Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
pobjedesve
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - opcenito
Moj Zeljo nek ide u EL i da dobije neke iz Andore pa da ih rastavi, a tek sada cemo vidjeti ove velemajstore fudbala koji su se smijali Zelji kada smo igrali protiv Plzena, Maribora, Hapoela itd.(naravno ako Zeljo ne bude prvak)
a... pehari su tu
kako ne razumijes, oni su vam pustili da pobijedite kako bi vas mrski neprijatelj zrinjski bio prvak.zizu1991 je napisao/la:Apsolutno netačno. S vaše strane nije doza sreće one naše promašene prilike krajem prvog i početkom drugog ?gio10 je napisao/la:Izvrceš priču. Rekao sam da ste imali dozu sreće ali nisam rekao nezasluženo. Skontao si da si pretjerao i pogriješio i pokušavaš da okreneš moju priču, ali ti ne ide.
Vaša dekoncentrisanost u obrani je nama dala golove. Možemo onda i ovako, onda je i naša dekoncentrisanost kod vaša oba gola vama dala golove. Znači niti malo se ne razlikuje.
Naš prvi gol znači nije pao usljed pritiska, bez obzira na činjenicu da se naše desno krilo ubacilo na 7m, a vaš desni bek je bio u tom trenutku na 16 i slao loptu štoperu, to nije pritisak ? To je dekoncentrisanost u obrani, i sreća naravno, to nije neznanje beka, to je loš teren, jer ste vi navikli na tepihu na Grbavici igrat'.
Dalje, drugi gol je plod naše akcije, i ušetavanja do 16m od vašeg gola.
Treći gol također ušetavanje, izbacivanje protivnika svojim znanjem, u ovom slučaju Zeljkovića, ili je to opet bila dekoncentrisanost ? Mogao bi malo da prebereš svoje stavove, i spustiš vaše igrače malo niže.
I Vitezu je 5 golova u mreži bio loš dan, pa onda vaši dekoncentrisani, uglavnom, golovi nisu zasluga igre na travnjaku nego vaših poklona.
Zeljo nece biti prvak ne treba se nadati, ko god bude isao u LP, Zrinjski kao stvari stoje donji su, jer sve i jedan moguci protivnik su prejaki u svakom segmentu, pare, igraci, stadion, vodosvo...itd. doslovno sve.pobjedesve je napisao/la:Moj Zeljo nek ide u EL i da dobije neke iz Andore pa da ih rastavi, a tek sada cemo vidjeti ove velemajstore fudbala koji su se smijali Zelji kada smo igrali protiv Plzena, Maribora, Hapoela itd.(naravno ako Zeljo ne bude prvak)
Jedina utjeha je ova EL gdje se mogu dobiti ovi andorci, maltezani, estonci, ali ne podjenivati ih jer ipak smo mi amaterska liga BiH. Proci drugo predkolo inekako, drugo je vec teze treba imati dosta srece.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Nije mu ni jednom ispala lopta iz ruku protiv Želje sve su to eurogolovi bili sa distance a čovjek je lupao po travi od muke kad mu zlotić zavuče sa 20 metara golčinu u samu stativu to 5 golmana nebi odbranilo.Mancini je napisao/la:Jahija ti kao da si iz šešira iskočio.Ti i gio vjerovatno danas ne idete u školu pa ste ljudima na leđa "skočili".Normalno je da Hamzić primi četiri gola protiv Želje ali je nenormalno da primi dva protiv Zrinjskog.
to je bio diktat navijački jačeg lobija iz Beograda , Zagreba, a, ako ćemo pravo, i Sarajeva! Ljudi oko Sarajeva, oni koji su radili u policiji, tuzilaštvu, sudu, sve su činili da Željezničaru pokažu put u – Drugu ligu!
I onda je svizac zamotao čokoladu
Kako da ne.Sve euro golovi.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
problem je, što je svizac zaista zamotao čokoladu. samo mu ljudi ne vjeruju.HercUSrcu je napisao/la:I onda je svizac zamotao čokoladu
vidio sam golove. lopte jesu čudno ispadale, samo ipak mislim da je to zbog kiše...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!
Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!
- Baja_Zvjerka
- Kontakt:
A jel ti cudno, krenuo igrac van sesnaesterca sa loptom, a Hamzic ce mu: "E neces vraze!" 
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM
Iz Mostara se niko ovaj put ne žali na suđenje.
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
Da, zamisli. Nitko se od nas ne žali.
Možda nije bio penal jučer? Pa čak i na snimci se vidi da je čist ko suza.
Naspram onog vašeg na jesen koji je sve samo ne čist.
@mancini- nemoj se ljutiti, drag si mi forumaš ali nismo mi krivi što je vašem golmanu 2x ispala lopta iz ruku.
Ne mogu suditi o onome što nisam vidio, pošto nije bilo prijenosa, ali penal je čist.
Možda nije bio penal jučer? Pa čak i na snimci se vidi da je čist ko suza.
Naspram onog vašeg na jesen koji je sve samo ne čist.
@mancini- nemoj se ljutiti, drag si mi forumaš ali nismo mi krivi što je vašem golmanu 2x ispala lopta iz ruku.
