skelar je napisao/la:Da pokazali ste protiv Slavije to samo tako...
Našao se i ko će o tome pričati....
Moderator/ica: vlakanje
skelar je napisao/la:Da pokazali ste protiv Slavije to samo tako...
NeshaFCB je napisao/la:skelar je napisao/la:Da pokazali ste protiv Slavije to samo tako...
Našao se i ko će o tome pričati....
Hajd ne .eri vise. Ko god je juce bio na gradskom sve je vidio jer Zvijezdu nebi dobio ni Real. Imam osjecaj da bi ga i Paradzik zabio da nisu uspjeli. Covjek nas pokrade mada nemam potrebu da se pravdam bilo kome pogotovo tebi. Vase postenje je nadaleko poznato zatoskelar je napisao/la:Koja sprdacina od kluba postajete to je van svake granice . Jedna Zvijezda dodje pa vas pobijedi . Mislim strasna Zvijezda heh. I onda mi recite da ne pustate bodove drugima . Imali iko posten ovdje pa da prizna .
Zvijezda druze zbog pojedinaca u upravi nije pokazivala ono sto treba da pokaze.Zar je bauk pobijediti Borac.Borac nije krkanska ekipa i igraju fudbal.Uvijek su utakmice bile neizvjesne i mislim čak da je omjer na strani Zvijezde.Na kraju krajeva u pripremnoj između sezona smo glat dobili Borac.skelar je napisao/la:Koja sprdacina od kluba postajete to je van svake granice . Jedna Zvijezda dodje pa vas pobijedi . Mislim strasna Zvijezda heh. I onda mi recite da ne pustate bodove drugima . Imali iko posten ovdje pa da prizna .
Koliko ti imas godina.skelar je napisao/la:Da da sudija kriv naravno . Ma neka i ispadnemo stvarno me zaboli ali necete ni vi Evrope vidjeti nikad heh...ne znam zasto se takmicite uopste ? Koja je svrha ?
pa dobro, vama su u pd bodove uzeli leotar, radnik, slavija,celik, olimpik, sarajevo, siroki, zrinjski, BORAC, obarska....skelar je napisao/la:Koja sprdacina od kluba postajete to je van svake granice . Jedna Zvijezda dodje pa vas pobijedi . Mislim strasna Zvijezda heh. I onda mi recite da ne pustate bodove drugima . Imali iko posten ovdje pa da prizna .
Rece navijac kluba kojeg gleda 40 ljudi,jedino se ljakovi naloze kad im dolazi ekipa iz grada na kojeg kolektivno masturbiraju i sanjaju kad ce preseliti u njega.**** BANJALUČKA,PUSTITE TRAVNIKU ZADNJE KOLO DA RUDAR ISPADNE,PUSTITE I TAKO STE VEĆ POKAZALI I DOKAZALI KOLIKA STE ****,STIDITE SE,ŽELIM VAM DA SE UGASITE I NIKAD VIŠE NE VIDITE EVROPE.
Tesko je to objasniti ljanerima iz Prijedora,oni ne znaju za drugacije,kupi prodaj,to je smisao njihovog fudbala...Borac je izgleda pošteno odigrao ali nije im se dalo.Gledam sad, sila prilika ali lopta neće u go nikako.
Forum huliganu 'esi mi dobar?Papalukas je napisao/la:U Borcu nikad nije bila teza situacija,gore nam je nego kad smo ispadali,ali Borac je velikan i nece dati Rudaru nikad bodove,dzaba i Paviceve molbe,pa Rudaru trebaju bodovi kao nikad,ljudi nisu centra presli,losija ekipa odavno nije gostovala,i sad dosli ovde kmecati i proklinjati,
ma M'RS STOKO SELJACKA!!!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.