Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Utakmicu kakvu je Prcic danas odigrao, Tinky-Winky u svom zivotu nece dozivit. Njemu je vrhunac karijere utakmica protiv Dinama. A Prcic vec igra protiv PSG-a. Je li te stid, Safete? Imas li barem malo obraza?
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Ne radi se tu o obrazu, davno je ustanovljeno da obraza nema. U pitanju je mozak, i lijepo nam pokazuje da je lišen mozga. Ko nema u glavi ima u nogama. Tako i naš Sajo ima u glavi nešto ovakoCartman je napisao/la:Utakmicu kakvu je Prcic danas odigrao, Tinky-Winky u svom zivotu nece dozivit. Njemu je vrhunac karijere utakmica protiv Dinama. A Prcic vec igra protiv PSG-a. Je li te stid, Safete? Imas li barem malo obraza?
DRUG NEBI TI PUNCA

Evo jedna sa Bonala.

Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).
-
- Kontakt:
Pape:''Sanjin Prcić? Vidio sam da igra u tom nekom timu kola Ligue 1,ekipa ima dobrih igrača,ali nije standardan i neću ga zvati.'' 

POSEREM SE I PAPETOLJUPCIMA,I PAPETU U USTA.
Kakav prcić, jeste vidjeli kakav je hajduk otpor pružio belupu samo tricu primio hahahahahahahahahaha
'ta će ba Prcić...
"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
Tuga me uhvati kad vidim kako je ovaj momak(Prcic) ponizen od strane porodice susic,tuga vidjet kako tin susic,pred ocima svih nas dobije priliku,a momku koji je tu godinama,prolazi reprezentativne selekcije i realno postigo je mnogo vise nego i vrsajevic i hadzic i tino,zatvaraju se vrata na grub i bezobrazan nacin,ponizavajuci ga i omalovazavajuci...
Problem Susica je taj njegov ponos koji stavlja u prvi plan,ispred interesa reprezentacije! Jasno je i najvecem laiku da je Prcic bar 5 puta bolji igrac od T.Susica,Kvrzica i ostale skalamerije,ali on se na najprimitivniji nacin zainatio,prekrizio momka ni krivog ni duznog! Prcic je najbolji mladi reprezentativac BIH,recimo protiv Spanije u Zenici prosle godine je bio briljantan,u Francuskom prvenstvu u zadnje vrijeme briljira,igra protiv PSG-a-protiv igraca kakvi su Cavani,Silva,Lavezi itd. na toj utakmici je bio jedan od najboljih igraca na terenu,zasluzeno se nasao u timu kola Francuskog prvenstva i opet je to nekome malo!? Ne znam,ali ovo me podsjeca na kriminalna vremena u bh Savezu,kada su samo talovi,dilovi,menadzerske agencije itd. krojile sastav reprezentacije i ko ce biti pozvan a ko ne bez ikakvog razumnog kriterija! Recimo madjarska liga je na nivou HNL,mozda cak i bolja,i Besic kao najbolji igrac te lige nema mjesta u reprezentaciji a T.Susic ili Kvrzic,da ne kazem i Vrsajevic koji u slabasnoj HNL nisu ni medju 20 najboljih igraca imaju mjesta i dobiju poziv u reprezentaciju,gdje je tu logika? Besic dok je bio u A selekciji,kao najmladji debitant je odusevljavao svojim igrama,pogotovo protiv Mexika,a protiv koje ekipe nas je npr. odusevio Vrsajevic? pa se stalno forsira kao da je ne znam ti ko.... sve su to pitanja bez razumnog odgovora,i naravno da ce to selektoru prije ili kasnije prisjesti i svi ce ga pamtiti samo po nekom divljackom ponosu koju stavlja ispred interesa reprezentacije ,pamtit ce se i kao selektor kojem menadzerske agencije u dobroj mjeri pozivaju svoje igrace na okupljanje....sto je jako jako lose! zbog toga i razumijem neke igrace,Spahica,Dzeku sto im je prekipilo vise gledatu tu nepravdu,ali krivim kapitena zasto se ne zauzima za Prcica,Zeca,Besica-igrace koji svojom formom i kvalitetom definitivno zasluzuju da idu u Brazil! kod nas je sve naopako i ne treba nas nista iznenaditi,ali navijaci nece preci preko toga,u to sam siguran!Cartman je napisao/la:Utakmicu kakvu je Prcic danas odigrao, Tinky-Winky u svom zivotu nece dozivit. Njemu je vrhunac karijere utakmica protiv Dinama. A Prcic vec igra protiv PSG-a. Je li te stid, Safete? Imas li barem malo obraza?