Ne mogu suditi o onome što nisam vidio, pošto nije bilo prijenosa, ali penal je čist.
Vidi se da nisi gledao utakmicu.Nije bitan penal nego "navlačenje" tokom skoro čitave tekme.
Baja_Zvjerka je napisao/la:A jel ti cudno, krenuo igrac van sesnaesterca sa loptom, a Hamzic ce mu: "E neces vraze!"
- tuzlak1987
- Kontakt:
"Mozda je zastavica pukla, mozda je vode nestalo, mozda je sudija zakljucan u svlacionici bio pa nisu imali rezervni kljuc"- Amaw, nakon namjestene utakmice zadnjeg kola prije 2 godine.Baja_Zvjerka je napisao/la:A jel ti cudno, krenuo igrac van sesnaesterca sa loptom, a Hamzic ce mu: "E neces vraze!"
I vi ste proslo kolo namjestili. Prosle god ste dali buducnosti oni vama ove, jesi se ti naso pisati cc.tuzlak1987 je napisao/la:"Mozda je zastavica pukla, mozda je vode nestalo, mozda je sudija zakljucan u svlacionici bio pa nisu imali rezervni kljuc"- Amaw, nakon namjestene utakmice zadnjeg kola prije 2 godine.Baja_Zvjerka je napisao/la:A jel ti cudno, krenuo igrac van sesnaesterca sa loptom, a Hamzic ce mu: "E neces vraze!"
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ne samo kazem, pitajte Amawa sto je Hamzic napravio penal. Sigurno ce imati jasan odgovor kao i nakon utakmica u kojima je on nasukao neke druge ekipe.terabajt je napisao/la:I vi ste proslo kolo namjestili. Prosle god ste dali buducnosti oni vama ove, jesi se ti naso pisati cc.tuzlak1987 je napisao/la:"Mozda je zastavica pukla, mozda je vode nestalo, mozda je sudija zakljucan u svlacionici bio pa nisu imali rezervni kljuc"- Amaw, nakon namjestene utakmice zadnjeg kola prije 2 godine.Baja_Zvjerka je napisao/la:A jel ti cudno, krenuo igrac van sesnaesterca sa loptom, a Hamzic ce mu: "E neces vraze!"
Jer od najboljih se uci, babo mu je jos 1965. dobio godinu dana zabrane jer je namjestao..
djes im dirat u babu kralja namjestanja?
Raspitaj se malo za tu zabranu sto spominjes, pa provjeri kako je zavrsilo nisi upotpunosti informisan.
Ma nemoj mi reći da sumnjaš u namještanje utakmice?Pasha je napisao/la:problem je, što je svizac zaista zamotao čokoladu. samo mu ljudi ne vjeruju.HercUSrcu je napisao/la:I onda je svizac zamotao čokoladu![]()
vidio sam golove. lopte jesu čudno ispadale, samo ipak mislim da je to zbog kiše...
Pa situacija kod prvog gola, da stvar bude gora, golman ne ometan, može uhvatiti loptu bez problema, on ju uopće ne hvata već ide na boksanje i kao promašuje loptu.
A kod drugog gola, ispadanje lopte je više nego sumnjivo, al i ajde da kažeš da mu je ispala jer je bila mokra, kako opravdati hvatanje za nogu igrača koji ide od gola, kad ne postoji mogućnost da golman dođe do lopte?!
Namiještanje je realnost ove lige, još malo će se o ovome pričat, a onda sljedeće sezone opet isto, plati ovde plati onde i dodji do titule/ostanka u ligi. Korumpirana država, korumpiran nogomet!
Zadnja izmjena: Imp, dana/u 27 apr 2014, 18:01, ukupno mijenjano 1 put.
Ja ne znam jel ovaj tuzlak1987 stvarno glup il' se pravi da je glup,kad spomeneš Ivicu Osima balo jedan treba da ustaneš..
Zeljo mi je kao mater i otac, krvno smo vezani! Da je u sedmoj ligi i da igra najdosadniji fudbal na svijetu - to je moj tim i ja sam uz njega. Ove evropske timove biram po ukusu, nesto kao curu. Kad mi dojade mogu ih odyebat i trazit novi tim.
-
pobjedesve
- Kontakt:
Mislis prvo? A ja se ne nadam nego me nista ne moze iznenaditiElegant je napisao/la:Zeljo nece biti prvak ne treba se nadati, ko god bude isao u LP, Zrinjski kao stvari stoje donji su, jer sve i jedan moguci protivnik su prejaki u svakom segmentu, pare, igraci, stadion, vodosvo...itd. doslovno sve.pobjedesve je napisao/la:Moj Zeljo nek ide u EL i da dobije neke iz Andore pa da ih rastavi, a tek sada cemo vidjeti ove velemajstore fudbala koji su se smijali Zelji kada smo igrali protiv Plzena, Maribora, Hapoela itd.(naravno ako Zeljo ne bude prvak)
Jedina utjeha je ova EL gdje se mogu dobiti ovi andorci, maltezani, estonci, ali ne podjenivati ih jer ipak smo mi amaterska liga BiH. Proci drugo predkolo inekako, drugo je vec teze treba imati dosta srece.
a... pehari su tu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.