoga sto ja pisem je to da uprkos onome sto se ovdje pise, vi ove godine realno niste afirmisali niti jedno novo ime. Nije se pojavio niko tipa Zolotica ili Kvesica sto je bio slucaj ranijih godina. Ne kazem ja da pobrojani igraci nisu talenti i da nece postati dobri igraci, ali za sad to nisu imena za koja mozes garantovati da ce sutra biti nosioci igre i da ce nesto uraditi u karijeri. Niko od njih ove sezone nije imao neku bitnu ulogu i nije napravio znacajan pomak.
Mozes li navesti minutaze Hodzica, Bajica, Sadikovica, Hasanovica u prosloj sezoni i ovoj?
Svi oni su dobili 10 puta vise minuta ove sezone nego prosle, a sljedece ce dobiti mozda opet duplo vise i postace igraci kakve vi placate drugima... Sada pokusavate to akademijom, ono sto mi radimo evo vec 2,3 sezone... Ja ti garantujem da ce svi ti nabrojani postati igracine, samo ne daj Boze povreda, a tu su i vec igracine Zola, Kvesa, Colic, Stanic, Svraka, i ostali... Ove sezone su svi ti nabrojani napravili OGROMAN iskorak u svojoj karijeri, dozivjeli su pobjede, poraze, pritisak derbija, evropske utakmice, svasta nesto... Samo je stvar kad neko gleda svojim pristrasnim dusmanskim ocima, a druga je kad se zeli biti realan...
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 27 apr 2014, 15:54

HZ_ilidzaa je napisao/la:
Hasanhodzic 20 godina,mozda si mislio na Hasanovica?
Hasanovic, lapsus
NO PYRO NO PARTY

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 27 apr 2014, 16:00

Baja_Zvjerka je napisao/la:
pisac je napisao/la:Bit onoga sto ja pisem je to da uprkos onome sto se ovdje pise, vi ove godine realno niste afirmisali niti jedno novo ime. Nije se pojavio niko tipa Zolotica ili Kvesica sto je bio slucaj ranijih godina. Ne kazem ja da pobrojani igraci nisu talenti i da nece postati dobri igraci, ali za sad to nisu imena za koja mozes garantovati da ce sutra biti nosioci igre i da ce nesto uraditi u karijeri. Niko od njih ove sezone nije imao neku bitnu ulogu i nije napravio znacajan pomak.
Mozes li navesti minutaze Hodzica, Bajica, Sadikovica, Hasanovica u prosloj sezoni i ovoj?
Svi oni su dobili 10 puta vise minuta ove sezone nego prosle, a sljedece ce dobiti mozda opet duplo vise i postace igraci kakve vi placate drugima... Sada pokusavate to akademijom, ono sto mi radimo evo vec 2,3 sezone... Ja ti garantujem da ce svi ti nabrojani postati igracine, samo ne daj Boze povreda, a tu su i vec igracine Zola, Kvesa, Colic, Stanic, Svraka, i ostali... Ove sezone su svi ti nabrojani napravili OGROMAN iskorak u svojoj karijeri, dozivjeli su pobjede, poraze, pritisak derbija, evropske utakmice, svasta nesto... Samo je stvar kad neko gleda svojim pristrasnim dusmanskim ocima, a druga je kad se zeli biti realan...
Samo jos mogu reci nazalost su ti svi momci osim Stanica i Svrake koji za mene trenutno nije neki kvalitet dozivjeli teske povrede..i ko zna kakvi bi to vec igraci bili da nije bilo tih dugih pauza u trenutcima kad su najvise igrali i najvise napredovali..mislim tu pgt na Zolotica i Kvesica kao i na B.Colica..
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 27 apr 2014, 16:01

Hasanović 24 godine, Hasanhodžić 20.
Ja te volim, volim Željo..

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Majestic-12 [Bot], Napaceni87, SamoDaKazeem i 72 gosta.