Evo mu formacije za narednih 6 godina

hz1987 je napisao/la:

#Bosnianbeast
#DLOading
#WeGoHard
#DLOading
#WeGoHard
Mozda za Euro kvalifikacije dođu ovi novi momci, sad za SP je kasno.
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Evo mu i rezervna formacija malo starija kombinova sa mladim - koja će konkurisati za prvih 11 (povrede, loša forma, žuti kartoni)
I nek mi neko kaže da nemamo 22 igrača!!!!
Izostavljeni sa spiska stariji igrači tipa: Ibišević, Salihović, Misimović, Ibričić, Spahić...koji još mogu 2-3 godine igrati hladno...
Tu so jos i M. Vrancic (1989) i O. Vranjes (1989).hz1987 je napisao/la:
Naravno, uslov je da nas Safet vise nevodi, inace smo najebali.

Nazalost mislim da je i Arslanagic izgubljen. Da smo ranije krenuli sada bi bio nas, medjutim Arslanagic Susicu nije bio zanimljiv sto je i izjavio u februaru ove godine

Buducnost reprezentacije nam kroji Germannia Sport Agentur, tako da mozemo ocekivati ovu ekipu:
.....................Dzeko
Lulic..............Pjanic......Hajrovic
..............Stinky..Hadzic
Kolasinac..Zukanovic.Bicakcic.Vrso
.................Begovic
hajde razumijem da postoje osobe koje brane Papeta kad su u pitanju njegovi trenerski kvaliteti, neko misli da je dobar, neko da nije, uvijek je bilo i biti će i jedni i drugih, bilo koji trener da je u pitanju
o tome se može diskutovati .. ali, da postoje osobe koje slijepo brane njegov nepotizam i bezobrazluk, e to ne mogu da vjerujem, pa to je van svake pameti, ali van svake pameti

- crvenocrni
- Kontakt:
Kad vidim ovoga gore i Susica u sastavu mogu samoChinaglia je napisao/la:hajde razumijem da postoje osobe koje brane Papeta kad su u pitanju njegovi trenerski kvaliteti, neko misli da je dobar, neko da nije, uvijek je bilo i biti će i jedni i drugih, bilo koji trener da je u pitanjuo tome se može diskutovati .. ali, da postoje osobe koje slijepo brane njegov nepotizam i bezobrazluk, e to ne mogu da vjerujem, pa to je van svake pameti, ali van svake pameti

Zadnja izmjena: crvenocrni, dana/u 28 apr 2014, 14:36, ukupno mijenjano 1 put.
- donniedarko
- Kontakt:
Koliko je to rasirena pojava u nasoj drzavi , ne cudi me uopste cinjenica da ovdje postoji likova koji to odobravaju i kojima je to normalnoChinaglia je napisao/la:hajde razumijem da postoje osobe koje brane Papeta kad su u pitanju njegovi trenerski kvaliteti, neko misli da je dobar, neko da nije, uvijek je bilo i biti će i jedni i drugih, bilo koji trener da je u pitanjuo tome se može diskutovati .. ali, da postoje osobe koje slijepo brane njegov nepotizam i bezobrazluk, e to ne mogu da vjerujem, pa to je van svake pameti, ali van svake pameti

