Postavi izvor.fkv123 je napisao/la:Treći najbolji strijelac u historiji MC-a u EPL.
Edin Džeko - Arhiva postova
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Edin Džeko
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
Gdje je slika koja to dokazujefkv123 je napisao/la:Treći najbolji strijelac u historiji MC-a u EPL.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Tesko. U pitanju je jedan kanal kojeg ti nikad neces imati.avlami97 je napisao/la:Postavi izvor.fkv123 je napisao/la:Treći najbolji strijelac u historiji MC-a u EPL.
Drago mi je da je Džeko treći najbolji strijelac MC u historiji EPL. Volio bih znati koliko je dao golova. Ko je na prvom i drugom mjestu?
U svakom slučaju bravo Dijamantu.
Goethe: "Zabludi korisnoj, uvijek pretpostavljam istinu štetnu. Ako i probudi bol istina nosi i lijek".
To ne može biti tačno jer Agüero i Tevez imaju više pogodaka od Džeke, znači da ne ulazimo dublje u histriju imamo već dva nogometaša. Tevez ima 58 golova koje je postigao u 113 nastupa. Kun je u 85 premijerligaških nastupa postigao 51 zgoditak, dok je Džeko postigao 42 pogotka na 105 nastupa.avlami97 je napisao/la:Drago mi je da je Džeko treći najbolji strijelac MC u historiji EPL. Volio bih znati koliko je dao golova. Ko je na prvom i drugom mjestu?
Ne znam koliko je ovo relevantan podatak.
http://www.statbunker.com/alltimestats/ ... club_id=14" onclick="window.open(this.href);return false;
FH-first half
SH-second half
FS-first scorer
LS-last scorer
H-Home
A-Away
http://www.statbunker.com/alltimestats/ ... club_id=14" onclick="window.open(this.href);return false;
Kod: Označi sve
Premier League Manchester City All time leading scorers
Players Goals FH SH FS LS H A
Carlos Tevez
58 29 29 25 24 38 20
Sergio Aguero
51 23 28 21 14 33 18
Edin Dzeko
42 15 27 17 19 15 27SH-second half
FS-first scorer
LS-last scorer
H-Home
A-Away
"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
- hule_barca
- Kontakt:
Odlican je bio jucer. Ne samo sto je postigao gol, nego je trcao i borio se k'o lud. To se postuje.
gdje su sad one slike..panj, sljivostres...koje
kakve klupe itd...
- calcio
- Lokacija: Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
- Kontakt:
03.05.14. EVERTON - MAN. CITY
07.05.14. MAN. CITY - ASTON VILLA
11.05.14. MAN. CITY - WEST HAM
Tri utakmice, tri finala do kraja. Dzeko i Yaya su trenutno Citijevi najbolji ofanzivci. Aguero se tek vratio, Silva povrijedjen a Negredo ni bazen nebi pogodio. Milner mi je takodje odlicno izgledao u zadnjih nekoliko utakmica.
Vjerujem da ce Big Ed biti u prvih 11 u ovim utakmicama, Pele mu vjeruje a Dzeko uzvraca dobrim partijama. Idemo po titulu Edine
07.05.14. MAN. CITY - ASTON VILLA
11.05.14. MAN. CITY - WEST HAM
Tri utakmice, tri finala do kraja. Dzeko i Yaya su trenutno Citijevi najbolji ofanzivci. Aguero se tek vratio, Silva povrijedjen a Negredo ni bazen nebi pogodio. Milner mi je takodje odlicno izgledao u zadnjih nekoliko utakmica.
Vjerujem da ce Big Ed biti u prvih 11 u ovim utakmicama, Pele mu vjeruje a Dzeko uzvraca dobrim partijama. Idemo po titulu Edine
- Goalgetter
- Kontakt:
Opet bi Edin mogao biti kljucni igrac u osvajanju titule.
Znao je Pelle jako dobro zasto Big Ed-a treba zadrzati.
Znao je Pelle jako dobro zasto Big Ed-a treba zadrzati.
Bajric981 je napisao/la:gdje su sad one slike..panj, sljivostres...kojekakve klupe itd...
