da se podsjetimo naseg titana

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Nisam ni obratio pažnju na ovoAlucard je napisao/la:Hahaha Piplica trener golmana. Opet *ebeni nacionalni ključ!
Borče Sredojević
Elvir Baljić
Tomislav Piplica
Ma gonite se vi svi (mislim na ove u i oko saveza) u 3 pi*ke materine! A i ovi iz saveza su u Sušiću samo našli novog magarca kojemu samo kažu HOP a on napravi SKOK! Obavio sam konsultacije s nekim ljudima i odlučio se za Piplicu Ma nema nama nažalost napretka pa da ga *ebeš!
Kako nemamo?.. Leteci Mostarac, nedodirljiv.MinistaR je napisao/la:Ruku na srce, nemamo mi baš vrhunskih golmanskih stručnjaka. Piplica je, pak, branio boje velikog Energie Cottbusa.
Da je on izabran,neko bi napisao a sto nije Piplicuibrakadabra je napisao/la:sto nije zvao slobodana janjusa
Ako pogledaš sastav Francuza vidjet ćeš da nema Ribery, Nasrija,Frey,Mexes kojih zbog povreda nije bilo u dodatnim kvalifikacijama.Cijena im se kreće od 450-480 mil eura.Neutral je napisao/la:Evi vrijednosti repke prema transfermarktu.
Francuska 383.000.000 €
BiH 100.550.000 €
Rumunija 72.750.000 €
Albanija 38.700.000 €
Bjelorusija 29.550.000 €
Luksenburg 3.900.000 €
I ovdje smo drugi
Lloris, Evra, Gallas, Abidal, Diarra, Gourcuff, Malouda, Benzema, Anelka... Itekako ima onih na koje treba da se obrati paznja, ali da su vanzemaljci... Nisu!Edo_Majka je napisao/la:Osim Ribery-a nema nikog od koga trebamo da se plasimo.
Ako im ovaj sivonja ostane selektor ja se njih uopste ne bojimTrasimaco je napisao/la:Lloris, Evra, Gallas, Abidal, Diarra, Gourcuff, Malouda, Benzema, Anelka... Itekako ima onih na koje treba da se obrati paznja, ali da su vanzemaljci... Nisu!Edo_Majka je napisao/la:Osim Ribery-a nema nikog od koga trebamo da se plasimo.
DAAAJ BOZE da ne odeThe Game je napisao/la:Ako im ovaj sivonja ostane selektor ja se njih uopste ne bojimTrasimaco je napisao/la:Lloris, Evra, Gallas, Abidal, Diarra, Gourcuff, Malouda, Benzema, Anelka... Itekako ima onih na koje treba da se obrati paznja, ali da su vanzemaljci... Nisu!Edo_Majka je napisao/la:Osim Ribery-a nema nikog od koga trebamo da se plasimo.
Taj ima jace korijene nego onaj nas savez.The Game je napisao/la:Ako im ovaj sivonja ostane selektor ja se njih uopste ne bojimTrasimaco je napisao/la:Lloris, Evra, Gallas, Abidal, Diarra, Gourcuff, Malouda, Benzema, Anelka... Itekako ima onih na koje treba da se obrati paznja, ali da su vanzemaljci... Nisu!Edo_Majka je napisao/la:Osim Ribery-a nema nikog od koga trebamo da se plasimo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.