Chicago Bulls
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Re: Chicago Bulls
sta nam je sa odbrane ne igra je ni Butler sto je najgore..ostavlja ljude same ..4 na 2 kontra ne umijemo ..Jerry ako ne dovede dva igraca koji prave prednost neka umre prije pocetka sezone
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
SaltCityAttack je napisao/la:sta nam je sa odbrane ne igra je ni Butler sto je najgore..ostavlja ljude same ..4 na 2 kontra ne umijemo ..Jerry ako ne dovede dva igraca koji prave prednost neka umre prije pocetka sezone
Biče grijeh ako budemo morali trejdati Gibsona zbog Mela.
„Ako Bog da, bit će naša BiH. Osjećam da mogu uraditi zamišljeno. Nestalo je struje. Sretno!”- Izet Nanic
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
- FK Sarajevo
BOSANSKA KRAJINA !
Nema te odbrane i sad ce bit jako tesko otic dalje.Ako sljedecu dobiju mozda ali tesko.
-
derrickbulls1
- Kontakt:
nama koji imamo balkanski mentalitet je dovoljno da samo jednom usere i da mi kazemo da nevalja,zalosno kod nas je takoFk_zeljo_1921 je napisao/la:Nije Toronto djaba sutnuo DJ-a, frajer igra na lvlu velikog Teaguea(hadalja brata, ne onog sto valja)
Saberi se sine vise jednom
Bravo Taj, jedini koji je izasao na parket veceras s mud.ima
-
derrickbulls1
- Kontakt:
bozzera treba amanestirati a ne da gibsona damo nekome,ali ljudi noah ne igra nista u ovoj seriji bgm od njega sam navise ocekivao,nema vise te energija u odbrani a u napadu da ne govorim
ma ne moze sam ni Noah.Butler je morao vise ubijali bekovi Washingtona.Jednu utakmicu kad su bekovi Bullsa bili bolji odmah su i dobili.Noah,Gibson,Rose dovest nekog i Mirotica i onda nesta pokusat ovako su ionako iznad ocekivanjaderrickbulls1 je napisao/la:bozzera treba amanestirati a ne da gibsona damo nekome,ali ljudi noah ne igra nista u ovoj seriji bgm od njega sam navise ocekivao,nema vise te energija u odbrani a u napadu da ne govorim
-
derrickbulls1
- Kontakt:
ma ne moze sam ni Noah.Butler je morao vise ubijali bekovi Washingtona.Jednu utakmicu kad su bekovi Bullsa bili bolji odmah su i dobili.Noah,Gibson,Rose dovest nekog i Mirotica i onda nesta pokusat ovako su ionako iznad ocekivanja[/quote]
brate moj ne kazem da sam noah treba da igra,nego sam vise ocekivao od njega,jimmy me je razocarao kampletno gledaju msm u napadu,ali brewr treba da igra snelove minute jimmer je morao malo igrati jbg thibs je trvdoglav i nevjeruje im,ali hajd sto immeru ne vjeruje i nije neki defanzivac ali kako breweru ne vjeru bio je kod njega i opet nista
brate moj ne kazem da sam noah treba da igra,nego sam vise ocekivao od njega,jimmy me je razocarao kampletno gledaju msm u napadu,ali brewr treba da igra snelove minute jimmer je morao malo igrati jbg thibs je trvdoglav i nevjeruje im,ali hajd sto immeru ne vjeruje i nije neki defanzivac ali kako breweru ne vjeru bio je kod njega i opet nista
brate moj ne kazem da sam noah treba da igra,nego sam vise ocekivao od njega,jimmy me je razocarao kampletno gledaju msm u napadu,ali brewr treba da igra snelove minute jimmer je morao malo igrati jbg thibs je trvdoglav i nevjeruje im,ali hajd sto immeru ne vjeruje i nije neki defanzivac ali kako breweru ne vjeru bio je kod njega i opet nista[/quote]derrickbulls1 je napisao/la:ma ne moze sam ni Noah.Butler je morao vise ubijali bekovi Washingtona.Jednu utakmicu kad su bekovi Bullsa bili bolji odmah su i dobili.Noah,Gibson,Rose dovest nekog i Mirotica i onda nesta pokusat ovako su ionako iznad ocekivanja
ma Thibs je takav.Ocekivalo se vise od svih.Jimmer i po meni trebao igrat puno vise.Brewer je mozda i nespreman ne znam jeli cijelu sezonu odigrao 60 minuta sve skupa.
-
derrickbulls1
- Kontakt:
ma Thibs je takav.Ocekivalo se vise od svih.Jimmer i po meni trebao igrat puno vise.Brewer je mozda i nespreman ne znam jeli cijelu sezonu odigrao 60 minuta sve skupa.[/quote]
e jarane onda kada imas takvog koji je glavni coach onda titule rijeko dolaze u tvoj grad,zivi bili pa vidjeli i ja pogrijesio ,ili se puno drugih stavri treba poklopitit da bih ti osvojio titulu,vidjecemo abd
e jarane onda kada imas takvog koji je glavni coach onda titule rijeko dolaze u tvoj grad,zivi bili pa vidjeli i ja pogrijesio ,ili se puno drugih stavri treba poklopitit da bih ti osvojio titulu,vidjecemo abd
e jarane onda kada imas takvog koji je glavni coach onda titule rijeko dolaze u tvoj grad,zivi bili pa vidjeli i ja pogrijesio ,ili se puno drugih stavri treba poklopitit da bih ti osvojio titulu,vidjecemo abd[/quote]derrickbulls1 je napisao/la:ma Thibs je takav.Ocekivalo se vise od svih.Jimmer i po meni trebao igrat puno vise.Brewer je mozda i nespreman ne znam jeli cijelu sezonu odigrao 60 minuta sve skupa.
