Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Lillard
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - opcenito

Post Postao/la Lillard » 27 apr 2014, 19:13

Uzivamo, ne boj' se ..
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 27 apr 2014, 19:17

Prijatelju ja za Sarajevo navijam i sasvim mi je svejedno da li je prvak Zrisnki ili Siroki ili bilo koja treca ekipa ako to nije tim za koji ja navijam.

ficobahtic
Kontakt:

Post Postao/la ficobahtic » 27 apr 2014, 19:21

tuzlak1987 je napisao/la:"Mozda je zastavica pukla, mozda je vode nestalo, mozda je sudija zakljucan u svlacionici bio pa nisu imali rezervni kljuc"- Amaw, nakon namjestene utakmice zadnjeg kola prije 2 godine.
Necu reci da je jucer na otoci bilo namjesteno, mozda i jeste a mozda i nije ali je daleko drugacija situacija od ove koju @tuzlak potencira. U Trebinju se nije odlucivao prvak dok na otoci jucer mozda i jeste!? Evo zamolit cu sve navijace svih klubova da se jave i kazu moj klub je u zadnjem kolu u gostima pobjedio tu i tu ekipu i izbacio je u drugu ligu u situaciji da njihovom klubu ni za sto ne treba, a da su domacini pobjedom mogli obezbjediti opstanak? Mi smo prije gostovanja u Trebinju obezbjedili titulu i zamisli molim te, trebali smo na toj utakmici zapeti ko sivonje da domacina koji nas uvijek korektno doceka izbacimo u drugu ligu i da gledamo kako ce igraci i strucni stab bukvalno spasavati zivu glavu posle utakmice!? Jos da tom istom pobjedom spasimo ispadanja ekipu koja nas godinama docekuje na noz (kako igrace tako i navijace) i gdje rijetko kad imas normalne uslove za igru!? Kako "lagano" ide to izbacivanje domacina u drugu ligu je najbolje pokazala Sloboda koja nije mogla da pogleda prema golu Slavije u situaciji gdje sami drze premijerligasku sudbinu u vlastitim rukama. Apsolutno nije bilo nikakve potrebe da ginemo, a znamo da ni mnoge velike evropske ekipe ne igraju 100% u situaciji kad je sve gotovo i odluceno. Ako se ne javi niko ko moze primjerom svog kluba da potvrdi ovo sto sam zamolio onda smatram da je ova prica zakljucena i sto se mene tice i zavrsena!
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!

bagrcavi
Kontakt:

Post Postao/la bagrcavi » 27 apr 2014, 19:29

ficobahtic je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:"Mozda je zastavica pukla, mozda je vode nestalo, mozda je sudija zakljucan u svlacionici bio pa nisu imali rezervni kljuc"- Amaw, nakon namjestene utakmice zadnjeg kola prije 2 godine.
Necu reci da je jucer na otoci bilo namjesteno, mozda i jeste a mozda i nije ali je daleko drugacija situacija od ove koju @tuzlak potencira. U Trebinju se nije odlucivao prvak dok na otoci jucer mozda i jeste!? Evo zamolit cu sve navijace svih klubova da se jave i kazu moj klub je u zadnjem kolu u gostima pobjedio tu i tu ekipu i izbacio je u drugu ligu u situaciji da njihovom klubu ni za sto ne treba, a da su domacini pobjedom mogli obezbjediti opstanak? Mi smo prije gostovanja u Trebinju obezbjedili titulu i zamisli molim te, trebali smo na toj utakmici zapeti ko sivonje da domacina koji nas uvijek korektno doceka izbacimo u drugu ligu i da gledamo kako ce igraci i strucni stab bukvalno spasavati zivu glavu posle utakmice!? Jos da tom istom pobjedom spasimo ispadanja ekipu koja nas godinama docekuje na noz (kako igrace tako i navijace) i gdje rijetko kad imas normalne uslove za igru!? Kako "lagano" ide to izbacivanje domacina u drugu ligu je najbolje pokazala Sloboda koja nije mogla da pogleda prema golu Slavije u situaciji gdje sami drze premijerligasku sudbinu u vlastitim rukama. Apsolutno nije bilo nikakve potrebe da ginemo, a znamo da ni mnoge velike evropske ekipe ne igraju 100% u situaciji kad je sve gotovo i odluceno. Ako se ne javi niko ko moze primjerom svog kluba da potvrdi ovo sto sam zamolio onda smatram da je ova prica zakljucena i sto se mene tice i zavrsena!
Ma yebat ih nek smo ih izbacili, i opet ćemo ih izbaciti nikad se ne vratili dušmani
DRUG NEBI TI PUNCA

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 27 apr 2014, 19:32

Zasto navijaci zeljeznicara najvise pjene zbog pobjede Zrinjskog?

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 27 apr 2014, 19:38

On dva gola Zrinjskog tj. dvije greške golmana su u najmanju ruku smiješne :D

Mada je Željo zijanio titulu protiv Radnika i Slavije.
Željo je život, sve ostalo su sitnice!