Volim Dzeku al kad bude dobra fora rado se nasmijem. Najjaca mi je gdje onaj mali sjedi na klupi i veli mu ovaj dole Evo ga k'o ti.
Nasa zemlja nece imati boljeg igraca od Edina jos dugo...nekazem da je Dzeko klasa ali igrac za velike klubove
Ne kažeš da je Džeko klasa, ali je igrač za velike klubove?Bajric981 je napisao/la:Nasa zemlja nece imati boljeg igraca od Edina jos dugo...nekazem da je Dzeko klasa ali igrac za velike klubove
Slažem se da dugo boljeg napadača imati nećemo
ma kakav ba Pjanic..on je meni nekako preslab..pa sta mislis da ode u EngleskuHariTz je napisao/la:Ne kažeš da je Džeko klasa, ali je igrač za velike klubove?Bajric981 je napisao/la:Nasa zemlja nece imati boljeg igraca od Edina jos dugo...nekazem da je Dzeko klasa ali igrac za velike klubove![]()
Slažem se da dugo boljeg napadača imati nećemoali Pjanić je meni ubjedljivo najbolji igrač naše reprezentacije
Kako bi bilo dobro da Dzekson zabije u ove tri zadnje utakmice...To bi bila druga titula i onda lagano preci u drugi klub...

Fakat to bi bilo kao iz snova, ove tri zadnje tekme da dadne maksimum npr u zadnjoj tekmi neki hattrick ili tako neka perverzija, da osvoje titulu zahvaljujuci njemu
. Eh nakon toga da ih nogira, sto se mene tice i dalje sam istog misljenja da nebi bilo lose npr. u Atletiko. Gdje su sad oni silni kriticari i hrakachi, gdje vam je sada Negredo? To su igraci poput onih zecica na navijanje, dobri su kad su navijeni, zuje na sve strane strava jedna sve zzzzzzzzzzzzzzzzzzz, ali kad stanu onda su poput nekog matore kad svrsi tj. taaapj`a. Pricajte sta hocete Dijamant igra u jednoj od najjacih liga, definitivno naj agresivnija, u dosta tekmi nije startan, i uprkos svemu tome ubada po 15tak golova.
Zadnja izmjena: Cepi1981, dana/u 01 maj 2014, 11:33, ukupno mijenjano 3 puta.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak
Prva sezona Premier League je bila 1992/93 te se ova statistika bazira na tome, znaci ovo je sada 22. sezona. Prije toga se prvi rang Engleskog fudbalskog takmicenja zvao Football League First Division.BaDa12 je napisao/la:Ne znam koliko je ovo relevantan podatak.
FH-first halfKod: Označi sve
Premier League Manchester City All time leading scorers Players Goals FH SH FS LS H A Carlos Tevez 58 29 29 25 24 38 20 Sergio Aguero 51 23 28 21 14 33 18 Edin Dzeko 42 15 27 17 19 15 27
SH-second half
FS-first scorer
LS-last scorer
H-Home
A-Away
Da, to je lista za EPL, a ovo je 'prava' (open in new tab),

"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Dzeko je cementiro mjesto u prvom timu,Cepi1981 je napisao/la:Fakat to bi bilo kao iz snova, ove tri zadnje tekme da dadne maksimum npr u zadnjoj tekmi neki hattrick ili tako neka perverzija, da osvoje titulu zahvaljujuci njemu. Eh nakon toga da ih nogira, sto se mene tice i dalje sam istog misljenja da nebi bilo lose npr. u Atletiko. Gdje su sad oni silni kriticari i hrakachi, gdje vam je sada Negredo? To su igraci poput onih zecica na navijanje, dobri su kad su navijeni, zuje na sve strane strava jedna sve zzzzzzzzzzzzzzzzzzz, ali kad stanu onda su poput nekog matore kad svrsi tj. taaapj`a. Pricajte sta hocete Dijamant igra u jednoj od najjacih liga, definitivno naj agresivnija, u dosta tekmi nije startan, i dalje ubada 15tak golova.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ajdekuci, BiH26, edoox, FerdinandF, Kizo886, MiranGlasnic, Pirke, Soli i 60 gostiju.