Obje trice koje je sutao su bile pri isteku vremena kod prve 3 sekunde do kraja kod druge jedna sekundaheski je napisao/la:Teško da je išta mogao bolje uraditi u prvom poluvremenu, jedino mi nije jasno što se nije naštimao fino na onu tricu ako je već htio šutati.
Mirza Teletović
Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan
Re: Mirza Teletović
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Jesu ih pritisli, naružio Kidd. 
http://9gag.tv/p/aVEBby/david-blaine-re ... n-cranston
Evo narode gledajte nesto na poluvremenu ako vam je dosadno.
Ma ovo nerko gledaj pisanjenerkolfc je napisao/la:http://9gag.tv/p/aVEBby/david-blaine-re ... n-cranston
Nek' se zna, da crveno-bijel naš je grad!
Do mene je onda, iz nekog razloga mi se učinilo da su tek preveli loptu kod one što je šutao totalno nenamješten. Još bolje onda, ne može mu niko ništa zamjeritiLloriS je napisao/la:Obje trice koje je sutao su bile pri isteku vremena kod prve 3 sekunde do kraja kod druge jedna sekunda
Solidno prvo poluvrijeme za Mirzu. 4 poena i 1 skok, dok su pokusaji za 3 bili iz jako teskih pozicija.
Imaju 7 poena zaostatka na poluvremenu i valjda uspiju preokrenut ovo uz jos koji Mirzin poen.
Imaju 7 poena zaostatka na poluvremenu i valjda uspiju preokrenut ovo uz jos koji Mirzin poen.
prejak ovaj HD s foruma hahha 
solidno,nista posebno..u drugom je rafalna paljba 
Shaun Stupidstone
Sta radi ovaj Livingston frajer je izgubio 5,6 lopti vec.
Ko je upucao Lowrya

Ipak je udaren. Izvinite navijaci Raptorsa
Ipak je udaren. Izvinite navijaci Raptorsa
- legenda reala
- Kontakt:
jbo ga otac hhaha, samo jednu asistenciju imanerkolfc je napisao/la:Ko je upucao Lowrya![]()
![]()
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Ovaj Livingston ne bi dodo babi, hajd sto ne dodaje Teletovicu, al Pierce mu bio sam na trici jos ga ide vcrs, a on po svom tjera.

Katastrofalan sut Raptorsa u ovoj cetvrtini 1/16
Evo Babuke! 
Znao sam sta ce biti, cim on uđe svi zaborave igrati 
Ma i on igra lose odbranu
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Auuu kako se snađe.

Bravoooooooo majstoreeee

majstorijaaaa

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.