Ili brutalnije, tek tada krenu da jedu gov'na na glas. Do tada jedu i šute.Goalgetter je napisao/la:Reko bi sad nesto, ali znam da je ta rijec mrska mnogima na forumu, pa cu napisati malim slovima.DonCorleone je napisao/la:Dje onaj stomaklija![]()
![]()
? Ne pamtim ljude inace po forumu, ali on mi je zapao za oko nakon svake utakmice u koj je Edin pruzio nesto losiju igru. Medjutim, evo dva mjeseca ga nema
.
![]()
Kad krene lose, misevi tek tada izlaze iz rupa.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Edin Džeko
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- DonCorleone
- Kontakt:
Vjerovatno da hoce, igrace ligu prvaka sledece godine i to mnogo jaci kao tim, slijedi ponovo borba za trecu titulu, Pelle mu sve vise vjeruje, on igra sve bolje, zna sve igrace, dobar je sa njima, uigrani su i kao slag na tortu ogromna plata. Dakle 90 % produzuje, ako osvoje titulu 95 %.JackTheStripper je napisao/la:Ako City osvoji titulu, hoce li Dzeko ostati? Hoce li prihvatiti ako mu ponude neki novi ugovor koji je povoljan? Sta mislite?
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Da je samo on,najmanje 20 ih odnekud izvire kad Dzeko odigra lose,kad je Negredo grizao bilo ih je i vise.DonCorleone je napisao/la:Dje onaj stomaklija![]()
![]()
? Ne pamtim ljude inace po forumu, ali on mi je zapao za oko nakon svake utakmice u koj je Edin pruzio nesto losiju igru. Medjutim, evo dva mjeseca ga nema
.
Sad ih nigdje nema,gdje li su se sakrili da mi je znati
- DonCorleone
- Kontakt:
Ah da, Negredo i grizanje
.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Ocekivana pobjeda, dva razlike.SamoZeljo je napisao/la:Palace ima niz od 5 ili vise pobjeda. Novi trener ih je preporodio. City treba biti sretan da uzme tri boda. Naravno da bi bilo lijepo nabiti i gol razliku ali daj Boze. Dva razlike bi bilo odlicno.
Edin ima priliku da u Brazil ode kao sampion Engleske. Naravno, nije to ni blizu gotovog ali bi bilo lijepo.
- hule_barca
- Kontakt:
5 uklizavanja danas
Mislim da kod Edina postoji neka psihička barijera u glavi koja se razbije kada postigne gol. Što brže postigne gol, to bolje. Kao da misli da mora postići gol, inače mu je klupa. Sve je to posljedica Mancinijevih trauma.
Mislim da kod Edina postoji neka psihička barijera u glavi koja se razbije kada postigne gol. Što brže postigne gol, to bolje. Kao da misli da mora postići gol, inače mu je klupa. Sve je to posljedica Mancinijevih trauma.
Mes Que Un Club
Edin je u top formi,svaka cast! Kljucna je utakmica za City u subotu,ako pobjede onda su jednom nogom sampioni.. Kakva je situacija sa Evertonom ?negdje sam procitao da im ne igra najbolji igrac,plus Berry kao posudjen igrac nema pravo nastupa... i neki igrac u odbrani im je bio povrjedjen... kad se uzme u obzir da ne mogu u LP,i da im ne ide u prilog da Liverpulu donesu titulu,mislim da City uz ekipu koju ima,nece nista prpeustiti slucaju i da ce slaviti u subotu!
A tek beastDonCorleone je napisao/la:Ah da, Negredo i grizanje.
Grize, trci, rovi, kopa, grebe, napravili buldozera od njeg
Dzeko je sila od igraca, samo ljubomorne mindze mogu da ga pljuju.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
- NoName
- Kontakt:
Zajebavate i vi.
Pele je još na početku sezone rekao da će napad graditi oko Edina i čovjek ga je ispoštovao tada. Međutim, Edin je onda baš pao u formi, igrao je katastrofalno, što je svako mogao da vidi a u isto vrijeme je Negredo bio u sjajnoj formi. Pa svaki Menadžer će u igru stavljati najspremnije igrače i koji su u najboljoj formi, to je tada bio Alvaro a danas je Edin.
Pele itekako ima vjere u Edina i ja mislim da će Edin ostati dugo na Etihadu. Edin i Aguero kao prvi izbor, Negredo i Jovetić kao backup i to je to.
