NK Žepče

Pasha
Moderator
Kontakt:

Re: NK Žepče

Post Postao/la Pasha » 27 apr 2014, 18:19

pa nije vam ove godine bilo vrijeme.

Rudar već godinama zakidaju, morali su im nekad nešto vratiti. kad će ako neće ove godine. sljedeće će konkurencija biti mnogo jača. ako ništa Rudar Breza i Stupčanica će biti tu...
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', nikakvi crnjaci i ružne stvari,
ništa mi neće ovaj dan pokvarit', ni umišljene ćurke, ni zli komentari!

Vraćamo ti staru slavu, ne damo te zaboravu!

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 27 apr 2014, 18:45

Onda posteno, kao sto je bilo posteno i maloprije. Suci stalno nekog zakidaju, pa je sad netko i njih zakinuo. U hitnoj zajedno sa delegatom napustaju Zepce. Nek im je sretno, nadam se da im Rudar placa lijecenje.

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 27 apr 2014, 19:54

I kako je zavrsila utakmica ???
Ti nisi više san.
Ti si suza iz sna Bossanium moja Bossnium moja.
Bolna mi ne bila.
Ti privjesak ničiji nisi.Ni čest. Ni prćija.
Bosna si bila.Bosna ćeš biti.Bosna bosanska sva.
Osvajača tvojih silnih tko više i imena zna?

el-fighter
Kontakt:

Post Postao/la el-fighter » 27 apr 2014, 20:22

Signore je napisao/la:Onda posteno, kao sto je bilo posteno i maloprije. Suci stalno nekog zakidaju, pa je sad netko i njih zakinuo. U hitnoj zajedno sa delegatom napustaju Zepce. Nek im je sretno, nadam se da im Rudar placa lijecenje.
haha nisu ih valjda ovi nasi razbili? :)

Stvarno je bilo providno od strane sudija, a i kod nas onaj levat na golu k'o da je sa Marsa pao. Lik veze nema.

Sto Keno nije igrao od pocetka?
Velež do groba života mi moga
Volim majko ja Zenico tebe i Veleža više nego sebe

Ne možeš postati tako brzo iza zadnjeg posta kojeg si postao/la.

DonFufa
Kontakt:

Post Postao/la DonFufa » 27 apr 2014, 20:48

1988risha je napisao/la:I kako je zavrsila utakmica ???
Zepce 1 - 3 Rudar

DonFufa
Kontakt:

Post Postao/la DonFufa » 27 apr 2014, 20:52

Signore je napisao/la:Gdje je sad onaj sto je tu pisao o kupovanju utakmica? Mislim da suci jos uvijek sa policijskom pratnjom stoje na terenu.
Smijesni ste sto pricate o sudjenju,sudjenje je bilo posteno i Rudar je pobjedio,a znate zasto ? Zato sto momci igraju srcem ne igraju za premije,rudaru se nije platila nijedna utakmica sve su pobjedili na terenu nisu placali na poluvremenu igracima ili sudijama,tako da budite posteni i recite imali ste 1 - 0 niste sacuvali a sada gledajte nam u ledja.

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 27 apr 2014, 20:56

Jeste vi smijesni :lol: :lol: :lol: :lol: Eto velika je stvar što ce neko sljedeće sezone umjesto u Tetovo otići u Maglaj i obratno :D A **** vas liga kantonalna :D Nit Rudar ima para nit Žepče,tako da je svejedno ili igrali u kantonu ili u federalnoj ili u bilo kojoj drugoj nizoj ligi,isto sranje,samo eto što u većim ligama prije propadne klub u finansijskom smislu :bih:
Kad Jug igra,niko te ne pita koliki je rezult :D
[youtube][/youtube]
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.

DonFufa
Kontakt:

Post Postao/la DonFufa » 27 apr 2014, 21:05

1988risha je napisao/la:Jeste vi smijesni :lol: :lol: :lol: :lol: Eto velika je stvar što ce neko sljedeće sezone umjesto u Tetovo otići u Maglaj i obratno :D A **** vas liga kantonalna :D Nit Rudar ima para nit Žepče,tako da je svejedno ili igrali u kantonu ili u federalnoj ili u bilo kojoj drugoj nizoj ligi,isto sranje,samo eto što u većim ligama prije propadne klub u finansijskom smislu :bih:
[youtube][/youtube]
Ako vam se nije ulazilo trebali ste pustiti ako je svejedno hhh !
Zenica je GRAD !!!

