Arsenal - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal
Nezadovoljan minutažom u klubu, Podolski će se vratiti u FC Koln i tako postati po treći put njihov igrač 
- QUARTERBACK
- Kontakt:
Očekujem od Girouda 2 komada u ponedjeljak.
Vazda je znao bušiti ovu buraniju u kriznim momentima.
Vazda je znao bušiti ovu buraniju u kriznim momentima.
Podolski je izjavio da će se sigruno vratit u Koln,ali će ispoštovat ugovor u Arsenalu do kraja.....mislim da ga veže s nama do 2016-teSeaman je napisao/la:Nezadovoljan minutažom u klubu, Podolski će se vratiti u FC Koln i tako postati po treći put njihov igrač
A.F.C. Bournemouth!
-
BigBigBang
- Kontakt:
Sto se mene tice nek se odma vrati, dobar je finiser nije ispao flop transfer isplatio je ulozen novac ali ako cemo nesto vise ne moze nam on biti u prvoj postavi kao krilo.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Prema danasnjim novinarskim nagadjanima obezbjedili smo potpis, Grizmanna, Songa, Fabregasa i Riviere a odlaze nam Podolski (Keln) i Ozil (Barcelona)

Carl Jenkinson je World Class!!!!
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!!
voajer smradu, gledaj i uči od mourinha neke stvari 
Jackson Martinez: " when I buy the new FIFA every year, the first thing I always do is transfer myself from Porto to Arsenal "
According to in-the-know reporter Indy Kaila, Loic Remy has told his agent to sort out a move to Arsenal for him.Monaco striker Emmanuel Rivière: "I was dreaming of Arsenal. You have to believe and never let go. We will see what happens."
ima ih još al mi mrsko tražit . Al kakve su to poemske izjave
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Ne zna se koje gori.
A nacitat cemo se do 1. 9. 2014. ovih izjava, predvidjanja raznih...
Nego ovo kolo samo jedan remi! Plus onaj maler Samo Zeljo napomeno kiks... joooooooj sutra...

Nego ovo kolo samo jedan remi! Plus onaj maler Samo Zeljo napomeno kiks... joooooooj sutra...
A i prošle godine Njukaš trpao kako ko je stigao i onda ih mi u zadnjem kolu na guzove blago rečeno dobili, a ove godine imaju užasan niz koji se mora jednom prekinuti.Gunner4 je napisao/la:Ne zna se koje gori.A nacitat cemo se do 1. 9. 2014. ovih izjava, predvidjanja raznih...
![]()
Nego ovo kolo samo jedan remi! Plus onaj maler Samo Zeljo napomeno kiks... joooooooj sutra...![]()
Šteta ipak ima ramsey
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!

Jedini pravi GUNNER u ovom moru placenika!
Gunner4 je napisao/la:
Jedini pravi GUNNER u ovom moru placenika!![]()
![]()
Dusa, nasa, za njega sam totalno siguran da nas nece htjeti nikad napustiti...
![]()
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Zar još uvijek postoje igrači koji sanjaju o Arsenalu, a da ne dolaze iz Premijer lige BiH.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
ma moja greska,ja sam izgubio pojam o vremenu nisam radio u subotu,ja sve kontao nedjelja pa sam zato rekao sutra,,,,mordfustang je napisao/la:Arsenal igra u ponedjeljaktopnik1 je napisao/la:dovest cemo nekoga to je jedino sigurno ko ce to biti to samo wenger zna,,daj da sutra iskoristimo kiks karamela i osiguramo ligu prvaka....
Sent from my GT-S5300 using Tapatalk 2
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
to bih sad trebalo biti kao nesto mnogo pametno receno,,,,?Virtu4l je napisao/la:Zar još uvijek postoje igrači koji sanjaju o Arsenalu, a da ne dolaze iz Premijer lige BiH.
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ne, to bi trebalo biti kao duhovito. On se inace trudi da bude glavni troll na forumu kako bi mu na kraju godine dodjelili kantu ali na njegovu zalost to se sve zavrsava u pokusaju.topnik1 je napisao/la:to bih sad trebalo biti kao nesto mnogo pametno receno,,,,?Virtu4l je napisao/la:Zar još uvijek postoje igrači koji sanjaju o Arsenalu, a da ne dolaze iz Premijer lige BiH.
Evo grohoto se smijem da mu fora ne propadne.
pa vidim ja da taj nesto pokusava ,,ja sam od skora tu pa nisam sa svima tako dobro upoznat ali za ovoga vidim da nesto nije s njim dobroGunner4 je napisao/la:Ne, to bi trebalo biti kao duhovito. On se inace trudi da bude glavni troll na forumu kako bi mu na kraju godine dodjelili kantu ali na njegovu zalost to se sve zavrsava u pokusaju.topnik1 je napisao/la:to bih sad trebalo biti kao nesto mnogo pametno receno,,,,?Virtu4l je napisao/la:Zar još uvijek postoje igrači koji sanjaju o Arsenalu, a da ne dolaze iz Premijer lige BiH.![]()
Evo grohoto se smijem da mu fora ne propadne.![]()
![]()
![]()
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!