NK Široki Brijeg
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Re: NK Široki Brijeg
Zakaric je strasno napredovao u Lokomotivi, a zanimljivo, brojni ovdje smatraju da je nazadovao. Zasto, zato sto nije izborio 11 u Dinamu? Smijesno. Rijec je o tehnicki jednom od najboljih igraca lige, bez ikakve dvojbe.
Samo se sjetite njegovih predstava protiv bilo koje top momcadi, i kuci i na strani, po dva igraca ga nisu mogla cuvati, nebitno igralo se u Širokom, Sarajevu, Mostaru, za nas bi bilo fenomenalno kada bi ostao, ali...
Samo se sjetite njegovih predstava protiv bilo koje top momcadi, i kuci i na strani, po dva igraca ga nisu mogla cuvati, nebitno igralo se u Širokom, Sarajevu, Mostaru, za nas bi bilo fenomenalno kada bi ostao, ali...
...Život za Široki...
A zna li se ista u vezi Mirka,ide li na kraju ove sezone?
Kad bi ostala ovakva ekipa i sljedecu sezonu,pojacanja nam uopce ne bi trebala,samo vratiti Brekala i Kozulja
Kad bi ostala ovakva ekipa i sljedecu sezonu,pojacanja nam uopce ne bi trebala,samo vratiti Brekala i Kozulja
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
Veliki X. Mirko, njega sam zaboravio, i da nam on ako Bog dadne ostane.Android je napisao/la:A zna li se ista u vezi Mirka,ide li na kraju ove sezone?
Zadnja izmjena: maxmore, dana/u 27 apr 2014, 14:32, ukupno mijenjano 1 put.
Široki . Brate samo Široki!
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Nova vatra, staro mjesto, ista nada.
Lištica
..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje
Miljenko Bošnjak i Željko Malčić iz Goška bili bi dobra pojačanja.
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
Ako se ne varam Bosnjak je vec bio pod ugovorom sa Sirokim ali je radi one afere oko namjestanja raskinut ugovor sa njimGrdan je napisao/la:Miljenko Bošnjak i Željko Malčić iz Goška bi bili dobra pojačanja.
HRHB
HRHB
nije on bio nikad pod ugovorom sa širokimAndroid je napisao/la:Ako se ne varam Bosnjak je vec bio pod ugovorom sa Sirokim ali je radi one afere oko namjestanja raskinut ugovor sa njimGrdan je napisao/la:Miljenko Bošnjak i Željko Malčić iz Goška bi bili dobra pojačanja.
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
Kad već kampiraš na temi od Zrinjskog i postavljaš snimke golova mali podsjetnik.Grdan je napisao/la:Miljenko Bošnjak i Željko Malčić iz Goška bili bi dobra pojačanja.
Svi šte šutili ko nijemi kad ste onako prijateljski dali Travniku bodove i to znaju svi od djece u Širokom do bilo kog u bih.
http://www.transfermarkt.de/de/miljenko ... 38930.html" onclick="window.open(this.href);return false;Kevin je napisao/la:nije on bio nikad pod ugovorom sa širokimAndroid je napisao/la:Ako se ne varam Bosnjak je vec bio pod ugovorom sa Sirokim ali je radi one afere oko namjestanja raskinut ugovor sa njimGrdan je napisao/la:Miljenko Bošnjak i Željko Malčić iz Goška bi bili dobra pojačanja.
HRHB
HRHB
a jaka izvora..Android je napisao/la:
http://www.transfermarkt.de/de/miljenko ... 38930.html" onclick="window.open(this.href);return false;
pogledaj samo kako je napisano..
sloboda->siroki
siroki->gosk
gosk->siroki
siroki->gosk
ne bi da je ptica selica
Pa pisalo je u novinama da ga je Siroki uzeo i prosljedio na posudbu u Gabelu,i onda je bila afera Offside...Kevin je napisao/la:a jaka izvora..Android je napisao/la:
http://www.transfermarkt.de/de/miljenko ... 38930.html" onclick="window.open(this.href);return false;
pogledaj samo kako je napisano..
sloboda->siroki
siroki->gosk
gosk->siroki
siroki->gosk
ne bi da je ptica selica
HRHB
HRHB
Bošnjak, kojeg je u Gabelu 'proslijedio' NK Široki Brijeg kojem se trebao naknadno priključiti (navodno po završetku afere), bio je jedan od aktera i u medijskom prepucavanju između Širokog Brijega i Zrinjskog. Zlatan Mijo Jelić i Josip Bevanda 'preoteli' su Bošnjaka Anti Vidačku noć prije nego je ovaj trebao potpisati ugovor s mostarskim klubom, tvrdio je nedavno predsjednik HŠK Zrinjski.
http://www.bljesak..info/rubrika/sport/clanak/miljenko-bosnjak-igrac-goska-osuden-na-devet-mjeseci-zatvora/52832" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.bljesak..info/rubrika/sport/clanak/miljenko-bosnjak-igrac-goska-osuden-na-devet-mjeseci-zatvora/52832" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=0arv0zVWz7s
-
edgardavids
- Kontakt:
Vjerovatno ste pisali negdje, ali ne da mi se listati, može li mi samo neko napisati jeste li vi prvaci ako budete imali isto bodova kao zrinjski? hvala 
-
marioo8888
- Kontakt:
U slučaju trokuta,odnosno Zrinjski,Široki i Željo da imaju isti broj bodova prvak je Široki,ako samo mi i Široki imali isto bodova mi smo prvaci,što znači ako Željo ne dobije Sarajeva,te našom pobjedom protiv Mladosti prvenstvo je i teoretski završeno i Zrinjski je prvak.edgardavids je napisao/la:Vjerovatno ste pisali negdje, ali ne da mi se listati, može li mi samo neko napisati jeste li vi prvaci ako budete imali isto bodova kao zrinjski? hvala
-
edgardavids
- Kontakt:
Ne konam po kojoj to teoriji :O Kakve veze ima Željo s vama i Širokim?
