Dominatorno pred golom
SportSport.ba liga
Moderatori/ce: __Liedson__,deyo
Re: SportSport.ba liga
Skalp prvoplasiranim
Dominatorno pred golom
Dominatorno pred golom
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Napokon da i mi pobjedimo.
Česttike kapitenu na dva postignuta gola

Česttike kapitenu na dva postignuta gola
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Opet smo uzeli vodeću ekipu prvenstva. Grehota ako se ne plasiramo u viši rang.
Forza Primitivci!
Forza Primitivci!
Ja te volim, volim Željo..
Trava lagano do nova 3 b ,ajmo po doigravanje 
Spamm je jos uvijek prvi, zahvaljujuci gol-razlici.LenBias je napisao/la:odose pivopije na prvo mjesto izgleda, iskusno
Pogledaj malo bolje.FliX je napisao/la:Spamm je jos uvijek prvi, zahvaljujuci gol-razlici.LenBias je napisao/la:odose pivopije na prvo mjesto izgleda, iskusno
ČUVARI ČASTI WALTER IDENTITETA
Ma ako udjes u utakmicu Spamma, vidjet ces da smo dali 3gola, sto je savez i naznacio. Samo ne znam sto je upisamo onda 2:3, kad zapravo treba da bude 3:3.. tako da golrazlika cini ipak svojeUltraSA je napisao/la:Pogledaj malo bolje.FliX je napisao/la:Spamm je jos uvijek prvi, zahvaljujuci gol-razlici.LenBias je napisao/la:odose pivopije na prvo mjesto izgleda, iskusno
Sve u svemu tri kluba su se izdvojila, te ce samo biti pitanje koji ce zavrsiti u barazu
P.S Izmedju mene i tebe je borba za titulu najboljeg strijelca druge lige, mada je blizu i onaj iz Gongashi
ma tamam cu brojati golove, gledao sam sta pise i to je to
nema problema za pivopije dok gromada kao ja drzi odbranu, jos samo moram kapitena dovesti u red da se vise ne opija i propusta utakmice, za napadaca ultrasa se ne brinem, on stalno trpa u nase ime 
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- GazijaKalesija
- Kontakt:
Čestitke Gromovi.
Zeničanin momački
Zeničanin momački
U legendu je odavno ušao transparent koji se pojavio tada, „Volimo Jureka, više od Bureka“.
Bravo, bravoGazijaKalesija je napisao/la:Čestitke Gromovi.
Zeničanin momački
Zadnja izmjena: BelminM23, dana/u 03 maj 2014, 20:41, ukupno mijenjano 2 puta.
Grizzliesi traze novog igraca. Samo navijaci Bauerna ne dolaze u obzir. Pozeljno iskustvo u ligi. 
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Tabela poslije 16. KOLA

Tabela poslije 16. KOLA

Tabela poslije 16. KOLA

SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfini
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
*19.05.1995
*31.08.1996
*02.11.1997
*15.07.2000
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Prvi trojac u 2. ligi se odvaja, jedan bod je razlike 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Joj vidi nas desit ce nam se ista stvar kao Ljutoj Krajini prosle sezone. Na vrhu cijele sezone i onda zadnjih par kola katastrofa rezultati i gubljenje vec uzete titule.
Niste vala bili cijele sezone prvi. Mi smo bili prvi nekih 7-8 kola, a nadam se i na kraju budemo prvi.suhakrpa je napisao/la:Joj vidi nas desit ce nam se ista stvar kao Ljutoj Krajini prosle sezone. Na vrhu cijele sezone i onda zadnjih par kola katastrofa rezultati i gubljenje vec uzete titule.
Ne možete vi sa nama, mi smo od titule u džepu došli do druge ligesuhakrpa je napisao/la:Joj vidi nas desit ce nam se ista stvar kao Ljutoj Krajini prosle sezone. Na vrhu cijele sezone i onda zadnjih par kola katastrofa rezultati i gubljenje vec uzete titule.
Ono sto ste vi uradili tesko da iko vise moze. Ako se ne varam 4 kola prije kraja ste imali 10 ili 11 bodova vise od drugoplasiranog i na kraju ste zavrsili na 3. mjestu.Padovan je napisao/la:Ne možete vi sa nama, mi smo od titule u džepu došli do druge ligesuhakrpa je napisao/la:Joj vidi nas desit ce nam se ista stvar kao Ljutoj Krajini prosle sezone. Na vrhu cijele sezone i onda zadnjih par kola katastrofa rezultati i gubljenje vec uzete titule.
@Belmin6
Onda smo bili u vrhu cijelu sezonu.
Može biti svašta, ali teško. Mi smo tek ušli u prvu ligu, tako da je i ovo super rezultat. 
Ko da vam znači igrač manje, prošle sezone ja sam izdominiro trojicu 
I had an appointment with you tonight… in Samarra.
- Cautinho
- Kontakt:
Re: Odg: SportSport.ba liga
Bas zanimljivo stanje na tabeli,imamo 4 boda razlike nad Dragonsima,a igramo sljedeće kolo protiv njih,za sada smo u baražu,treba nam samo jedna pobjeda u ova dva kola da je osiguramo,ali imamo i jedan bod zaostatka protiv prvog i drugog na tabeli,koji idu direktno.Unofficialpage je napisao/la:Prvi trojac u 2. ligi se odvaja, jedan bod je razlike
Valjalo bi direktno.
Keep walking.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.