Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Mah i ja sam ih igrao iz čistog razloga što sam gledao utakmicu neki dan Malaga Villareal, Villareal nemože pas sa pasom sastaviti nikako, ipak mislim da će Barcelona u čast Tita rutinski završiti ovu utakmicu koja je veoma važna za eventualnu titulu za koju se morajuuuu boriti jer Real je uzeo kup, Atletiko ih izbacio iz LP a predzadnje kolo u ligi će se sastati sa istim tim Atletikom.astra1922 je napisao/la:raja ostao mi barca 2 za 110 km.sta mislite dali kontrirati.mozeli ih vilareal zaustaviti
uživaj u tekmi i ne diraj ništa, barca će dobiti dva razlike!astra1922 je napisao/la:raja ostao mi barca 2 za 110 km.sta mislite dali kontrirati.mozeli ih vilareal zaustaviti
evo omisljam se ako stavim 40 km na 1x imacu 100 km dobitak isto tako ulozio sam 10 km na ovaj listic i dobitak je 110.znaci imao bi sigurnih 60 km.posto se i kisa spustila mrsko mi ici kontrirat .necu nista dirati pa sta bog dadne,zgmiky je napisao/la:uživaj u tekmi i ne diraj ništa, barca će dobiti dva razlike!astra1922 je napisao/la:raja ostao mi barca 2 za 110 km.sta mislite dali kontrirati.mozeli ih vilareal zaustaviti
Pick Szeged - Sporting C. Portugal - 28:22 (16:10)DANTES je napisao/la:zna li iko možda rezultat rukometa pick seged-sporting? niđe ne mogu da nađem nema čak ni na sajtu ehf
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.