-
ZrinjskiMostar
- Kontakt:
Pa isti broj bodova na kraju da imaju onda se pravi posebna tabela u kojoj Široki ima najbolji skoredgardavids je napisao/la:Ne konam po kojoj to teoriji :O Kakve veze ima Željo s vama i Širokim?
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Mala je vjerojatnost za to.
Zeljeznicar igra X ili gubi od Sarajeva.
Velež dobiva Zrinjski.
Široki li-la s Olimpicom, ovisi bude li sve rijeseno u tom momentu.
Zeljeznicar igra X ili gubi od Sarajeva.
Velež dobiva Zrinjski.
Široki li-la s Olimpicom, ovisi bude li sve rijeseno u tom momentu.
...Život za Široki...
ma mozemo samo sanjati to..
koliko smo bodova prosuli i to negdje gdje smo trebali po svemu bez problema dobiti kako ces osvojiti..
da ne spominjem ono u Mostaru..
a i nije bitno, bitno je odigrati do kraja maksimalno i zauzeti sto vecu poziciju..i onda u europi pokusati neki iskorak napraviti..
koliko smo bodova prosuli i to negdje gdje smo trebali po svemu bez problema dobiti kako ces osvojiti..
da ne spominjem ono u Mostaru..
a i nije bitno, bitno je odigrati do kraja maksimalno i zauzeti sto vecu poziciju..i onda u europi pokusati neki iskorak napraviti..
- ŠB_Fidelis
- Kontakt:
Tako je, odigrati maksimalno korektno do kraja, pokusati dobiti sve i to je to. Ocekujem da zavrsimo na drugom mjestu, jos da smo usli u finale Kupa rekao bih da je uspjesna sezona. Ovako je ispunjen samo primarni cilj, kao i svake godine, samo jos jedna godina u nizu u Europi. Nije ni to mala stvar, svakako da se nitko ne moze mjeriti s nama u ovoj ligi po tom pitanju, ali ipak, ljudi te najvise pamte po trofejima, a ne da li si ti npr. kao ove godine igrao najbolji i najefikasniji nogomet ili to sto si imao najboljeg strijelca i najboljeg igraca Premijer Lige, toga se nitko nece sjecati vec dogodine.
Prosuto je previse bodova protiv nikakvih ekipa, a Zrinjski je u dva susreta jednostavno bio ne bolji, nego jednostavno sretniji, spretniji, prvo da izbjegne poraz na Pecari, a drugo da na u nevjerojatnoj utakmici okrene u Mostaru i vrlo vjerojatno uzima naslov, zasluzeno, uzeo je ponudjeno i cestitke na tome, kao i cestitke Karacicu koji je jednu prosjecnu momcad, kada ju je preuzeo, digao na razinu osvajaca lige.
Ono sto je ustvari bitno da mi sredimo stadion, nastavimo raditi kao i do sada, da vratimo Brekala, Kozulja, zadrzimo sto je vise moguce igraca na okupu, te pronadjemo rijesenje za par pozicija i krenemo u nove pobjede.
Prosuto je previse bodova protiv nikakvih ekipa, a Zrinjski je u dva susreta jednostavno bio ne bolji, nego jednostavno sretniji, spretniji, prvo da izbjegne poraz na Pecari, a drugo da na u nevjerojatnoj utakmici okrene u Mostaru i vrlo vjerojatno uzima naslov, zasluzeno, uzeo je ponudjeno i cestitke na tome, kao i cestitke Karacicu koji je jednu prosjecnu momcad, kada ju je preuzeo, digao na razinu osvajaca lige.
Ono sto je ustvari bitno da mi sredimo stadion, nastavimo raditi kao i do sada, da vratimo Brekala, Kozulja, zadrzimo sto je vise moguce igraca na okupu, te pronadjemo rijesenje za par pozicija i krenemo u nove pobjede.
...Život za Široki...
Ja očekujem da budemo prvi, kakvo vam je to razmišljanje 2 kola još sve otvoreno a vi se predajte isti ste kao i igrači u Mostaru. Pa Zrinjski ne može nikoga dobiti osim kada im Široki onako pokloni sve, Sarajevo im je pokazalo gdje su u biti. Ako ne kupe kao Slaviju i Olimpic ne mogu dobiti niti Obarsku a tu je naša šansa. Ja ne sumnjam u Želju
.
Kupićemo Travnik ko i vi da slijedećih deset godina igramo za kladionice pa zatim HT će nam doznačiti točno onoliko para koliko su vama dali da napravite stadion, pa zatim Unicredit banka će nam doznačiti točno onoliko sredstava koliko ste vi dobili od nih a to je dvadeset pua tviše od Zrinjskog, pa zatim Feal će nam doznačiti onoliko koliko i vama , naravno razlika je ogromna, pa zatim hrvatska pošta će nam donirati novce za 5.000 sjedalica, točno onoliko koliko su vama donirali, uzgred te iste sjedalice su bile na kladištu pošte u Širokom neda mi se više pisti a ima toga masu sve dokazano,ljutinar je napisao/la:Ja očekujem da budemo prvi, kakvo vam je to razmišljanje 2 kola još sve otvoreno a vi se predajte isti ste kao i igrači u Mostaru. Pa Zrinjski ne može nikoga dobiti osim kada im Široki onako pokloni sve, Sarajevo im je pokazalo gdje su u biti. Ako ne kupe kao Slaviju i Olimpic ne mogu dobiti niti Obarsku a tu je naša šansa. Ja ne sumnjam u Želju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.