Ako savez produzi ugovor sa ovim prevarantom sigurno je da se vracamo u blato u kojem smo bili i iz kojeg smo se jedva iscupali.Covjek ce unistiti sve,rastjerati nam mlade igrace koji su nasa buducnost,do kraja urusit medjuljudske odnose u reprezentaciji svojim stalnim lazima i spletkama,nepotizmom,nedosljednoscu,gazenju vlastitih rijeci itd.a sve sto se lola ni kriv ni duzan dokopao pozicije koju nicim nije zasluzio,privatizovao je i pretvorio u licnu i porodicnu filijalu za razvijanje biznisa i prodaju propalih igraca na ustrb slabljenja reprezentacije.
I da,nismo se mi plasirali u Brazil zahvaljujuci njemu,mi smo se plasirali uprkos tome sto je on bio selektor i uprkos tome sto je trenerska neznalica i nula od covjeka a zahvaljujuci grupi sjajnih igraca i sjajnih momaka koji su uprkos njegovom neznanju na kraju ipak uspjeli.
Svako ko moze napisati nesto,mediji pogotovo,ko ima nacin da se suprotstavi ovome covjeku i njegovom bezobrazluku a to ne uradi,ili ko to presucuje i gura pod tepih, neprijatelj je ove reprezentacije.
Fuj.
I da,nismo se mi plasirali u Brazil zahvaljujuci njemu,mi smo se plasirali uprkos tome sto je on bio selektor i uprkos tome sto je trenerska neznalica i nula od covjeka a zahvaljujuci grupi sjajnih igraca i sjajnih momaka koji su uprkos njegovom neznanju na kraju ipak uspjeli.
Svako ko moze napisati nesto,mediji pogotovo,ko ima nacin da se suprotstavi ovome covjeku i njegovom bezobrazluku a to ne uradi,ili ko to presucuje i gura pod tepih, neprijatelj je ove reprezentacije.
Fuj.
i mediji su trenutno u neobranom grozdju, ni kako otvarati oci svojim pisanjem, ni kako se na sve nabrojano oglusavati. cinjenica je da selektoru treba dati nogu u guz'cu, bez obzira kakav rezultat na SP bude..drummer je napisao/la:Ako savez produzi ugovor sa ovim prevarantom sigurno je da se vracamo u blato u kojem smo bili i iz kojeg smo se jedva iscupali.Covjek ce unistiti sve,rastjerati nam mlade igrace koji su nasa buducnost,do kraja urusit medjuljudske odnose u reprezentaciji svojim stalnim lazima i spletkama,nepotizmom,nedosljednoscu,gazenju vlastitih rijeci itd.a sve sto se lola ni kriv ni duzan dokopao pozicije koju nicim nije zasluzio,privatizovao je i pretvorio u licnu i porodicnu filijalu za razvijanje biznisa i prodaju propalih igraca na ustrb slabljenja reprezentacije.
Fuj.
Volim te Bosno!!!
Nije nimali ni tesko ni neugodno upitati:Selektore,kako to da ste rekli da Prcić igra u slabom klubu koji ce ispasti iz lige i da nije standardan a pozivate igrace iz neuporedivo slabijih klubova,recimo iz turske lige koji se takodje bore za opstanak?Je li nam hocete rec da je druga turska,prva turska,hrvatska,ukrainska,belgijska liga jaca od prve francuske lige?xavi26 je napisao/la:i mediji su trenutno u neobranom grozdju, ni kako otvarati oci svojim pisanjem, ni kako se na sve nabrojano oglusavati. cinjenica je da selektoru treba dati nogu u guz'cu, bez obzira kakav rezultat na SP bude..drummer je napisao/la:Ako savez produzi ugovor sa ovim prevarantom sigurno je da se vracamo u blato u kojem smo bili i iz kojeg smo se jedva iscupali.Covjek ce unistiti sve,rastjerati nam mlade igrace koji su nasa buducnost,do kraja urusit medjuljudske odnose u reprezentaciji svojim stalnim lazima i spletkama,nepotizmom,nedosljednoscu,gazenju vlastitih rijeci itd.a sve sto se lola ni kriv ni duzan dokopao pozicije koju nicim nije zasluzio,privatizovao je i pretvorio u licnu i porodicnu filijalu za razvijanje biznisa i prodaju propalih igraca na ustrb slabljenja reprezentacije.
Fuj.
Jednostavno pitanje i na mjestu a zagarantovano bi imalo puno citalaca.Normalno pitanje kakvo se postavlja svim selektorima u svijetu.Dakle,u cemu je problem?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.