Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Ti si drummer veca budala sto se uopste raspravljas sa njima.
- JackTheStripper
- Kontakt:
Prcic, Besic, Arslanagic, Kolasinac i Pjanic su buduci stubovi reprezentacije.
Tino i Avdija u reprezentaciji, k'o **** u kanalizaciji.
Tino i Avdija u reprezentaciji, k'o **** u kanalizaciji.
Tvrd je Bošnjak, voćka čudnovata,
ne slomi ga, al zube polomi.
Haha garant bi rekli sta će nam on igra u timu koji ispada iz lige.emir79 je napisao/la:SRECA PRCICU DA NIJE ZAIGRAO PROTIV EGIPTA! Zahvalite se i Bogu i Susicu sto nije bio na toj utakmici.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Yebote što se praviš pglu u ovom vremenu moderne tehnologije, brzog interneta i udobnih stolica. Sve se može provjeriti i pronaći začas posla. Ali od tebe i elegantnog me ništa ne čudi...emir79 je napisao/la:
Safet Susic Prcica nije otpisao iz reprezentacije! Ako nisi skontao upitaj nije zgoreg
"Prcić igra u slabom klubu, a još i nije prvotimac. Za Brazil ne računam na njega sigurno, jer na njegovoj poziciji imam Miralema Pjanića i Zvjezdana Misimovića, rekao je Sušić za Avaz.
DRUG NEBI TI PUNCA
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Slazem se sa nekim djelovima ovog posta.Mozambik je napisao/la:Ti si drummer veca budala sto se uopste raspravljas sa njima.
- JackTheStripper
- Kontakt:
Ako Tino dobije kartu za Brazil ja necu gledati prvenstvo. Zali Boze zivaca...
Jel' nama prvenstvo ovisi o igranju Prcica?
× Željezničar - Manijaci TM87 ×
Pravda za @Mozambicara.calcio je napisao/la:Slazem se sa nekim djelovima ovog posta.Mozambik je napisao/la:Ti si drummer veca budala sto se uopste raspravljas sa njima.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
Vidi ih sto sad probaju promjenit tok dogadjaja. Susic je jasno rekao da Prcic nece na SP, vec tamo u januaru cini mi se. Koji je to samar yebote, a covjek vidi kakvi su sve klocevi na spisku. I onda je dosla reakcija Prcica. Pretjerana, ali 100% razumijem covjeka. Nece da ga neko proziva i blati javno.
A vi sada pisete kao da je Prcic iz cista mira rekao da nece da igra.
A vi sada pisete kao da je Prcic iz cista mira rekao da nece da igra.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
- DonCorleone
- Kontakt:
Pozdravi bratacalcio je napisao/la:Slazem se sa nekim djelovima ovog posta.Mozambik je napisao/la:Ti si drummer veca budala sto se uopste raspravljas sa njima.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- JackTheStripper
- Kontakt:
Elegant je napisao/la:Jel' nama prvenstvo ovisi o igranju Prcica?
Ne. Ali ce prvenstvo biti mnogo zanimljivije i izgledi za prolazak i nekakav dobar rezultat biti veci time sto ce se iz reprezentacije izbaciti antitalente i ublehe poput Vrsajevica, Tina Susica, Hadzica, Sunjica, Kvrzica itd. Njihova mjesta bi trebala biti popunjena s Prcicem, Besicem, Arslanagicem, Dilaverom, itd. Upitni su i Ibricic, Stevanovic i Zahirovic.
I naravno, najoptimalnije bi bilo igrati s 4-5-1 postavom.
- DonCorleone
- Kontakt:
Evo ga, uhvacen radikala u lazibagrcavi je napisao/la:Yebote što se praviš pglu u ovom vremenu moderne tehnologije, brzog interneta i udobnih stolica. Sve se može provjeriti i pronaći začas posla. Ali od tebe i elegantnog me ništa ne čudi...emir79 je napisao/la:
Safet Susic Prcica nije otpisao iz reprezentacije! Ako nisi skontao upitaj nije zgoreg
"Prcić igra u slabom klubu, a još i nije prvotimac. Za Brazil ne računam na njega sigurno, jer na njegovoj poziciji imam Miralema Pjanića i Zvjezdana Misimovića, rekao je Sušić za Avaz.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
Prosao je crtic, jos nisi na spavanju?DonCorleone je napisao/la:Pozdravi bratacalcio je napisao/la:Slazem se sa nekim djelovima ovog posta.Mozambik je napisao/la:Ti si drummer veca budala sto se uopste raspravljas sa njima.![]()
![]()
.
