Jes' da ti neće duple dolazitironaldo99 je napisao/la:84%
357/424
idemo dalje ovo bi moglo 4 dana da se zavrsi

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,doci
Jes' da ti neće duple dolazitironaldo99 je napisao/la:84%
357/424
idemo dalje ovo bi moglo 4 dana da se zavrsi
meni se to danas desiloTritolone je napisao/la:Jel se kome desilo da nije dobio dnevni paketic sa kviza ?
Rijesim 10 pitanja tocno, dođe mi ona poruka da sam dobio paketic i odem na album ali ga nema
i sad mi bude 20 duplih od 25 ali ode to sve brzo na razmjenu na globalu...a za ovih zadnjih par slicica ima ovaj forum pa lako cemo se svi medjusobno dogovarti sta kome treba tako da ce biti nacina da se to kompletiravivaxinho je napisao/la:Jes' da ti neće duple dolazitironaldo99 je napisao/la:84%
357/424
idemo dalje ovo bi moglo 4 dana da se zavrsiZadnjih 10 % će biti komplikovano skupiti
Isto i meni sad :STritolone je napisao/la:Jel se kome desilo da nije dobio dnevni paketic sa kviza ?
Rijesim 10 pitanja tocno, dođe mi ona poruka da sam dobio paketic i odem na album ali ga nema
i meni danas istoNarin je napisao/la:meni se to danas desiloTritolone je napisao/la:Jel se kome desilo da nije dobio dnevni paketic sa kviza ?
Daj brate Spahica, ko Boga te molim, danima ga trazimblend je napisao/la:Nove duple
http://prntscr.com/3e1kjc" onclick="window.open(this.href);return false;
u prednosti:
holandija: van der vart
mexico : logo i corona
nudite i ostale
otisla trojica, ako treba kome sta od ovih jos, da ih se kotarisem, alergican sam na duplikateQUARESMA 18<<< je napisao/la:Logo USA
Logo Nigeria
Logo Ghana
Logo Francuske
Logo Hrvatske
David Luiz (Brasil)
Camilo Zuniga (Ecuador) x2
Fernando Muslera (Uruguay) x2
Gokhan Inler (Switzerland)
Raphael Varane (France)
Mamadou Sakho (France)
Karim Benzema (France)
Adlene Guedioura (Alzir)
Igor Denisov (Russia)
Alan Dzagoev (Russia)
Sergio Ramos (Spain)
Brett Holman (Australia)
Joshua Kennedy (Australia)
Antonio Valencia (Ecuador)
Vedran Ćorluka (Croatia)
Ja ne znam koji im je ćeif u tome da popune za par dana,jos pri tome varas.Ja necu i ove sto dobijem duple odmah da zamijenim,vec pomalo, kad god udjem zamijenim po nekoliko da bude zanimljivijesoxx je napisao/la:
Opet ?
Samo neka nova fora. Jer za 12 dana su mogli tek 300 sličica otvoriti, a oni su za taj period iskoristili 427-432...soxx je napisao/la:
Opet ?
325 slicica**p!p!t@* je napisao/la:Samo neka nova fora. Jer za 12 dana su mogli tek 300 sličica otvoriti, a oni su za taj period iskoristili 427-432...soxx je napisao/la:
Opet ?
Znači nisam jedini, meni se 2 dana za redom dešavaNarin je napisao/la:meni se to danas desiloTritolone je napisao/la:Jel se kome desilo da nije dobio dnevni paketic sa kviza ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.