da se podsjetimo naseg titana
EP 2012 - Kvalifikacije (nasa grupa)
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: EP 2012 - Kvalifikacije (nasa grupa)
[youtube][/youtube]

Džeko-Ibišević-NEZAUSTAVLJIVO
- jalehordas
- Kontakt:
e jbg koja *arina od golmana
I NA ONOM SVJETU TAMO CUT CE SE MOJ GLAS BORDO BJELI CJELI ZIVOT JA NAVIJO SAM ZA VAS
jeste ali ovaj isti piplica je dok je brani za kotbus bio bezbroj puta u timu kola,a nerijetko i IGRAC KOLA......samo kada se sjetim utakmice sa bajernom u gostima,pred kraj te sezone,+bajernu treba za titulu a kotbusu za opstanak,sta je taj covjek sve odbranio to je bilo za nevjerovati!!!
IMAO JE KIKSEVA,ALI SVAKI GOLMAN IH IMA
dobro ne bas ovakvih,al sjetite se davida james kakve je golove primao ......dida itd
IMAO JE KIKSEVA,ALI SVAKI GOLMAN IH IMA
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić
Dok je jedno vrijeme bio reprezentativni golman, stari se molio da se povrijedi, da nešto slomi, onako slučajno. 
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
Hahaha Piplica trener golmana. Opet *ebeni nacionalni ključ!
Borče Sredojević
Elvir Baljić
Tomislav Piplica
Ma gonite se vi svi (mislim na ove u i oko saveza) u 3 pi*ke materine! A i ovi iz saveza su u Sušiću samo našli novog magarca kojemu samo kažu HOP a on napravi SKOK! Obavio sam konsultacije s nekim ljudima i odlučio se za Piplicu Ma nema nama nažalost napretka pa da ga *ebeš!
Borče Sredojević
Elvir Baljić
Tomislav Piplica
Ma gonite se vi svi (mislim na ove u i oko saveza) u 3 pi*ke materine! A i ovi iz saveza su u Sušiću samo našli novog magarca kojemu samo kažu HOP a on napravi SKOK! Obavio sam konsultacije s nekim ljudima i odlučio se za Piplicu Ma nema nama nažalost napretka pa da ga *ebeš!
- NoName
- Kontakt:
Nisam ni obratio pažnju na ovoAlucard je napisao/la:Hahaha Piplica trener golmana. Opet *ebeni nacionalni ključ!
Borče Sredojević
Elvir Baljić
Tomislav Piplica
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.
Bravo za izbor 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ruku na srce, nemamo mi baš vrhunskih golmanskih stručnjaka. Piplica je, pak, branio boje velikog Energie Cottbusa. 
Moje su slutnje bile uvijek malo čudne, tesko je mene preći je l' znaš?
- ibrakadabra
- Kontakt:
sto nije zvao slobodana janjusa
-
pirotehnik
- Kontakt:
Kako nemamo?.. Leteci Mostarac, nedodirljiv.MinistaR je napisao/la:Ruku na srce, nemamo mi baš vrhunskih golmanskih stručnjaka. Piplica je, pak, branio boje velikog Energie Cottbusa.
Tog jutra, na sam dan vječitog derbija, probudio sam se mnogo ranije nego obično...
Da je on izabran,neko bi napisao a sto nije Piplicuibrakadabra je napisao/la:sto nije zvao slobodana janjusa
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
- FRANK RIBERY
- Kontakt:
Ako pogledaš sastav Francuza vidjet ćeš da nema Ribery, Nasrija,Frey,Mexes kojih zbog povreda nije bilo u dodatnim kvalifikacijama.Cijena im se kreće od 450-480 mil eura.Neutral je napisao/la:Evi vrijednosti repke prema transfermarktu.
Francuska 383.000.000 €
BiH 100.550.000 €
Rumunija 72.750.000 €
Albanija 38.700.000 €
Bjelorusija 29.550.000 €
Luksenburg 3.900.000 €
I ovdje smo drugi
Felix Magath: "Bayern je trenutno najbolji tim u Evropi. Barcelona je imala svoj dan, ali protiv Bayerna nemaju nikakve šanse. Bayern se ne boji Barcelone,".
-
volim_ciglu
- Kontakt:
Piplica je neustrasiv, a legenda je u Energie kao i Barba u HSV-u. Kad sam cuo da se trazi trener golmana, samo mi je jedno ime palo na pamet - Vukasin Petranovic. Kako je on samo letio, k'o pilot. Znam da je branio i za nasu repku, ali o njemu nisam nista cuo dugo vremena, a velezovcima je sigurno uklesan u sjecanje. Mozda netko od rodjenih zna sta je sa Petranovicem?
Lugusic nije bio los.Piplica samo nek im ne pokazuje kako se brani i bice dobro.
Salim se,nije on toliko bitan.Bitnije je hoce li ga Hasagic,Begovic i Supic slusati ili ne.On nam ne brani,vec njih trojica.
Zola in, Zola passes, Zola scores !
Ma kakav Henry ljudi, ovdje raspravljaju dali uopste da ide na SP sa repkom, dao u skoro 30 tekmi samo 2 gola (Keita je za njega Dzeko
) ici ce na SP sigurno ali je nakon SP kraj za njega, i onda Francuzi podmladjuju repku, u napadu ce biti Benzema koji salbo igra u Realu. Osim Ribery-a nema nikog od koga trebamo da se plasimo.
Tracy McGrady!!!
Lloris, Evra, Gallas, Abidal, Diarra, Gourcuff, Malouda, Benzema, Anelka... Itekako ima onih na koje treba da se obrati paznja, ali da su vanzemaljci... Nisu!Edo_Majka je napisao/la:Osim Ribery-a nema nikog od koga trebamo da se plasimo.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Ako im ovaj sivonja ostane selektor ja se njih uopste ne bojimTrasimaco je napisao/la:Lloris, Evra, Gallas, Abidal, Diarra, Gourcuff, Malouda, Benzema, Anelka... Itekako ima onih na koje treba da se obrati paznja, ali da su vanzemaljci... Nisu!Edo_Majka je napisao/la:Osim Ribery-a nema nikog od koga trebamo da se plasimo.
DAAAJ BOZE da ne odeThe Game je napisao/la:Ako im ovaj sivonja ostane selektor ja se njih uopste ne bojimTrasimaco je napisao/la:Lloris, Evra, Gallas, Abidal, Diarra, Gourcuff, Malouda, Benzema, Anelka... Itekako ima onih na koje treba da se obrati paznja, ali da su vanzemaljci... Nisu!Edo_Majka je napisao/la:Osim Ribery-a nema nikog od koga trebamo da se plasimo.
Taj ima jace korijene nego onaj nas savez.The Game je napisao/la:Ako im ovaj sivonja ostane selektor ja se njih uopste ne bojimTrasimaco je napisao/la:Lloris, Evra, Gallas, Abidal, Diarra, Gourcuff, Malouda, Benzema, Anelka... Itekako ima onih na koje treba da se obrati paznja, ali da su vanzemaljci... Nisu!Edo_Majka je napisao/la:Osim Ribery-a nema nikog od koga trebamo da se plasimo.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.