Pazi ovo:
1.Begovic
2.Mujdza
3.Bicakcic
4.Spahic
5.Kolasinac
6.Salihovic
7.Lulic
8.Pjanic
9.Ibisevic
10.Misimovic
11.Dzeko
12.Hajrovic
13.Medunjanin
14.Zukanovic
15.Arslanagic
16.Bešić
17.Prcić
18.Zec/Hodzić
E sad,mi se ubismo,selektor pogotovo,objasnjavajuci da mi imamo slabu klupu.A taj isti selektor je sve uradio da sad nemamo u rosteru ovih 18 igraca.Tu je prva postava i vrlo konkurentna klupa,kompletna klupa kvalitetnih igraca koji mogu neke prvotimce cak i istisnuti iz prve postave.Cak je jedan igrac i viska kad dodamo obaveznog rezervnog golmana.
Pitanje glasi,zasto selektor govori da imamo slabu klupu a sve je ucinio da sprijeci da ovi igraci tu klupu ucine
jakom?
Da nisu privatni interesi i talovi u pitanju?
1.Begovic
2.Mujdza
3.Bicakcic
4.Spahic
5.Kolasinac
6.Salihovic
7.Lulic
8.Pjanic
9.Ibisevic
10.Misimovic
11.Dzeko
12.Hajrovic
13.Medunjanin
14.Zukanovic
15.Arslanagic
16.Bešić
17.Prcić
18.Zec/Hodzić
E sad,mi se ubismo,selektor pogotovo,objasnjavajuci da mi imamo slabu klupu.A taj isti selektor je sve uradio da sad nemamo u rosteru ovih 18 igraca.Tu je prva postava i vrlo konkurentna klupa,kompletna klupa kvalitetnih igraca koji mogu neke prvotimce cak i istisnuti iz prve postave.Cak je jedan igrac i viska kad dodamo obaveznog rezervnog golmana.
Pitanje glasi,zasto selektor govori da imamo slabu klupu a sve je ucinio da sprijeci da ovi igraci tu klupu ucine
jakom?
- JackTheStripper
- Kontakt:
drummer je napisao/la:Pazi ovo:
1.Begovic
2.Mujdza
3.Bicakcic
4.Spahic
5.Kolasinac
6.Salihovic
7.Lulic
8.Pjanic
9.Ibisevic
10.Misimovic
11.Dzeko
12.Hajrovic
13.Medunjanin
14.Zukanovic
15.Arslanagic
16.Bešić
17.Prcić
18.Zec/Hodzić
jakom?
A Pandza i Vranjes?
plus ti jos treba 2 golmanaJackTheStripper je napisao/la:drummer je napisao/la:Pazi ovo:
1.Begovic
2.Mujdza
3.Bicakcic
4.Spahic
5.Kolasinac
6.Salihovic
7.Lulic
8.Pjanic
9.Ibisevic
10.Misimovic
11.Dzeko
12.Hajrovic
13.Medunjanin
14.Zukanovic
15.Arslanagic
16.Bešić
17.Prcić
18.Zec/Hodzić
jakom?
A Pandza i Vranjes?
Ja sam nabrojao najboljih 18 igraca koje mi imamo u ovom trenutku.Ima mjesta za jos dva golmana i tri igraca.
Poenta je da je ovo vrlo jaka reprezentacija sa jakom klupom i sto je najvaznije sa puno mladih igraca koji su garant nase svijetle buducnosti.
Svako ko prati reprezentaciju zna da su ovo najbolji igraci,zasto svi oni nisu na spisku?
Time bi pala u vodu i spika ovih jurisnika da kao nije vazno ko su rezervni igraci,svejedno je ko su oni.
Zamisli to izjavit i ostat ziv.
Poenta je da je ovo vrlo jaka reprezentacija sa jakom klupom i sto je najvaznije sa puno mladih igraca koji su garant nase svijetle buducnosti.
Svako ko prati reprezentaciju zna da su ovo najbolji igraci,zasto svi oni nisu na spisku?
Time bi pala u vodu i spika ovih jurisnika da kao nije vazno ko su rezervni igraci,svejedno je ko su oni.
Zamisli to izjavit i ostat ziv.
Prvo, avaz je jedan obican tariguz, a drugo, da mi krenemo na crtanje?bagrcavi je napisao/la:Yebote što se praviš pglu u ovom vremenu moderne tehnologije, brzog interneta i udobnih stolica. Sve se može provjeriti i pronaći začas posla. Ali od tebe i elegantnog me ništa ne čudi...emir79 je napisao/la:
Po treci put
sad moram podebljati, jer ne vrijedi
SAFET SUSIC NIJE OTPISAO PRCICA IZ REPREZENTACIJE
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- legenda reala
- Kontakt:
al ti imaš puno tih insajderskih informacija, samo što se rijetko koja ispostavi tačna
Safet ako je gledao današnju utakmicu, nema šta drugo nego računati na momka, a nadam se da je gledao ipak je igrao njegov PSG
Safet ako je gledao današnju utakmicu, nema šta drugo nego računati na momka, a nadam se da je gledao ipak je igrao njegov PSG
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Jedino ako mu je @gringo obezbijedio C liniju, za onaj njegov DM 500S.legenda reala je napisao/la:al ti imaš puno tih insajderskih informacija, samo što se rijetko koja ispostavi tačna![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 34 gosta.