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 27 apr 2014, 21:05

DonFufa je napisao/la:
Signore je napisao/la:Gdje je sad onaj sto je tu pisao o kupovanju utakmica? Mislim da suci jos uvijek sa policijskom pratnjom stoje na terenu.
Smijesni ste sto pricate o sudjenju,sudjenje je bilo posteno i Rudar je pobjedio,a znate zasto ? Zato sto momci igraju srcem ne igraju za premije,rudaru se nije platila nijedna utakmica sve su pobjedili na terenu nisu placali na poluvremenu igracima ili sudijama,tako da budite posteni i recite imali ste 1 - 0 niste sacuvali a sada gledajte nam u ledja.
Nemoj mi o Rudarovu postenju. Kupili su protiv Nemile, Vis bi im utrpao pet komada da nisu imali pomoc sudaca, cak bi ih u Proleter dobio proslo kolo. Zabili su za preokret iz zaledja. Na polusezoni su nasim igracima nudili pare da vise ne igraju za Zepce. Ne pricaj gluposti

Teren je bio uzasan, nije se moglo igrat, al nasi su bili bolji tokom cijele utakmice. U prvom poluvremenu Rudar nije presao centra 2x. U drugom je imao par kontri. Da su suci bili normalni nebi doslovno cijeli stadion htio da ih udara, al dobili su poslije svoje. Onaj jedan je bio OK i pusten je, a glavni sudac i celavi pomocnik uz delegata su dobili dobre batine. Sad nek im Rudar placa tjelesne i dusevne boli.

Ja sam na vrijeme vidio sta se sprema, inace sam miran, al ovaj put nebi bio. Otisao sam kuci i poslije poslusao desavanja. Protiv sam ikakvog nasilja, al mislim da bi ovakve suce trebalo cesce nagnjecit, mozda bi nekad posteno odsudili.

S klubom ne znam sta ce bit, imam osjecaj da zadnje dvije utakmice necemo ni odigrat, al kako god. Sreca odoh za Italiju, ne moram vise gledat ovu patnju.

DonFufa
Kontakt:

Post Postao/la DonFufa » 27 apr 2014, 21:22

Signore je napisao/la:
DonFufa je napisao/la:
Nemoj mi o Rudarovu postenju. Kupili su protiv Nemile, Vis bi im utrpao pet komada da nisu imali pomoc sudaca, cak bi ih u Proleter dobio proslo kolo. Zabili su za preokret iz zaledja. Na polusezoni su nasim igracima nudili pare da vise ne igraju za Zepce. Ne pricaj gluposti

Teren je bio uzasan, nije se moglo igrat, al nasi su bili bolji tokom cijele utakmice. U prvom poluvremenu Rudar nije presao centra 2x. U drugom je imao par kontri. Da su suci bili normalni nebi doslovno cijeli stadion htio da ih udara, al dobili su poslije svoje. Onaj jedan je bio OK i pusten je, a glavni sudac i celavi pomocnik uz delegata su dobili dobre batine. Sad nek im Rudar placa tjelesne i dusevne boli.

Ja sam na vrijeme vidio sta se sprema, inace sam miran, al ovaj put nebi bio. Otisao sam kuci i poslije poslusao desavanja. Protiv sam ikakvog nasilja, al mislim da bi ovakve suce trebalo cesce nagnjecit, mozda bi nekad posteno odsudili.

S klubom ne znam sta ce bit, imam osjecaj da zadnje dvije utakmice necemo ni odigrat, al kako god. Sreca odoh za Italiju, ne moram vise gledat ovu patnju.
Slazem se s tobom da je teren bilo katastrofa i mislim da je bolje bilo da se odgodi ili da se igrali negdje u blizini gdje plastika ima,a vjeruj mi zepce nema snage mogu do 55minute dalje ne mogu zato sto je rudar spremniji znam igrao sam protiv njih ;) Bili ste bolji 1 poluvrijeme imali izglednije prilike ali snaga brate moj tu smo vas dobili i srece mnogo.Mislim da vas ocekuje itekakve kazne,kako god delegat nije zasluzio da bude izudaran ali eto vi ste to uradili....valjda ste znali sta radite.
Jos nesto u Zenici nijednom niste bili izudarani,u Zenici se fudbal igrao a vi ste nas docekali na noz udaranja i prijetnje igraca na terenu,reci Tomasu ZENICA JE GRAD !!! U ZENICI SE FUDBAL IGRA I BOLJI POBJEDI !!!

