Dogovor mora da padnesamolukavac je napisao/la:Jel pao dogovor u nedjelju neriješeno u Lukavcu

Moderator/ica: GracanicaAA
Dogovor mora da padnesamolukavac je napisao/la:Jel pao dogovor u nedjelju neriješeno u Lukavcu
Hahah kakve to veze ima ne igramo mi protiv njih tako je bilo i protiv Bratstva i nije nista bilo na kraju...Gorki je napisao/la:Sudija je Krajišnik,svašta će da bude
Radnički - VitezIceplayer je napisao/la:Hahah kakve to veze ima ne igramo mi protiv njih tako je bilo i protiv Bratstva i nije nista bilo na kraju...Gorki je napisao/la:Sudija je Krajišnik,svašta će da bude
Jakupović sudija taj lopovčina, inače kažu on gore u Bihaću kaže onim svojim gdje on sudi utakmicu kladite se na taj tim i ljudi kesh dižu...Zoom088 je napisao/la:Radnički - VitezIceplayer je napisao/la:Hahah kakve to veze ima ne igramo mi protiv njih tako je bilo i protiv Bratstva i nije nista bilo na kraju...Gorki je napisao/la:Sudija je Krajišnik,svašta će da bude
U Bihackim kladonicama nema 1 lige FBiH to samo ima u TK tako da samo vi na taj nacin mozete dizati kes...samolukavac je napisao/la:Jakupović sudija taj lopovčina, inače kažu on gore u Bihaću kaže onim svojim gdje on sudi utakmicu kladite se na taj tim i ljudi kesh dižu...Zoom088 je napisao/la:Radnički - VitezIceplayer je napisao/la:
Hahah kakve to veze ima ne igramo mi protiv njih tako je bilo i protiv Bratstva i nije nista bilo na kraju...
Odakle ti samo informacija da u TK se moze igrati na klad to? Do sad bih milioner bio, dosta je sto dizem na Premier ligiIceplayer je napisao/la:U Bihackim kladonicama nema 1 lige FBiH to samo ima u TK tako da samo vi na taj nacin mozete dizati kes...samolukavac je napisao/la:Jakupović sudija taj lopovčina, inače kažu on gore u Bihaću kaže onim svojim gdje on sudi utakmicu kladite se na taj tim i ljudi kesh dižu...Zoom088 je napisao/la: Radnički - Vitez
Jbg nije tema od PL...samolukavac je napisao/la:Premier liga ledo ledeni
To oni misle na Buducnost iz Podgorice u Intertoto kupu,ova iz Banovica sigurno neceSaltCityAttack je napisao/la:evo cujem da bi se mogla Buducnost i prodat Jedinstvu...barem tako biscani pricaju okolo da su vec sredili to
Jeste.Vandelanoite je napisao/la:Jel istina da se Edin Golać sudac danas na utakmici juniora i kadet izmedju Budućnosti i Gradine fizički obračunao sa jednim navijačem Gradine sa još nekoliko svojih Banovićana i da je ovaj završio u hitnoj ?
Kad nije bilo7april je napisao/la:imal dobrodošlice za marokance iz gračanice.............
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.