Ima znaci moje gene

Ne, jer mali pokazuje znakove inteligencije.

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Ako ne nista, dosta je agilniji od Medunjanina, sto ga cini kompletnijim igracem za tu poziciju pored destruktivcalegenda reala je napisao/la:Ma nije ni on klasični zadnji vezeni koji nama treba nema govora, al na ovoj poziciji pored destruktivca igra maestralno i ima mjesta u prvih 11 u našoj reprezentaciji bez ikakve sumnje, od Medunjanina koji ovo igra je bolji za klasu
NIje gotovo je li sam SUsic rekao da ce sacekati dva vikenda pa onda poslati pozive ja razumijem da je on to rekao jer je cekao da Tinki počne neku utakmicu za HAjduk od prve minute ali ovo s Prcićem nije gotovo,novinari ce i dalje da postavljaju simpaticna pitanja na konferencijama ali Sušič treba biti pametan skoro je bio Egipat znamo sta je se desilo..Elegant je napisao/la:Sto jednostavno ne shvatite da je gotova prica oko spiska i da se sve zna ko ide u Brazil ?
Nece se na spisku naci niko od tih igraca sto ih danima nabrajate, gotovo je sad za upucivanje poziva i sređivanje papira.
Eh nismo mi te sreće!Goalgetter je napisao/la:Ja sam vam vec jednom rekao, samo nastavite hejtati Susica, on jos ima pravo igrati za Belgiju, prisvojice ga sebi Wilmots kad mi vec ne mozemo prepoznati njegov kvalitet.
Mozda i Niko Kovac krene u akciju.
Ja mislim da je neka mala povreda u pitanju, proslu utakmicu nije bio nikako u timu. A prije toga standarndo igrao i bio dobar.Virtu4l je napisao/la:Arslanagić na klupi Standarda...
Sta se desilo?Virtu4l je napisao/la:Arslanagić na klupi Standarda...
Mislis na covjeka koji ga je zvao u reprezentaciju jos dok nije imao ni profi ugovor? Stvarno ga Susic mrzi iz nekih razloga...Mozambik je napisao/la:Pa to odgovara toj individui na tvom avataru
Pa igrao je juce ili prekjuce desnog beka...calcio je napisao/la:Na jednom senzaciolistickom portalu pise da je Besic mjesec dana out, nije valjda istina?
Zamijenjen negdje oko 60. minute. Sad je vjerovatno povreda, vodili su 1-0... tada se ne mijenja najbolji defanzivac...gringobih je napisao/la:Pa igrao je juce ili prekjuce desnog beka...
Nije zar u toj tekmi poflautao foru?
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Proximic i 18 gostiju.