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 27 apr 2014, 21:29

je li zaista misliš da je dobro fizički napasti sudiju?

osim što će NK Žepče biti žestoko finansijski kažnjeno, sljedeće godine da imaju ekipu za Premijer ligu, neće im se dati da uđu u 2.ligu. shvati da će im se suditi nepošteno da nepoštenije ne može.

to kako su danas sudili bit će "mala maca" za to kako će tek suditi. moglo bi biti k'o Čeliku u Ugljeviku jedne godine. tad je btw. Kemo vodio Čelik. uglavnom, Džidić ovaj što sad igra u Kazahstanu, hoće ga čak i u reprezentaciju njihovu, daje potpuno regularan gol. sudija pomoćni diže zastavicu za ofsajd, iako kao što reće Džidić metar i po je onsajd.

kad je Kemo pitao sudiju, što poništi regularan gol, kaže mu sudija, pa ako date još jedan možda ga i priznam. :rol: :rol: :rol:

šta hoću da kažem. ne znam da li je danas sve bilo regularno ili ne. nisam bio, ali vjerovat ću da su sudije navlačile za Rudar. međutim, nasiljem se ništa nije postiglo. dapače, samo su štetu nanijeli klubu...

gledam sad ove slike na portalu sportzdk, pa nije toliko loš teren bio...

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 27 apr 2014, 21:32

DonFufa je napisao/la:
1988risha je napisao/la:Jeste vi smijesni :lol: :lol: :lol: :lol: Eto velika je stvar što ce neko sljedeće sezone umjesto u Tetovo otići u Maglaj i obratno :D A **** vas liga kantonalna :D Nit Rudar ima para nit Žepče,tako da je svejedno ili igrali u kantonu ili u federalnoj ili u bilo kojoj drugoj nizoj ligi,isto sranje,samo eto što u većim ligama prije propadne klub u finansijskom smislu :bih:
[youtube][/youtube]
Ako vam se nije ulazilo trebali ste pustiti ako je svejedno hhh !
Zenica je GRAD !!!
Jesi ti lud :D Zaboli me bolan i za Rudar i Žepče.dođem se svakako šprdat ovdje :D I btw i ja sam iz Zenice :D Samo mi smijesno koliko se prepucavate :clap:
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 28 apr 2014, 01:15

Ne mislim da je dobro nasilje, al ovo danas nije bilo normalno iako smo ocekivali. Odavno se prica, davno je ljudima u klubu javljeno da ce Savez gurat Rudara. I to je javljeno direktno iz Saveza, jer ocito ima netko kome to nije bas sjelo. A i Rudar hvata nase igrace i nudi im pare da ne odigraju ovu polusezonu, smijesno jbt.

Nama sad ionako nista bitno nije, ako ne udjemo iduce sezone cemo bit na sredini tablice jer ce se ekipa rasut. Nema se volje da dvije godine guraju ovu seosku ligu, ako ce itko uopce i igrat iducu sezonu u ovoj ligi, vjerojatno opet odmor.

A sto se tice Zenice. U Zenici nitko nije krao Rudar i tamo nije bilo potrebe da domaci rade probleme, a radili bi ih da je Duspara zabio 15 minuta prije kraja iako sudac gore i nije nesto navlacio nesto puno ni na jednu stranu dok je meni danas bilo smijesno. Kod onog drugog gola sam stojao tocno u liniji, ako to nije bio ofsajd onda ja ne znam pravila nogometa.

I Zenica se pokazala u onom finalu Kupa protiv Zelje. To je bilo uredno, ulijetat u teren, bacat medalje, a mi smo seljaci.

I teren je bio ocajan. Gledao sam i ja slike, izgleda kao da je uredu, ali to uzivo potpuno drugacije izgleda. U drugom poluvremenu, pogotovo zadnjih 20 minuta je lopta stajala u blatu vise puta. Dovoljno je cak i na tom SportZDK pogledat stucne i kopacke igraca, ali i ostatak opreme kod onih koji su uklizivali, a uklizivanja je danas bilo vise nego ikad. Ono sto nisam spomenuo, obe ekipe su stvarno pozrtvovne bile, na svaku loptu se uklizivalo. Nisam nikad u zivotu toliko uklizivanja vidio, valjda nisam gledao utakmicu po meksem terenu, bilo im lijepo klizat se :lol:

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 28 apr 2014, 22:34

Sjajan teren jucer :lol: Kao sto rekoh, slike na SortZDK su malo zavarale, evo par slika koje malo bolje pokazuju stanje

slika

slika

slika

Na nekim slikama koje je klub objavio takodjer djeluje da je uredno bilo, ali nije. Kod nas je trava dosta gusta pa je potrebno bas dosta rovat da bi se primjetilo blato. Kad gledas uzivo mozes vidjet kakvo je stanje ustvari. Uostalom, ovih par slika ce dovoljno rec, jos ako kazem da tu jos i dobro izgleda. Da su odgodili utakmice juniora i kadeta sve bi bilo puno bolje.