ma sve su poremetli povrede znas vec koga ,kad na to dodas skrtog gazdu onda imas sta imas
vidjecemo nagodinu se dobija veliko pojacanje odlazi Boozer
-
derrickbulls1
- Kontakt:
ma sve su poremetli povrede znas vec koga ,kad na to dodas skrtog gazdu onda imas sta imas
vidjecemo nagodinu se dobija veliko pojacanje odlazi Boozer[/quote]
ali jarane to stoji skrti jesu bozzer jest los i treba ga se rijesiti,ozljedu su dosle ovim jakim tempom thibsa, da ne idemo daleko sa ovim ozljedama msm da je thibs kostao rosea karijere malo pgledaj kako su se stvari odvijale odkako je thibs dosao u bullse ali za ovo ostalo sto radi sa ovim igracima kapa dole
vidjecemo nagodinu se dobija veliko pojacanje odlazi Boozer[/quote]
ali jarane to stoji skrti jesu bozzer jest los i treba ga se rijesiti,ozljedu su dosle ovim jakim tempom thibsa, da ne idemo daleko sa ovim ozljedama msm da je thibs kostao rosea karijere malo pgledaj kako su se stvari odvijale odkako je thibs dosao u bullse ali za ovo ostalo sto radi sa ovim igracima kapa dole
da se citiram od neki danlet3 je napisao/la:pa Dunleavy odigrao utakmicu karijere, pogađao sve živo (8 tricaFk_zeljo_1921 je napisao/la:Ipak su Wizardsi jos gluplji. Uopšte mi ova pobjeda ne daje nade da cemo proci, jos mi nije jasno kako su mogli ovako odigrati(jos smo i pobijedili).
) i to je na kraju bila prevaga....sad ga prosralo i više nece.
Wizadsi ovo rutinski završavaju u 5 utakmica
kao što rekoh poslije utakmice broj.3....to ste pobjedili samo zahvaljujuci cinjenice da je prosralo Dunleavya kao nikad u karijeri, 8 njegovih pogođenih trica je bilo prelomno ....veceras je došao na svoje i to je pušiona zagarantovana.
-
derrickbulls1
- Kontakt:
kao što rekoh poslije utakmice broj.3....to ste pobjedili samo zahvaljujuci cinjenice da je prosralo Dunleavya kao nikad u karijeri, 8 njegovih pogođenih trica je bilo prelomno ....veceras je došao na svoje i to je pušiona zagarantovana.[/quote]
bravo doktore ti si genijalac znas li jos ista da nam kazes a da mi ne znamo to ma jarane prihvati se svog kluba i gledaj njega
bravo doktore ti si genijalac znas li jos ista da nam kazes a da mi ne znamo to ma jarane prihvati se svog kluba i gledaj njega
bravo doktore ti si genijalac znas li jos ista da nam kazes a da mi ne znamo to ma jarane prihvati se svog kluba i gledaj njega[/quote]derrickbulls1 je napisao/la:kao što rekoh poslije utakmice broj.3....to ste pobjedili samo zahvaljujuci cinjenice da je prosralo Dunleavya kao nikad u karijeri, 8 njegovih pogođenih trica je bilo prelomno ....veceras je došao na svoje i to je pušiona zagarantovana.
a šta
ova tema tvoja privatna svojina, ha
malo te ponijelo, priznaj
ma niko nije ni ocekivao Bullse u play offu.Niko nije mislio da ce Chupo bit DPOY.Gibson komotno moze bit startni PF.Ove sezone se igra bez DR1,Denga i plus Boozer igra sve manje i sve losije.
-
derrickbulls1
- Kontakt:
nije lose zavrsilo poluvrijeme kako smo otvorili utakmicu,bit ce tesko do samog kraja GO BULLS
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Koje smece je ovaj Boozer, sreca pa ti je zadnja veceras
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- kad_kako
- Moderator
- Kontakt:
Neprepoznatljiva igra svih 6 utakmica.
Ne mozes vjerovati da smo profulali 15 polaganja. Pa to se bas treba potruditi pa uspjeti.
Hairli sto kazes ako Bog da Boozerova zadnja utakmica u dresu Bikova. Kad se to desi maksuzija cu zalit u to ime. Zbog njega i Cutler-a sam sijede dobio.
Ne mozes vjerovati da smo profulali 15 polaganja. Pa to se bas treba potruditi pa uspjeti.
Hairli sto kazes ako Bog da Boozerova zadnja utakmica u dresu Bikova. Kad se to desi maksuzija cu zalit u to ime. Zbog njega i Cutler-a sam sijede dobio.
Postovanje treba zaraditi.
- SaltCityAttack
- Kontakt:
gotov Taj u pm
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Koje smo mi kurate sreće, jedini igrac u ovoj seriji koji je pokazao muda se povrijedi 
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.