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 27 apr 2014, 19:41

Pa eto onda gledaj tako i na primjeru svoje ekipe. Sto ce Olimpik zapet protiv Zrinjskog, ne mogu ni gore ne mogu ni dole. Obezbjedili se boli ih briga..

Bas ista situacija kao kod vas, ne treba im. Sto bi pobjedili Zrinjski. Vec su vam dugi niz dobri 6 bodova, nikad nisu zapeli ni protiv vas, bas kao i taj Leotar koji vam je vratio 3 boda koja ste im dali zadnjem kolu odmah narednu sezonu. Vi ste sramota za fudbal..

Nije to toliko sto je Sloboda ispala vec ste preofirni, a dicite se da ste neka velicina..

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 27 apr 2014, 19:43

lafomamone je napisao/la:Zasto navijaci zeljeznicara najvise pjene zbog pobjede Zrinjskog?
Otkud ti to, procitaj i prelistaj teme iznova. Najvise se pisalo o velezu.

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 27 apr 2014, 19:52

terabajt je napisao/la:
lafomamone je napisao/la:Zasto navijaci zeljeznicara najvise pjene zbog pobjede Zrinjskog?
Podjednako pjenite, sto je najgore bez ikakve podloge i argumenata ste razvili nekakve teorije zavjere. Da cita ove vase gluposti neko ko nije odavde pomislio bi da vas je sudija zaklao u Mostaru, a domacini iskasapili, ili da vam je Olimpic ocitom stimaljkom oteo titulu iz ruku :crazy:
Ni jedno ni drugo veze s vezom nemaju

ficobahtic
Kontakt:

Post Postao/la ficobahtic » 27 apr 2014, 19:55

tuzlak1987 je napisao/la:

Pa eto onda gledaj tako i na primjeru svoje ekipe. Sto ce Olimpik zapet protiv Zrinjskog, ne mogu ni gore ne mogu ni dole. Obezbjedili se boli ih briga..

Bas ista situacija kao kod vas, ne treba im. Sto bi pobjedili Zrinjski. Vec su vam dugi niz dobri 6 bodova, nikad nisu zapeli ni protiv vas, bas kao i taj Leotar koji vam je vratio 3 boda koja ste im dali zadnjem kolu odmah narednu sezonu. Vi ste sramota za fudbal..

Nije to toliko sto je Sloboda ispala vec ste preofirni, a dicite se da ste neka velicina..
Prvo Olimpic nam je jesenas uzeo bod na Grbavici tako da nije tacno da smo dobri 6 bodova. Drugo ako Zrinjski bude prvak ja cu im sportski cestitati i necu traziti uzroke neuspjeha svoje ekipe u "zastavicama, kljucevima, bravama, Hamzicu, kisi, penalima i igrama nekih drugih" vec cu priznati sebi da Mi ove sezone nismo bili na nivou iz razno raznih razloga i da jednostavno zbog toga mozda nismo ni zasluzili da budemo prvaci!

Najtrofejniji klub U BiH je velicina sam po sebi, a druga stvar je sto se tebi to ne svidja!
Chuck Norris je jednom dos'o, dva put' da gleda Želju!

gio10
Kontakt:

Post Postao/la gio10 » 27 apr 2014, 19:56

Ne daj Bože da je Željo pobjedio Olimpic onakvim golovima, ne bi mogli disati ovdjeo od moralisanja, ali hajde, može se Zrinjskom progledati, prva im sezona tek, oni će teorije zavjere početi dobijati tek sredinom sljedeće sezone ako budu dominirali, upamtite šta sam vam rekao.

Ali, opet ta kažem, Želji nije kriv Zrinjski, nije kriv Olimpic, nije kriv Velež, krivi smo sami sebi jer smo držali sve u svojim rukama, ispustili smo to i gotovo sad. Kraj priče !
Zadnja izmjena: gio10, dana/u 27 apr 2014, 19:57, ukupno mijenjano 1 put.
Ja te volim, volim Željo..

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 27 apr 2014, 19:56

@lafomamone
Ti mi naso pricati o teorijama zavjere, eee pitar :lol: :lol: :lol: .

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 27 apr 2014, 20:00

lafomamone je napisao/la:
terabajt je napisao/la:
Podjednako pjenite, sto je najgore bez ikakve podloge i argumenata ste razvili nekakve teorije zavjere. Da cita ove vase gluposti neko ko nije odavde pomislio bi da vas je sudija zaklao u Mostaru, a domacini iskasapili, ili da vam je Olimpic ocitom stimaljkom oteo titulu iz ruku :crazy:
Ni jedno ni drugo veze s vezom nemaju
Pa ne možeš ti znati i razumijeti kako je izgubiti titulu i kup poslije godina dominacije, to ti je isto kao kad pitaju navijači Livorna navijače Milana što to pjenite što niste u borbi za titulu..