Pasha
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Pasha » 28 apr 2014, 22:42

teren je sigurno bio sve neuslovniji kako je utakmica odmicala, ali takvih terena ima i u Premijer ligi BiH.

na kraju krajeva i jednima i drugima je bilo igrati na istom terenu.

da li ima istine da ekipa Žepča slabije kondiciono od ekipe Rudara? to me ne bi iznenadilo, jer se u Rudaru ozbiljno radi. mislim da imaju čovjeka koji radi samo na kondiciji sa igračima...

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 28 apr 2014, 22:49

Pasha je napisao/la:teren je sigurno bio sve neuslovniji kako je utakmica odmicala, ali takvih terena ima i u Premijer ligi BiH.

na kraju krajeva i jednima i drugima je bilo igrati na istom terenu.

da li ima istine da ekipa Žepča slabije kondiciono od ekipe Rudara. to me ne bi iznenadilo, jer se u Rudaru ozbiljno radi. mislim da imaju čovjeka koji radi samo na kondiciji sa igračima...
Dan prije su se odigrale dvije utakmice i teren je za jedan dan doveden u dobro stanje iako je kisa stalno padala, al mozda nakon nekih 20 minuta do pola sata vec je bilo sve katastrofalno.

Sto se tice kondicije. Kod nas ima igraca koji ne dolaze redovno na treninge, ali nije bas ni da imaju cesto iste, mozda 2-3 puta tjedno. Ja jucer nisam primjetio neki umor ni kod jednih. Rudar moze bit spremniji, al velim da to nisam uocio. Cak se sjetim Hadzica u onim pripremnim utakmicama i sad zadnja 2-3 kola, ogromna razlika, prije 2 mjeseca nije mogao istrcat kontru, a sad cijelu utakmicu trci, bori se, bude medju najboljim na terenu sto znaci da se nasi ipak ne setaju na treninzima vec i oni otrce koji krug :mrgreen:

DonFufa
Kontakt:

Post Postao/la DonFufa » 04 maj 2014, 20:47

Nemila 1 - 1 Rudar,igram za rudar tako cu reci postena utakmica Rudar je vodio 0-1 do 90minute i onda iz prekida smo primili gol.Mogu smao da cestitam Nemili na korektnoj igri,rudar ofulao 2 zicera kad su igaci sami izlazili na golmane.Zadnje kolo ocekujemo da cete sijama dati nagradu a oni ce da dobiju 3 komada i da budu isprebijani.
I cujem da ste 2 penala kupili u Tetovu??? Jel istina ???

1988risha
Kontakt:

Post Postao/la 1988risha » 04 maj 2014, 20:58

DonFufa je napisao/la:Nemila 1 - 1 Rudar,igram za rudar tako cu reci postena utakmica Rudar je vodio 0-1 do 90minute i onda iz prekida smo primili gol.Mogu smao da cestitam Nemili na korektnoj igri,rudar ofulao 2 zicera kad su igaci sami izlazili na golmane.Zadnje kolo ocekujemo da cete sijama dati nagradu a oni ce da dobiju 3 komada i da budu isprebijani.
I cujem da ste 2 penala kupili u Tetovu??? Jel istina ???
Šije očekuju isplatu od Općine Žepče u iznosu od 100.000 eura,za neriješeno u Zenici,novčanice u apoenima od 200 i 500 eura će biti složene u crnu torbu i predate ne žepačkoj petlji pri prolasku tima iz Šija za Zenicu...

5 igrača Rudara iz Zenice na ljeto potpisuje profesionalne ugovore sa NK.Žepče,garant za isplatu će biti nekoliko privatnih firmi sa područja općien Žepče,koji će i finansirati te iste igrače...
Rudar - Napredak 1-1... sve je riješeno,samo još da se odigra posljednje kolo,koje je namješteno :D
E i ti FUFA ko da je premijer liga pa se bore za opstanak :D hahahhaa... imaš maštu za 10 :D :rol: :rol: :rol: :rol: :rol:
Ti nisi više san.
Bolna mi ne bila.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 04 maj 2014, 21:33

DonFufa je napisao/la:igram za rudar
Pa neka si jednom rekao. Ne razumijem zasto si toliko opsjednut Zepcom i kakva te to ljubomora pere. Covjece, prvi ste, ako dobijete osvajate i ne razumijem zasto si se ti nakacio toliko na temu Zepca. Ostavio si 9 postova na forumu i svih 9 na ovoj temi. Idi na temu Rudara i tamo malo pisi. Zar ne mislis da je tvoje prijavljivanje na forum malo glupo, ako si se prijavio da pises samo protiv Zepca?

I ne mogu vjerovat da danas uz tri suca iz Zenice niste uspjeli do pobjede.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 06 maj 2014, 12:37

Sutra Kup s Napretkom. Tek sad si kontam kako bi bilo zanimljivo da nekim cudom uletimo u drzavni i da nam dodje neki premijerligas :mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.