Pele je još na početku sezone rekao da će napad graditi oko Edina i čovjek ga je ispoštovao tada. Međutim, Edin je onda baš pao u formi, igrao je katastrofalno, što je svako mogao da vidi a u isto vrijeme je Negredo bio u sjajnoj formi. Pa svaki Menadžer će u igru stavljati najspremnije igrače i koji su u najboljoj formi, to je tada bio Alvaro a danas je Edin.
Pele itekako ima vjere u Edina i ja mislim da će Edin ostati dugo na Etihadu. Edin i Aguero kao prvi izbor, Negredo i Jovetić kao backup i to je to.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Slazem se @NoName. Ko kaze da je Edin cijelu sezonu bio u top formi, laze sam sebe. Ruku na srce, bio je period kada je Negredo bio u boljoj formi, ali nam je drago da je Edin preuzeo to mjesto i nadamo se da ce i ostati tako i da ce biti i ostati u top formi dok se ne penzionise jednoga dana.
Ako Dzeko ostane i produzi ugovor, mislite li da ce Negredo ili Jovetic ici na posudbu? Ja mislim da bi jedan od njih dvojice mogao otici na posudbu.
Ako Dzeko ostane i produzi ugovor, mislite li da ce Negredo ili Jovetic ici na posudbu? Ja mislim da bi jedan od njih dvojice mogao otici na posudbu.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...
- NoName
- Kontakt:
Ni govora o posudbi bilo koga od njih nema. Premier liga, Liga prvaka, FA Cup, Liga kup, povrede... City ne smije pomisliti da uđe u sezonu bez 4 napadača, ako ne dovedu nikoga onda ostaju ova 4.
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Digni Edine jos 1 trofej ! Nadam se da ce igrati zadnje kolo i zabiti taj gol za pobjedu!!
Opet cu reci, Edin ostaje u Cityu. Ne ide on nigdje.
Opet cu reci, Edin ostaje u Cityu. Ne ide on nigdje.
Ovako je on gadjao i Hajrovica na treninzima repkeChinaglia je napisao/la:jes' da je fake, ali jako je![]()
[youtube][/youtube]
Salu na stranu,cestitke Edinu za ovu igru koju pokazuje,nakon toliko padova konacno je dosao na svoje.Ne mogu da vjerujem da je Negredo ovoliko propao
Najbolje mu je da ostane u City-u jer je prvi izbor Pelea
igrati će i protiv Aston Ville i protiv West Hama, ali se bojim da ne počne s jednim napadačem protiv Evertona .. jaka su ekipa, a Pelle se možda prepadne, ipak je to odlučujuća tekmasoxx je napisao/la:Digni Edine jos 1 trofej ! Nadam se da ce igrati zadnje kolo i zabiti taj gol za pobjedu!!![]()
Ma kakva posudba, pa nedavno je City imao samo Edina.NoName je napisao/la:Ni govora o posudbi bilo koga od njih nema. Premier liga, Liga prvaka, FA Cup, Liga kup, povrede... City ne smije pomisliti da uđe u sezonu bez 4 napadača, ako ne dovedu nikoga onda ostaju ova 4.
Aguero i Jovetic nisu mogli izgrati zbog povreda a Negredo vec tri mjeseca nije pokazao nista. Ne samo da nije dao gol vec tri mjeseca nego nista. Bas nista.
Naravno, zavisi koliko City moze i hoce da ima rezervnih igraca i na kojoj poziciji. Mora na klupi biti dovoljno (kvalitetnih) igraca i za druge pozicije.
Edina samo njegovo samopouzdanje moze zaustaviti to sam davno reko.
Sent from my HTC One using Tapatalk
Zaboravio si Pepe-aarmin dju je napisao/la:Edina samo njegovo samopouzdanje moze zaustaviti to sam davno reko.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Ma veci je mu je problem njegova psiha, vjeruj
Pa samopouzdanje direktno utice na psihu i psiha na samopouzdanjearmin dju je napisao/la:Ma veci je mu je problem njegova psiha, vjeruj
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Treći najbolji strijelac u historiji MC-a u EPL. 
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, AlenHalilovic, CAGarfia, HariTz, jasmin10, KarlMarx, Matterhorn22, mukydesign, ObjektivnaSApublika, random11, Soli, Zglavkar i 50 gostiju.