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

lafomamone
Kontakt:

Post Postao/la lafomamone » 27 apr 2014, 20:07

Kojih godina dominacije? Prije samo par godina misaona imenica vam je bila pobjeda u gostima, a borba za 8 mjesto realnost, o nastupima u Evropi necu da pricam. E sad kada se ponovo tamo vratite vidjet cete kako je liga neregularna, kako musa dere jarca i kako onaj ko ima lovu tlaci ovu ostalu fukaru kad hoce i kako hoce

FaraonTM
Kontakt:

Post Postao/la FaraonTM » 27 apr 2014, 20:28

lafomamone je napisao/la:Kojih godina dominacije? Prije samo par godina misaona imenica vam je bila pobjeda u gostima, a borba za 8 mjesto realnost, o nastupima u Evropi necu da pricam. E sad kada se ponovo tamo vratite vidjet cete kako je liga neregularna, kako musa dere jarca i kako onaj ko ima lovu tlaci ovu ostalu fukaru kad hoce i kako hoce
A vi osvajali titule i kupove hahaha :lol: Mi smo dominirali trofejima, a vi?

I nemoj porediti Europu Želje i Sarajeva, to je nepojmljivo ;)

Holy South!

Forza Milan!

Go Mavs!

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 27 apr 2014, 20:36

FaraonTM je napisao/la:
lafomamone je napisao/la:Kojih godina dominacije? Prije samo par godina misaona imenica vam je bila pobjeda u gostima, a borba za 8 mjesto realnost, o nastupima u Evropi necu da pricam. E sad kada se ponovo tamo vratite vidjet cete kako je liga neregularna, kako musa dere jarca i kako onaj ko ima lovu tlaci ovu ostalu fukaru kad hoce i kako hoce
A vi osvajali titule i kupove hahaha :lol: Mi smo dominirali trofejima, a vi?

I nemoj porediti Europu Želje i Sarajeva, to je nepojmljivo ;)
Slazem se, apsulutno nepojmljivo.

Dok je Sarajevo izbacivalo Genka, Trnavu, Orebra, Sigmu, Levskog, Helsinborga, do tad je Zeljo primao po 5,6,7 komada u Bugarskoj i Izraelu. Slazem se, imali smo i mi katastrofa i neupsjeha u Evropi, ali isto tako PUNOOOO vise uspjeha i skalpova uglednih ekipa nego vi sto ste imali.
Vasa Evropa se svodi samo na izbacivanje Lilestroma od ozbiljnih ekipa.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 27 apr 2014, 20:38

zeta,Kukesi i oni prije rata nekakvi amateri sto su vas izbacili su najvece blamaze u historiji bh klubova.

zivinaajkula
Kontakt:

Post Postao/la zivinaajkula » 27 apr 2014, 20:41

Zadnjih devet godina kup mi se neda pisati,dominacija nego sta?!
2005 Zrinjski
2006 Siroki
2007 Sarajevo
2008 Modrica
2009 Zrinjski
2010 Zeljeznicar
2011 Borac
2012 Zeljeznicar
2013 Zeljeznicar
2014 Zrinjski,Zeljeznicar,Siroki ???

Pronadji uljeza iz sarajeva koji ima samo jednu titulu u zadnjih 9 godina?
Mala pomoc,nadimak Divovi! :njanjanja:
sloboda govora i pravda za sve!
Toni Kukoc!Majstor svoga vremena!

pisac
Kontakt:

Post Postao/la pisac » 27 apr 2014, 20:43

terabajt je napisao/la:zeta,Kukesi i oni prije rata nekakvi amateri sto su vas izbacili su najvece blamaze u historiji bh klubova.

Litex 7 komada.
Levski 6 komada.
Ili je obratno bilo.

Ona bruka kad trener Izraleske ekipe govorim svojim igracima u trideset i nekoj minuti "nemojte vise, dosta je", neporcijenjivo.
Pa onda **** jos jednom 5 ili 6 komada.

A sad mi najbroj uspje poslijeratnog Zelje u Evropi i uporedi ih sa uspjesima poslijeratnog Sarajeva u istoj toj Evropi. Lijepo nabroj sve ekipe koje je Zeljo izbacio i ekipe koje je Sarajevo izbacilo iz takmicenja. :tralala:
Zadnja izmjena: pisac, dana/u 27 apr 2014, 20:44, ukupno mijenjano 1 put.

terabajt
Kontakt:

Post Postao/la terabajt » 27 apr 2014, 20:44

pisac je napisao/la:
terabajt je napisao/la:zeta,Kukesi i oni prije rata nekakvi amateri sto su vas izbacili su najvece blamaze u historiji bh klubova.

Litex 7 komada.
Levski 6 komada.
Ili je obratno bilo.

Ona bruka kad trener Izraleske ekipe govorim svojim igracima u trideset i nekoj minuti "nemojte vise, dosta je", neporcijenjivo.
Pa onda **** jos jednom 5 ili 6 komada.
Bazel- sarajevo 6-0
Sarajevo-Besiktas 0-5
Sparta-Sarajevo 5-0
Levski nije bilo 6 provjeri pa prepravi post.
Zadnja izmjena: terabajt, dana/u 27 apr 2014, 20:46, ukupno mijenjano 1 put.

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.