Kakve to veze ima? Prcic u timu kola zato sto je igrao protiv tamo nekog PSG-a koji je jedva dosao do cetvrt-finala LP-a i koji je prvak tamo neke lige petice dok u isto vrijeme Tinky 'valja' igrace Lokomotive, Dragovoljca i klupe Hajduka na treninzima. Ipak je tesko poredit ligu Francuske sa HNL, zna selektor sta pricaBigBigBang je napisao/la:Prcic u timu kola francuske lige, ali djaba sve Tino je bolji
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
- crvenocrni
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
Don't raise your voice, improve your argument.
Sent from my iPhone 4 using Tapatalk
Dečko u timu kola na poziciji za koju ne mozemo naci igraca vec 2 godine od odlaska rahimica...hahaha...to je isto da gledas preko baste a ne vidis pod nosombagrcavi je napisao/la:
prisiljavamo se da salihovic, medunjanin i tino-sven igraju tu poziciju, a decko u timu kola i od sviju mladji igra tu poziciju
Definitivno i ja mislim da bi Safet i savez trebali pricati sa Sanjinom i ostaviti na stranu povrijedjenu sujetu, ipak je visi interes u pitanju. Prcic nam mozda nije prijeko potreban kao neki DM, ali momak zasluzuje da se nadje na spisku.kokakolas je napisao/la:Sanjin Prcić u idalnom timu 35. kola Ligue 1 - Doslovno trebaš biti idiot da tjeraš taj neki svoj seljački inat i ne zoveš momka.
Nije to više ni sujeta, nego obični bezobrazluk. Drsko, primitivno i što je najgore - papanski._dreamer_ je napisao/la:Definitivno i ja mislim da bi Safet i savez trebali pricati sa Sanjinom i ostaviti na stranu povrijedjenu sujetu, ipak je visi interes u pitanju. Prcic nam mozda nije prijeko potreban kao neki DM, ali momak zasluzuje da se nadje na spisku.kokakolas je napisao/la:Sanjin Prcić u idalnom timu 35. kola Ligue 1 - Doslovno trebaš biti idiot da tjeraš taj neki svoj seljački inat i ne zoveš momka.
Don't raise your voice, improve your argument.
Kolumbija je to lijepo uradila...oni će povesti 23 reprezentativca u Brazil, ali su tražili od organizatora da im se obezbjedi smještaj za 10-tak odabranih mladih potencijalnih A-reprezentivaca igrača do 21 godine koji će prisustvovati i učestvovati u treninzima A-tima i provoditiće vrijeme tokom kompletne smotre! To nije mala stvar i to je za mene odličan potez.
Tako bi i Pape mogao učiniti...da pozove 3 mlada potencijalna igrača do 21 godine koji bi učestvovali u toj akciji reprezentacije na Svjetskom prvenstvu. Prcić ima samo 20 godina i kao mlad igrač još uvijek može birati na kojoj poziciji će graditi karijeru. Trenutno se okušao kao napadački vezni igrač (tipa Pjanića) i kao krilni igrač...od početka ove godine trener ga forsira na zadnjem veznom i redovno igra. Kao takav je upao i u tim kola francuske lige!
Sada je na Papetu da ga nastavi kao mladog igrča i kroz reprezentaciju profilisati na poziciji zadnjeg veznog, jer smo deficitarni na toj poziciji, a isto tako i Sanjim mora to prihvatiti kao svoju buduću prirodnu poziciju i sebi zacementirati mjesto u reprezentaciji za narednih 15 godina!
Po meni bi upravo trebali tu trojicu činiti naše nade Bešić, Prcić i Arslanagić (ako sredi papire)...Oni su naša budućnost i nevjerovatno sticanje iskustva bi imali da samo budu ti pridruženi 21,22 i 23 članovi repke - pa da ne odigraju ni minute!!!
Moramo misliti i ulagati u našu budućnost i buduće stubove repke!
- legenda reala
- Kontakt:
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
a ja trubio o njemu i dok je vecinom sjedio na klupi i prije konflikta caklegenda reala je napisao/la:moraš biti ćorav da ne vidiš Sanjinov kvalitet, znači da ovdje ima dosta ćoravih + selektor
- Goalgetter
- Kontakt:
Re: AW: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaci
TSS > Prcic
Sent from my GT-I9300 via Tapatalk
- InnocentEmeghara
- Kontakt:
Miralem Pjanic !
Mirza Teletovic !
Damir Dzumhur !
- donniedarko
- Kontakt:
Sad ce jurisnici pocet,kakav on i Francuska a ja cu im samo spomenuti Kolasinca za kojeg su govorili isto,kakav on i Njemacka a da nije bilo Juke,Spahe i dobrih ljudi baraba bi i njega izgubila svojim nemarom i neznanjem a Kolasinac bi sad cekao poziv za Brazil u dresu Njemacke.
Dokle ce se trpiti i gledati kako nam ova varalica na klupi unistava buducnost?
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, ajaca, ArtemisFowl, Atlanta, atomac123, bavariapivo, Bosnjo22, CAGarfia, Cautinho, CHR, Confiance, DanijelTZ, dariolovrinovic00, darker10, delko, feniksptica, Frankie, GrbavicaHrammm, HariTz, Hazre, Helemnejse, Iniesta12, invincible1921, J1897, jasmin10, JimmyPage, KockarVicin007, kovac, LeCoq, Lynx, Majstorinho, MaroonBjelave, Matterhorn22, nebeskasila, PeppermintSA, RajvoSa89, rossonero85, s4mke, SanaBosna, Shategabri, Shevko, Sheyi, signalidunapark, soccerfan, StevieG8, Venom, VensanKasel, Xaniesta i 369 gostiju.